Talven ihmemaa 2022 -valokuvakisan voittajat – Ihastu Satakunnan lumiseen talveen!

Ninna | 19.1.2022

Talven ihmemaa 2022 valokuvakilpailun voittajat ovat nyt selvillä! 12 uskomatonta finalistia ympäri Satakuntaa kisasivat talven parhaasta otoksesta. Voittiko suosikkisi?

Satakunnan talven valokuvakisaan Talven ihmemaa 2022 osallistui reippaasti yli 100 toinen toistaan kiehtovampaa valokuvaa, joista raatimme valitsi 12 upeaa finalistia. Finalisteista lukijat saivat äänestää suosikkiaan. Kisaan tuli reilusti yli 300 ääntä ja kaikki finalistit saivat omat kannattajansa. Tiukan kisan päätteeksi voittajat ovat vihdoin selvillä!

Arvoimme myös äänestäjien iloksi 20e lahjakortin vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa. Onneksi olkoon Atte, arpaonni suosi sinua tällä kertaa! :)

Voittaja: Reposaaren tanssivat jäät

Jääkimpaleiden läpi hohtaa oranssi aurinko.
"Jäätaidetta Reposaaren takarannalla" © Mari Tyni (@marikuvaa)

Vaikka kilpailu oli hyvinkin tasainen, äänestyksen voitti Mari Tynin (@marikuvaa) uskomaton kuva 20% äänistä jäistä Reposaaren rannalla. Kuva sai myös Instagramissa eniten ääniä, mutta sillä kuva voitti pääpalkinnon, valitsimme Instagramin voittajaksi toiseksi eniten ääniä saaneen kisan ohjeiden mukaisesti.

Kysyimme myös, mitä äänestäjät näkivät tässä kuvassa ja vastauksia tuli aina jäätanssijoista dinosauruksiin! Mitä itse näet? :)

Voittajakuva palkitaan 50 euron lahjakortilla omavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa. Onneksi olkoon Mari!

Näin äänestäjät perustelivat valintaansa:

Villin kaunis ja sadunhohtoinen kuva, jossa on vahvaa liikkeen tuntua ja joka nostaa mielikuvituksen laukkaan. Elementtejä on vähän, ja kuva jättää tilaa monille tulkinnoille. Cool – sanan kahdessa merkityksessä. - Virpi

Aika marimaisen yliluonnollista tunnelmaa. Pitäisi mennä joskus tutustumaan tämän paikan satumaisemiin. - Pasi

Tuossa herkässä kuvassa kolme hienoa elementtiä -jää, meri ja auringonlasku- osuvat jännittäväksi, taianomaiseksi kokonaisuudeksi. Tuo henkeäsalpaavan kaunis auringonlasku juuri tuollaisenaan -se kestää vain pienen hetken. Kuvaaja on ollut paikalla juuri tuossa hetkessä. Ja me saamme kokea tuon hetken kuvan välityksellä. - Katjus

Luonnon alkuvoimaa, jos ei tietäisi voisi luulla tulivuoren purkaukseksi. Kuvaaja on löytänyt hienon kuvakulman, upeet värit, tilanteen herkkyys ja tunnelma. - Kaisa

Upeat värit. Minulle tässä kuvassa dinosaurukset ovat heränneet henkiin ☺️. - Marita

Instagram voittaja: Ulvilan kultainen joki

Aurinko heijastuu jäätyneen joen sulasta kohdasta.
"Ulvilan kirkon vieressä olevalta sillalta joulukuussa 2021." © Kirsi Virta (@kirsimariavirta)

Instagramin voittajaksi nousi toiseksi eniten ääniä saanut Kirsi Virran (@kirsimariavirta) kuva taianomaisesta joesta Ulvilan kirkon seudulla. Instagramissa kuva keräsi 23% äänistä!

Instagramin voittaja palkitaan 20 euron lahjakortilla omavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa. Onnea Kirsi!

Näin äänestäjät kommentoivat kuvaa Instassa:

Ihanan ainutlaatuinen kuva, niin seesteinen ja satumainen <3 - @usvatyttö

Taikametsän kultalähde - @mika_kaskinen

Fantasiamaailman oloinen kuva, epätodellisen kaunis ja yksinkertainen kuva. Sula kohta joessa näyttää todellakin ”kultaiselta” - @kismella16

Hoodsin erityismaininta: Kokemäen kaunein tupa

Pieni punainen tupa Kokemäen joen rannalla talvimaisemassa.
"6.12.2021 napattu tästä pienestä suloisesta mökistä kuva. Tämä sijaitsee Kokemäellä ?" © Riina-Eveliina Rosenqvist (@eveluonnossa)

Halusimme nostaa vielä erityismainintana erään tuomaristomme suosikeista. Riina-Eveliina Rosenqvistin (@eveluonnossa) kuva on lämmin pilkahdus talven kylmyyden keskellä ja kuvaa raatimme mielestä ainutlaatuisesti satakuntalaista talven ihmemaata. Jokimaisemat, rehevä luonto ja tunnelmalliset puutalot ovat monen satakuntalaisen sydämessä.

Näin äänetäjät kommentoivat kuvaa:

Aivan ihana kuva <3 Voin niin kuvitella jonkun onnellisen katselemassa tuolta pikkumökin ikkunasta kokemäenjoen virtausta :) - Heidi

Kokemäenjoen punaisen tuvan kuvaaja on onnistunut tuomaan esille jotain suomalaisen sydäntä lämmittävää metsikköineen, mökkeineen ja järvineen. Kuva on samalla myös taiteellisesti korkeatasoinen – jään pinnalle heijastuva maisema saa katsojan tutkailemaan kuvaa ihan toisesta näkökulmasta. Ei siis mikään perusjuttu. - Jukka

Kokemäen yksi suosituimmista kuvakohteista. Riina-Eveliina on ikuistanut sen upeasti talviasussa <3 - Sari

Kaikki 12 finalistia

Äänestys oli erittäin tiukka ja kaikki 12 finalistia saivat rutkasti ääniä! Toiseksi äänestyksessä tuli Yyterin hiekkarannat 14% äänistä ja kolmanneksi 11% äänistä Kokemäen hohtava silta. Miten näin upeista otoksista nyt voisikaan valita yhtä parasta?

1. Ulvilan kultainen joki

Aurinko heijastuu jäätyneen joen sulasta kohdasta.
"Ulvilan kirkon vieressä olevalta sillalta joulukuussa 2021." © Kirsi Virta (@kirsimariavirta)

Raadin perustelu: Onko Ulvilan kirkon joki sulaa kultaa? Kuvaaja Kirsi Virta (@kirsimariavirta) on onnistunut saamaan kuvaan upean kontrastin lämpimän kultaisena hehkuvan joen ja pakkaset kuuraaman maiseman välille. Mikä taianomainen hetki!

