Turun seudun Kaunis kevät -valokuvakisan parhaat palat

Ninna | 17.4.2020

EDIT 28.4.2020 Kilpailun voittajat ovat nyt selvillä! Kaunis kevät -valokuvakilpailuun tuli runsaasti uskomattoman hienoja kuvia ja mahtavia ulkoiluvinkkejä. Vinkeistä valitsimme finaaliin 15 ehdokasta, josta lukijat saivat äänestää suosikkiaan ajalla 17.4.-26.4.2020. Lisäksi raatimme valitsi finalisteista oman suosikkinsa. Onnea voittajille!

Koska suosituimmilla ulkoilureiteillä on ollut ruuhkaa, Know Your Hoodsin Kaunis kevät 2020 -valokuvakisan tavoitteena oli kaivaa esiin vähemmän tunnettuja tai jopa salaisia luonnon helmiä Turun seudulta. Toivottavasti nämä hienot kuvat ja ulkoiluvinkit tuovat hieman iloa epävarman ja hämmentävänkin tilanteen keskelle!

Palkintojen avulla halusimme tukea osaltamme tiukassa tilanteessa olevia Turun seudun yrittäjiä ja siksi ostimmekin palkinnoksi lahjakortit muutamiin suosikkikohteisiimme (näet palkinnot voittajakuvien kohdalla). Lisäksi äänestäjien kesken arvottiin lahjakortti tunnelmallisen Cafe Qwenselin Afternoon tea -settiin kahdelle.

Kilpailu oli tällä kertaa erittäin tasaväkinen ja ääniä tuli yhteensä 115. Eniten meitä ilahdutti, että jokainen finaalikuva löysi kannattajansa! Kaikki finalistit löydät tästä blogista voittajakuvien jälkeen. Muita kilpailuun osallistuneita kuvia pääset halutessasi selailemaan Instagramista #kauniskevät2020 tai Know Your Hoodsin Facebook-sivulta.

VOITTAJA: Hepokullan Kalmasvuori

Näkymä Hepokullan kallioiselta Kalmasvuorelta Turun keskustan suuntaan.
© Jari Kouvo 

Jari Kouvo: "Näkymä Kalmasvuorelta 13.3.2020."

Kilpailun voittaja on Jari Kouvon upea maisemakuva Hepokullan Kalmasvuorelta. Kuva keräsi yhteensä 20% äänistä. Tämä äänestäjien suosikki palkitaan Nick’s Food Designin lahjakortilla (arvo 100 euroa), jolla saa viikonloppubrunssin neljälle. Erityiskiitos yrittäjälle, joka korotti hankkimamme lahjakortin arvoa. Onnea Jarille!

Äänestäjät perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Kuvassa jotain monumentaalista, ikiaikaista tunnelmaa. Hieno perspektiivi ja värimaailma." -Maaret

"Kuva on hyvin epätyypillinen. Ehkä kuvakulma, asettelut ja valo tekevät kuvasta mystillisesti kuin taulun joltain aiemmalta vuosituhannelta." -Hanna

"Kuva kuin maalaus! Upeasti toteutettu, rauhoittava. Tuolla voisi istua ja miettiä maailman menoa." -Annikki

2. SIJA: Littoistenjärven kuutamo

Kuutamo on värjännyt littoistenjärven syvän kultaisella sävyllä. Kaksi ihmistä istuu penkillä ihastellen maisemaa.
© Jari Kouvo 

Jari Kouvo: "Pääsiäisen kuutamo Littoistenjärvellä 4.9.2020."

Toiseksi eniten ääniä saanut kuva sattui olemaan saman kuvaajan otos aivan toisenlaisista tunnelmista! Täpärästi kakkossijalle jäi tämä upea kuutamokuva Littoisissa 18% kaikista äänistä.

Äänestäjät perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Littoistenjärven kuutamokuva on ihanan rauhallinen, tunnelmallinen, romanttinen öinen kesäkuva…täydellinen!!" -Reija

"Olen vähän kuuhullu ja tässä kuvassa on kaikki mitä rakastan! Vesi, täysikuu ja ihana tunnelma!" -Kirsi

"Upea kuva hienosta arvokkaasta miljööstä. Littoisten järvellä on aina kaunista." -Merja

3. SIJA: Hirvensalon merellisiä tunnelmia

Violetin sävyinen taivas siintää merimaiseman taustalla Turun Hirvensalossa.
© @annekoo.art (Instagram-tili)

@annekoo.art: “A bit weathered, but still standing ?”

Kolmannelle sijalle äänestyksessä ylsi annekoo.artin ihanan merellinen kuva Hirvensalosta! Kuva sai 13% kaikista äänistä.

