Tietoa palvelusta

Kunnille

Mikä Know Your Hoods?

Know Your Hoods on naapurustojen hakukone, jonka avulla muuttoa harkitsevat löytävät juuri heille sopivan uuden kunnan ja naapuruston. Myös jo kunnassa asuvat voivat tutustua uudella tavalla oman asuinalueensa tarinoihin. Know Your Hoods on uusi ja raikas tapa tuoda esiin kuntien ja naapurustojen vetovoimatekijöitä!

Know Your Hoods on rekisteröity tavaramerkki.

Missiomme

Know Your Hoods -palvelun takana on turkulaisen yrityksen, CYF Digitalin, tiimi. Meidän missiomme on auttaa ihmisiä, jotka etsivät uutta asuinpaikkaa toteuttaakseen unelmansa. Yhtälailla haluamme auttaa jokaista tuntemaan olonsa kotoisaksi ja yhteisöön kuuluvaksi.

Samalla haluamme olla osa uudenlaisten palveluiden tuottamista meidän kuntalaisten tarpeisiin. Uskomme, että ihmisten omista tarpeista lähtöisin olevat palvelut ovat tulevaisuutta, myös kuntasektorilla. Edesautamme kuntien ja kuntalaisten vuoropuhelua ja kannustamme ihmisiä mukaan entistä tiiviimmin itselleen tärkeiden alueiden kehitykseen. Siksi kannustamme asukkaita muun muassa arvioimaan omia naapurustojaan!

Yhteistyö

Know Your Hoods -alustan ensimmäinen versio toteutettiin osana Varsinais-Suomen liiton organisoimaa Töihin tänne -kokonaisuutta. Palvelun kansainvälistä ulottuvuutta kehitettiin yhteistyössä Turku Science Park Oy:n koordinoiman Talent Turun osana ja myös Turun yliopisto osallistui palvelun kehitykseen Open DaaS -hankkeen kautta.

Pilotoinnin jälkeen Kaarinan kaupunki ja Kaarinan Kehitys Oy lähtivät mukaan palveluun alkuvuodesta 2020. Marraskuussa 2020 Naantali ja Raisio liittyivät mukaan.

Keväällä 2021 julkaisimme palveluun kaikkien Turun seudun kuntien profiilisivut. Kesäkuussa 2021 mukaan tulivat Marttilan kunta ja Huittisten kaupunki ja elokuussa ovi avautui toiseen satakuntalaiseen kuntaan Euraan. Vuonna 2022 mukaan ovat liittyneet Sauvo, Nousiainen, Kemiönsaari, Aura, Masku ja Lieto. Jatkamme pian laajentumista.

Jos haluat kuntasi asuinalueet mukaan Know Your Hoodsiin, olethan yhteydessä meihin osoitteessa info(a)hoods.fi.

Know Your Hoodsin kehitystyössä on mukana pitkään alueella asuneita asukkaita sekä hiljattain Lounais-Suomeen muuttaneita. Kiinnostaisiko kuntaasi / kaupunkiasi päästä mukaan kehittämään Know Your Hoodsia? Ota yhteyttä lähettämällä postia osoitteeseen info(a)hoods.fi ja jutellaan lisää!

Lue lisää meistä yrityksenä nettisivuiltamme.