2. Metsäkauriit Huittisten nietoksissa

Metsäkauriita lumisella niityllä.
"Jouluaaton idylliä Huittisissa. Metsäkauriit ruokailivat melkein ikkunan edessä." © Pirjo Tuomola

Raadin perustelu: Lumentäyteisen maiseman keskellä metsäkauriit ottavat poseerauksen haltuun, vaikka tuskin tietävätkään päässeensä valokuvamalleiksi. Tällaisia talven ihmeitä kuvaaja Pirjo Tuomola pääsi kokemaan Huittisissa, jonka monipuolinen luonto tarjoaa varmasti erinomaisen kodin niin ihmisille kuin kaurisperheillekin.

3. Rauman Maanpäännokan horisontissa

Auringon värjäämä näkymä merelle Rauman Maanpäännokasta.
"Rauman maanpäännokka 22.12.2021" © Tanja Ranta

Raadin perustelu: Rauman Maanpäännokka on ainutlaatuinen luontohelmi, josta valokuvakisaan osallistui monta uskomatonta otosta. Tanja Rannan kuvassa horisontissa tapahtuu kuitenkin ihmeitä. Näyttää siltä kuin päivä ja yö kohtaisivat tuolla jossain kaukana. Myös repeilevät jäälautat luovat vaikuttavan talven tunnelman. Uskaltaisiko tuonne lähteä kävelemään?

4. Hautausmaan lumoa Raumalla

Lyhtyjä Rauman vanhalla hautausmaalla.
"Jouluaattona 2021, Rauman vanhalla hautausmaalla. Kävin isää "moikkaamassa" ja tunnelma oli kuin sadusta." © Teija Taivalmäki

Raadin perustelu: Rauman vanha hautausmaa on kuin toisesta todellisuudesta. Kauniina hohtavat kymmenet lyhdyt saavat hautausmaan hohtamaan satumaisesti. Teija Taivalmäen kuvassa on myös upea värikontrasti hautausmaan portin ja ja lyhtyjen valojen välillä, mikä saa porttiin maagisen vihertävän hohteen. Olemmeko sittenkin sadussa?

5. Ulvilan lumikukat

Lumen koristelemia putkilokasveja.
"Ulvila 24.12.2021" © Esko Pamppunen (@pamppune)

Raadin perustelu: Tässä Esko Pamppusen (@pamppune) upeassa taidekuvassa lumi on tehnyt tehtävänsä ja koristellut syksyn kuivattamat kasvit Ulvilassa. Näyttää kuin kasvi kukkisi pumpulin pehmeitä lumikukkia!

6. Reposaaren tanssivat jäät

Jääkimpaleiden läpi hohtaa oranssi aurinko.
"Jäätaidetta Reposaaren takarannalla" © Mari Tyni (@marikuvaa)

Raadin perustelu: Upeassa Mari Tynin (@marikuvaa) otoksessa näyttäisi siltä kuin jääkiteet tanssisivat tunnelmallisen oranssissa ilta-auringossa Porissa. Näyttävän, tunnelmallisen ja jopa romanttisen hetken sävyt lämmittävät katsojan silmää kylmänä pakkaspäivänäkin. Mitä sinä näet tässä teoksessa?

7. Matkalla Yyteriin

Yyterin rantaan johtava puinen kulkutie ja auringonvärjäämä taivas.
"Matkalla Yyteriin 27.12. Iltapäivän tunnelmaa. Pilvikin tekee samaa mutkaa mitä lankonki." © Armi Mäkinen

Raadin perustelu: Moni on kävellyt tämän Yyterin hiekkarannoille johdattavan puisen sillan kesän helteissä, vaan millaisen talven ihmemaan se paljastaakaan pakkasilla? Kuvaaja Armi Mäkinen on onnistunut nappaamaan näistä Porin rauhallisista tunnelmista kuvan, jossa pilvet heijastavat kävelysillan mutkaisen muodon!

8. Kokemäen hohtava silta

Kokemäen joen yli kulkeva silta ilta-auringossa.
"Auringonnousu pakkasaamuna Kokemäen joella 10.1.2021." © Tarja Laihonen (@laihonentarja)

Raadin perustelu: Kokemäen joella maaginen auringonnousu on värjännyt joesta nousevan höyryn. Kuvaaja Tarja Laihonen (@laihonentarja) on onnistunut vangitsemaan tunnelmallisen talvihetken taidokkaasti asetellussa kuvassa, jossa sillan siluetti pääsee oikeuksiinsa. Kuvassa on jotain salaperäisen kiehtovaa, joka kutsuu kulkijaa joelle.

9. Kokemäen kaunein tupa

Pieni punainen tupa Kokemäen joen rannalla talvimaisemassa.
"6.12.2021 napattu tästä pienestä suloisesta mökistä kuva. Tämä sijaitsee Kokemäellä ?" © Riina-Eveliina Rosenqvist (@eveluonnossa)

Raadin perustelu: Voiko olla kauniimpaa kuin pieni punaisena hohtava mökki veden äärellä? Riina-Eveliina Rosenqvistin (@eveluonnossa) kuvassa mökki pääsee oikeuksiinsa hohtaessaan lumisen maiseman keskellä ja heijastus vedenpinnasta tuplaa kauneuden. Mikä unelmien talvimökki Kokemäen kuvankauniissa talvessa!

10. Pomarkun potkukelkkasafari

Potkukelkkailijoita Isojärven jäällä auringossa.
"Wild Nordic Naturen Auringonlaskupotkukelkkasafari loppiaisena Isojärven jäällä 6.1.2022" © Jaana Mälkki (@wildnordicnature)

Raadin perustelu: Talven parhaita paloja on hetket jolloin pääsee liikkumaan kauneimmissa luontokohteissa. Pomarkussa Isojärven jäällä viilettää ryhmä potkukelkkailijoita, joista Jaana Mälkki on onnistunut ottamaan ihastuttavan symmetrisen siluettikuvan auringon säteillessä taustalla. Kuva herättää innostusta lähteä auratuille jäille ulkoilemaan!

Jos innostuit potkukelkkasafarista näissä maisemissa, kannattaa kurkata Wild Nordic Naturen sivuilta, kuinka päästä mukaan.

11. Koskeljärven jääkiteet

Pitkiä jääkiteitä Koskeljärven jäällä.
"Euran Koskeljärvi 11/2021" © Marja Kares-Oksman (@avecmarja)

Raadin perustelu: Luonnon oma taide on niin timanttista, että moni taiteilijakin sitä pyrkii matkimaan. Marja Kares-Oksmanin (@avecmarja) upeassa kuvassa Euran Honkilahdelta Koskeljärven jäälle on muodostunut mitä pisimpiä jääkiteitä oksien ympärille. Taiteellinen asettelu kuvassa saa näyttämään siltä, kuin järvi olisi täynnä näitä piikikkäitä jääsiilejä.

