Valoa Varsinais-Suomessa 2021 valokuvakisan voittajat – Ihastu näihin kuviin!

Anna | 4.11.2021

Valoa Varsinais-Suomessa -valokuvakisan voittajat ovat täällä! Mikä valokuva varastaa sydämesi? Finaaliäänestys oli tällä kertaa erittäin tiukka ja kaikki finalistikuvat löysivät omat kannattajansa. Vaan voittiko oma suosikkisi?

Tällä kertaa kilpailun äänestys oli erittäin tasaväkinen ja tiukka! Ääniä finalisteille annettiin yhteensä 164 täällä blogissa sekä Instagramissa kommentteina. Arvoimme äänestäjien kesken 20 euron lahjakortin omavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa.

Onnetar suosi tällä kertaa äänestäjää nimeltä 'Suvi'. Onneksi olkoon!

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse. Muistathan kurkata roskapostinkin, jos viestiä ei näy!

VOITTAJA: Halistenkoski aamuvarhaisella

Hämähäkin seitti aidantopapssa aamuauringossa kosken rannassa.
© Päivi Haulivuori

"Kuvassa syksyn ensimmäinen kunnolla kylmä yö takana ja aamuaurinko näyttää huurteet ja veden huurut Halistenkoskesta. Meinasin pyöräillä ohi, mutta valoa hehkuva hämähäkinverkko pisti pysähtymään ja ottamaan kuvan." - Päivi Haulivuori

Tämä upean tunnelmallinen voittajakuva Halisista kalasti upeat 17% kaikista äänistä. Äänestäjien suosikki palkitaan 50e lahjakortilla vapaavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa. Onneksi olkoon Päivi!

Näin äänestäjät kommentoivat kuvaa:

Kuvan alaosaa hallitsee kaide ja hämähäkinseitti. Kuin kalterit. Yläosassa ovat vapaana kulkevat pilvet ja kaiteiden välistäkin näkyy vapaana virtaava vesi. Kuva kuvastaa mielen kahleita ja haaveiden tuomaa vapauden illuusiota kauniisti. Upeat värit ja samalla kuvan ristiriiraisuus puhuttavat. - Nina

Kuva on niin hyvä, että oikein tuntee iholla ensimmäisen pakkasaamun kirpeyden. Tuli myös mieleen kansakoulussa opittu laulu, jossa oli kohta ”syysaamu kirpeä koittaa , yli heräävän kaupungin ja sen laidassa koski soittaa tutun sävelen ilmoihin’ - Annikka Salo

Kuvaan on saatu vangittua ”ovelalla” tavalla keskenään erilaisia elementtejä, jotka muodostavat satumaisen kauniin ja puhuttelevan kokonaisuuden. - Kati Immonen

2. SIJA: Marttilan aamu-usva

Hevonen laiduntamassa aamu-usvan keskellä.
© Anne Saarinen

"Marttilassa sunnuntaiaamuna 26.9.2021." – Anne Saarinen

Toiselle sijalle pääsi tämä tunnelmallinen kuva Marttilan maaseudun aamu-usvasta 13%:lla äänistä.

Näin äänestäjät kommentoivat kuvaa:

Suosikkini on ehdottomasi nro 7! Poikkeaa edukseen täysin muista kuvista. Kuvasta hehkuu rauhallisuus, aamun hiljaisuus, auringon nousu ja ihana tunnelma. Kelpaisi vaikka mainoskuvaksi Marttilalle hevosystävällisenä maalaispaikkakuntana❤️ - Merja Eskola

Upea kuva aamun usvaisena hetkenä Paimionjokilaaksossa Marttilassa. Marttilan maisemiin kuuluvat päivittäin laiduntavat hevoset. Kuvassa ihana tunnelma: rauha ja valo! - Carita Maisila

Numero 7 on minun makuuni! Mikään ei voita uuden päivän aloitusta kuin hevonen aikaisin aamulla usvaisella niityllä, lumoavaa!! Maaseutua parhaimmillaan ja hevosen oikeassa lajityypillisessä ympäristössä!! - Minna

3. SIJA: Syksy Kuralan Kylämäessä

Syksyinen polku laidunten välissä
© Janne Pekkarinen

"Vielä on kylälläkin syksyä jäljellä! Ja jännää utuista valoa taivaalla." -Janne Pekkarinen (@seikkailijanne)

Kolmas sija täyttyykin Kuralan kylämäen auringonpaisteesta Kurala-Kohmossa. Tämä ihana syyspäivän kuva sai 12% äänistä.

Näin äänestäjät kommentoivat kuvaa:

Onhan tämä kerrassaan upea kuva ja Kuralan Kylämäki aivan upea miljöö, minä tahansa vuodenaikana. - Mari

Syksyinen maalaismaiseman tunnelma vangittu kaupungissa. Hieno kuulas ja kolea valo. - Kylämäki

Siinä on kaunis ja lämmin syystunnelma ja tuntuu kuin katselisi itse oikeasti maisemaa paikan päällä. Tästä tuli hyvä fiilis! - Maija J

Kaikki 12 finalistia

Ihastele kaikkia 12 finalistia, joiden joukosta lukijat saivat äänestää suosikkiaan. Pääsikö oma suosikkisi 3 parhaan joukkoon?

