Inkoinen

Raisio

Reviews for

Esa
Rauhallisuus ja luonnon läheisyys

Olen nähnyt alueen kasvun vuodesta 1955. Naapurit vuosien saatossa vaihtuneet silti Nummepäänkadun perällä tullaan naapurien kanssa juttuun. Read more..

Sarppa_m..
Raision paras asuinalue

Asumme tarkemmin Metsäarossa ja voisin kehua paikkaa maasta taivaaseen. Ainoa mikä haittaa on julkisen liikenteen huono toteutus. Tosi läh Read more..

OS
Lapsiperheelle sopiva

Lapsiperheelle ihanteellinen alue. Lähistöllä useampi leikkipuisto ja monta päiväkotia, sekä koulut. Lyhyt matka Raision keskustaan, Myllyyn Read more..

Nii_na
Lapsiystävällinen

Metsäarossa asumme ja todella viihtyisä paikka asua! Julkinen liikenne voisi kulkea paremmin, mutta autolla/pyörällä kulkeminen onnistuu tod Read more..

Koko_suk..
Rauhallinen, metsäinen ympäristö

Metsäaron seutu on oivallinen asuinpaikka lapsiperheelle. Päiväkoti ja koulut ovat lähellä, löytyy uimahalli ja urheilukenttä ja lenkkeilypo Read more..

Ihalanke..
Rauhallinen omakotitalo seutu

Loistava ja rauhallinen paikka asua. Läpiliikennettä ei juurikaan ole uusien pikatien kaistojen. Palvelut lähellä ja ympäryskuntiin liikenne Read more..

Timppa60..
Rauhallinen seutu

Kiva paikka asua, lapsiperheille tarha, koulut sekä useampi puisto lähettyvillä. Ensin alkuun muutama kerrostalo jännitti millaista sakkia Read more..

4,4
5,0
5,0
4,0
5,0
5,0
3,0
3,0
5,0
5,0
3,0
5,0