Psst! Koskeljärvi on myös upea retkiluistelukohde. Tiedäthän jo, mistä löytyvät eteläisen Satakunnan parhaat luistelujäät?

12. Huittisten huimat puut

Aurinko paistaa huurteisten puiden lomasta.
"Huittinen, oma kotipiha, jouluaattona." © Sari Lehtonen

Raadin perustelu: Jos oma kotipihani näyttäisi tältä, en varmaan poistuisi sieltä koskaan. Huittisissa talven maagisimman kotipihan kuvaaja Sari Lehtonen on ikuistanut kuulaan talviauringon kurkistelemassa paksujen puunrunkojen ja huurteisten oksien lomasta.

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Tutustu kuviin ja valitse suosikkisi su 6.2.2022 klo 23.59 mennessä. Eniten ääniä blogin kommenttiosiossa saanut kuva voittaa pääpalkinnon. Jätä blogin lopussa kommenttikenttään suosikkikuvasi numero ja lyhyt perustelu, miksi kuva on suosikkisi. 
  • Instagram voittaja: Julkaisemme kuvat myös Know Your Hoodsin Instagramissa yksitellen ja palkitsemme eniten Instagramissa kommentteja keränneen kuvan. Kaikki kuvat löytyy Instagramista 31.1. mennessä eli hyvissä ajoin ennen viimeistä äänestyspäivää. Jos molemmissa kanavissa voittaa sama kuva, Instagram-äänestyksen palkinnon voittaa Instagramissa 2. eniten ääniä saanut kuva.
  • Voittajien julkaisu: Voittajat julkaistaan 9.2.2022 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
  • Palkinnot:
    • Äänestäjien suosikki: 50e vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa
    • Instagram äänestyksen voittaja: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa
    • Äänestäjän palkinto: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa

HUOM! Kommentin jättämisen yhteydessä pyydämme sähköpostin, jonka avulla otamme yhteyttä äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittajaan. :) Emme käytä sähköpostia muuhun tarkoitukseen, ellet tilaa uutiskirjettämme. Spämmiä ei siis tarvitse pelätä!

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

- Know Your Hoodsin tiimi

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Mikko

Äänestän kuvaa nro 4. Kuvaaja on käynyt Narniassa. 😊

19.1.2022 9:57Vastaa
4 0
Lea Krappe

Tunnelma tallessa!
Äänestän n:o 4

19.1.2022 10:15Vastaa
1 0
Erja Alanurmi

Numero 4 Rauhallista harmoniaa

19.1.2022 10:18Vastaa
1 0
Salla Visuri

Äänestän nroa 8. Tarja on saanut upeasti talteen vanhan sillan tunnelman. Silta ja sen ympäristö ovat minulle rakkaita, olen asunut aikoinaan sillan läheisyydessä.

19.1.2022 10:19Vastaa
3 0
Eija

Äänestän nro:4 Niin rauhallinen tunnelma

19.1.2022 10:24Vastaa
1 0
Minna

Kuva 8. Kaunis ja aavemainen tunnelma….

19.1.2022 11:48Vastaa
2 0
Jaana Laihonen

Äänestän nro 8. Tähän kuvaa on kauniisti saatu ikuistettua aurinkoinen talvipäivä

19.1.2022 12:10Vastaa
1 0
Elena Zupanc

Number 10.: Jaana M.

19.1.2022 12:10Vastaa
1 0
Merja Huttunen

Numero 10

19.1.2022 12:15Vastaa
2 0
Elina L.

8. Huikean kaunis auringonnousu!

19.1.2022 12:16Vastaa
2 0
Juha Juhola

Äänestän kuvaa numero 10, Jaana Mälkki

19.1.2022 12:18Vastaa
0 0
Henna

Äänestän kuvaa 9. Kaunis ja tunnelmallinen kuva🤩

19.1.2022 12:28Vastaa
7 0
Anni P.

Nro 9.
Värimaailma on upea ja kukapa ei haaveilisi punaisesta mummonmökistä veden äärellä😊

19.1.2022 12:30Vastaa
2 0
Ulla

Numero 1 ääneni. Kirsi on saanut joen hienosti kultaiseksi.

19.1.2022 12:36Vastaa
0 0
Juha Laitalainen

Annan ääneni Riinan upealle
punaiselle tuvalle Nro. 9

t. Juha

19.1.2022 12:48Vastaa
4 0
Emma

Ääni kuvalle 1. Ulvilan kultainen joki, tässä on jotain taianomaista tunnelmaa.

19.1.2022 12:53Vastaa
0 0
Tarja Uusitorppa

Ääneni menee nrolle 8.
Kokemäen vanha silta on kaunis kaikkina vuodenaikoina.Tässä on Tarja saanut tallennettua tunnelman kuvaksi mahtavalla tavalla.

19.1.2022 12:55Vastaa
3 0
Sari Välimäki

Annan ääneni numerolle 9. Kokemäen yksi suosituimmista kuvakohteista. Riina-Eveliina on ikuistanut sen upeasti talviasussa 💖

19.1.2022 12:59Vastaa
2 0
Ulla Tommila

Äänestä kuvaa nro 8.
Sen tunnelma on voimakas. Ilmassa olevan aamuisen tuoksun ja kosteuden pystyy aistimaan katsoessakin.
Kuvasta välittyy luonnon uudistuva voima!

19.1.2022 13:10Vastaa
0 0
Leena Laihonen

Ääni numerolle 8,Kokemäen vanha silta on jokaisena vuodenaikana kaunis ja erityisen kaunis pakkasaamuna auringon noustessa.

19.1.2022 13:11Vastaa
1 0
Nina Sköld

Nro 4) Surun ja menetyksen keskellä rauha. Upeaa muistamista tunnelmallisin lyhdyin.

19.1.2022 13:13Vastaa
2 0
Harry.viita@pp.nic.fi

NUMERO 8 KAUNIS SILTA!

19.1.2022 13:15Vastaa
1 0
Sanna Jääskeläinen

Äänestän kuvaa nro 10. Talven ihmemaassa on kiva nähdä ihmisiäkin.

19.1.2022 13:40Vastaa
2 0
Tarja H-K

Todellakin kuva kirvoittaa kateuden siitä, etten ollut mukana! Ihastuttava kuva: aurinkoa, pakkasta ja potkukelkka I love it!

19.1.2022 13:44Vastaa
0 0
Tarja H-K

Kuva nro 10 oli se paras. Mihin lienee edellisestä vastauksesta kadonnut kuvan numero…

19.1.2022 13:46Vastaa
0 0
Päivi H

Kuva nro 10!!

