Inkoinen

Raisio

Arvostelut alueelle

Esa
Rauhallisuus ja luonnon läheisyys

Olen nähnyt alueen kasvun vuodesta 1955. Naapurit vuosien saatossa vaihtuneet silti Nummepäänkadun perällä tullaan naapurien kanssa juttuun. Lue lisää..

Sarppa_m..
Raision paras asuinalue

Asumme tarkemmin Metsäarossa ja voisin kehua paikkaa maasta taivaaseen. Ainoa mikä haittaa on julkisen liikenteen huono toteutus. Tosi läh Lue lisää..

OS
Lapsiperheelle sopiva

Lapsiperheelle ihanteellinen alue. Lähistöllä useampi leikkipuisto ja monta päiväkotia, sekä koulut. Lyhyt matka Raision keskustaan, Myllyyn Lue lisää..

Nii_na
Lapsiystävällinen

Metsäarossa asumme ja todella viihtyisä paikka asua! Julkinen liikenne voisi kulkea paremmin, mutta autolla/pyörällä kulkeminen onnistuu tod Lue lisää..

Koko_suk..
Rauhallinen, metsäinen ympäristö

Metsäaron seutu on oivallinen asuinpaikka lapsiperheelle. Päiväkoti ja koulut ovat lähellä, löytyy uimahalli ja urheilukenttä ja lenkkeilypo Lue lisää..

Ihalanke..
Rauhallinen omakotitalo seutu

Loistava ja rauhallinen paikka asua. Läpiliikennettä ei juurikaan ole uusien pikatien kaistojen. Palvelut lähellä ja ympäryskuntiin liikenne Lue lisää..

Timppa60..
Rauhallinen seutu

Kiva paikka asua, lapsiperheille tarha, koulut sekä useampi puisto lähettyvillä. Ensin alkuun muutama kerrostalo jännitti millaista sakkia Lue lisää..

4,4
5,0
5,0
4,0
5,0
5,0
3,0
3,0
5,0
5,0
3,0
5,0