1. Karevansuon valoisa aamu

Aurinko loistaa matalalta käkkäräisiin mäntyihin ja varvikkoon.
© Jyri Aerikkala

"Upea raikas ja usvainen syysaamu Karevansuolla. 26.9.2021." -Jyri Aerikkala (@aerijyr Instagram-tili)

Raadin perustelu: Varvikko syksyn väreissä, mäntyjen kippuraiset oksat ja upea syksyn valo – mitä muuta syysaamulta voisi kaivata? Ehkäpä vielä kahvia termarista niin syksyn paras retki on taattu! Karevansuo Maskulla tarjoilee kuvassa kauneinta syysloistoaan.

2. Turun taidemuseon lasiseinän heijastus

Turun taidemuseon lasiseinä ja puu, joka heijastuu lasin pinnasta.
© Flashing Porridge

"Turun Taidemuseon lasiseinä 7.10.2021. 'Weaving, yearning on Kalle Nion ja Hans Rosenströmin julkiseen tilaan toteutettu ääni-installaatio, joka levittäytyy Turun Puolalanpuistoon 7.10.–17.12.2021. Weaving, yearning on neljästä pehmeästi kaupunkitilassa leijailevasta äänestä koostuva laulu, jonka on säveltänyt Aino Venna.'" – Flashing Porridge (@flashingporridge)

Raadin perustelu: Turun Taidemuseon korkealle nouseva lasiseinä ja sen pinnasta upeasti heijastuva sininen taivas nostavat katseen vääjäämättä ylöspäin. Kuvassa luonto ja rakennettu ympäristö kohtaavat, ja lopputulos on oma taideteoksensa!

3. Syksy Kuralan Kylämäessä

Syksyinen polku laidunten välissä
© Janne Pekkarinen

"Vielä on kylälläkin syksyä jäljellä! Ja jännää utuista valoa taivaalla." -Janne Pekkarinen (@seikkailijanne)

Raadin perustelu: Tässä kuvassa syksyn kultaiset lehdet, punaiset rakennukset ja puiden kaartuvat oksat luovat kodikkaan, melkein satukirjamaisen tunnelman. Laidunten läpi kulkevan polun varrella saattaa kohdata menninkäisen – tai ainakin yhden Kuralan Kylämäen lampaista!

4. Aurajoen valot yöllä

Valaistut rakennukset ja nosturi Aurajoen rannalla yöllä kuun loisteessa.
© Kari Haila

"Aurajoen itärantaa 23.10.-21 23:35." -Kari Haila

Raadin perustelu: Tässä kuvassa Turku loistaa melkein kuin suurkaupungin valoissa. Pimeinä vuodenaikoina kaupungeissa onkin löydettävissä omanlaisensa lämpö, kun ikkunoiden tuike valaisee myöhäisen kulkijan reittiä. Silloin tällöin kannattaa uhmata nukkumattia nähdäkseen kaupungin kauneuden yöaikaan!

5. Koski Tl ja täysikuun lumo

Täysikuu loistaa puun oksien takana.
© Erja Ikävalko

"Täysikuun lumoa. Kuvattu 19.10.21 Koski Tl." -Erja Ikävalko

Raadin perustelu: Täysikuun valo lumoaa yökukkujan tässä Koski Tl:ssä napatussa kuvassa. Kuva todistaa, ettei pimeinkään vuodenaika ole pelkästään pimeä – vaikka toisinaan valo näyttäytyy vasta nukkumaanmenoajan jälkeen!

6. Herrankukkaro iltamyöhällä

Vastarannan ikkunat loistavat iltahämärässä.
© Veijo Lindgren

"Herrankukkaron rantaa Röölässä iltamyöhään. Kuva otettu 21.9-21 Naantalin Röölässä." - Veijo Lindgren

Raadin perustelu: Kuva Naantalin Röölästä on samaan aikaan kaunis, tunnelmallinen ja haikea. Valonpilkahdukset laivan ikkunassa ja laiturilla muistuttavat kesän kirkkaista öistä, jolloin valoja ei tarvittu lainkaan. Samalla rannan kodikas tuike lupaa, että tuleva vuodenaikakin tarjoaa meille lämpimiä hetkiä.

7. Marttilan aamu-usva

Hevonen laiduntamassa aamu-usvan keskellä.
© Anne Saarinen

"Marttilassa sunnuntaiaamuna 26.9.2021." – Anne Saarinen

Raadin perustelu: Marttilan syysaamu on palkinnut kuvaajan tällä upealla näköalalla, jossa auringon säteet siivilöityvät usvan läpi aamutuimaan. Ainoastaan kuvan hevonen ei vaikuta olevan näköalasta moksiskaan – lieneekö aamuvirkkuna nähnyt tällaisia maisemia jo monet kerrat?