19.1.2022 13:50Vastaa
0 0
Titta

Äänestän kuvaa numero 8. Ihana tunnelma väriloistoineen.

19.1.2022 14:00Vastaa
1 0
Sirkka

Nro 12. Satumaisen hieno kuva!

19.1.2022 14:11Vastaa
0 0
Arja

7 Matkalla Yyteriin

Kuva on hyvin rajattu, siinä on kaunis, hillitty värimaailma.

19.1.2022 14:39Vastaa
5 0
pekka Saurio

Äänestän kuvaa 10

19.1.2022 15:02Vastaa
0 0
Eija

Kuva on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. lumoava ja talven taittumisesta toivoa herättävä. Kuva voisi olla melkein mistä vain ja mielestäni se osoittaa sen, että kauneutta on kaikkialla, jos vain annamme itsellemme luvan nähdä sen

19.1.2022 15:09Vastaa
0 0
Kalle yli-jaakkola

Hieno talvikuva.

19.1.2022 15:10Vastaa
0 0
Merja Irri

Metsäkauriit jotenkin sykähdyttä

19.1.2022 15:26Vastaa
3 0
PR

Kuva 10!

19.1.2022 15:37Vastaa
0 0
Satu

Äänestän 9. Kaunis ja rauhallinen kuva. Kuva antaa luvan haaveiluun.

19.1.2022 15:47Vastaa
2 0
Teija Leppihalme

Äänestän n. 10 , kaunis, satumainen, epätodellisen oloinen 👍

19.1.2022 15:56Vastaa
0 0
Hannele Palin

Numero 4
Todella kaunis kuva. Ihanasti saatu tunnelma esiin…

19.1.2022 16:05Vastaa
1 0
Kotapalo Marjut

Ykkönen ehdottomasti suosikki

19.1.2022 16:39Vastaa
0 0
Tuija Lamminen

Kuva nro. 4
Lumoava , rauhaisa tunnelma,kuva kuin satukirjasta…

19.1.2022 16:55Vastaa
2 0
MH

7. Ihana tunnelma ja Yyteri on parasta ympäri vuoden!

19.1.2022 17:00Vastaa
3 0
Eija Joensuu

Äänestän nro 7

19.1.2022 17:02Vastaa
1 0
Viivi

Äänestän numeroa 7!

19.1.2022 17:04Vastaa
1 0
Teea

7, kuva on kuin maalaus

19.1.2022 17:11Vastaa
2 0
Essi Rantanen

Kuva 9. Kaunis punainen mökki paikassaan joen äärellä. Niin kaunis!

19.1.2022 17:12Vastaa
3 0
Maiju

Äänestän nro 12❤️

19.1.2022 17:21Vastaa
1 0
Jaana

Numero 11. Upea kuva.

19.1.2022 17:25Vastaa
3 0
Jussi Väisänen

Kymppi on täyskymppi.

19.1.2022 17:29Vastaa
0 0
Sirpa

Numero 11. Taiteelliset jääkiteet

19.1.2022 17:31Vastaa
2 0
Heidi V

Äänestän kuvaa 8. Aamun hetki on aidon ja luonnollisen näköinen. Onnistunut vastavalo ja hyvin vangittu tunnelma!

19.1.2022 17:37Vastaa
1 0
Pipsa Korkeaoja

Ääni kuvalle nro. 10 potkukelkkasafari!
Siinä on hyvä sommittelu ja talvinen yhdessä tekemisen tunnelma. Vastavalo toimii tässä loistavasti.

19.1.2022 17:40Vastaa
0 0
vibriestetson

Äänestän kuvaa 10.
Jäätyneitä vesiä pitkin liikkuminen on todellista talven taikaa!

19.1.2022 17:45Vastaa
0 0
Kirsi

Kuva 11 upeat jääkiteet

19.1.2022 17:46Vastaa
1 0
Tiina

Äänestän kaunista talven ihmemaa kuvaa Yyteristä eli nro 7 😊

19.1.2022 17:48Vastaa
3 0
Anne Ruoho

Kuva 8
Kaunis lumoava

19.1.2022 17:51Vastaa
1 0
Anu-Liisa

Kuva nro 10. Upea yhteinen ulko-ilmaretki. Tätä kaivataan näitten parin vuoden jälkeen. Yhteisoloa!

19.1.2022 17:52Vastaa
0 0
Sanna Mikola

Ääni kotiseutuniupealle Kokemäenjoelle .kuva on upea

19.1.2022 17:53Vastaa
1 0
Sinikka

Äänestän kuvaa nro 4. Rauhaisa tunnelma. Todella, kuin satukirjasta.

19.1.2022 17:56Vastaa
1 0
Johanna

Kuva nr 12 . Ihanat jäätimantit puissa!

19.1.2022 17:58Vastaa
0 0
Ulla-Maija Lilja

Kuva 8. Mystinen, aavemainen joki.

19.1.2022 18:00Vastaa
1 0
Atte

Äänestän kuvaa nro. 7 Matkalla Yyteriin

19.1.2022 18:02Vastaa
2 0
Mika S

Ikikaunis Yyteri no 7 on kyllä upein eli numero 1 vaikka muutkin kuvat oli aika hienoja.

19.1.2022 18:11Vastaa
2 0
Marja

Kuva no 12.
Hienosti vangittu talven taika.

19.1.2022 18:23Vastaa
0 0
Kristiina Reijasalo

Äänestän nroa 3. ❤

19.1.2022 18:23Vastaa
0 0
Maarit

12 hetken taikaa

19.1.2022 18:26Vastaa
0 0
Anna-Maria Kariaho

Kuva nro 3, upea merimaisema ja valo!

19.1.2022 18:26Vastaa
0 0
Jasmine Hytönen

Numero 9. Kuva kokemäen kaunein tupa! Suloinen ja satumainen. Tunnelma! Vaikka kuvassa on kirpakka pakkanen voi mökistä aistia lämmön ja pullan tuoksun 🥰

19.1.2022 18:35Vastaa
2 0
Marja Eskelinen

Äänestän kuvaa numero 6. Uskomattoman kaunis kuva Suomen luonnosta!

19.1.2022 18:40Vastaa
1 0
Kirsi Kivenmaa

Kuva 8.
Niin kaunis kuva sillasta!

19.1.2022 18:49Vastaa
1 0
Reiska

Äänestän nro 6. Kaunis auringonlasku kuvastuu lämpimästi jäämuodostelmien välistä värjäten jään kauniin oranssiksi.

19.1.2022 18:56Vastaa
2 0
Johanna

Äänestän kuvaa nro 12. Talven valossa on jotakin ainutlaatuista ja lumoavaa. Tähän kuvaan se taika on vangittu.

