Kesä naapurustossa 2020 -valokuvakisan ohjeet ja ehdot

Susanna | 1.7.2020

Oi, mikä kesä! Mitä kaikkea valloittavaa löytyykään Turun seudun naapurustoista kesän ollessa parhaimmillaan? Valloittavaa vehreyttä, lintujen laulua, lasten leikkejä vai kesäisiä kerrostalopihoja? Nyt on aika tutkailla omaa naapurustoa linssin läpi ja osallistua Kesä naapurustossa 2020 -valokuvakisaan ajalla 1.7.-2.8.2020.

Kilpailun ohjeet

Kilpailun teema

Kilpailun teema on 'Kesä naapurustossa 2020'. Toiveenamme on kisan myötä löytää mitä erinäisempia tapoja, joilla Turun seudun naapurustoissa kesää vietetään, miltä kesä näyttää ja tuntuu. Ja tietenkin, miten hienoja kuvia niistä saakaan! Ota siis kesäinen kuva, joka mielestäsi parhaiten kuvaa kilpailun teemaa.

Kauniit alppiruusut ja kesäillan valo luovat lempeän tunnelman Turun Suikkilaan. © CYF

Osallistuminen

Kisaan voi osallistua teemaan sopivilla ja Turun seudulta (Turku + 10 ympäryskuntaa) otetuilla kuvilla (max. 3 kpl/henkilö) 2.8.2020 asti. Kisaan voit osallistua millä tahansa kuvalla, joka on otettu kesän 2020 aikana. Muistathan mainita, mistä ja milloin kuva on otettu! Arvostamme suuresti kuvaan liittyvää tarinaa, etenkin omassa tuomaroinnissamme. :)

Voit osallistua kahdella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Instagramissa: Julkaise teemaan sopiva kuva ja lisää #kesänaapurustossa2020. HUOM! Instagram-tilisi pitää olla avoin osallistuaksesi kilpailuun, sillä muuten emme voi nähdä kuvaasi.
 2. Facebookissa: Julkaise kuva Know Your Hoodsin Facebook-sivulla olevan kilpailupostauksen kommenttiosioon. Kilpailupostaus on kiinnitettynä sivun ensimmäiseksi postaukseksi.
Onko kukkaset kesäisen naapuruston paras juttu? © CYF

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Yleisön suosikki: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa 12.8.2020, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan. Äänestysaika on 12.-30.8.2020 ja eniten ääniä saanut kuva voittaa.
 • Tuomariston suosikki: Me valitsemme osallistujien joukosta oman suosikkimme. Arvostamme hienon kuvan lisäksi erityisen paljon tarinoita ja tunnelmaa, joka välittyy kuvan kautta.
 • Voittajien julkaisu: Voittajat julkaistaan ke 2.9.2020 Know Your Hoodsin kanavissa.
 • Palkinnot: Haluamme edelleen palkintojen avulla tukea osaltamme Turun seudun paikallisia yrittäjiä ja ostamme palkinnoksi lahjakortit muutamiin omiin suosikkipaikkoihimme. Äänestäjien suosikki palkitaan Ravintola Kuoren lahjakortilla (arvo 50 euroa), jolla saa esimerkiksi Kuoren kesämenun ja omena-sitruunakuohujuoman. Tuomariston suosikki saa Fiilis Cafe & Bistron lahjakortin (20 euroa), jolla saa kaksi herkullista lounasta.
 • Äänestäjien palkinto: Finaalin äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti Powau kahvilaan (20 euroa).
Vai ehkä sittenkin auringonlaskut meren rannalla? © CYF

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvateksteja tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin tai some-kanaviin.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Odotamme innolla kesäisiä, inspiroivia ja ennen kaikkea hyvää mieltä synnyttäviä kuvia. Onnea kisaan!

- Susanna & muut Know Your Hoodsin tiimiläiset

P.S. Haluatko kysyä lisätietoja kisasta? Jätä kysymyksesi alla olevaan kommenttikenttään. Tsekkaa myös naapurustojen hakukoneemme ja tee löytöjä.

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Birgit Rauhala-Autio

Auringonlaskut meren rannalla on hieno kuva. Se on niin herkkä, seesteinen kuva ja siinä on upeat värit. Meri on muutenkin itselleni tärkeä ja ihana.

4.7.2020 14:00Vastaa
1 0