8. Syysvärit Ruissalon puutarhassa

Auringon säteiden valaisemia lumpeenlehtiä lammessa.
© Tea Ellilä

"Syksyn valoa Turun Kasvitieteellisen puutarhan lammella." – Tea Ellilä

Raadin perustelu: Puut eivät ole ainoita, jotka saavat syksyn tullen upean värityksen. Tässä kuvassa aurinko paljastaa lammen kauniit syysvärit Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa. Lumpeiden violetin ja keltaisen sävyt ja veden pinnan syvän sininen muistuttavat meitä siitä, että syksyllä valoa ja värejä kannattaa etsiä myös jalkojen juuresta!

9. Kustavin syysaallokko

Aaltojen nostattamat vesipisarat loistavat auringonpaisteessa.
© Roosa Saviranta

"Päivä mökillä. Auringonlaskua katsomassa kallioilla hurjassa tuulessa ja upeassa aallokossa." - Roosa Saviranta

Raadin perustelu: Tämä kuva on otettu tuulisessa Varsinais-Suomessa, mutta silti sen tunnelma on kuin suoraan etelän lomalta! Siksi kuva onkin oivallinen todiste siitä, että valon pilkahduksista voi nauttia vielä syksylläkin – kunhan muistaa pukeutua lämpimästi!

10. Kasnäsin kutsuva kuutamouinti

Punainen tupa ja mökkiranta kuun loisteessa.
© Jyri Aerikkala

"Kasnäs 23.10.202. Illanviettoa kuun loisteessa upeissa saaristomaisemissa." - Jyri Aerikkala (@aerijyr)

Raadin perustelu: Yöuinti kuutamossa on totuttu yhdistämään kesään, mutta miten olisi pulahdus veteen täydenkuun loisteessa syksyllä? Tämä Kemiönsaaren Kasnäsissä napattu kuva saa ajatuksen tuntumaan houkuttelevalta!

11. Halistenkoski aamuvarhaisella

Hämähäkin seitti aidantopapssa aamuauringossa kosken rannassa.
© Päivi Haulivuori

"Kuvassa syksyn ensimmäinen kunnolla kylmä yö takana ja aamuaurinko näyttää huurteet ja veden huurut Halistenkoskesta. Meinasin pyöräillä ohi, mutta valoa hehkuva hämähäkinverkko pisti pysähtymään ja ottamaan kuvan." - Päivi Haulivuri

Raadin perustelu: Turun Halistekoskella vuodenaikojen kiertoa on mukava seurata – koski on joka päivä vähän erilainen. Tämä kuva vangitsee syksyn kaksi puolta: kirpeät viileät aamut ja toisaalta lämpimät aurinkoiset hetket!

12. Kohti valoa Humalistonsillalla

Kävelysilta ja katulamppujen loiste yön hämäryydessä
© Sinikka Saari

"Pimeydestä huolimatta iltalenkillä reippaana kohti valoa." - Sinikka Saari

Raadin perustelu: Minne mahtaa yöjuna lähteä? Turun rautatien ylittävälle sillalle voi pysähtyä katselemaan lähtevien ja saapuvien junien valoja. Syksyllä valoa on tarjolla vähemmän, mutta joskus juuri hämärässä loistavat kaupungin valot ovat kaikkein kauneimmat!

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Tutustu kuviin ja valitsi suosikkisi su 14.11. klo 23.59 mennessä. Yhteensä eniten ääniä blogissa ja kommentteja Know Your Hoodsin Instagram-tilillä saanut kuva voittaa pääpalkinnon. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto.
  • Jätä blogin lopussa kommenttikenttään suosikkikuvasi numero ja lyhyt perustelu, miksi kuva on suosikkisi. 
  • Voittajan julkaisu: Voittaja julkaistaan 18.11.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
  • Palkinnot:
    • Äänestäjien suosikki: 50e vapaavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa.
    • Äänestäjän palkinto: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa.

HUOM! Kommentin jättämisen yhteydessä pyydämme sähköpostin, jonka avulla otamme yhteyttä äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittajaan. :) Emme käytä sähköpostia muuhun tarkoitukseen, ellet tilaa uutiskirjettämme. Ei siis tule spämmiä vaan pelkkää priimaa!

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

- Know Your Hoodsin tiimi

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Anne Tervo

Koski Tl ja kuutamon lumo.
On saatu vangittua syksyinen kuutamo👍

4.11.2021 12:35Vastaa
3 0
Tuula Rimmi

Kuun lumoa on mahtava kuva, tällaiselle kuuhullulle ihmiselle. Ihastuin.