19.1.2022 18:57Vastaa
0 0
Piispasen muori

Nro 7, Yyteri ❤ Loistava kohde ympäri vuoden, aina erilainen mutta yhtä rakas.

19.1.2022 19:00Vastaa
2 0
Satu Henriksson

Kuva numero 10. Upea talvinen hetki ja ihmiset porukalla nauttimassa luonnossa liikkumisesta.

19.1.2022 19:04Vastaa
0 0
Matilda

Äänestän kuvaa nro 6. Kivasti aurinko tulee niiden jäiden välistä ja hieno kuva muutenkin :).

19.1.2022 19:09Vastaa
3 0
Leila Sormunen

Kuva 11, hieno kuva ja erilainen muihin verrattuna

19.1.2022 19:11Vastaa
1 0
Tuukka

Kuva nro: 7, hyvät värit ja upea maisema.

19.1.2022 19:15Vastaa
2 0
Hautamäki Tuula

7
Kaunis, rauhallinen kokonaisuus.

19.1.2022 19:18Vastaa
1 0
Kristiina

Äänestän kuva nro 7
Yksinäinen mänty Yyterissä, taivas upeassa värissä . Kaunis

19.1.2022 19:22Vastaa
2 0
Henna

Ääni menee ehdottomasti numerolle 6.

19.1.2022 19:22Vastaa
2 0
Johanna

Kuva 11: Hieno kuvakulma! Katsoja ei pysty päättelemään määrää.

Söpöjä karvaotuksia!😊

19.1.2022 19:24Vastaa
2 0
Satu Kangas

Numero 7
Yyteri, kansallismaisema läpi vuoden.♥️

19.1.2022 19:26Vastaa
2 0
Anne

Äänestän kuvaa 12. Todella kaunis valo ja seesteinen tunnelma.

19.1.2022 19:35Vastaa
0 0
Reija

Kuva nro 12. Talven kauneus vangittuna yhteen hetkeen. Kuvaajan taiteellinen silmä näkee kauneutta sielläkin missä ei jokainen välttämättä sitä huomaa.

19.1.2022 19:38Vastaa
0 0
Anne

Kuva 11 on kaunis kuva luonnon ihmeistä.

19.1.2022 19:39Vastaa
0 0
Adam

Nro 6, upea otos!

19.1.2022 19:42Vastaa
1 0
Juhani

Kuva 11

19.1.2022 19:44Vastaa
1 0
Anne-Mari Stenroos

Kuva 7 on lumoavan kaunis Yyterin luonnosta.

19.1.2022 19:46Vastaa
2 0
Kiti Koivisto

Ääni kuvalle 1
Jotenkin epätavallisen kaunis kuva.

19.1.2022 19:48Vastaa
0 0
Erik Lehtinen

Mielestäni kuva
2. Metsäkauriit Huittisten nietoksissa
on paras ja voittaja. Sen pelkistetty värimaailma tuo kuvaan levollisuutta ja tasapainoa. Eikä kauriillakaan näytä olevan pelkoa, eikä hoppua mihinkään. Oikein hyvä kuva kuvaamaan myös jouluaaton lepoon siirtävää tunnelmaa.

19.1.2022 19:57Vastaa
2 0
Kerttu

Äänestän kuvaa 3 taitavasti saatu tunnelma kuvaan

19.1.2022 20:02Vastaa
0 0
Suvi

Kuva nro 7. Talven värit parhaimmillaan, kaunis, harmoninen maisema.

19.1.2022 20:17Vastaa
2 0
Katja

Kuva 6 on mielestäni kaikkein kaunein talvikuva, ihanat värit ja huikeat jääteokset.

19.1.2022 20:19Vastaa
2 0
Susanna

Ihanan tunnelmallinen kuva 😍

19.1.2022 20:20Vastaa
0 0
Susanna

Kuva numero 9.
Ihanan tunnelmallinen kuva 😍

19.1.2022 20:21Vastaa
3 0
Petri

Kauniit jääkiteet, nro11

19.1.2022 20:21Vastaa
1 0
Heli Mannersuo-Ojansuu

Äänestän numeroa 1. Kuva on taianomainen ja henkeäsalpaavan kaunis.

19.1.2022 20:31Vastaa
0 0
Elina Uusiniitty

Nro 8; vanha silta Kokemäellä on saatu ikuistettua upealla tavalla!

19.1.2022 20:38Vastaa
1 0
Tuula Nikula-Häkli

No 8. Maisema tuttu ja kuvattu paljon. Tässä kuvassa Tarja on saanut siltaan uuden näkökulman. Kaunis ja niin rakas silta.

19.1.2022 20:38Vastaa
1 0
Anne Anne

Äänestän kuvakilpailun voittajaksi nro 11.
Kaunis muoto, herkkyys. Ihana pieni yksityiskohta universumimme talvimaisemassa.

19.1.2022 20:41Vastaa
1 0
Tuula Muuvila-Mäkitalo

Juurikin näin, luonnon omaa taidetta, kaunista 😍

19.1.2022 20:52Vastaa
0 0
Tuula Muuvila-Mäkitalo

Nro 11
Juurikin näin, luonnon omaa taidetta, kaunista 😍

19.1.2022 20:54Vastaa
1 0
Jaana Mälkki

Äänestän nro 1 . Hieno kultainen vesi joessa, upea hetki vangittu

19.1.2022 20:59Vastaa
1 0
Maarit Latokari

Äänestän kuvaa nro 9
Tunnelma on kohdillaan – talven ihmemaa ❄️

19.1.2022 21:02Vastaa
2 0
Tarja

Äänestän no 11. Seon taiteellinen

19.1.2022 21:05Vastaa
0 0
Kimmo Mäntyharju

Ehdottomasti kuva numero 1. Koska kuvan laatu on erittäin laadukas kuvaa nimettyä kuvaa.
.

19.1.2022 21:06Vastaa
0 0
Jossu

12.
Huittisissa on hyvä asua! ❤️

19.1.2022 21:12Vastaa
0 0
Tiina

Äänestän nroa 10. Ihanaa iloittelua iloisella ilmeellä 🙂

19.1.2022 21:23Vastaa
0 0
Nina R

Numero 12. Kaunis, harmoniset värit, tunnelmallinen maisema

19.1.2022 21:30Vastaa
0 0
Eero

12 on kaunein

19.1.2022 21:31Vastaa
0 0
Aleksandra

Kuin Tanhupallon Karvamadot lumipuvussa.
Huvittaa itseä. Siksi tämä.

