Kerrostalon kevät -valokuvakisa | Varsinais-Suomi

Ninna | 12.4.2021

Kerrostalon kevät -valokuvakisa haastaa sinut valokuvaamaan kevään kauneutta kerrostaloalueilla ja lähiöissä. Kisaan voit osallistua kuvillasi äitienpäivään eli 9.5.2021 asti.

Miltä näyttää kerrostalosi kevät?

Kevään aurinko pilkistelee jo. Pian silmut alkavat vihertämään puissa ja kevään ensimmäiset kukkaset tuovat värinsä kerrostalojen kulmille. Tämän kevään valokuvakilpailussa käännämme katseet kohti kerrostaloja ja niiden ympäristöjä. Voit kuvata itse kerrostaloja, kevään merkkejä lähiöissä tai esimerkiksi elämää kerrostalojen ympäristössä.

Nyt haastamme valokuvaajat Varsinais-Suomen alueella kuvaamaan kevättä kerrostalojen ympäristöissä!

Osuuko kameraasi se naapuruston arkkitehtuurin taidonnäyte vai talon leikkipaikalla väreihinsä puhkeavat kukkaset? Kiehtooko kerrostalojen kulmien lakaistut kadut ja asfaltin tuoksu, talojen ikkunoista heijastuva kevätaurinko vai kenties kerrostalon kulmille palaavat muuttolinnut? Onko asfaltille ilmestynyt liidulla piirretty hyppyruudukko?

Naantalin keskustassa keltainen kolmikerroksinen talo.
Kevätaurinko hellii Naantalin Vanhankaupungin kerrostaloa. © hoods.fi

Vinkki! Käy inspiroitumassa Turun eri lähiöistä blogissamme ennen kuin päätät, minne lähdet kuvausmatkalle.

Ohjeet osallistumiseen

Ota kuva kerrostalojen lähiympäristöstä kevään 2021 aikana. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistu enintään 3 kuvalla.

Milloin: Jätä kuvasi kilpailuun ennen 9.5.2021.

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Sähköposti: Lähetä kuvasi osoitteeseen info@hoods.fi
 2. Instagram: Lisää Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #kerrostalonkevät Huom! Jotta voit osallistua, Instagram-tilisi tulee olla julkinen.
 3. Facebook: Lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon. Postaus on kiinnitetty sivun yläreunaan.
Muraali Turun Pansiossa © hoods.fi

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Finaaliäänestys: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa 12.5.2021, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan. Äänestysaika on 12.-23.5.2021 ja eniten ääniä saanut kuva voittaa.
 • Tuomariston suosikki: Raatimme valitsee osallistujien joukosta suosikkikuvamme. Arvostamme hienon kuvan lisäksi erityisen paljon tarinoita ja tunnelmaa, joka välittyy kuvan kautta.
 • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan torstaina 26.5.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
 • Palkinnot: Palkitsemme tuomariston ja äänestäjien suosikit sekä arvomme palkinnon kuvakisassa äänestävien kesken. Palkintoina ovat:
Keltaisia kerrostaloja Kastussa.
Kastun keväisen keltaiset kerrostalot. © hoods.fi

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvatekstejä tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kvan yhteydessä. 
 • Know Your Hoodsilla on oikeus rajata kuvaa Instagramiin sopivaksi finaalia varten. Blogin finaaliäänestyksessä kuva julkaistaan alkuperäisessä muodossa.
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 12 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin ja some-kanaviin.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Onnea kilpailuun!

-Ninna & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua tuleviin kuvauspaikkoihin tutkimalla Turun seudun asuinalueita maksuttoman naapurustojen hakukoneemme avulla!

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jätä kommenttisi ja avaa keskustelu :)