4.11.2021 14:26Vastaa
1 0
Susanna

Numero 12 paras. Kohti valoa.. Hieno kuva, hetket tumman iltataivaan alla 😍👏🏻

4.11.2021 14:41Vastaa
2 1
Jimi

Numero 12! Uskomattoman kaunis otos! 🤩

4.11.2021 15:17Vastaa
1 1
Jarno

Kuva 12 ehdoton oma lemppari

4.11.2021 15:33Vastaa
2 1
Tarja-Leena

Nro 5. Hienosti erottuu pienetkin oksat kuun edessä. Tuntuu kuin kuu yrittäisi niellä puut kitaansa.

4.11.2021 16:31Vastaa
2 0
Janina S.

Kuva 12 ehdottomasti, kaunis tunnelma teollisessa ympäristössä viehättää.

4.11.2021 16:31Vastaa
0 0
A. Vaeltaja

Numero 7. Monet maisema -ja luontokuvat ovat hyvin samankaltaisia, tässä on persoonallisuutta. Upea kuva, upea valo

4.11.2021 18:40Vastaa
5 0
Tuula Tiittula

Kuva 8 on suosikkini. Tea Ellilän Syysvärit Ruissalon puutarhassa. Tummissa väreissä lehdet hehkuvat kauniisti. Positiivisen haikea tunnelma.

4.11.2021 18:44Vastaa
1 0
Pirjo Mutkala

Kuun lumo, Koski TL
Kuu todellakin lumoaa katsojan tässä kuvassa.

4.11.2021 18:47Vastaa
2 0
Hanna

Kuva 3: upea maisema ja ihanat syksyn värit!

4.11.2021 19:16Vastaa
3 0
Päivi Sandberg

Upeat värit,kuva numero 10

4.11.2021 19:18Vastaa
0 0
Krisse

Numero 3. Syksy kuralan kylämäessä.
Ihanaa maalaisromantiikkaa huokuva otos. Syksyn väriloistoa joka lumoaa katsojan yhä uudelleen ja uudelleen.

4.11.2021 19:23Vastaa
1 0
Susanna Kolehmainen

Nro. 11 Halisten kosken kuvassa on seesteinen aamu fiilis.

4.11.2021 20:49Vastaa
2 0
Merja Eskola

Suosikkini on ehdottomasi nro 7! Poikkeaa edukseen täysin muista kuvista. Kuvasta hehkuu rauhallisuus, aamun hiljaisuus, auringon nousu ja ihana tunnelma. Kelpaisi vaikka mainoskuvaksi Marttilalle hevosystävällisenä maalaispaikkakuntana❤️

4.11.2021 21:19Vastaa
7 0
Aamu

7 on huikea! Aamut on <3

4.11.2021 21:24Vastaa
2 0
Reetta Saviranta

Kuvan 9 tunnelma on rauhallinen, mutta aalto ja aurinko sen takana tuo säihkettä kuvaan.

4.11.2021 21:40Vastaa
1 0
Virpi Ronkainen

Kuva 3.On kuin postikortti kuva.Niin kaunis ja rauhallisuutta huokuva.

4.11.2021 21:40Vastaa
0 0
Puukka Anneli

Nro 7 Tähän ei ole mitään lisättävää eikä pois otettavaa. Täydellinen ❤

4.11.2021 21:42Vastaa
1 0
Taina Parikka

Numero 7 on parasta antia, rauhallisen seesteinen kiireetön aamu….

4.11.2021 21:47Vastaa
0 0
Minna

Numero 7. on täynnä mystistä tunnelmaa, mitä vaan voi kohta tapahtua!

4.11.2021 22:06Vastaa
0 0
Carita Maisila

Upea kuva aamun usvaisena hetkenä Paimionjokilaaksossa Marttilassa. Marttilan maisemiin kuuluvat päivittäin laiduntavat hevoset. Kuvassa ihana tunnelma: rauha ja valo!

4.11.2021 22:27Vastaa
1 0
Upi Helenius

2 Raikas ja valoisa puhutteleva kuva.

4.11.2021 22:31Vastaa
1 0
Heli Juntunen

Nro 4. Kuvassa hieno tunnelma, joka saa kaupungin näyttämään suurkaupungilta.

5.11.2021 0:59Vastaa
0 0
Rosita

7. Aamutunnelmassa on jotain rauhallisen mystistä.

5.11.2021 6:08Vastaa
0 0
Minna

Numero 7 on minun makuuni! Mikään ei voita uuden päivän aloitusta kuin hevonen aikaisin aamulla usvaisella niityllä, lumoavaa!! Maaseutua parhaimmillaan ja hevosen oikeassa lajityypillisessä ympäristössä!!

5.11.2021 10:35Vastaa
0 0
Leena

Kuva 9. Merellinen ilta-aurinko vesipisaroiden pärskeessä, siinä on tunnelmaa 🤩😍

5.11.2021 11:09Vastaa
1 0
Tuomas Lehti

1 ja 10.
Varsinkin kymppikuva on tunnelmallinen ja kuvaa hyvin syksyn rauhallista mökki-iltaa juuri ennen uimaan pulahtamista.

