Nousiaisten keskusta

Nousiainen

Nousiaisten keskustan asukkailla on lähellä niin laadukkaat lähipalvelut kuin monipuoliset urheilumahdollisuudet ja vehreät metsät. Lisäksi matkaa seudun keskukseen Turkuun on vain vartin ajomatkan verran.

Kattavat palvelut ja mukava asuminen yhdistyvät keskustassa  

Nousiaisten keskustasta löytyvät kattavat palvelut, kuten ruokakauppa, apteekki ja laadukasta opetusta tarjoavat peruskoulu ja lukio. Lisäksi asukkaita ilahduttavat paikalliset palvelut, kuten leipomoherkkuja tarjoava Maalaiskaffela, maatilojen suoramyyntitilat sekä puutarhamyymälä. Nousiaisten keskusta sijaitsee valtatie 8:n varrella, minkä ansiosta 20 kilometrin matka Turkuun hurahtaa autolla vartissa ja säännöllisesti liikennöivillä busseillakin puolessa tunnissa.

Asujille Nousiaisten keskusta tarjoaa pääsääntöisesti pien- ja omakotitaloasumista, mutta myös joitakin kerros- ja rivitaloja asumisen helppoutta kaipaaville. Asutus sijaitsee keskustan palveluiden lähellä, mutta samalla vehreiden metsien ympäröimänä. Keskustan asukkaat voivatkin halutessaan lähteä sienestämään ja marjastamaan vaikka omalta takapihaltaan! Nousiaisten keskusta on myös talon rakentajan unelma, sillä keskustassa sijaitsevat Karhunperkon uudet asuinalueet tarjoavat mahdollisuuden hankkia edullisen tontin luonnonkauniissa miljöössä.

Liikkujien unelma 

Nousiaisten keskustan metsät tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun, minkä lisäksi keskustasta löytyy myös esimerkiksi pururata, Mikko Rantanen -frisbeegolf-rata sekä kuntosali. Uusi Nouste Areena on unelmapaikka kaikille palloilulajien ystäville, sillä areenalta löytyy tilat lukuisten eri palloilulajien harrastamiseen aina jalkapallosta tennikseen! Koulun pihalta löytyy myös uusittu skeittiparkki niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön.

Kiinnostuitko alueesta? Tutustu Nousiaisten tonttitarjontaan kunnan nettisivuilla.

Naapuruston ominaisuudet

Luonnonympäristö
joen varrella
pellon laidalla
metsän reunalla

Rakennettu ympäristö
keskusta
pientaloasumista
maaseudun rauhaa
kerrostaloasumista
yritysalue

Rakennuskanta
omakotitaloja
uudiskohteita
tontteja

Kirjoituksia naapurustoista

Naapuruston hintataso info

Asuntojen myyntihinnat

Keskihintaa vähemmän
Keskihinta Turussa: 2090 €/m2
Hintataso on suuntaa-antava.

Naapuruston asukkaat info

Pääasiallinen elämäntilanne

työssäkäyvät 48 % opiskelijat 7 % eläkeläiset 23 % alle 14-vuotiaat 23 % muut 8 %
% asukkaista

Asumisen tapa


omistusasunnoissa 89 % vuokralla 9 % muut asumismuodot 2 %
% asumisesta

Asukkaiden keskimääräinen ikä

40 vuotta
Leaflet | ...

20 km Turun keskustaan