Äänestäjät perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Hirvensalon merellisiä tunnelmia on todella kaunis ja rauhoittava kuva. Itselleni meri on tärkeä. Voin nauttia meren läheisyydestä, meditoin, joogaan ja rauhoitun meren äärellä. Upea kuva!?☀️?" -Birgit

"Merellinen tunnelma rauhoittaa kiireisen etätyöviikon jälkeen. Pääsisipä täältä sisämaasta meren rannalle nauttimaan keväisestä Turusta." -Juha

"On kaunein ja siinä on ihana merellinen tunnelma ja upeat värit. Kuvan teksti sopii hyvin tähän tämän hetken tilanteeseen." -Tepa

TUOMARISTON SUOSIKKI: Pääskyvuoren salainen polku

Kevätaurinko on värjännyt polun kullanväriseksi Turun Pääskyvuoressa.
© @neulottujuttu (Instagram-tili)

@neulottujuttu: "Kiva kun on paikkoja missä voi kävellä niin ettei ketään tule vastaan. Tämä kuva on pajunoksareitin varrelta Pääskyvuoresta."

Tuomariston valinnassa painotimme erityisesti tuntemattomampien luontoreittien paljastamista. @neulottujuttu on kuvannut kauniin keväisen pajunoksareitin Turun Pääskyvuoresta, jossa ei (vielä toistaiseksi) ollut ketään muuta ulkoilijaa. Tämä tuomariston suosikkikuva palkitaan Navetta kortteliravintolan lahjakortilla (50 euroa). Onneksi olkoon @neulottujuttu!

15 upeaa finalistia

1. Hepokullan Kalmasvuori

Näkymä Hepokullan kallioiselta Kalmasvuorelta Turun keskustan suuntaan.
© Jari Kouvo 

Jari Kouvo: "Näkymä Kalmasvuorelta 13.3.2020."

Katerinan perustelu: Tällä näkymällä Kalmasvuorelta on erityinen tunnelma. Taka-alan tummahko taivas tuo minulle mieleen sen, että asiat saattavat muuttua vaikeammaksi ennen kuin ne helpottuvat. Etualalla on kuitenkin valonsäteet, ja ne muistuttavat elämään päivä kerrallaan ja huomaamaan pieniä ilonaiheita. Jos ottaa vähemmän filosofisen kannan, Hepokullan Kalmasvuorta pidetään Turun helmenä, ja se vaikuttaa erittäin miellyttävältä ulkoilukohteelta.

Turun Hepokulta kuuluu tunnelmalliseen Vätin asuinalueeseen.

2. Raisionlahden lintutorni

Kävelyreitti Raisionlahden Uikkopolulla kohti lintutornia.
© @flashingporridge (Instagram-tili)

@flashingporridge: "way to the birdwatchtower"

Katerinan perustelu: Tämä ihanasti sommiteltu kuva on Raision Uikkupolulta, joka johtaa Raisionlahden lintutornille. Tämä on aika tuntematon reitti minulle, ja tämä kuva innostaa hankkimaan kiikarit ja aloittaa sitä myöten uusi harrastus. En kuitenkaan tarkoita naapureiden kotiliikuntatuntien seuraamista :D

3. Patterinhaan varis

Varis etsii syötävää pusikosta Turun Patterihaassa.
© Kari Pirttilä

Kari Pirttilä : “Turku, Patterinhaka 7.4.2020. Variksetkin noudattaa hallituksen ohjeita ja välttelevät kokoontumisia vaikka upea kukkarivistö onkin.”

Katerinan perustelu: Kun kaupunki on tyhjänä, on ihanaa nähdä elämän merkkejä. Tämä aurinkoinen kuva tuo hymyn huulille. Mikä tärkeä asia variksella voikaan olla tuossa puskassa? Kuva on otettu Turun Iso-Heikkilän Patterinhaassa.

4. Lauttarannan turkoosit sävyt

Turkoosin sävyinen kuva on otettu Turun Hirvensalon rannalta kohti taustalla siintävää Majakkarannan kerrostaloaluetta.
© @annekoo.art (Instagram-tili)

@annekoo.art: "It seems my saturday evenings are pretty much the same quarantined or not... just different shades on different days. Today felt like this ☺️ Take care and stay safe people! ?"

Susannan perustelu: Kuvassa on yllättävät, upeat värit, joita ei uskoisi näkevän Suomessa ainakaan tähän aikaan vuodesta. Turkoosin sävyt ja taustalla siintävä Majakkaranta luovat erityisen maiseman Turusta. Hirvensalon rannat, jossa tämäkin kuva on otettu, ovat mahtavia kohteita ulkoiluun.

5. Vaalan kevätkukkaset

Keltaisia ja violetteja kevään kukkasia Turun Vaalassa.
© Hanna Kiiveri

Hanna Kiiveri: "Parasta keväässä on luonto, joka heräilee talven jäljiltä eloon. ?☀️ Kevätkukista voi nauttia näin pandemiatilanteessa ihan oman kodin pihassa Turun Vaalassa ???"

