Luikkio - Soininen

Naantali

Reviews for

TK
Rauhallinen ja viihtyisä

Alue on hyvin viihtyisä, siisti ja lapsiystävällinen omakotitaloalue. Koirien omistajista monet voisivat tosin skarpata lemmikkiensä jätöksi Read more..

Asukki
Rauhallinen sijainti ulkoharrastusten läheisyydessä

Rivitaloyhtiömme on rauhallisella omalla kadullaan rajoittuen metsään. Lapsilla on turvallista liikkua sekä pihalla että kouluun mennessä (j Read more..

Nådebo
Rauhallinen lapsiperheiden omakotitaloalue

Rauhallinen, siisti ja luonnonläheinen alue, jossa lapsiperheen on mukava asua. Leikkipaikkoja pikkulapsille on mukavasti ja luonto ihan vi Read more..

Sasse
Luonto

Lähellä Turkua, Raisiota, vaivaton työmatka Turkuun, mutta onneksi samalla kaukana Turun hälinästä, Naantali on täysin omaa luokkaansa, id Read more..

Stella
Ihana asuinalue

Rauhallinen, meren lähellä, hyvät lenkkimahdollisuudet, palvelut lähellä,

Jonna
Rauhaisaa asumista meren ja luonnon läheisyydessä

Uutena naantalilaisena olen ikionnellinen, että perheemme muutti Luikkioon. Olen ollut tyytyväinen kaupungin palveluihin (sähköposteihin sek Read more..

Naanula
Viihdytään erinomaisesti!

Lapsiystävällinen ja turvallinen ympäristö. Paljon lapsiperheitä, joten pikkuväelle riittää kavereita. Ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet läh Read more..

Suski
Rauhallinen alue, jossa kaikki palvelut lähellä

Rauhallista aluetta, jossa luonto lähellä. Keskustaan 1/2 tuntia kävellen, meren rantaan 10 min. Metsää ja pururatoja, kenttiä, koulut, päiv Read more..

SL
Rauhallinen Luikkio

Koulut, päiväkoti, ruokakauppa, kahvila, lounasravintola, kuntorata, frisbeegolf, jalkapallokenttä yms. kaikki nämä lähellä. ❤️

JK
Rauhallinen ympäristö lähellä palveluja

Pikkumyy
Merenrannalla luonnon helmassa

Viihtyisä ja rauhallinen asuinalue meren äärellä. Soiniemi on luonnonrauhasta nauttivan paratiisi. Kävely- ja pyöräteitä pitkin pääset helpo Read more..

EBOSC43
Sopivasti kaikkea

Täydellinen kombinaatio kaikkea. Ei tarvitse oöla yksin metsän keskellä, mutta ei myöskään kaupungin hälinässä. Omaa rauhaa ja luontoa löyty Read more..

Kaiha
Rauhallinen, luonnonläheinen omakotitaloalue

Annukka
Rauhallisuus ja luonto

Ropelli
Rauhallinen omakotitaloalue

Rauhallinen omakotitaloalue, lähellä koulut ja päiväkodit, pieniä ostoksia varten Sale. Luonto lähellä, puistot heti vieressä pieniä lapsia Read more..

Hesu
Rauhallinen alue, ulkoilualueet lähellä.

Hety
Taimo

Luonnonläheinen paikka, silti lähellä kaikki tarpeellinen, kaupat, huoltoasema, bussipysäkit. Rauhallinen paikka asua, päiväkodit ja koulut Read more..

MR
Naantali, aktiivinen kaupunki

Vaikka tontit ovat pieniä ja taloja vierivieressä, saa jokainen elää rauhassa omissa oloissaan. Naapurit ovat ystävällisiä eikä mitään selkk Read more..

Rekku
Hyvä sijainti lähellä palveluja ja hyvät liikenneyhteydet!

Fölireitin vieressä, kauppa kävelymatkan päässä ja keskustaankin vain 1,5 km.

Hemppa
Luonnonläheisyys ja ihana lintujen runsaus

Ihana mustarastaiden sekä lintujen runsaus ja raikas mäntymetsän tuoksu houkuttelee kävelemään ja ulkoilemaan. Meri on myös hyvin nähtävillä Read more..

Linfaaa
Rauhallinen asuinalue lähellä luontoa

3,9
5,0
5,0
3,0
5,0
5,0
3,0
1,0
4,0
5,0
2,0
5,0