Kesä naapurustossa 2020 -valokuvakisan voittajat

Susanna | 12.8.2020

Kesä naapurustossa 2020 -valokuvakisa tuli runsaasti kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia ympäriä Turun seutua, kiitos kaikille osallistujille! Finaaliin ylsi 10 kuvaa, joista lukijat äänestivät suosikkiaan ajalla 12.-30.8.2020. Lisäksi raatimme valitsi finalistien joukosta oman suosikkinsa. Nyt tulokset ovat selvillä!

Meidän, eli naapurustojen hakukone Know Your Hoodsin toteuttajien, päätavoite on tuoda mahtavat ja erilaiset naapurustot esiin ja innostaa ihmisiä tutustumaan (lähi)ympäristöönsä. Osallistujien kuvista välittyi niin viehättävää vehreyttä, leikkiviä lapsia kuin kukkasin koristeltuja pihoja ja parvekkeita.

Kisassa annettiin ääniä peräti 179 kpl ja ilahduttavaa oli, että kaikki kuvat löysivät omat kannattajansa. Äänestäjien keskuudesta arvottiin voittaja ja hänet palkitaan mieltä ja kehoa helliviä herkkuja tarjoavan Powaun 20 euron lahjakortilla. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä 'Rauhaa kaipaava', onnea voitosta!

Nyt on vihdoin aika julkaista äänestäjien ja tuomariston suosikit! Voittajien jälkeen pääset ihailemaan lisäksi kaikkia kymmentä finaalikuvaa. Voittiko suosikkisi?

Äänestäjien suosikki: Kukkaloistoa Martissa

Vehreitä kasveja ja kukkia ikkunalla, josta on näkymä Marttiin.
Kesä Martissa vanhan talon parvekkeella 3.7.2020 © Pekka Vallila

Pekka Vallilan värikylläinen kuva rakastetusta Turun Martissa vangitsi äänestäjät. Kuva sai peräti 34 % äänisaaliin. Äänestäjien suosikki palkitaan 50 euron lahjakortilla herkkujen äärelle kasvisravintola Kuoreen. Onnea Pekka!

Näin äänestäjät kuvailivat suosikkiaan:

"Upea värikäs keidas jossa haluaisi viettää koko kesän ihaillen myös kauniita vanhoja puutaloja puutarhoineen." -Jukka N.

"Satumaisen kaunis kuva. Ihana väri-ilotulitus, salainen pikku viidakko keskellä Marttia. Iloinen ja inspiroiva kuva! Ääni sille!" -Elina N.

"Martin kaupunginosa on kappale kauneinta Turkua ja värikylläisessä kuvassa sen ominaislaatu tulee erinomaisesti esiin. Useinhan tarkastelemme ympäristöämme parvekkeelta käsin, mikä tuo kuvaan tärkeän näkökulman." -Juho R.

Tuomariston suosikki: Kesäsade Portsassa

Avonainen puoinen ovi ja näkymä Portsan puutaloista.
Sateinen ja vehreä Portsa 1.7.2020. © Carin Holmroos

Tuomaristoomme kuului neljä Know Your Hoodsin tiimiläistä ja meillä oli monta suosikkikuvaa. Päädyimme lopulta valitsemaan omaksi suosikiksi sateisen kuvan Portsasta, joka kipusi lisäksi 2. sijalle äänestäjien keskuudessa 13 %:lla äänistä. Kuvan ottaja Carin palkitaan 20 euron lahjakortilla ihanaan Fiilis Cafeseen. Onnea Carin!

"Kuva kertoo tarinaa ja saa mielikuvituksen laukkaamaan. Mitä onkaan oven takana? Mitä muuta pihasta löytyy? Mitä tarinoita puutalot pitävät sisällään? Kuvaa katsoessa voi lähestulkoon havaita kesäsateen jättämän raikkaan tuoksun. Kuva on lisäksi tasapainoinen ja hyvin sommiteltu." -Tuomariston arvio

Lisäksi äänestäjät kuvailivat 2. sijalle yltänyttä kuvaa seuraavasti:

"Kesäsateessa on jotain rauhoittavaa, virkistävää ja uudistavaa. Tämä kaikki on saatu tallentumaan kuvaan, jonka tunnelma on pysähtyneen tyytyväinen." -Sonja

"Avonainen puuportti oikein kutsuu katsojaa peremmälle pihaan. Vahvat muistot heräävät mieleen, kun katson kuvia Portsasta. Olen aikoinaan asunut opiskeluajan hellahuoneessa Portsassa. Ulko-ovi, eteinen ja vessa olivat yhteisiä naapurin mummun kanssa, mutta muuten sai olla omassa rauhassa ja tuoda vieraisille ketä tahtoi. Tarjoamani italialainen lihapata houkuttelikin vierailijoita usein kylään. Pata valmistui hellassa, jossa poltin kotoa tuotuja isän kanssa yhdessä tehtyjä klapeja. Oli erinomainen vaihtoehto ylioppilaskylän soluasunnolle, mihin ei persoonani ja tapani olisi millään muotoa taipuneet. Pihat eivät 70-luvulla olleet vielä näin laitettuja, mutta nykyään niihin panostetaan todella paljon. Portsan pihakirppiksestäkin on jo tullut jokavuotinen perinne, mikä vahvistaa hyvällä tavalla alueen yhteisöllisyyttä. Toivottavasti Portsa säilyy alueena pitkään nyt kun taloista pidetään hyvää huolta. ♥️" -Seija J.

10 kesäistä finalistia

Tuomaristomme valitsi 10 kuvaa finaaliin. Kuvien yhteydessä on kerrottu kuvaajien oma tarina kuvasta sekä tiimiläisemme perustelu valinnalle. Lisäksi klikkaamalla oranssilla korostettuja alueiden nimiä, pääset tutustumaan naapurustoihin paremmin täällä Know Your Hoodsissa. Mikä on oma suosikkisi?

1. Kesäsade Portsassa

Avonainen puoinen ovi ja näkymä Portsan puutaloista.
© Carin Holmroos

"Sateinen ja vehreä Portsa 1.7.2020." -Carin Holmroos

Hannan perustelu: Idyllisempää ja värikkäämpää piha-aluetta saa hakea :). Puutalojen tunnelma, kapeat polut ja runsaat istutusalueet luovat Turun Portsaan persoonallista tunnelmaa.

2. Siirtolapuutarha Peltolassa

Kukkia ja koristeita takapihalla Peltolan Siirtolapuutarhassa.
© Instagram-tili @djwatermonster

"Ihana kesäilta omalla mökkipalstalla 21.6.2020." -@djwatermonster

Hannan perustelu: Yksi parhaista asioista kesäilloissa on rauhoittuminen oman kodin tai mökin puutarhassa kesän vehreyttä ja kukkien loistoa ihaillen. Peltolan siirtolapuutarhan tunnelma on täydellinen rauhoittumiseen.

