Merimasku

Naantali

Arvostelut alueelle

Kungs
Venevajan kupeessa metsän siimeksessä

Jos ok-talo ja puutarha ovat se oma juttu eikä kylämäinen miljöö ahdista, tykkää varmasti tästä paikasta. Julkinen liikenne kiertää hiukan l Lue lisää..

Onni
Pieni kylä Naantalin saaristossa

Saaristolaiskylässä on lasten hyvä kasvaa. Metsät ympärillä ja uimaranta ihan vieressä on luksusta. Myös aikuiset pitävät yhtä ja järjestävä Lue lisää..

Satakiel..
Luonnon syleilyssä

Upeat naapurit, jotka ovat seurallisia ja ovat aina valmiita auttamaan. On turvallista kun naapuri pitää taloa silmällä meidän poissa olless Lue lisää..

Kaurisni..
Saaristo-Naantalin raikkaat tuulet ja merimaisemat.

Talviset tähtitaivaat ja hiihtelyhanget, keväinen mustarastaan laulu, kesän uintipulahdukset ja veneretket, syksyn marja- ja sienimetsät. Tä Lue lisää..

Uudisasu..
Luonnonläheinen,rauhallinen, meren syleilyssä, föli alueella

Rauhallinen, lapsiystävällinen, loistava kyläkauppa, hyvä koulu ja päiväkoti. Kaikin puolin mukava paikka asua, talvella pääsee jäälle ja pe Lue lisää..

TanjaN
Luonnollisesti Merimasku

Yli 16 v kokemuksella Merimasku on hyvä paikka asua ja elää. Luonto on ovella ja täällä on puhdasta ja raikasta. Pyörätie Särkänsalmen silla Lue lisää..

Saaristo..
Kylämäinen ja luonnonläheinen

Yhteisöllinen kylä, jossa on aktiivinen urheiluseura ja muita yhdistyksiä. Luonto on lähellä, eikä kaupunkiinkaan niin kovin pitkä matka ole Lue lisää..

Meri
Kylä meren rannalla

Kaunis paikka asua. Kirkonkylän kunnostustyöt ovat tehneet paikasta koko ajan viihtyisämmän ja tapahtumia on järjestetty aktiivisesti. Koulu Lue lisää..

3,5
5,0
5,0
5,0
4,0
4,0
1,0
1,0
4,0
4,0
1,0
4,0