Naantalin keskusta

Naantali

Arvostelut alueelle

Hessu
Yhteisellisyys

Meri lähellä ja ihmiset hymyilee aina.

Erkkipek..
Idyllinen kotikaupunkini

Maailman paras kaupunki! Naantali on minulle rakas ja viihtyisä kotikaupunki. Varsinkin kesät Naantalissa ovat upeat ja ulkomailla eri maiss Lue lisää..

Saaristo..
Meren läheisyys

Ehdottomasti paras asuinpaikka! Ranta on lähellä:voit uida ja talvellakin käydä avannossa sekä kalastaa. Lenkkipolku vieressä, kaikki kaupat Lue lisää..

MAM
Lovely area with beautiful paths and easy access to the sea.

This is a wonderful family friendly area with just about everything you could want to need nearby. The people are friendly and you get to kn Lue lisää..

Naantali..
Aurinkoinen

Naantali on kodikas ja iloinen kaupunki, jossa on hyvät yhteydet muihin paikkakuntiin. Turvallisuus on myös Naantalissa hyvä.

Tuulenpe..
Pitkät rantatiet polveilevat kallioilla ja rannoilla. Upea!

Luonnon läheisyys ja liikuntamahdollisuudet lähes ”pakottavat” ulkoilemaan. Siisteyteen voisi panostaa.

Tiikeri
Rauhallinen

Pasi63
Pikkukaupungin idylli

Rauhallista asua ja elää, mainiot ulkoilumaastot ja meren läheisyys. Tarvittaessa ravinto löytyy välittömästä läheisyydestä. Kesäajan parin Lue lisää..

Pihlaja
Rauhallinen

Naantali on rauhallinen paikka asua. Meri ja luonto lähellä. Harrastusmahdollisuuksia kaipaisin enemmän. Rantasauna, joka olisi kaikille avo Lue lisää..

Kotona
Kaikki lähellä

Kaikki kävelymatkan päässä. Lastenkin turvallista kulkea. Kesäisin uimarannalle hetkessä.

Dette
Rauhallinen

Mari
Ihana, iloinen Aurinko kaupunki

Siisti, puhdas ympäristö. Ihana lapsiystävällin uimaranta. Paljon leikkipuistoja. Ystävällisiä, iloisia ihmisiä kaupunki täynnä. Palvelut lä Lue lisää..

NamiofNa..
Elämänlaatua parhaimmillaan - täydellinen kombo kaikkea

Naantalin vanha kaupunki on paras paikka asua ja elää, koska täällä merellisyys, metsä, historia, kulttuuri, pikkukaupungin idylli, ravinto Lue lisää..

Nainen
Merinaantali

Vanhankaupungin idylliset rakennukset, meri, rantaravintolat, pikkuliikkeitä, luonto, kaikki aivan käden ulottuvilla ja kävelymatkan päässä. Lue lisää..

Muumilaa..
Muumit on parhaita!

Naantali on ihan paras paikka! Muumit ja luonto ovat asiat jotka tulee mieleen kun Naantali sanan kuulee ja tietenkin aurinko mitä kesällä Lue lisää..

viivivii..
Valttikorttina meren läheisyys

Satama-alue sopii kaupunkilaisuutta arvostavalle ihmiselle. Uudet kerrostalot tyylittää merinäköalaa, ja täällä saa asua poissa keskustan sy Lue lisää..

smogis
Naantalin aurinko

Naantalissa on mukava asua ja palvelut pelaa. Julkinen liikenne saisi olla parempaa.

Timo
Kaunista ja rauhallista

Väinölän alue on kaunis, rauhallinen, mutta kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Merelliset ulkoilumaastot ovat aivan vieressä, ja niistä v Lue lisää..

Tiia
Viihtyisä aurinkokaupunki!

Kaunis ja viihtyisä. Lähes kaikki tarvittava löytyy läheltä. Rannan ravintolat kesällä ihan parasta, ihana kesäkaupunki!

AHK
Keskusta❤️

Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä,kaupat,terv.keskus,apteekki,kirjasto jne. Vieraatkin ihmiset juttelevat kävelylenkillä ollessa. Vanha Lue lisää..

Tanjulii..
Rauhallinen

Turvallinen ja luonnonläheinen ympäristö. Ihana meri lähellä.

PäiviS
Kauneutta ympärillä

Meten läheisyys ja kaunis vanha kaupunki aivan vieressä. Ihmiset tervehtivät toisiaan kun kohtaavat. Kesällä myös rannan ravintolat aukeavat Lue lisää..

PS
Kaiken keskipiste, vanhakaupunki

Kaikki palvelut ovat kiven heiton päässä, ei tarvitse autoa kauppaan, apteekkiin, kahviloihin, ravintoloihin, lääkäriin ja muihin palveluihi Lue lisää..

Keinutar
Upeaa tunnelmaa ja iloisia ihmisiä!

Muuttaessani tänne minulle kehuttiin Naantalin kesää, mutta täällä on ihanaa talvellakin. Niin rauhallista, turvallista ja joka paikassa tod Lue lisää..

naantali..
Upea idyllinen ja merellinen Naantalin vanhakaupunki

Kaunis merellinen Naantalin vanhakaupunki on Suomen upeimpia paikkoja, jossa asuessaan voi olla osa muiden lomatarinaa. Hyvät palvelut, kaik Lue lisää..

4,7
4,0
4,0
5,0
4,0
5,0
5,0
5,0
5,0
5,0
5,0
5,0