3. Laivabongausta Ruissalossa

Kaksi lippalakkipäistä poikaa meren rannalla Ruissalossa.
© Anu Granberg

"Laivabongausta Ruissalon Kansanpuistossa 20.7.2020. Turku ja meri olleet tämän kesän juttu ja erityisesti koko perheen iltaretket Ruissaloon. ☀️" -Anu Granberg

Soilen perustelu: Ruissaloa kuvataan usein, mutta tämä on mielestäni ihanan erilainen kuva. Risteilylaivat ovat erittäin turkulainen juttu ja ne ovat hämmentäneet montaa Ruisrockin esiintyjääkin lipuessaan Kansanpuiston ohi.

4. Ukonpalot Iso-Heikkilässä

Keltaisia ukonpalkoja sinistä taivasta vasten.
© Titta Holanne

"Kesällä tulee kuvattua muita vuodenaikoja enemmän. On suosikkikohteita, joita kuvaa joka vuosi kuin uutta, ennennäkemätöntä ihmettä. Joka vuosi 'ukonpalko'-meret ovat yksi ihmeistä. Alkukesän keltainen loisto on jo ohi tältä vuodelta, mutta kuva tekee aikamatkan monella tapaa.

Ukonpalkoa ei luultavasti kaikki hyvin tunne, eikä siitä paljon puhuta, mutta se kävisi kauneutensa puolesta jopa koristekasviksi pihaan ja puutarhaan. Tuoksu tuntuu kauas, mutta onhan kukalla kiinnostava historiakin. Ukonpalko on polemokori eli sotatulokas, joka on tullut kasvupaikoilleen venäläissotilaiden hevosille tuoman rehun mukana. Kuva otettu: 12.6.2020" -Titta Holanne

Soilen perustelu: Lähiöitä usein moititaan tylsiksi ja harmaiksi. Sitä ne varmasti joskus voivat ollakin (ainakin marraskuussa). Tämä Turun vanhimmasta lähiöstä eli Iso-Heikkilän Patterinhaasta otettu kuva tuo kuitenkin esiin, miten yksinkertaiset asiat, kuten loistavan keltaiset kukat piristävät ympäristöä. Ihanan kesäinen kuva! Tykkään myös erityisesti Ukonpalkon tarinasta.

5. Aitiopaikka Uittamolla

Näkymä Uittamon kalliolta merelle.
© Anne Cederlöf

"Näkymä Uittamon Paviljongin kalliolta 22.07.2020. Lenkkeilin koirien kanssa Ilpoisista Paavonpolkuja Uittamon koirien uimarantaan. Sen jälkeen kallioille nauttimaan maisemista." -Anne Cederlöf

Soilen perustelu: Meri on oleellinen osa Turun kesää. Osalle se tarkoittaa uintia, osalle veneilyä ja joillekin rauhoittumista meren äärellä. Tekisi mieli istahtaa kuvan penkille katselemaan maisemaa.

6. Kahvilassa keskustassa

Kahvikuppi pöydällä.
© Instagram-tili @djwatermonster

"Kesäloman toinen päivä 25.7.2020. Aamuteellä lempikahvilassa. Yksin. Mikä rauha ja hiljaisuus." -@hnmri

Katerinan perustelu: Vaikka tänä vuonna kesä on pääosin ilahduttanut hyvillä säillä, jokainen tietää tunteen, kun pitää piiloutua hetkeksi kahvilaan kesän sateelta. En osaa sanoa, joutuiko @hnmri samaan tilanteeseen, mutta tämä tunnelmallinen kuva Turun keskustan Cafe Art -kahvilasta toi mieleen omat pelastumisen hetket kotoisissa kahviloissa. Mikä on sinun naapurustosi piilopaikka?

7. Kukkaloistoa Martissa

Vehreitä kasveja ja kukkia ikkunalla, josta on näkymä Marttiin.
© Pekka Vallila

"Kesä Martissa vanhan talon parvekkeella 3.7.2020" -Pekka Vallila

Katerinan perustelu: Olen nyt itsekin ylpeä parvekkeen omistaja/käyttäjä, joten tämä kuva veti puoleensa. Kuvassa on kirkas ja värikäs näkymä niin rehevälle parvekkeelle kuin Martin asuinalueelle. Ympäristö näyttääkin heti erilaiselta ja jopa satumaiselta, kun näkökulma muuttuu. 

8. Vehreyttä Katariinanlaaksossa

Kivipaasi keskellä vehreää Katariinanlaaksoa.
© Instagram-tili @jisaksso

"It is said that Katarina Jagellonica (1526–1573), duchess of Finland and later queen of Sweden, camped and feasted by the boulder when visiting the area. The duchess and future queen would give the whole area, today a nature reserve, it's name." -@jisaksso

Susannan perustelu: Kuvassa yhdistyvät omat suosikkini, eli kesän vehreys ja kiehtova tarina! Katarina Jagellonican mukaan nimetty upea merellinen ja rehevä luonnonsuojelualue Katariinanlaakso on vierailun arvoinen. Matkaan voi suunnata joko Turun Katariinasta tai Kaarinan Lemunniemestä.

9. Väriterapiaa Raisiossa

Kukkia lähikuvassa ja taustalla tie ja pensasaitaa.
© Instagram-tili @resovalo

"Elfdock grows wild in a ditch between the forest trails and the dual carriageway. A sacred and medicinal plant, seeing elfdock here surprised me. It shouldn't have though. Raisio is a peaceful green sprawl kept secret by its urban crossroads. Shhh! 16.7.2020" -@resovalo

Susannan perustelu: Voimakas kuva antaa energiaa! Kesän parhaita juttuja on ollut lähiympäristön kauneuden ja erityisesti luonnonkukkien ihastelu. Myös Ylen kesäkampanja 'Pelasta pörriäinen' kannusti huomioimaan luonnonkukkien arvon. Kuva muistuttaa, että kauneutta on lähes kaikkialla, kunhan vaan muistaa katsoa ympärilleen.

10. Satumainen Samppalinna

Portaat ja kiviset kaiteet.
© Sami Lehtinen

"Mustainveljestenkujan portaikko Kaskenmäen kupeessa on kiehtonut minua niin kauan kuin muistan. Lapsena luulin sen johtavan mystiseen satumaailmaan tai jonkin kuninkaallisen asumuksen pihapiiriin. Vasta aikuisena kapusin portaat ensimmäisen kerran ylös asti, ja löysin itseni upeasta Samppalinnanpuistosta. Kuva otettu sunnuntaina 2.8.2020." -Sami Lehtinen

Susannan perustelu: Kuva on hienosti sommiteltu ja sitä katsoessa tulee tyynen rauhallinen olo. Kuvan värimaailma on sadunomainen ja kuvaajan lapsuusmuistot mystisestä satumaailmasta heräävät kuvan myötä eloon. Turun eteläisessä keskustassa sijaitseva Samppalinna on tutustumisen arvoinen.

Kiinnostaako Turun naapurustot?

Jos haluat saada uuden näkökulman Turun naapurustoihin, lähde mukaan 31.8.-13.9.2020 järjestettävälle naapurustosuunnistukselle! Teemana on Opiskelijan Turku ja tutustumme erityisesti opiskelijoiden suosiossa oleviin naapurustoihin. Rasteille voi osallistua kuka tahansa. Kurkkaa ohjeet, suunnistuskartta ja palkinnot naapurustosuunnistuksen tapahtumasivulta.