5.11.2021 13:01Vastaa
0 0
Heidi

7. Marttilan aamu-usva. Rauhallisen ja seesteisen näköinen maisema.

5.11.2021 15:04Vastaa
0 0
Maex

Kuva 1
Jotenkin tässä kuvassa vaan noi loppusyksyn värit ovat upeita

5.11.2021 17:55Vastaa
0 0
Anne

Kuva numero1:Aamuihmisenä ihastuin upeisiin väreihin !

5.11.2021 19:38Vastaa
0 0
Eija Pomren-Kauppinen

Kuva nro 1. Niin kaunis luonto, kauniit värit ! Rauhoittava mieli, kun katselee kuvaa.

5.11.2021 19:49Vastaa
0 0
Joonas

Kuva numero 5. Hieno kuva kuusta pilkistämässä puiden takaa.

5.11.2021 20:23Vastaa
2 0
Riikka

Ääneni saa kuva 5 eli tunnelmallinen täysikuu, sillä sen katsominen rauhoittaa mielen ja tuo lohtua suruun 🧡.

5.11.2021 20:26Vastaa
1 0
Hannele

Ihanan rauhoittava kuva!

5.11.2021 22:51Vastaa
0 0
Elise

Numero 10 Ihana, rauhoittava kuutamo.

5.11.2021 22:58Vastaa
0 0
Mari Laine

Kuva 1. Kaunis syksyinen metsä ja ihana aurinko😊

5.11.2021 23:32Vastaa
0 0
Mia Ukkonen

Kuva nro 10
Ihanat tummat värit, kuu, meri ja sileä rantakallio 😍

5.11.2021 23:41Vastaa
0 0
Jani

Nro 12. Ehtoo hämäräinen siltamaisema vangitsee katseen, täydellinen kuva.

6.11.2021 1:43Vastaa
0 0
Reino Lindqvist

Kuva 7 on mielestäni paras. Mystinen tunnelma heijastelee ajattomuutta ja rauhaa.

6.11.2021 11:07Vastaa
0 0
Jenni

10, kuvasta kuulee hiljaisuuden ja haistaa kylmän meren tuoksun. Tuo rauhan.

6.11.2021 11:08Vastaa
0 0
Maria

Nro 1. Kauniit värit, seesteinen syystunnelma.

6.11.2021 12:07Vastaa
0 0
Kimmo

Nro 5 Koski Tl kuutamokuva on hieno, valon ja pimeyden kontrasti toimii tässä hienosti.

6.11.2021 13:10Vastaa
1 0
Nina

Kuva 11. Kuvan alaosaa hallitsee kaide ja hämähäkinseitti. Kuin kalterit. Yläosassa ovat vapaana kulkevat pilvet ja kaiteiden välistäkin näkyy vapaana virtaava vesi. Kuva kuvastaa mielen kahleita ja haaveiden tuomaa vapauden illuusiota kauniisti. Upeat värit ja samalla kuvan ristiriiraisuus puhuttavat.

7.11.2021 12:34Vastaa
3 0
Johanna Orrensalo

Kuva nro 7. Marttilan aamu-usvassa huokuu täydellinen rauha. Mieletön kuva.

7.11.2021 13:05Vastaa
0 0
Pia Rostedt

11 hämähäkin seitin takana satumainen tausta.

7.11.2021 13:09Vastaa
0 0
Marita

Nro. 12, Hienosti kuvattu silta kutsuu luokseen

7.11.2021 13:31Vastaa
0 0
Turjo Jaakkola

Kuva 11 on kaunis ja moniuloitteinen.

7.11.2021 13:41Vastaa
0 0
Tiina Laaksonen

Päivi Haulivuoren kuva Halisten koskelta on kaunein.

7.11.2021 13:47Vastaa
3 0
Anna-Maija Järvenpää

Kuva 11 on kaunein. Väriä, valoa, luontoa ja toivoa!

7.11.2021 13:59Vastaa
0 0
Maija

Kuva numero 1. Aivan upeat syksyn värit!

7.11.2021 15:11Vastaa
0 0
Minna L

Kuva 1. Upeat värit

7.11.2021 15:34Vastaa
0 0
Timo Niemi

Valokuva nro 11. ”Halistenkoski aamuvarhaisella” on suosikkini.

7.11.2021 15:47Vastaa
0 0
Merja

Kuva numero 10 mielestäni paras ,todellakin kutsuva

7.11.2021 15:49Vastaa
0 0
JJ

Kuva 11. on suosikkini, siinä on kauniit värit ja se on kuin satukirjasta! Hämähäkin seitti on ihastuttava yksityiskohta.

7.11.2021 15:56Vastaa
0 0
Annikka Salo

Numero 11. Kuva on niin hyvä, että oikein tuntee iholla ensimmäisen pakkasaamun kirpeyden. Tuli myös mieleen kansakoulussa opittu laulu, jossa oli kohta ”syysaamu kirpeä koittaa , yli heräävän kaupungin ja sen laidassa koski soittaa tutun sävelen ilmoihin’

7.11.2021 17:53Vastaa
0 0
Ritva

No 5, Täysikuun lumo Koski TL:ssä. Tumma tausta ja puiden oksat kehystävät hienosti valoa…

7.11.2021 19:49Vastaa
1 0
Päivi Ala-Nissilä

Halistenkoski aamuvarhaisella

7.11.2021 21:39Vastaa
0 0
Matara Johanna

11. kuva Halisten koskelta on aivan ihana.

