Osallistu Väriä ja valoa -valokuvakilpailuun!

Anna | 16.10.2023

Syksyn saapuessa valonpilkahdukset ja väriloisto viehättävät aivan uudella tavalla. Väriä ja valoa -valokuvakisa kannustaa ikuistamaan kiehtovimmat pimeässä hohtavat valot tai syyspäivän kauneimmat värit Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Osallistumisaikaa on 31.10.2023 asti!

Syksy on saapunut ja sen mukana myös pimenevät illat. Tuodaksemme iloa pimeän vuodenajan keskelle käynnistimme valokuvakisan, joka kannustaa kiinnittämään huomiota syksyn moniin erilaisiin väreihin ja valoihin. Voit osallistua kuvalla, joka on napattu Varsinais-Suomessa tai Satakunnassa tänä syksynä!

Turun jokiranta ja nosturi kuutamon valossa
Syksy voi maineestaan huolimatta tarjota upeita hetkiä! © Kari Haila

Ohjeet osallistumiseen

Kilpailun teema on 'väriä ja valoa'. Toivomme valokuvaajilta luovuutta ja kekseliäisyyttä teeman tulkinnassa. Heijastuiko katuvalo kauniisti vesilätäkön pinnalta tai valaisiko kuutamo naapuruston? Näyttivätkö pirteät puutalot veikeiltä tai syysaamu maagiselta? Anna luovuuden kukkia!

Osallistu kuvalla, joka mielestäsi sopii hyvin teemaan ja joka on otettu jossain päin Varsinais-Suomea tai Satakuntaa syksyllä 2023. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistu enintään 3 kuvalla.

Milloin: Jätä kuvasi kilpailuun viimeistään 31.10.2023.

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Sähköposti: Lähetä kuvasi osoitteeseen info@hoods.fi
 2. Instagram: Lisää Instagramissa kuvan yhteyteen #valoa2023 Huom! Jotta voit osallistua, Instagram-tilisi tulee olla julkinen.
 3. Facebook: Lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon. Postaus on kiinnitetty sivun yläreunaan.
Boren ja muiden Aurajoen rannan laivojen ja veneiden valot peilautuvat tyynestä Aurajoesta.
Syksyn 2020 valokuvakilpailun voittajakuva oli uskomaton otos Turun Aurajoelta. © Manu Sund

Inspiroidu viime vuosien Syksy satakunnassa tai Valoa Varsinais-Suomessa -kisojen finalisteista!

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Finaaliäänestys: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa ja Instagramissa 5.11.2023, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan kommentoimalla joko blogissa tai IG:ssä. Äänestysaika on 5.-26.11.2023 ja eniten ääniä saanut kuva voittaa.
 • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan 30.11.2022 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
 • Palkinnot:
  • Äänestäjien suosikki: 50e vapaavalintaiseen ravintolaan Lounais-Suomessa
  • Äänestäjän palkinto: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Lounais-Suomessa
Aurinko paistaa meren rannalla.
© hoods.fi

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvatekstejä tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Know Your Hoodsilla on oikeus rajata kuvaa Instagramiin sopivaksi finaalia varten. Blogin finaaliäänestyksessä kuva julkaistaan alkuperäisessä muodossa.
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 12 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin ja some-kanaviin. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Onnea kilpailuun!

-Anna & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua tuleviin kuvauspaikkoihin tutkimalla asuinalueita maksuttoman naapurustojen hakukoneemme avulla

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jätä kommenttisi ja avaa keskustelu :)