Ylioppilaskylän rakennuksia ja teksti 31.8.-13.9.2020 Neighborhood Hunt Naapurustosuunnistus".

- Susanna & Know Your Hoodsin tiimi

P.S. Kokeile maksutonta naapurustojen hakukonettamme ja tee löytöjä! Voit myös seurata Turun seudun naapurustojen kuulumisia meidän Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Näillä ohjeilla äänestettiin

  • Äänestäminen: Kommentoi suosikkikuvasi numero tämän blogipostauksen kommenttikenttään ja anna lyhyt perustelu valinnallesi. Selaa aivan sivun loppuun saakka jättääksesi kommentin.
  • Ajankohta: äänestä ajalla 12.-30.8.2020 klo 23.59.
  • Äänestäjien suosikki: Eniten ääniä saanut kuva voittaa 50 euron lahjakortin herkkujen äärelle kasvisravintola Kuoreen.
  • Tuomariston suosikki: Meidän tuomariston suosikki palkitaan 20 euron lahjakortilla ihanaan Fiilis Cafeseen.
  • Palkinto äänestäjille: Äänestäjien kesken arvotaan terveellisiä herkkuja tarjoavan Powaun 20 euron lahjakortti.
  • Voittajien julkaisu: ke 2.9.2020 Know Your Hoodsin some-kanavissa
  • Lisäksi: Jaa postaus ja kannusta kavereitakin äänestämään :).

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Rauhaa kaipaava

6. Kahvilassa keskustassa
Rauha ja hiljaisuus hyvin kaapattu kuvan Tee-hetkeen.

12.8.2020 19:27Vastaa
3 0
Mirja Stenroos

7. on mahtava väriloistossaan ja yltäkylläisessä runsaudessaan, niin ja Marttihan on aina Martti.

12.8.2020 19:42Vastaa
5 0
Olga Henriksson

7. Aivan upeat värit ja tunnelma!

12.8.2020 19:43Vastaa
5 0
Maria

Olen ihastunut kesän aikana siirtolapuutarhoihin, joten kuva 2 Peltolasta on lähinnä sydäntä. Mitä salattuja puutarhoja onkaan olemassa <3

12.8.2020 19:45Vastaa
4 0
Marjaana

7. Satumainen ja värikylläinen. Hieno kompositio.

12.8.2020 19:47Vastaa
3 0
Tuula

Paras paikka

12.8.2020 19:56Vastaa
0 0
Marianne

7. Kukkaloistoa Martissa – upeat värit ja kesäinen asettelu. Kaunista seutua saatu mukavasti kukkien kera kuvaan.

12.8.2020 19:56Vastaa
2 0
Ta

7. Ihana kahvipaikka

12.8.2020 19:59Vastaa
1 0
Tiina

Äänestän voittajaksi nro
7. Kukkaloistoa Martissa

Olen asunut pikkutytöstä lähtien enimmäkseen martissa. Aina sydämessä.
Tämä kuva kertoo kaiken omasta, ihanasta asuinalueestani.

12.8.2020 19:59Vastaa
1 0
Pekka Ahmakari

2. Hienot värit ja rauhaisa tunnelma. Lähellä sydäntäni❤️

12.8.2020 20:02Vastaa
1 0
Hanna

5. Kuvan penkillä olisi ihana levähtää ja nauttia maisemasta.

12.8.2020 20:03Vastaa
4 0
Kalervo Valo

5. Uittamon maisemat, nautin näistä kun asun lähellä. Katariinan luontoa äänestin itse.

12.8.2020 20:42
2 0
AK

7. Koska aivan ihana

12.8.2020 20:03Vastaa
2 0
Tanjariitta Anttila

8. Ihana luonnollinen pysähtymispaikka!

Vaikka onhan tuo 7 aivan ihana myös.

12.8.2020 20:04Vastaa
1 0
Laura

Nro 1. Ihana tunnelma ja vie heti ajatukset puutalojen sisäpihojen salaisuuksiin..

12.8.2020 20:05Vastaa
1 0
Jukka Nurmi

7. Upea värikäs keidas jossa haluaisi viettää koko kesän ihaillen myös kauniita vanhoja puutaloja puutarhoineen.

12.8.2020 20:08Vastaa
2 0
Vekkuli Hessu

No on kyllä useita hyviä ja hienoja paikkoja. Vaikea valita, mutta taidan kääntyä 7. Sillä kukat ovat lähellä sydäntä.

12.8.2020 20:09Vastaa
2 0
Kaarina

7. On kuva, josts löytää koko ajan jotain uutta ja ihanaa, värien loistoa!

12.8.2020 20:12Vastaa
1 0
Jaana Lindfors

2 Ihanaa vehreyttä kuvassa. Tällainen kaupunki mökki olisi ihana vaihtoehto näin autottomallekkin yksinäiselle ihmiselle.

12.8.2020 20:13Vastaa
0 0
Elina

10.

Ihanan pehmeä valo!

12.8.2020 20:14Vastaa
1 0
Kalervo Valo

10. Satumainen Samppalinna on upeaa kaupunkiretkeilyä, kuvauksellinen kohde.

12.8.2020 20:47
1 0
Katja

Ihana tunnelma puutarhassa 😍

12.8.2020 20:22Vastaa
0 0
Anne-Marget

Pekan parveke nro 7 tekee iloiseksi värikylläisyydessään ja runsaudessaan !

12.8.2020 20:27Vastaa
1 0
Leenasusanna

Numero 7. Kevyt ja kepeä tunnelma, värikäs ilotulitus parvekekukilla sekä rakas Martinalue! ❤️

12.8.2020 20:28Vastaa
3 0
Hannele

Kuva 5. Uittamolta on upeat maisemat Pitkällesalmelle. Ihana paikka lähellä keskustaa. Paikka on kenen tahansa saavutettavissa. Sopii haaveiluun, retkeilyyn, lenkkeilyyn jne.

12.8.2020 20:29Vastaa
4 0
Mervi Kiiski

2. Näyttää ihanalle

12.8.2020 20:29Vastaa
0 0
Hely

Ihanaa värien ilotulitusta tässä. Numero 7. Olen niin iloinen, kun rohkenin tänä kesänä tehdä omasta pihastanikin värikylläisen, kun halusin pelastaa pörriäisen. Nyt elokuun alkupäivinä keltaiset kehäkukat, oranssit krassit, siniset ruiskaunokit ja eri punaisen sävyiset silkkiunikot, valkoiset, lilat, pinkit syysasterit, punaiset tulilatvat, valkoiset päivänkakkarat kuunlinjojen kanssa sulassa sovussa.Ja täynnä pörriäisiä.

12.8.2020 20:29Vastaa
2 0
Kalervo Valo

8. Vehreyttä Katariinan laaksossa.
Nyt iän myötä tullut tärkeäksi rentoutuspaikaksi. Liikuntaa ja
luontohavaintoja ympäri vuoden.