7.11.2021 21:43Vastaa
0 0
Pirre

Kuva 11 ! Niin ihana tunnelma! Aamun valo, maisema ja jonkun hämyrin kotiverkko.

7.11.2021 22:16
0 0
Satu

9

Koska ”meren kultaa” ♡

7.11.2021 23:44Vastaa
2 0
Sini Lahti

Nro 11
Hienosti käytetty syväterävyyttä, kuvattu nykyisillä kotikonnuillani.

8.11.2021 0:23Vastaa
0 0
Mari

Kuva nro 5. Lumoava kuunloiste!

8.11.2021 10:02Vastaa
1 0
Kati Ilmonen

Kuva 11
Kuvaan on saatu vangittua ”ovelalla” tavalla keskenään erilaisia elementtejä, jotka muodostavat satumaisen kauniin ja puhuttelevan kokonaisuuden.

8.11.2021 18:00Vastaa
0 0
Marju Inkinen

Kuva nro 4. on hieno! Kaupungin valot heijastuu hienosti joen pinnassa.

8.11.2021 18:33Vastaa
0 0
Sanna

Numero 7. Ihana rauha kuvassa.

8.11.2021 19:00Vastaa
0 0
Ilona

4, ankea kaupunkinäkymä näyttää upealta

8.11.2021 20:37Vastaa
0 0
Mari Pakarinen

Ihana rauhallinen idylli

8.11.2021 21:54Vastaa
0 0
Leena Turunen

11, Halistenkoski. Ei näytä kliinisen käsitellyltä kuten moni muu kilpailun kuva.

8.11.2021 23:45Vastaa
1 0
Maija J

Nro 3, siinä on kaunis ja lämmin syystunnelma ja tuntuu kuin katselisi itse oikeasti maisemaa paikan päällä. Tästä tuli hyvä fiilis!

9.11.2021 0:40Vastaa
0 0
P-P

Nro 5. Kuu kutsuu luokseen! Tyylikkään kuvan ulkopuolelle on jätetty kaikki turha. Kaunis ja lumoava kuva.

9.11.2021 8:55Vastaa
2 0
Riituska

Numero 5 on mielestäni paras. Se on kuin mystinen maalaus, josta ei saa silmiään irti.

9.11.2021 9:01Vastaa
1 0
Elina

8

9.11.2021 15:42Vastaa
0 0
Marjo Toivonen

Marttilan aamu-usvaa nro 7 äänestän. Oli kyllä todella vaikeaa valita, koska jokaisessa oli se oma juttunsa.

9.11.2021 15:55Vastaa
0 0
Anna

Marttilan aamu-usva.
Aavemaisen kaunis tunnelma välittyy kuvasta.

9.11.2021 23:01Vastaa
0 0
Nina R

10.Kasnäsin kutsuva kuutamouinti
Selkeä ja kaunis. Värit ja varjot harmoniassa. Silmä lepää tätä katsellessa ja saa haaveilemaan kuutamouinnista

10.11.2021 9:22Vastaa
0 0
Laura

11 Halistenkoski aamuvarhaisella. Kuvassa tuttu paikka ja hieno tunnelma huurteineen, höyryineen ja kimalluksineen! Upea kuva!

10.11.2021 10:30Vastaa
0 0
Anna-Maija Virtanen

Kuva 7 Marttilan aamu-usva. Kaunis maisema

10.11.2021 14:41Vastaa
0 0
Anne Sariola

Kuva 11 Halisten koskelta on todella upea otos.

10.11.2021 15:18Vastaa
0 0
Timppa

Numero 5! Kaunis otos!

10.11.2021 17:26Vastaa
1 0
Tetri

Numero 5! Kauniisti ja taitavasti kuvattu otos!

10.11.2021 17:30Vastaa
1 0
Ida

Nro1. Kaunis syksyinen kuva

10.11.2021 18:20Vastaa
1 0
Minna

Kuva 1
Lounais-Suomessa on paljon upeita suomaisemia, joissa todella kannattaa ulkoilla. Kiva kuvakulma maan tasalta ylöspäin ja auringon ensimmäinen kurkistus!

10.11.2021 18:55Vastaa
0 0
Engman Katrina

Nro 11. Ihanan satumainen ja kaunis tunnelma kuvassa.

10.11.2021 18:59Vastaa
0 0
Aippi

10. Upeat värit, ihana tunnelma kuvassa

10.11.2021 22:00Vastaa
0 0
Satu Rantala

Aurajoen valot yöllä on valinta.
Se edustaa minusta hiukan erilaista suomi/Turku kuvaa. Upea otos tuo esiin turun hienoa valaistusta jota jokirannassakin kannattaa käydä ihailemassa.