19.1.2022 21:36Vastaa
0 0
Sama

11

19.1.2022 21:39
1 0
Hanna-Leena

Äänestän numeroa 12. Huittisten jouluaatto oli kyllä valtavan kaunis, niinkuin tämä upea kuva kertoo 😊

19.1.2022 21:43Vastaa
0 0
Anita

Nro 9. Huikeat värit, puissa hehkuu hieno värikirjo. Ja mökin punaisuus tuo iloa kuvaan.

19.1.2022 21:44Vastaa
2 0
Upe

Kuva 11, herkkä ja tunnelmallinen yksityiskohta, talviluonnon ihmeitä.

19.1.2022 21:59Vastaa
1 0
Kari

Äänestän numeroa 7
Yyterin upeat maisemat niitä riittää

19.1.2022 22:03Vastaa
3 0
Pirjo Kylmänen

Kauniit värit. Rauhallinen tunnelma. Ihana Yyteri

19.1.2022 22:16Vastaa
1 0
Pirjo Kylmänen

Siis äänestän no 7. Kommentistani jäi numero pois.

19.1.2022 22:23Vastaa
1 0
Helmi

Kaikki kuvat olivat omalla tavallaan tosi hienoja, parhaiden hetkien taltiointeja. Koskettavaa, kun kuvasta tulee hyvä mieli 😊
Mainio oivallus löytyi kuvasta nro 1, Kirsi Virta ja Ulvilan kultainen joki.

19.1.2022 22:25Vastaa
0 0
Tolo

Numero 4
Kuvassa on uskomattoman rauhallinen tunnelma mutta käsittämätön syvyysvaikutelma. Siitä löytää koko ajan uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia!

19.1.2022 22:41Vastaa
2 0
Johanna Saarinen

Äänestän numeroa 3. Kuvassa upeat värit ja jotain satumaista.

19.1.2022 22:42Vastaa
0 0
Kati

10 kuvassa yhdistyy ihminen ja luonto talven ihmemaassa, toinen toistaan tukien 💎

19.1.2022 22:43Vastaa
0 0
Miini

Menneisyyden haamut muistoineen kulkee pitkin lyhtyjen valaisemaa kujaa…Hieno tunnelma!

19.1.2022 22:46Vastaa
1 0
Miini

Äänestän kuva numero 4. Jäi äskeisestä pois🙈

19.1.2022 22:50Vastaa
1 0
Anu Mäkinen

Numero 7.

Paitsi että tuttu puusilta johdattaa fyysisesti Yyterin rannalle, kuva viettävän polun kera kuljettaa ajatukset sisälke kuvaan ja sitä kautta hetkeksi takaisin kaikkiin upeisiin muistoihin ja hetkiin, joita Yyterissä on kokenut vuosien varrella.

19.1.2022 22:55Vastaa
3 0
Marita Niemi-Koivisto

Kaunis, moniulotteinen ja tunnelmallinen kuva!

19.1.2022 23:01Vastaa
1 0
Jaana Kuula

Äänestän nro 9. Kaunis, selkeä ja tunnelmallinen 😊

19.1.2022 23:35Vastaa
2 0
Jaana

9 Ihastuttava!

19.1.2022 23:37Vastaa
2 0
Ansku

6. Upea kuva wou!❄☃️

19.1.2022 23:46Vastaa
2 0
Pirjo

Kuva 6. Tanssin taikaa.

19.1.2022 23:55Vastaa
0 0
Hanna

Kuva 7
Ihanaa tunnelmaa talvisesta Yyteristä!😍

20.1.2022 3:20Vastaa
2 0
Marjukka Teponoja

Ääni kuvalle nro. 5

20.1.2022 8:04Vastaa
0 0
Pauliina Hakala

Kuva 4 sykähdytti eniten, hieno talvinen tunnelma, valoa ja varjoa, lempeyttä, taikaa ja toivoa!

20.1.2022 8:06Vastaa
1 0
Netta Salo

Nro.7. Itselleni tuo muistot mieleen lapsuuden hiihtoretkistä Yyterissä.

20.1.2022 8:22Vastaa
2 0
Pipsa

Kuva nro 7. Harmooninen värimaailma upeassa maisemassa.

20.1.2022 8:26Vastaa
2 0
AO

Äänestän kuvaa nro 7. Talvinen tunnelma rauhallisessa maisemassa saatu kuvassa hyvin esiin.

20.1.2022 8:30Vastaa
2 0
Pirkko

Äänestän numero 7. Kuvaan on saatu monta elementtiä ja kuva vaikuttaa kuitenkin rauhalliselta . Seesteiset värit.

20.1.2022 8:55Vastaa
2 0
Seija

Äänestän nro 7, seesteinen tunnelma ja kauniit värit .

20.1.2022 9:38Vastaa
0 0
Vk

Nro 7, yyterin lankonki. Niin on kaunis ja rauhallinen tunnelma kuvassa.

20.1.2022 9:38Vastaa
2 0
Kirsi Kekki

Marjan num.11

20.1.2022 9:52Vastaa
0 0
Tiina Salonen

Tanja Ranta nro 3

20.1.2022 9:55Vastaa
0 0
Tiina Kudjoi

Äänestän kuvaa nro 7

20.1.2022 10:36Vastaa
2 0
kari lampainen

No 7. Ranta kutsuu…

20.1.2022 10:49Vastaa
1 0
Kaisa

Äänestän Nro 1. Valon suhde maisemaan on kaunis.

20.1.2022 11:00Vastaa
0 0
Marjatta Laiho

Yyteri on aina hieno.

20.1.2022 11:20Vastaa
0 0
Rauna von Willebrand-Wikar

Äänestän nro 11,
Valkoisen ja mustan valon kontrasti; jäätynyt muoto

20.1.2022 11:52Vastaa
0 0
Lilli

Kuva 3. Niin kaunista,osattu vangita tunnelma hyvin kuvaan.

20.1.2022 12:21Vastaa
0 0
Tuuli

Nro 1. Taianomainen kuva kultaisesta joesta. Kaikki kuvat hienoja, mutta nro1 palasin aina uudelleen.

20.1.2022 12:29Vastaa
0 0
Leevi hyytinen

Nro1 kuva on paras.ei tuollaista kuvaa voi saada kun todella harvoin!upea kuva!

20.1.2022 13:17Vastaa
0 0
Anu Voutilainen

11. Koskeljärven jääkiteet
Kaunis. Kylmää talvea hyvin kuvaava.

20.1.2022 13:26Vastaa
0 0
Seija

Numero 10 kuvastaa tätä talvea todella hyvin. Paljon on kelkkailtu ympäri Satakuntaa. Itseltäni jäi kuva lähettämättä.

20.1.2022 15:19Vastaa
0 0
Asko Anttila

Nro.1. Todella kaunis ja lumoava kulta joki.