12.8.2020 20:35Vastaa
0 0
Harri Nylund

Koti kulmien kauneutta.

12.8.2020 20:36Vastaa
0 0
Jukka Lahtinen

6. Raiskion kuva on värikäs ja taiteellinen. Kuvaaja on onnistunut luomaan katseen vangitsevan asetelman, jota katsoo pitempään.

12.8.2020 20:37Vastaa
0 0
Jukka Lahtinen

Siis kuva 9 Raisiosta!

13.8.2020 10:08
0 0
Sofia

1. Ensimmäinen kuva on maaginen. Tekee mieli avata ovea hieman enemmän ja kurkistaa sisälle!

12.8.2020 20:38Vastaa
1 0
Lorna

10. ❤️

12.8.2020 20:40Vastaa
0 0
Hillevi Sillgren

Siirtolapuutarhan kauneus ja ihana tunnelma.

12.8.2020 20:41Vastaa
0 0
Harri Nylund

7. Koti kulmien kauneutta.

12.8.2020 20:43Vastaa
1 0
Kaija Nurmi

1. Kesäsade Portsassa
Rauhallinen, värikäs, kesäinen, viihtyisä. Tämän haluaisin nähdä kun kotoa lähtiessä avaisi ulko-oven.

12.8.2020 20:44Vastaa
0 0
Tina

7 kaupunkikesä parhailimmaan, upeat värit

12.8.2020 20:44Vastaa
1 0
Minskutin

7. Kukkaloistoa Martissa
Lempialueeni Turussa ❤️

12.8.2020 20:45Vastaa
1 0
Johanna Perälä

Nr. 2 juuri tuo ajatus rauhoittumiseen omassa puutarhassa viehättää ❤️ Siirtolapuutarhan yhteisöllisyys ja tunnelma on aivan omaa luokkaansa

12.8.2020 20:54Vastaa
0 0
Mia Leiniö

7, aivan ihanat värit ja loistava maisema .

12.8.2020 20:57Vastaa
1 0
Marjo Kaarre

2 mystinen siirtolapuutarhan kiehtonut aina.

12.8.2020 21:01Vastaa
0 0
Helena Hakala-Brown

7 Siinä on suvi.

12.8.2020 21:02Vastaa
1 0
Johanna

5, koska Uittamo <3

12.8.2020 21:06Vastaa
3 0
Marja Tammelin

2.
Koska siirtolapuutarhat ❤

12.8.2020 21:07Vastaa
0 0
Sirkku Pulakka

1 Ihana tunnelma

12.8.2020 21:11Vastaa
0 0
Hanne Itärinne

10. Satumainen Samppalinna. Upea tunnelmallinen kuva. Vino-, pysty- ja vaakalinjat luovat mielenkiintoista rytmiä, joita puiden orgaaniset muodot pehmentävät.

12.8.2020 21:11Vastaa
0 0
Taija

8. Vehreyttä Katariinanlaaksossa

Kuvasta välittyy ihana rauhoittava luonto.
Luonnon vihreys ja kivi vaan jotenkin sopivat yhteen.

12.8.2020 21:13Vastaa
0 0
Eija

1 , Ihana maisema avautuu portin edessä.

12.8.2020 21:25Vastaa
0 0
Laura Lähde

7. Kukkaloistoa Martissa
Ihana ”kukkaparveke” ja näkymä

12.8.2020 21:26Vastaa
1 0
Juho Rännäli

7. Martin kaupunginosa on kappale kauneinta Turkua ja värikylläisessä kuvassa sen ominaislaatu tulee erinomaisesti esiin. Useinhan tarkastelemme ympäristöämme parvekkeelta käsin, mikä tuo kuvaan tärkeän näkökulman.

12.8.2020 21:38Vastaa
1 0
Kati

7. Kuva on kuin kaunis maalaus

12.8.2020 22:08Vastaa
1 0
Päivi Meriläinen

Nro5 Aitiopaikka Uittamolla
Kuva on hieno kesäinen, meri, Kallio ja penkki jossa istua.
Tasapainoinen kuva🌞

12.8.2020 22:10Vastaa
2 0
Anu

4. Juuri noin tämä maailma pitää nähdä! Harmaa kerrostalokin näyttää kauniilta kun sitä katsoo keltaisina kukkivien auringonsäteiden läpi.

12.8.2020 22:17Vastaa
2 0
Kaija

4. Iso-Heikkilä on hieno, monimuotoinen alue keskustan kupeessa. Isoja puistoja, vanhoja pihoja isoine puineen ja polkuineen. Kallioita, tasamaata, metsää, vanhoja puutarhakasveja. Omakotitaloja, rivitaloja, 1950-luvun paikallaan rakennettuja hyviä kerrostaloja, 2000-luvun tyylikkäitä . kerrostaloja. Otavan liikenneympyrän sisällä voi talvella jopa hiihtää.

12.8.2020 22:23Vastaa
2 0
Tarja Toiviainen-Mäkelä

4. Tittan kuvaus Ukonpalkon aikamatkasta tähän päivään on mielenkiintoinen tulotarina kasvupaikalle. Kuva kaunis aurinkoinen pumpulipilvineen.

12.8.2020 22:38Vastaa
2 0
Johanna

1 Ihana tunnelma, ihana paikka, ilman kuvalla kikkailua rajauksin tai filtterein.

12.8.2020 23:00Vastaa
0 0
Sirpa Saari

Ihana, värikäs satumaisema keskellä kaupunkia tekee iloiseksi.

12.8.2020 23:18Vastaa
0 0
Pauliina

Kuva 8, sillä kuvassa yhdistyy Turun mittava historia ja Katariinanlaakson rauha.

12.8.2020 23:24Vastaa
0 0
Sara

1. Kesäsade Portsassa
Portsa ❤️ Myös sateella!

13.8.2020 0:59Vastaa
0 0
Riikka Oksanen

Hyvä kuva, jossa puutalot näkyvät ja kokonaisuus kertoo enemmän kuin vaan parvekkeesta, Martista.

13.8.2020 5:42Vastaa
1 0
Niina

Meri & kalliot 💛💛

13.8.2020 6:10Vastaa
1 0
Niina

Siis kuva 5

13.8.2020 6:11
1 0
Anu Posio

10. Satumainen Samppalinna on suosikkini. Itselle nuo portaat eivät jääneet kovin mystisiksi, sillä kapusin niitä lukemattomat kerrat kun menin kouluun. Moniin kutkuttaviin lapsuus-ja nuoruusmuistoihin ne kuitenkin johdattavat.

13.8.2020 7:04Vastaa
0 0
Merja Kärkkäinenm

7. Tunnelma, sommittelu, perspektiivi kohdillaan. Lisäksi värit pursuavat iloa.

13.8.2020 7:27Vastaa
1 0
Jari

7. Upea värivehreys puutaloineen

13.8.2020 8:04Vastaa
1 0
Markku Appel

4 on paras

13.8.2020 8:23Vastaa
1 0
Susanna

Ääneni menee kuvalle nro 7, Kukkaloistoa Martissa. Upean kesäinen tunnelma! Tästä kuvasta pitäisi tehdä taulu, joka muistuttaisi kesän kauneudesta ympäri vuoden.