Susannan perustelu: Pitkän ja harmaan talven jälkeen harva asia ilahduttaa siten kuin kevään kukkien loisto. Kuvaaja on onnekas, kun on päässyt nauttimaan näin kauniista kukista ihan oman kotinsa pihalla Turun Vaalassa.

6. Littoistenjärven kuutamo

Kuutamo on värjännyt littoistenjärven syvän kultaisella sävyllä. Kaksi ihmistä istuu penkillä ihastellen maisemaa.
© Jari Kouvo 

Jari Kouvo: "Pääsiäisen kuutamo Littoistenjärvellä 4.9.2020."

Susannan perustelu: Littoistenjärvi ja sitä ympäröivät luontopolut ovat Turun seudun upeimpia luontokohteita. Yleensä alueella tulee liikuttua auringonpaisteessa, joten Jarin kuva kuutamon värjäämästä maisemasta on kiinnostava ja hieno poikkeus totuttuun. Kuva muistuttaa, että joskus tuttuihin paikkoihin kannattaakin tutustua poikkeukselliseen vuorokauden aikaan.

7. Paraisten pellot

Kevätaurinko on värjännyt Paraisten pellon kullansävyihin.
© @timof_finland (Instagram-tili)

@timof_finland: #happyeaster

Hannan perustelu: Kuva tuo mieleen kevätauringon lämmön ja kuinka se herättää luonnon vähitellen eloon. Hieno lenkkimaisema Paraisilta.

8. Pääskyvuoren salainen polku

Kevätaurinko on värjännyt polun kullanväriseksi Turun Pääskyvuoressa.
© @neulottujuttu (Instagram-tili)

@neulottujuttu: "Kiva kun on paikkoja missä voi kävellä niin ettei ketään tule vastaan. Tämä kuva on pajunoksareitin varrelta Pääskyvuoresta."

Hannan perustelu: Ihana kuva Pääskyvuoren “autiolta” lenkkipolulta kauniina kevätpäivänä. Tekee itsekin mieli päästä nauttimaan tällaisista salaisista kevätpoluista!

9. Härkämäen sinivuokot

Sinivuokot kukkii Turun Härmäessä.
© @annelesainio (Instagram-tili)

@annelesainio: “Nää on niin ihania. Lähimetsästä löytyy sinivuokkoja upeina pikku väripilkkusaarekkeina ruskeiden lehtien raoista”

Hannan perustelu: Mikään ei ole keväisillä kävelyillä parempaa kuin löytää värikkäitä kevään merkkejä luonnon helmasta!

Härkämäki on yksi Pahaniemi-Artukaisten alueen kerrostalolähiöistä.

10. Piikkiön risteyksessä

Auringon viimeiset säteet pilkistävät puiden takaa Kaarinan Piikkiössä.
© Jaana Haikola

Jaana Haikola: Kuva otettu 30.4. Piikkiöstä ohikulkutien ja Hadvalantien risteyksen kohdilta auringonlaskun viime minuutteina. Lähialueella käy myllerrys tietöiden vuoksi, mutta sopivana hetkenä jurompikin paikka voi näyttää kauniilta.

Soilen perustelu: Kuva on mielestäni hieno tunnelmaltaan ja erityisesti kommentti “sopivana hetkenä jurompikin paikka voi näyttää kauniilta” on aivan ihanasti kirjoitettu. Piikkiön tumman pellon ja puiden takaa auringon viime säteet luovat mystisen kajastuksen pimenevään iltaan.

11. Mälikkälän metsä

Valo leikkii metsässä Turun Mälikkälässä.
© Henna-Maria Hanhineva

Henna-Maria Hanhineva: "Valo leikkii metsässä. Kuva otettu 28.3 Kuninkoja - Mälikkälän metsässä."

Soilen perustelu: Kuvassa Kuninkoja-Mälikkälän metsässä on todella rauhallinen tunnelma. Valo todella leikkii ihanasti sammalmättäillä ja metsässä on aina hyvä olla. Kuva pääsi finalistien joukkoon myös erinomaisen ulkoiluvinkin ansiosta: Mälikkälän metsässä ei taida olla ruuhkaa korona-aikanakaan. Vai onko?

12. Perhonen Lemunniemessä

Oranssi perhonen ja leskenlehdet luovat keväistä tunnelmaa Kaarinan Lemussa.
© Johanna Liipola

Johanna Liipola: "Lemu, Kaarina 5.4.2020. Talven harmaan alta nousee värikästä elämää kaiken tämän koronakevään keskelle."