11.11.2021 7:29Vastaa
0 0
Maarit

Mielenkiintoinen rakennetun tilan ja luonnon yhdistelmä.

11.11.2021 9:59Vastaa
0 0
Maarit

Kuva 2. Mielenkiintoinen rakennetun tilan ja luonnon yhdistelmä.

11.11.2021 10:00Vastaa
2 0
Sirpa

11. Tässä on niin upea syksyinen tunnelma. Kaikki on kohdillaan tässä.

11.11.2021 13:58Vastaa
0 0
Pira Oivanen

Numero 11 eli Halisten koski

11.11.2021 23:09Vastaa
0 0
Marika

Kuva 4, Kuralan kylämäestä.
Kuvasta huokuu syksyn kauneus, ei se yleensä syksyyn liitetty harmaus.

12.11.2021 18:10Vastaa
0 0
Katja

Kuva 7. Rauhallisuutta ja kauneutta huokuva kuva.

13.11.2021 0:41Vastaa
0 0
Sessan Lundqvist

Nr. 3
Se puhutti minua tosi paljon

13.11.2021 9:34Vastaa
0 0
Ilkka Lehtinen

Numero 4. Ehdottomasti turkulaisin kuva.

13.11.2021 9:36Vastaa
0 0
Tuula Lintunen

Kuva 10 Kasnäsista on minun mieleeni. Terävä kuva, vahvat värit ja tunnelma on saatu vangittua tähän kuvaan. Tuolla haluaisin olla.

13.11.2021 9:50Vastaa
0 0
Marjo Heinonen

Jyri Aerikkalan,Karevansuon valoisa,aamu.

13.11.2021 9:50Vastaa
0 0
Anja Koskinen

Värien ja luonnon lumoa , voittajan valinta kuvien 5 ja 8 väliltä oli vaikea.
Nyt kuu ja sen taika vie voiton.

13.11.2021 9:59Vastaa
1 0
Hartzi Rintakorpi

Numero 6

13.11.2021 10:01Vastaa
0 0
Tero Kukkonen

7

13.11.2021 10:06Vastaa
0 0
Jari Stengård

5. Koski Tl ja täysikuun lumo on minusta paras kuva ja sitä äänestän. En osaa perustella miksi se kuva minut lumosi, mutta kuvia selaillessa se jäi mieleen, poikkesi muista. Tunnelma on kiehtovan mystinen.

13.11.2021 10:09Vastaa
2 0
Harri Suomi

12. Tulevaa historiaa edustava kuva. Tietojen mukaan silta on tarkoitus purkaa. Muutenkin kuvana upea!

13.11.2021 10:14Vastaa
0 0
Elmeri Saarinen

Kuva 6

13.11.2021 10:15Vastaa
0 0
Päivi Väliharju Lundvall

Kuva nr. 2. Valoa, sinisyyttä, syksyä, heijastusta, hyvin valittu kuvakulma – kaikkea yhdessä ja samassa kuvassa.

13.11.2021 10:46Vastaa
1 0
Arja

Kuva 3
Ihana värikylläinen maalaismaisema

13.11.2021 11:07Vastaa
1 0
Hanna Suvanto

4. Yöllinen jokiranta

13.11.2021 11:15Vastaa
0 0
Lea

7 hieno tunnelma !

13.11.2021 11:30Vastaa
0 0
Leppänen Raija

7, Se tunnelma!

13.11.2021 11:34Vastaa
0 0
Mari

3. Onhan tämä kerrassaan upea kuva ja Kuralan Kylämäki aivan upea miljöö, minä tahansa vuodenaikana.

13.11.2021 12:00Vastaa
0 0
Tuire

Kuva nr 3 on suosikkini. Kaunis syksyinen tunnelma ja upeat värit.

13.11.2021 12:22Vastaa
0 0
Laura

6. Rymättylä – the Best place!

13.11.2021 12:52Vastaa
0 0
Sirpa Tuomela

Kuva nro 6 on upea merinäkymä illalla!

13.11.2021 13:04Vastaa
0 0
Kylämäki

3. Syksyinen maalaismaiseman tunnelma vangittu kaupungissa. Hieno kuulas ja kolea valo.

13.11.2021 15:46Vastaa
0 0
Antti Kämäräinen

6. Herrankukkaro iltamyöhällä

13.11.2021 15:48Vastaa
0 0
Maisa Mäkinen

Numero 8
Upeaa, ettäsykylläkin on noin huimaavan sinistä

13.11.2021 15:50Vastaa
0 0
Taina Suonio

Äänestän numeroa kolme. Valinta oli todella vaikea, koska kaikki kuvat olivat upeita, mut kun vain yhden sai valita, niin se on tämä.