13.8.2020 8:25Vastaa
1 0
Emilia Uutela

Numero 10❤️. Kuvasta tulee rauhallinen olo. Hyvin tunnelmallinen kuva. Samppalinna on lisäksi kaunista aluetta Turussa.

13.8.2020 9:07Vastaa
0 0
Ida

Kuva 10

Upea tunnelma

13.8.2020 9:16Vastaa
0 0
Christel

3. Laivabongausta Ruissalossa poikkeaa edukseen tavanomaisista kuvista. Erilainen lähestymistapa ja hienosti tuotu perspektiiviä pienten poikien ja massiivisen suuren laivan välillä.

13.8.2020 9:51Vastaa
5 0
Henna

Numero 2!
Siirtolapuutarha ympäristönä antaa jo hyvät eväät ihanille kuville. Kaunis tunnelma.

13.8.2020 10:12Vastaa
0 0
Hannele Kodisoja

Paras kuva,Koti tällä alueella jo yli 60 vuotta. Kaunis ja vehreä asuinalue ja hyvät kulkuyhteydet keskustaan.

13.8.2020 10:34Vastaa
2 0
Hannele Kodisoja

nro 4

13.8.2020 10:36
1 0
Mirva Tapper

6. Kahvilassa keskustassa.
Tämän koronakesän vuoksi kahviloissa istuskelu on jäänyt turhan vähälle. Kuvassa tunnelma, jota nyt kesällä kaivannut.

13.8.2020 11:02Vastaa
0 0
Marjukka Melasniemi

1. Kesäsade Portsassa, ihanan seesteinen kuva, kuin aika olisi pysähtynyt

13.8.2020 11:23Vastaa
0 0
Elina

3 laivan bongaus.
Se on aina yhtä kivan näköistä kun iso laiva lipuu ohi. Oli sitten lapsi tai aikuinen.
Kiva kuva 🙂

13.8.2020 11:32Vastaa
3 0
Rauno Raitanen

2 Olen kaikki lapsuusvuoteni kesät viettänyt upeassa Peltolan siirtolapuutarhassa.

13.8.2020 13:18Vastaa
0 0
Leena

Kuva 2. Kuva kiteyttää ihanasti kesän riemun 😊

13.8.2020 13:43Vastaa
0 0
Reija

10. Mystinen, kaunis ja ajaton kuva!

13.8.2020 14:41Vastaa
0 0
sonja

1. Kesäsade Portsassa

Kesäsateessa on jotain rauhoittavaa, virkistävää ja uudistavaa. Tämä kaikki on saatu tallentumaan kuvaan, jonka tunnelma on pysähtyneen tyytyväinen.

13.8.2020 15:58Vastaa
0 0
Teija Hiltunen

7. Martti ja väriloistoa! Tätä voisi katsella tuntikausia.

13.8.2020 16:13Vastaa
1 0
Birgitta

Nr 3
Erilainen. Hyvä kuvakulma! Täytyy katsoa uudestaan! Paras!

13.8.2020 17:17Vastaa
5 0
Raili

4. Ihana 50-luvun arkkitehtuuri ja paljon luontoa ympärillä onnistuneesti kuvassa.

13.8.2020 20:02Vastaa
1 0
Tuula

Kuva nro 9 puhuttelee eniten. Dramatiikkaa ja värien kontrastia. Kuin sadussa, tie lähtee kukkien luota kohti kesäseikkailua. Kuva on jopa hieman hurja ja jännittävä.

13.8.2020 20:58Vastaa
0 0
Eeva

5 👍
Mahtava kuva, hulppea maisema, ja hyvä syy noille huudeille kiipeilyyn 👍
Hyvää mallia muille, kannattaa mennä perässä 😊

13.8.2020 21:00Vastaa
1 0
Vappu Vuori

Kuva 7 on taidonnäyte väreineen ja parveke on taidonnäyte istutuksineen!

13.8.2020 23:37Vastaa
2 0
Petri Cederlöf

Äänestän kuvaa 5 Aitiopaikka Uittamossa

14.8.2020 7:20Vastaa
0 0
Elina Nguyen

Satumaisen kaunis on kuva 7. Ihana väri-ilotulitus, salainen pikku viidakko keskellä Marttia. Iloinen ja inspiroiva kuva! Ääni sille!

Puhutteleva on myös Mustainveljestenkujan mystinen portaikko. Hienoja kuvia muitakin.

14.8.2020 16:01Vastaa
1 0
Terhi

Numero 7 ja sen sadunomainen tunnelma väriloistoineen on ehdoton suosikkini. Kuva voisi olla myös jostakin ulkomailta, sellainen ajatus tulee mieleen.

14.8.2020 18:48Vastaa
1 0
Risto Vanhanen

10. Satumainen Samppalinna

15.8.2020 10:19Vastaa
0 0
Riikka Oksanen

Jäi numero laittamatta äänestykseeni eli nro 7 Martti

15.8.2020 12:33Vastaa
1 0
Mirka

10. Satumainen Samppalinna.
Tämä on suosikkini kuvista. Portaat ja niiden historia kiehtovat. Mitä tällä paikalla ja ympäristössä on ollut ”ennen vanhaan”? Mahtavat portaat johtavat viihtyisään puistoon, yhdelle Turun seitsemästä kukkulasta. Otoksessa kuvakulma on onnistunut ja antaa kunniaa melkoisen piilossa sijaitseville portaille.

15.8.2020 14:51Vastaa
0 0
Taina

Kuva 10.
Hieno kuva salaperäisistä portaista ja kiva tarina.

15.8.2020 16:49Vastaa
0 0
anne vyyryläinen

Kuva numero 7 on vaan niin kaunis väreineen kaikkineen pienellä parvekkeella

15.8.2020 17:27Vastaa
2 0
Katrina Grönholm

3- Taitavasti kuvattu! Värit, viivat, hahmot ja leikkaus 👍🏻 Tämä on mielenkiintoinen ja siksi onnistunut otos!

15.8.2020 19:53Vastaa
4 0
Satu Tamsaari

Katariinanlaaksossa tekee aikamatkan satojen vuosien taakse. Kuvassa tunnelma on juuri sitä: kauan sitten kasvamaan lähteneen puun sukupolvien mitalla elämää nähnyt runko, ikiaikainen kivenjärkäle ja haviseva vihreys. Suomea lumoavimmillaan.

15.8.2020 21:40Vastaa
0 0
Qian

7. Mikä maisema! Turun piilotettu helmi.

15.8.2020 21:48Vastaa
1 0
Mari

Ääni kuvalle 2. Kesä ja siirtolapuutarhan lumo. Siirtolapuutarharomantiikasta kirjoitti Anni Polvakin aikanaan. Oi mitä muistoja :).

