Talven taikaa -valokuvakisa – Ikuista talven ihmemaa! | Varsinais-Suomi

Ninna | 13.1.2021

Talven taikaa -valokuvakisa kutsuu ikuistamaan talven 2021 taianomaisimmat hetket. Saatko napattua kameralle, mikä on upeinta Varsinais-Suomen talvessa? Kisaan voit osallistua kuvillasi 14.-31.1.2021.

Talven taikaa Varsinais-Suomessa

Turun Nummen puutaloja tien varrella lumisena talvipäivänä.
Talvipäivän aurinko ja lumi saavat kotikulmatkin näyttämään taianomaisilta. Nämä viehättävät puutalot löytyvät Turun Nummesta. © hoods.fi

Vuosi on vaihtunut ja todellinen talvi on saapunut Varsinais-Suomeen lumimyrskyn myötä. Vaan mikä tuo sinun talveesi taianomaisen tunnelman? Onko se paukkuvat pakkaset, luminen maa vai kenties pimeiden talviöiden mahdollistama kaupungin loiste?

Nyt haastamme valokuvaajat Varsinais-Suomen alueella kilpailuun kaikkein maagisimman talvikuvan nappaamisesta!

Vinkki! Kurkkaa blogistamme valokuvaaja Manu Sundin vinkit talvikuvaukseen ja inspiroidu hänen uskomattomista kuvistaan.

Ohjeet osallistumiseen

Ota kuva Varsinais-Suomen talvesta. Kuvan tulee olla kuvattu vuonna 2021. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistu enintään 3 kuvalla.

Koira keskellä lumista maisemaa.
Lumi-koira tepastelee talven ihmemaassa. Kuka muu nauttii talvesta? © Roope K.

Milloin: Jätä kuvasi kilpailuun ajalla 14.-31.1.2021.

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Sähköposti: Lähetä kuvasi osoitteeseen info@hoods.fi
 2. Instagram: Lisää Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #talventaikaakisa
 3. Facebook: Lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon. Postaus on kiinnitetty sivun yläreunaan.

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Finaaliäänestys: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa 4.2.2021, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan. Äänestysaika on 4.-21.2.2021 ja eniten ääniä saanut kuva voittaa.
 • Tuomariston suosikki: Raatimme valitsee osallistujien joukosta suosikkikuvamme. Arvostamme hienon kuvan lisäksi erityisen paljon tarinoita ja tunnelmaa, joka välittyy kuvan kautta. EDIT 23.2.2021: Jaoimme kilpailun kahteen eri äänestykseen, talven taianomaisten maisemat ja luonnon talviset taideteokset, joissa eniten äänestäjien suosikit palkitaan, joten emme valitsekaan tuomariston suosikkia. Lisäksi Instagramissa eniten ääniä saanut palkitaan.
 • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan torstaina 25.2.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
 • Palkinnot: Palkitsemme tuomariston ja äänestäjien suosikit sekä arvomme palkintoja äänestäjien kesken. Voittajia odottaa herkulliset lahjakortit Naantalin Aurinkoiseen, Kaarina-talon lounasravintola Huikopalaan, leipomo-konditoria Nurmi & Suloseen ja Kosken leipomoon.
Lumisia puun oksia.
Lumen peittämä maa ja luonto tekevät paikasta kuin paikasta satumaisen. © Sonja Lahtinen

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvateksteja tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Know Your Hoodsilla on oikeus rajata kuvaa Instagramiin sopivaksi finaalia varten. Blogin finaaliäänestyksessä kuva julkaistaan alkuperäisessä muodossa.
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 12 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin ja some-kanaviin.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Onnea kilpailuun!

-Ninna & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua tuleviin kuvauspaikkoihin tutkimalla Turun seudun asuinalueita maksuttoman naapurustojen hakukoneemme avulla!

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jätä kommenttisi ja avaa keskustelu :)