13.11.2021 15:57Vastaa
0 0
Laura Klami

Nr 10 Kasnäs 😍

13.11.2021 16:35Vastaa
0 0
Leea Aalto

Nro 11. Kuvassa on monta hienoa elementtiä: erivärinen taivas, ranta, vesi, hämähäkin verkko loistaa auringossa yms. Kerrassaan hieno kuva, kiitos🥰

13.11.2021 16:40Vastaa
0 0
Jani

3. Syksy Kuralan Kylämäessä, Valo, värit sekä täydellinen tasapaino kuvassa 🙂
Kaiken kaikkiaan vaikea valinta kun ns. parhaita kuvia oli kolme kuvaa tuossa joukossa.

13.11.2021 16:50Vastaa
0 0
Suvi

Suosikkini on nro 10 Kuutamouinti Kasnäsissa. Se iski suoraan sydämeen. Kaunis, pirteä – tekee olon iloiseksi.

13.11.2021 16:53Vastaa
0 0
Minna Koo

Kuva no 11 ehdottomasti. Sen lisäksi että kuva on täydellisen onnistunut on sen ottaja myös osoittanut omaavansa valokuvaajan tärkeimpiä taitoja; tarkkaavaisuuden (kuvattava on löydettävä) ja teoksen onnistuneen rajauksen

13.11.2021 18:07Vastaa
0 0
Tuula Lindberg

Aurajoen valot yöllä 4. Suomen Turku on kaunis, mielenkiintoinen ja värikäs vaikka yöllä.

13.11.2021 19:11Vastaa
0 0
Annamari Laine

Kuva 3. Ihanaa syksyn valoa!

13.11.2021 19:23Vastaa
0 0
Marjukka Andersson

Kuva 2. Turun taidemuseon…
Kuva on selkeästi Turusta. Kylmyys viehättää.Kuvajaisen ja todellisuuden yhteensolmiutuminen on hieno.

13.11.2021 19:43Vastaa
0 0
Tiia

Kuva nro 11. Kuvassa mahtavaa kolmiulotteisuutta,upea valo ja vedestä nouseva höyry yhtyy taivalla valtaviin pilviin. Loistava kuva 👌

13.11.2021 20:50Vastaa
0 0
Kirsi Törmä

10 on upein. Rauhallinen ja tyylikäs kuva.

13.11.2021 21:51Vastaa
0 0
Tiina Nurmio

Numero 12.
Vuodesta 1974 lähtien kuljin kouluun päivittäin 12 vuotta Halisten pikkusillan yli ja viimeksi tänään 13.11.2021
Sillalta avautuva maisema on minulle rakas ja tähän kuvaan se on täydellisesti ”napattu”❤️.

13.11.2021 21:59Vastaa
0 0
Tiina Nurmio

Korjaus numeroon 11

13.11.2021 22:03
0 0
Annamari Vepsäläinen

6 Herrankukkaro, ihana sininen hetki saaristossa

13.11.2021 22:32Vastaa
0 0
Hannele Korkka

Numero 3, Kylämäen syksy valoineen ja väreineen puhuttelee eniten.

13.11.2021 23:20Vastaa
0 0
Erja Holmberg

3. Syksy Kuralan Kylämäessä

14.11.2021 0:35Vastaa
0 0
Juha Mäkinen

ääni numerolle 3

14.11.2021 0:47Vastaa
0 0
Mari Räkköläinen

Numero 11 on suosikkini. Kuva on hetkessä otettu, mainio oivallus tässä ja nyt, hämähäkinseitti on olennainen luonnonkoriste, kuva näyttää Halistenkosken kauneuden ja merkityksen kaupunkilaisille, turkulaisille.

14.11.2021 3:24Vastaa
0 0
Sari

Kuva 10
Kuva on täys10 ja saaristo ❤️.

14.11.2021 8:28Vastaa
0 0
Rii Saarinen

Numero 4. Öinen kaupunki on aina kiehtova.

14.11.2021 10:45Vastaa
0 0
Airi Laaksonen

Nro 12 – jotenkin hyvin vaikuttava kuva.

14.11.2021 10:54Vastaa
0 0
Reija-Kaarina

Kuva 4 on mielestäni upea kaupunkikuva

14.11.2021 12:08Vastaa
0 0
Mari

Kuva 12, arvoituksellinen matka pimeästä kohti valoa. Toiveita, haaveita, kohti parempaa

14.11.2021 13:33Vastaa
0 0
-ss-

Kuva 5

14.11.2021 14:50Vastaa
1 0
Susanna Korte

3.

14.11.2021 15:28Vastaa
0 0
Kikka

12 ehdottomasti paras

14.11.2021 16:52Vastaa
0 0
Elina Yläoja

Olipa hienoja kuvia. Luonnon valo ja ihana miljöö niin valintani on kuva Kuralan kylämäestä.

15.11.2021 7:53Vastaa
0 0
Jarmo Mäkelä

Numero 4 on suosikkini, kaunis ja tasapainoinen kuva keskeltä Turkua.

15.11.2021 8:13Vastaa
0 0