15.8.2020 23:03Vastaa
0 0
Sari Clavér

Kuva nro 7. Kesän vehreys, rehevyys ja runsaus loistokkaine väreineen ja yksityiskohtineen kuvattuna hauskasta kuvakulmasta. Luonto suorastaan pursuilee katsojan syliin, vaikka sitä katsellaankin kotiparvekkeella keskellä kaupunkimiljöötä. Kesän ylistys ja kunnianosoitus kauniille ja tunnelmalliselle Martin kaupunginosalle.

16.8.2020 10:27Vastaa
1 0
Esa Lehtinen

Nro 7 vihreä ja vehreä kesäparatiisi!

16.8.2020 12:52Vastaa
1 0
Marja-Leena Miettinen

Minulle kuva1, kesäsade Portsassa oli paras. Antoi hyvän kuvan kyseisestä kaupungin osasta. 💓

16.8.2020 13:15Vastaa
0 0
Suski

7. Martinmäki on Turun trendikkäin kaupunginosa. Sen palvelut ja fiilis vain kehittyvät. My own hoods too!

16.8.2020 17:11Vastaa
1 0
Riitta Lehtinen-Nguyen

Numero 7
Tämä vehreys ja värikylläisyys on henkeäsalpaava elämys! Kesän kukkeus ja Martin kaupunginosan kauniit rakennukset on taiten vangittu samaan kuvaan mielenkiintoisesta näkökulmasta. Hieno!!

16.8.2020 17:26Vastaa
1 0
Minna

Suosikkini on nro 7
Kuvassa on niin paljon kaunista katseltavaa että siihen ”jää kiinni” pitkäksi aikaa!

16.8.2020 19:23Vastaa
1 0
Annika

7. on aivan satumainen kuva! Upeat värit, asettelu, yksityiskohdat… Tätä kuvaa voisi tuijotella loputtomiin.

16.8.2020 23:54Vastaa
1 0
Eira Mäki

Satumainen Samppalinna. Kuljen usein noita portaita ja itsellä on sanlaisia kuvia paikasta kuin myös koko puistosta. Hyvin hoidettu. Onneksi Turussa on paljon kauniita, vanhoja rakennuksia.
Kuva on rauhallinen ja väreiltään kiva.

17.8.2020 8:26Vastaa
0 0
Sanna

3. Laivabongausta Ruissalossa

Kuva itsessään ei ollut paras, mutta se ttunnelma, kun pikkupojat ihmettelvät ison laivan lipumista ihan vierestä.
Tuo on niin turkulaista ja mahdollista vain Turussa

17.8.2020 9:19Vastaa
5 0
Anitta Betgbom

7. Kesän väriloistoa ihanalla parvekkeella. Cityelämää parhaimmillaan 💚

17.8.2020 9:47Vastaa
1 0
Mervi Almgren

10. Ihanan utuinen ja satumainen.

17.8.2020 11:54Vastaa
0 0
Riitta Honkasalo

Kuva no7 Pekka Vallilan kukkaloistoa Martissa on paras. Tekee mieli mennä tänne parvekkeelle ihailemaan kukkien värimaailmaa ja samalla aukeaa silmien eteen kaunis näkymä vanhalle puutaloalueelle. Kaiken yllä on uskomattoman kaunis kesätaivas pilvenhattaroineen.

17.8.2020 15:37Vastaa
1 0
Ria Vikama

Numero 7. Ihana värien yltäkylläisyys ja tunnelma. Todella runsas, mutta rauhallinen kuva. Martti on aivan ihana alue ja lähellä sydäntä.

18.8.2020 10:11Vastaa
1 0
Teija Tammi

7. kukkaloistoa Martissa! Pieni pareke, kukat ja ihana maisema!

18.8.2020 19:47Vastaa
1 0
Mari

Nro 1, ihan tunnelmallinen ja rauhallinen kuva

19.8.2020 0:39Vastaa
0 0
Suvi J.

Nro 3. Kuva on hieno ja siihen kiteytyy jotain hyvin turkulaista, laivat ja Ruissalo.

19.8.2020 7:28Vastaa
3 0
Sanna H

7. Kukkaloistoa Martissa

Todella kesäisen värikäs ja iloinen maisema. Puutalot taustalla ovat edukseen.

19.8.2020 10:38Vastaa
1 0
Paula Soinio

nro 10. Tykkään rappusista

19.8.2020 11:42Vastaa
0 0
Päivi Säiniö

9. Väriterapiaa Raisiossa. Vahva, pysäyttävä! Nerokas kuvakulma ja sommittelu. Osoittaa että luontoa ja kasveja voi kuvata tuoreesti ja uusista näkökulmista. Upea värimaailma. Taustalla häilyvä polku tuo kontrastia kuvaan. Yksinkertaisuus toimii!

19.8.2020 11:59Vastaa
0 0
Jaana

7. Kukkaloistoa Martissa, gorgeous!

19.8.2020 12:11Vastaa
1 0
Johanna S

Kuva numero 4. Arvostan sitä, että tuodaan esiin muuta kaunista kuin niitä itsestäänselviä puutalokortteleita ja puutarhoja. Turun vanhoissa lähiöissä on paljon kaunista luontoa!

19.8.2020 12:15Vastaa
1 0
Raipe

nro 7
mahtavat värit ja ihana tunnelma

19.8.2020 14:39Vastaa
1 0
aakoo

Kuva ajattomasta maailmasta – harva meistä tallentaa pysyvää kuviinsa ja harva tekee sen näin vangitsevasti.

19.8.2020 16:31Vastaa
0 0
Erja Hakanen

Numero 10 Satumainen Samppalinna, koska se upea puisto keskellä Turkua ja sinne on kaikilla mahdollisuus päästä ihailemaan kaunista patsasta ja muuta luontoa ja sieltä näkee hyvin Turun keskustan ja monet Turun maamerkit❤️

19.8.2020 18:25Vastaa
0 0
Merja Tiilikainen

Katariinanlaakso on paras paikka ulkoiluun ja ihasteluun. Rauhoittumisen tyyssija!

19.8.2020 21:11Vastaa
0 0
Birgit Rauhala-Autio

Kesäsade Portsassa on mielestäni paras kuva. Puutalojen rauha, kapeat polut ja runsaat istutukset luovat Turun Portsaan herkkää ja valoisaa tunnelmaa.

19.8.2020 23:22Vastaa
0 0
Teija Lehto

Kuva numero 5
Merellä on rauhoittava vaikutus. Tuli tunne,että voisin istua penkillä ja rauhoittua päivän askareista.

20.8.2020 7:27Vastaa
0 0
Annina Laaksonen

Ihana, tuttu ympäristö jossa tulee ihan fiilis jo heti portista kävellessä.

20.8.2020 7:41Vastaa
0 0
Minna

1. Kesäsade Portsassa – Hieno sommitelma. Avattu vanha portti, josta pääsee kurkistamaan jonnekin salattuun maailmaan. Vehreyttä ja värejä, vaikka on kesäsateen päivä. Kerrassaan hieno kuva (tämäkin) 😊

20.8.2020 7:53Vastaa
0 0
Hannele Kulmala

1.kuva ihanan tunnelmallinen.