20.1.2022 16:18Vastaa
0 0
Pirjo Lilja

Kuva numero 7. Yyteri on ihana rentoutumispakka joka säällä. Rakastan.

20.1.2022 16:38Vastaa
1 0
Jonna

Ääni numerolle 9. Ihana punainen tupa. Kaunis kuva👌🏼

20.1.2022 17:02Vastaa
1 0
Terhi

Kuva numero 10 Pomarkun potkukelkkasafari

Liikkumisen iloa kaikenikäisille kauniissa maisemissa kuvattuna.

20.1.2022 17:31Vastaa
0 0
Teekoo

Kuva 11. Taidetta!

20.1.2022 18:33Vastaa
0 0
Heikki-Pekka

Annan ääneni Marille nro 6. Aivan huikea tunnelma kuvassa😊

20.1.2022 18:35Vastaa
2 0
Kaija

Äänestän.nro 6. Todella vaikuttava luonnon taideteos taitavan kuvaajan tallentamana

20.1.2022 18:42Vastaa
1 0
Pasi Pelkonen

Aika marimaisen yliluonnollista tunnelmaa. Pitäisi mennä joskus tutustumaan tämän paikan satumaisemiin.

20.1.2022 19:04Vastaa
1 0
Pasi Pelkonen

Kuva 6
Yliluonnollisen marimaista mystiikkaa. Tuohon kohteeseen menen tutustumaan .

20.1.2022 19:07Vastaa
1 0
Saarinen Kirsi

Kuva nro 1 Ulvilan kultainen joki
Fantasiamaailman oloinen kuva, epätodellis kaunis ja yksinkertainen kuva. Sula kohta joessa näyttää todellakin ”kultaiselta”.

20.1.2022 19:16Vastaa
0 0
Jaana Heininen

Kuva 10

20.1.2022 19:28Vastaa
0 0
Suvi

Kuva numero 6, kaunis tunnelma ❄💃

20.1.2022 19:40Vastaa
1 0
Kristiina R.

Äänestän kuvaa 10. Ihana otos auringonlaskun aikaan

20.1.2022 19:42Vastaa
0 0
Sanna Okkeri

Äänestän kuvaa numero 4. Aivan ihana tunnelma kuvassa, ihan kuin satumetsä! Vaikka hautuumaa onkin. Kaunista!

20.1.2022 19:46Vastaa
1 0
Emmi

Numero 3. Ei tarvitse muuta perustelua kuin – upea!

20.1.2022 19:56Vastaa
0 0
Tarja Pelkonen

Nro 6. Hienoa jäätaidetta

20.1.2022 19:59Vastaa
1 0
Heli Peltoniemi

Kuva 6. Maaginen kuva. Voittaja!

20.1.2022 20:05Vastaa
2 0
Kaisa Poikkijoki

No 6 Reposaaren tanssivat jäät
Luonnon alkuvoimaa, jos ei tietäisi voisi luilla tulivuoren purkaukseksi. Kuvaaja on löytänyt hienon kuvakulman, upeet värit, tilanteen herkkyys ja tunnelma.

20.1.2022 20:06Vastaa
3 0
Toini Mikkols

Äänestän no 6, ihan mahtava.

20.1.2022 20:06Vastaa
2 0
Miriamm

Kuva 6 – Jotain selittämätöntä siinä on. Herkkää ja vahvaa; yhtäaikaa. Elävää; kevään toivoa ja valoa, vaikka on vahva talvi. Väri ja kuulaus …

Pysyvyyden ja liikkeen yhteys näkyy…

20.1.2022 20:12Vastaa
1 0
Milja

Nro.9. Kaunis kuva. Kuvastaa Satakunnan kauneutta, joen varrelle kasvanutta aluetta jossa unelmana oma punanen tupa ja perunamaa.

20.1.2022 20:25Vastaa
2 0
Virpi Paananen

Nro 6 on villin kaunis ja sadunhohtoinen kuva, jossa on vahvaa liikkeen tuntua ja joka nostaa mielikuvituksen laukkaan. Elementtejä on vähän, ja kuva jättää tilaa monille tulkinnoille. Cool – sanan kahdessa merkityksessä.

20.1.2022 20:33Vastaa
2 0
Sirkku Salminen

Kuva nro 3. on paras. Hieno tunnelma.

20.1.2022 20:41Vastaa
0 0
Helena

Nro 6. Hieno valo ja värit. Luonnon taidetta kuvan täydeltä.

20.1.2022 20:54Vastaa
1 0
Minna

Äänestän 6. Huokuu syvää lämpöä, joka sulattaa kaiken.

20.1.2022 21:12Vastaa
1 0
Hanna

Kuva nro 6
Upea ja tunnelmallinen kuva 👌 meri, aurinko, pilvet ja jää 🌅🧊

20.1.2022 21:25Vastaa
0 0
Marita Mankinen

Äänestän nro 6. Upeat värit. Minulle tässä kuvassa dinosaurukset ovat heränneet henkiin ☺️.

20.1.2022 22:11Vastaa
1 0
Henna Lähdekorpi

Nro 7 ”Matkalla Yyteriin”.. 💛

Kuvassa on rauhallinen ja kaunis tunnelma. Yyteri on minulle henk.koht. tärkeä paikka. ❤️

20.1.2022 22:40Vastaa
0 0
Anne J.

6. Taianomainen kuva ja erittäin taitavasti löydetty kuvakulma! Kerrassaan upea!

20.1.2022 22:47Vastaa
1 0
Mikkihiiri

Nro 6. Taiteellinen luontokuva.

20.1.2022 23:20Vastaa
0 0
Biutsi

Kuva no 11 Herkkä, kaunis erilainen. Luonto tekee kaunista taidetta. Kunpa osaisimme katsella enemmän ympärillemme, että näkisimme. Kuvaaja on vanginnut tässä yhden kauniin vaatimattomankin yksityiskohdan. Ihan herkistyy katsoessa. Ei mitään keinotekoista!

20.1.2022 23:44Vastaa
0 0
Tuula Marjaana

Äänestän hienoa kuvaa numero 6.
💛

21.1.2022 0:12Vastaa
0 0
Heidi Vuori

Annan äöneni numerolle 9.Aivan ihana kuva ❤️Voin niin kuvitella jonkun onnellisen katselemassa tuolta pikkumökin ikkunasta kokemäenjoen virtausta 🙂🤩

21.1.2022 0:59Vastaa
1 0
Kirsi

Kuva 12. on kauniisti vangittu aatto aamun aurinko

21.1.2022 5:26Vastaa
0 0
Riitta mummo

Äänestän parhaaksi n 6 Jäätanssijat Reposaaressa! Tunnelma täydellinen! <3

21.1.2022 8:39Vastaa
0 0
Pirita Aalto-Aaltonen

Kuva nro 12.
Tässä on saatu auringonsäteet kuvaan tallennettua.
Kertakaikkiaan kaunista.

