Turku

Tervetuloa Valosuunnistukseen 6.12.2023–7.1.2024!

Valosuunnistus on nyt päättänyt — kiitos kaikille osallistuneille! Olemme arponeet osallistujien keskuudesta onnekkaat voittajat ja olleet heihin yhteydessä sähköpostitse. Koko Valosuunnistuksen tiimi toivottavaa mukavaa alkuvuotta!

Tervetuloa seikkailuun, joka tutustuttaa sinut Turun kulttuurin saloihin. Reilun 2 km:n reitillä on 8 esteetöntä rastia ja lopuksi pääset sytyttämään Valoharmoniat-teoksen (tiedossa valoa ja ääntä yhdistävät puistobileet!).

Ohjeet osallistumiseen:

1. Suuntaa ensimmäiselle rastille Turun pääkirjastolle. Halutessa voit tulostaa mukaasi Valosuunnistuksen kartan

2. Rastilla on QR-koodi ja linkki vastauslomakkeeseen. Vastaa kysymykseen ja saat tietää seuraavan rastin sijainnin. Tarvitset mukaan älypuhelimen ja verkkoyhteyden. 

3. Käy kaikilla 8 rastilla. Viimeisellä rastilla saat sytyttää päälle Valoharmoniat -valoteoksen.

4. Osallistu palkintojen arvontaan. 

Voit lähteä suunnistusreitille päivittäin 6.12.2023–7.1.2024 klo 16–21. Valoteos sammuu iltaisin klo 22.

Valoharmoniat-valoteos

Valoharmoniat-valoteos kytkeytyy päälle rastiradan lopuksi. Teos ja siihen yhdistetty turkulainen musiikki luovat hetkellisen puistojuhlan Turun kaupungintalon edustalle. Valoteoksen kokijat saavat itse vaikuttaa siihen, onko Valoharmoniat iloista juhlintaa, tummanpuhuvaa tunnelmointia vai jotain aivan muuta! 

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan: 

Kiitos palkinnot lahjoittaneille paikallisille yrityksille ja toimijoille!

Otamme yhteyttä palkintojen voittajiin 11.1.2024 mennessä sähköpostitse ja julkaisemme tiedon voitoista somekanavissamme. Sähköpostin saa antaa halutessaan suunnistuksen vastauslomakkeella.

Järjestäjät

Suunnistuksen järjestävät yhteistyössä Know Your Hoods, Jokojo ja Turun kaupunki osana Valon polku -tapahtumaa. Tervetuloa mukaan!

T. toteuttajatiimi

Seuraa tapahtumaa myös somekanavissa, niin saat ajantasaiset uutiset tapahtuman kulusta.

2
4
3
Leaflet | ...