20.8.2020 11:57Vastaa
0 0
Annina

1. Vesisade Portsassa.
Vehreyttä, puutaloja ja portti ”salaiselle” sisäpihalle, ihana tunnelma!

20.8.2020 14:18Vastaa
0 0
Kaiza

Siirtolapuutarha Peltolassa on juuri sellaista, mitä tarvitaan kaupungissa. Mökillä pienen matkan päässä.

20.8.2020 18:13Vastaa
0 0
Riina

Voittajaksi kuva3. Laivabongausta. Ihana lapsen kokemuskulma ja vahva hämmennyslataus. Edelfeltin pojat rannalla uusissa seikkailuissa.

20.8.2020 21:40Vastaa
4 0
Fia Holmström

1 Portsa ❤️
Pala parasta Turkua, kuin pieni kylä keskellä kaupunkia. Olen ikäni asunut Turussa ja muuttanut 3v välein, kunnes löysin Portsan. Sydämeni sykähtää joka kerta kun tulen kotiin, Portsaan. ❤️

20.8.2020 22:37Vastaa
0 0
Heidi

10. Samppalinna on lapsuuden maisemaani, asuimme pari vuotta Käsityöläismuseossa. Ihanaa että keskellä kaupunkia on kunnon puistoja. Ihmettelen kyllä miksei saaret ole mukana, on niin hienoa asua ihan omassa rauhassa lähellä keskustaa.

20.8.2020 23:12Vastaa
0 0
Päivi Kouvo

Portsan pihat ovat kaikki idyllisiä. Tuo ovi kutsuu kurkkaamaan myös se takana olevaa maisemaa.

21.8.2020 9:52Vastaa
2 0
JK

Valini on kuva 1.

21.8.2020 10:03Vastaa
1 0
Marja Liisa Valtanen

Portsa on idylli aina talvisin ja kesäisin. Tässä kuvassa on Porthan tunnusmerkit, vehreys ja vanhan puutaloalueen kauneus ja sopiva särmikkyys ja historiallinen ihana nostalgia. Portsa on paras!

21.8.2020 10:12Vastaa
1 0
Päivi Tamminen

10. Satumainen Samppalinna. Hieno kuva! Portaat tuntuvat mystisiltä, kun näkee osoitteen Mustainveljestenkuja!

21.8.2020 17:18Vastaa
0 0
Maija

Paras nro 3.
Kesäilta Ruissalossa, auringon kultaama merivesi, lapset ihailemassa suurta ohi seilaavaa laivaa. Aitoa ja ainutlaatuista Turkua ja Suomen kesää parhaimmillaan!

21.8.2020 20:36Vastaa
3 0
Jaana

10.
Upea ja tyylikäs.

21.8.2020 22:28Vastaa
0 0
Tiina

Kuva nro 3

Ihana kuva, jossa pienet pojat ihmettelevät suurta laivaa. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Turun Ruissalo ja risteilyalukset kuuluvat yhteen.

21.8.2020 23:54Vastaa
3 0
Johanna

10 hieno kuva hienosta miljööstä.

22.8.2020 9:17Vastaa
0 0
Jenzku

Nro 7 häikäisi upeilla väreillään ja komealla maisemalla. Itsekin parvekeviljelyksiä tehneenä tiedän, että tällainen lopputulos on vaatinut sitoutumista ja rakkautta.

22.8.2020 13:35Vastaa
1 0
rita mattsson

Anu Granbergin numero 3 Ruissalo kuva on paras tekniikaltaan sekä tunnelmaltaan.
Valot tulevat kauniisti ja muutenkn haluaisin olla siinä mukana.

22.8.2020 14:42Vastaa
2 0
Jaana Tuovinen

8. Vehreyttä Katariinanlaaksossa. Ensimmäisen kerran kävin siellä joskus -70 luvulla kouluretkellä ja viimeksi päiväkotilasten kanssa noin 10 vuotta sitten. Siellä voisi kuluttaa vaikka koko päivän, niin kaunista ja rauhallista.

22.8.2020 15:56Vastaa
0 0
Kmari

1. Kuvassa on ihana tunnelma. Avoin ovi kutsuu kesään ja kauneuteen 🙂

22.8.2020 22:50Vastaa
0 0
Esteettinen

10. Lähiympäristön helmi, joka jää usein arkiselta kulkijalta huomaamatta. Kaunis kuva ja asetelma.

23.8.2020 0:11Vastaa
0 0
sepa

9. Raisio on paljon muutakin kuin keskustan koleus. Kuva kertoo Raision luonnosta ja kutsuu sukeltamaan Raision sydämeen. Upeaa kukkaloistoa tarjoaa myös alppiruusu puisto. Raisiossa Haunisten altaan seutu, joen varsi, siirtolapuutarha, satama-alue, jossa voi seurata laivan rakennusta ja jopa nähdä uudet laivat liikenteessä ja hienot lenkkimaastot.

23.8.2020 8:28Vastaa
0 0
Seija Jokinen

1. Kesäsade Portsassa

Avonainen puuportti oikein kutsuu katsojaa peremmälle pihaan. Vahvat muistot heräävät mieleen, kun katson kuvia Portsasta. Olen aikoinaan asunut opiskeluajan hellahuoneessa Portsassa. Ulko-ovi, eteinen ja vessa olivat yhteisiä naapurin mummun kanssa, mutta muuten sai olla omassa rauhassa ja tuoda vieraisille ketä tahtoi. Tarjoamani italialainen lihapata houkuttelikin vierailijoita usein kylään. Pata valmistui hellassa, jossa poltin kotoa tuotuja isän kanssa yhdessä tehtyjä klapeja. Oli erinomainen vaihtoehto ylioppilaskylän soluasunnolle, mihin ei persoonani ja tapani olisi millään muotoa taipuneet. Pihat eivät 70-luvulla olleet vielä näin laitettuja, mutta nykyään niihin panostetaan todella paljon. Portsan pihakirppiksestäkin on jo tullut jokavuotinen perinne, mikä vahvistaa hyvällä tavalla alueen yhteisöllisyyttä. Toivottavasti Portsa säilyy alueena pitkään nyt kun taloista pidetään hyvää huolta.♥️

23.8.2020 12:26Vastaa
0 0
Sinna Suvitie

Vehreyttä Katariinanlaaksossa.
– voimaannuttava ja rauhoittava metsämaisema on aina paikallaan. Tuoksu tulee tänne asti 💚

23.8.2020 13:25Vastaa
0 0
Katja Miilumäki

Numero 10. Useasta kauniista ja värikkäästä kuvasta voiton vei itselle tärkeä näkymä.

23.8.2020 21:30Vastaa
0 0
Nina R

8.Värit kuvassa aivan mahtavat! Pakko etsiä tämä kuvauspaikka!

23.8.2020 21:49Vastaa
0 0
BK

7. Ihanat värit ja vanhan naapuruston nostalgia. Pilvetkin ovat menneet muodostelmaan kuvaa varten.

23.8.2020 22:32Vastaa
1 0
Tarja Aarnio

7 kukkaloistoa Martissa oli mielestäni paras.

