Luonnonmaa

Naantali

Reviews for

Meinmamm..
Lapsuuden maisemat

Saaristo..
Luonto ja meri lähellä

Ihanan rauhallinen paikka metsän ja meren äärellä. Omasta ikkunasta voi ihailla peuroja, kettuja, lepakoita ja merikotkia. Mikä sen ihanamp Read more..

Kuukkeli
Kotipesä metsän reunassa

Ihanaa luonnonrauhaa ja hiljaisuutta (ainakin useinmiten). Pihalla voi tepastella ihan omassa rauhassa suojassa ohikulkijoilta ja naapureilt Read more..

Saarukka
Rauhallista ja lähellä luontoa

katariin..
Rauhaa luonnon keskellä

Rauhaa luonnon keskellä lyhyen matkan päässä Naantalin keskustan palveluista. Meri ja metsäpolut käytännössä takapihalla. Ohikulkijoita terv Read more..

SKI
Lähellä luontoa

Ehdottomasti paras puoli asuinalueessa on ulkoilumahdollisuudet, monia eri reittejä: luontopolku, pururata, maantietä. Naapurit mukavia.

Katariin..
Rauhallisuus

Nåde
Luonnonmaa luonnossa

Luonto on lähellä. Asuntomessut lähenee ja yleisilme kohenee.

Asuja
Luonnonläheisyys

Katriina
Paras paikka asua 😊

Naandali..
Luonto ja kaupunki lähellä

Reissuop..
Saaristo, meri ja luonto kävelymatkan päässä keskustasta.

Yhteisöllinen ja toimiva naapurusto lähellä luontoa ja keskustan palveluita. Julkisen liikenteen yhteydet heikohkot itse saarella, mutta kes Read more..

HooKoo
Potentiaalia lisätä ranta-asumista

Luonnonmaan tiestöä ja infrastruktuuria tulisi parantaa. Kattava tie, vesi ja viemäriverkosto mahdollistaisi laadukkaan merellisen asumisen. Read more..

Kultaran..
Oma, pieni kylä

Täällä asuu kuin omassa, pienessä kylässä. Alueen ihmiset tervehtivät toisiaan aina kohdatessa ja naapuruston lapset ovat tuttuja. Tämä pien Read more..

Norppa
Rauhallisuus ja luonnonläheisyys

Kehitettävää on ehdottomasti julkinen liikenne. Koulukyydit näyttää menevän tiettyinä aikoina, mutta yksi linja jos menisi edes kerran tunni Read more..

Metsänpe..
Lähellä luontoa

Rauhallinen alue, luonto on lähellä ja toivoisin jatkossakin sen olevan lähellä. Liikenne vähäistä ja kuitenkin lyhyt matka keskustaan. Par Read more..

Somepapa..
Kultaranta Resortin alue

Kultaranta Resort alue saariston sylissä, on huippuviihtyisä, rauhallinen ja monimuotoinen asuinalue, jossa harrastusmahdollisuudet ovat läh Read more..

3,4
4,0
5,0
2,0
5,0
3,0
1,0
1,0
5,0
5,0
1,0
5,0