21.1.2022 9:27Vastaa
0 0
Riitta

Kuva 7 ihana talvinen Yyteri

21.1.2022 11:16Vastaa
0 0
Päivi Huumonen

Äänestän kuvaa nro 7
Ainutlaatuinen Yyterin hiekkarannat on saanut ylleen hienon talvisen turkin, jota ei voi muuta kuin ihailla taivasta myöden

21.1.2022 16:01Vastaa
0 0
Arttu

Nro. 4.
Hieno ,aavemainen tunnelma …

21.1.2022 17:32Vastaa
0 0
Jenna

1. Upea valo!

21.1.2022 23:09Vastaa
0 0
Satu

Äänestän numero 4
Ihana rauha,kaipuun keskellä

22.1.2022 7:10Vastaa
0 0
Marianne Ståhl

Äänestän kuvaa nro 7

22.1.2022 9:25Vastaa
0 0
Saara

Energinen kuva täynnä auringon ja jään samanaikaista voimaa.

22.1.2022 12:32Vastaa
0 0
Saara

Ääni siis kuvalle 6.

22.1.2022 12:35
0 0
Merja Hämäläinen

Kuva nro 1. Kuvassa on satumainen tunnelma. Keijumetsän kultalampi🙂

22.1.2022 18:25Vastaa
0 0
Hietava Jouni

6. Hieno kuva

22.1.2022 19:54Vastaa
0 0
Riikka Ahonen

Äänestän nro 1. Kaunis ja rauhoittava kuva. Tasapainoinen kuva, ja jujua kuvan ideassa.

22.1.2022 21:54Vastaa
0 0
Tamminen Leena

Niin Suomalainen näky💙rauhaa, silmän iloa, talvea, vettä 💙

23.1.2022 9:58Vastaa
0 0
Jonne Lövkvist

4. Kyllä nuo eri vivahteen luontokuvat on jo niin nähty, varsinki Maanpäästä on jo kyllästyttävää ylitarjontaa. Tässä nuo valot ja tunnelma on hieno koukku.

23.1.2022 10:11Vastaa
1 0
Tenho

3 maanpään makkar pisteesr merel komias maisema

23.1.2022 10:16Vastaa
0 0
Tenho

3 maanpää

23.1.2022 10:18Vastaa
0 0
Ulla Panelius

Äänestän numeroa 4 … tunnelma vie mukanaan …

23.1.2022 10:19Vastaa
1 0
Kristiina Ranta

Äänestän numeroa 4. Hieno tunnelmainen kuva itsellekin tutusta paikasta

23.1.2022 10:21Vastaa
2 0
Eveliina

Äänestän numero 6 Reposaari

23.1.2022 10:22Vastaa
0 0
T-L Kylänpää

kaunis kuva, jossa koko luonto läsnä, kasvit, eläimet ja ihminen ( kameran takana)

23.1.2022 10:23Vastaa
0 0
T-L Kylänpää

Kaunis kuva, jossa esillä koko luonto, eläimet, kasvit ja ihminen (kameran takana)
Kuva 2

23.1.2022 10:26Vastaa
1 0
Sirpa

Äänestän kuvaa 4

23.1.2022 10:38Vastaa
1 0
Tapani Veijalainen

Kuva 4 sille ääni musta paras ja sillä sipuli ❤️

23.1.2022 10:38Vastaa
1 0
Mirja Vähäkangas

N.6 . Jäätaidetta Reposaaren taivaanrannassa.

23.1.2022 11:03Vastaa
0 0
Anu Ketola

Äänestän kuvaa nro 4
Kuva on kuin postikortti

23.1.2022 11:43Vastaa
0 0
Lasu

Äänestän 4
Sadun omainen kuva!

23.1.2022 11:45Vastaa
1 0
Johanna Wihlman

Kuva numero 6, aurinko, jää ja lumi kohtaavat hienosti

23.1.2022 11:50Vastaa
0 0
Tiina Ahto

Jo poistuneet, vaan ei unohdetut. Upea tunnelma kuvassa!

23.1.2022 11:56Vastaa
1 0
Valkonen Leea

Numero 6 on valintani.
Upea valo ja sommittelu!

23.1.2022 11:59Vastaa
0 0
Marjo Koskinen

Nro 3 Tanja Rannan kuvassa on luonnon ihanaa vörikirjoa. Aava meri luo rauhan tunnelmaa. Kokonaisuus on äärettömän kaunis.

23.1.2022 12:37Vastaa
0 0
Katri

Nr 4 on paras kuva. Tunnelma kuvassa on mykistävä

23.1.2022 14:17Vastaa
1 0
Pirjo Koski-Hyvärinen

3 on suosikkini. Sama horisontti näkyy mökiltämme. Kuvassa on hieno tunnelma ja sinikeltaiset Rauman ja Lukon värit.

23.1.2022 14:27Vastaa
0 0
Tuula Lehto

4. Hautausmaan lumoa Raumalla, aivan upea, ihana tunnelma.

23.1.2022 14:40Vastaa
1 0
Anne-Mari

Numero 4
Ihana rauhaisa tunnelma

23.1.2022 15:02Vastaa
1 0
Anne-Mari

Numero 4
Ihana rauhaisa tunnelma

23.1.2022 15:02Vastaa
1 0
Lähteenoja Kirsi-Marja

Kuva 11

23.1.2022 23:38Vastaa
0 0
Katariina Peltomäki

Nro 5 ihana huurteinen tunnelma, voin vaan kuvitella miten timantit kimmeltää lumessa, kuvauksen hetkellä.

24.1.2022 8:28Vastaa
0 0
Riitta

Satumainen maisema. Mieli lepää

24.1.2022 9:53Vastaa
0 0
Satu Jakonen

Kuva nro. 1. Kauniit värit ja tunnelma.

24.1.2022 10:04Vastaa
0 0
Jutta Katajisto

7. Matkalla Yyteriin
Upea otos.

24.1.2022 10:45Vastaa
0 0
Tarja Leppänen

Sillat ovat kauniita ja tässä kauniissa maisemassa myös silta on edukseen😊

24.1.2022 14:01Vastaa
0 0
outi

9. Kokemäen kaunein tupa, ihastuttava pieni mökki <3

24.1.2022 14:06Vastaa
1 0
Anne Järvinen

Numero 4. Kaunis ja rauhallinen tunnelma.

24.1.2022 15:45Vastaa
1 0
Sari

Äänestän kuvaa nro 1

24.1.2022 17:04Vastaa
0 0
Jouni.T

Kuva. 6 Tyrannosaurus rex

24.1.2022 17:23Vastaa