24.8.2020 16:49Vastaa
1 0
Kmedist

10.

Kuvaa parhaiten Turkua.

24.8.2020 23:56Vastaa
0 0
Margit Roininen

8. Luonto omana itsenään on aina kaunein. Rauha, värit ja tuoksut välittyvät kuvasta.

25.8.2020 12:59Vastaa
0 0
Marko Lindfors

Nimenomaan olisi pitänyt mielestäni olla vanhasta Raunistulasta kuva.
Näistä paras on nro.5.

26.8.2020 12:06Vastaa
0 0
Hennariikka järvinen

7, värikäs kuva ja hienot vanhat talot miellyttävöt silmää.

26.8.2020 13:16Vastaa
1 0
Pirkko

7. Ihanat värit ja tunnelma.

26.8.2020 14:16Vastaa
1 0
Anne Arola-Ceesay

Portsa on upea, vanha asuinalue.

26.8.2020 14:35Vastaa
0 0
Tanja

5. Aitiopaikka Uittamolla on kuvana viehättävä tunnelma ja kesäinen lämpö välittyy sitä katsellessa.

26.8.2020 20:51Vastaa
0 0
Marianne Rosenblad-Nurmi

Numero 8. Hieno kuva luonnosta.

26.8.2020 20:54Vastaa
0 0
ritva-leena ilkka-wahteristo

3 laivabongaus ja pojat valossa. ihana!

26.8.2020 22:24Vastaa
1 0
Elisabet Kantola

7 on mielestäni hienoin kuva, koska siinä on niin ihanan raikkaat värit ja tunnelma.

27.8.2020 0:54Vastaa
1 0
Pippi

2. Puutarhassa mieli lepää ja on mukava tapa viettää vapa-aikaa kesällä 🍀❤

27.8.2020 19:38Vastaa
0 0
Kati

Kuva 7. Satumainen, salattu kaupunkipuutarha!

27.8.2020 20:15Vastaa
1 0
Sarkku

Kuva numero 7. Idyllinen maalaismaisema keskellä kaupunkia. Upeat satumaiset värit. Kesäinen taivas ja kuin pala paratiisia.

27.8.2020 20:23Vastaa
1 0
Kesä

7. Kukkaloistoa Martissa

Kuvasta huokuu kesän ilo!

27.8.2020 20:34Vastaa
1 0
Sirkku

7. Kukkaloistoa Martissa
Kuva on kuin karkki ja täynnä aurinkoa, kirkkautta ja keidasmaisuutta. Varmasti ihana paikka juoda vaikka aamukahvit!

27.8.2020 20:53Vastaa
1 0
Tuija Willems

1 Kesäsade Portsassa.
Suosikki kaupunginosa. Ihana kuva. Portsan pihoista voisi joku tehdä vaikka kirjan. Ehkä jotain pientä historiikkiä pihapiiristä.

28.8.2020 8:09Vastaa
0 0
R.Levo

7 kuva on paras! Kauniit värit ja tunnelma!

28.8.2020 10:55Vastaa
1 0
Terhi Laaksonen

7. Kukkaloistoa Martissa. Martti on Turun ihanin kaupunginosa, jonne veri vetää aina uudestaan. Lapsuuden kotiseudun kauneus välillä unohtuu ja yllättää aina uudelleen!

28.8.2020 12:05Vastaa
1 0
leila siltanen

Numero 1 on mielestäni paras. Idyllinen kuva, hyvä sommittelu.

28.8.2020 13:01Vastaa
0 0
Leena Niitynperä

Peltola on Helmi kaupungin sydämessä,siksi paras kuva..🏡🏡🏡🏡🌾🥀🍂

28.8.2020 19:58Vastaa
0 0
Seija Aho

Koronakeväön etätyöpäivien iltoina vaeltelin luontopoluilla, ja löysin Katariinanlaakson.

28.8.2020 20:06Vastaa
0 0
Jaana Mäkelä

4. Ukonpalot Iso-Heikkilässä. Tämän kauniimpaa näkymää betonilähiöstä ei juurikaan voi saada. Kyllä luonto pystyy kaunistamaan ihmisten tekeleet ihan fantastisiksi näkymiksi. Lähiöt kunniaan ja niihin lisää luontoelementtejä. Ehdoton ykkönen!

28.8.2020 22:51Vastaa
1 0
Katja Tamminen

Ehdottomasti n:o 8 on tänävuonna tullut muutamat kerrat käyskenneltyä ja samaa kiveä kuvattu niin keväällä kuin kesälläkin.. Ja tuossa on vehreyttä kuin historian havinaa.. Suosittelen mennä samaiselle luontopolulle ei jätä kylmäksi..

29.8.2020 9:57Vastaa
0 0
Lea

No 3
Lapset pääosassa.
Mitä pojat näkevät? Jotain mielenkiintoista vedessä, tai jotain suurempaa jossain.
Kuuman päivän aistii varjoista.
Näkymäänsä suurempi otos.

29.8.2020 10:02Vastaa
0 0
Mirva

3. ”Laivabongausta Ruissalossa”, jossa ihana tunnelma.

29.8.2020 10:06Vastaa
0 0
Sanna

7. Kukkaloisto Martissa lumoaa kauneudellaan ❤️

29.8.2020 12:52Vastaa
1 0
Merja Ahti

3. Ainoa kuva, jossa ihmisiä. Pojat haikailevat laivareissua. Koskettava kaihoisa kuva.

29.8.2020 15:39Vastaa
0 0
Yerhi

Suosikkini on kuva numero 7. Kukat luovat ihanan tunnelman parvekkeelle. Sinne tekisi mieli päästä istuskelemaan kahvikupin kera 😊

30.8.2020 12:10Vastaa
1 0
Suvi

Kuvassa 4 yhdistyy pari lempiasiaani eli historia ja kauneus siellä, missä sitä harvemmin ymmärretään nähdä.

30.8.2020 13:16Vastaa
0 0
Annamari Rytkönen

Kuva 8. Tämä paikka oli voimapaikkani jo 1990-l. taitteessa. Tunnelmallinen vihreys, ihanatvvoimakkaat puut. Paikan tarina on muistutus juuristamme ja ajan jatkumosta. Upeita kuvia kisassa. Jokainen kosketti omalla tavallaan.

30.8.2020 13:44Vastaa
0 0
Riikka

Annan ääneni kuvalle nro 7. Ihanan kesäinen, värikylläinen kuva. Taivas ja pilvet luo rennon tunnelman. Lämmön voi aistia.

30.8.2020 16:11Vastaa
1 0
Justiina

3 on paras .maailma on ihmeellistä kummallista

30.8.2020 20:57Vastaa
0 0
Sande

7. Martin kukkaset ja näkymä

30.8.2020 21:37Vastaa
1 0
Susanna | hoods.fi

Äänestys on päättynyt! Kiitos kaikille äänestäjille, voittaja julkaistaan 2.9.2020 tässä blogipostauksessa. Jännitys tiivistyy 😊

31.8.2020 10:43Vastaa
0 0