Soilen perustelu: Kevään ihastuttavimpia merkkejä ovat tietysti perhoset sekä vähitellen eloon heräävät kukat. Kuvaan on onnistuttu ikuistamaan nuo molemmat. Lisäksi kuva on otettu luontoseikkailuun erinomaisesti soveltuvasta Kaarinan Lemunniemestä.

13. Paavonpoluilla Hirvensalossa

Jäkäläinen metsäpolku Turun Hirvensalossa.
@padzikowo (Instagram-tili)

@padzikowo: "Koronawirus / kwarantanna cz.2. ??Na trasie biegającego, niebieskiego ludzika Tymon uczy nas nazw porostów. ??Paavonpolun reitilla Hirvensalossa Tymon on opettanut meitä jäkälöistä."

Ninnan perustelu: Kuvassa on ihanan raikas tunnelma ja kuvaaja on oppinut metsäretkellään Hirvensalossa jäkälien kiinnostavasta elämästä. Paavonpolut ovat erinomainen vinkki Turun lähiluontoon kaipaaville ja sieltä löytyy niin suositumpia kuin vähemmän tunnettuja kohteita. ??Dziękuję!??Kiitos!

14. Lausteen sydänsilta

Turun Lausteella sijaitsee silta, jonka päällä kohoaa sydänkaaret. Poika on pyöräilemässä sillan yli kevätpäivänä.
© @neulottujuttu (Instagram-tili)

@neulottujuttu: “Lapsi sai uuden pyörän ja käytiin pyöräilemässä sydänsillalla ja lapiosillalla biolinjalla."

Ninnan perustelu: Tämä silta on ilahduttava näky pellon, kallioisen metsän sekä rauhallisen yritysalueen keskellä. Biolinja sijaitsee Lausteella, mutta alueen ajatellaan monesti kuuluvan Skanssiin. Löysin tämän itse aikoinaan vaeltaessani kohti erästä työpaikkaani ja yllätyin, miten hiljaista ja luonnonläheistä seudulla oli. Ajattelin käydä pian itsekin tutustumassa tarkemmin näihin näihin hoodeihin! 

15. Hirvensalon merellisiä tunnelmia

Violetin sävyinen taivas siintää merimaiseman taustalla Turun Hirvensalossa.
© @annekoo.art (Instagram-tili)

@annekoo.art: “A bit weathered, but still standing ?”

Ninnan perustelu: Hirvensalosta tuli monia vinkkejä ja kuvia lähiluontoon kaipaaville ja tämä annekoo.artin merellinen kuva vangitsi silmäni. Kuva sopii mielestäni myös karanteenin aikaiseen tunnelmointiin ja sai minut miettimään, kuinka meiltä kaikilta vaaditaan erityisolosuhteiden puitteissa kestävyyttä ja sisua. A bit weathered, but still standing indeed.

Voittiko oikea kuva?

Menikö voitto oikeaan osoitteeseen? Vai puhutteliko joku toinen kuva enemmän? Jätä kommenttisi alla olevaan kommenttiosioon. Jatketaan kevää merkkien ihastelua!

- Ninna & muut kisaraadin jäsenet

Lisää kuvia Turun ja Kaarinan naapurustoista löydät Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Jos haluat kuulla uusista jutuistamme n. kerran kuukaudessa, voit tilata uutiskirjeemme kommentoinnin yhteydessä (laita rasti ruutuun kommentti-kohdassa). Tsekkaa myös naapurustojen hakukoneemme ja tee löytöjä.

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Juha

15.
Merellinen tunnelma rauhoittaa kiireisen etätyöviikon jälkeen. Pääsisipä täältä sisämaasta meren rannalle nauttimaan keväisestä Turusta.

17.4.2020 20:27Vastaa
2 0
Heli Säde

1. Kuva kuin vanhasta historian kirjasta, mutta onkin tätä päivää. Sama kuva voisi olla otettu monta sataa vuotta sitten.

17.4.2020 21:09Vastaa
2 0
seija utriainen

numero 6 kaunis ja paljon puhuva kuva, ihana tunnelma

17.4.2020 21:10Vastaa
2 0
Carolin

Numero 6 on upea

17.4.2020 21:23Vastaa
1 0
Sassu

12 Pitäkäämme huoli, että joka kevät meillä on kukkia ja perhosia!

17.4.2020 22:46Vastaa
0 0
Päivi Säiniö

4. Lauttarannan turkoosit sävyt
Heijastukset, zoomaus, tarkentaminen ja häivyttäminen, tuttu mutta tuntematon. Kuvassa on mystiikkaa, luonnon ja rakennetun ympäristön jännitteistä kohtaamista ja symbioosia.

18.4.2020 7:37Vastaa
2 0
Päivi

12 toivonmerkki kesä tulee..

18.4.2020 7:37Vastaa
0 0
Hanna

Ääni kuvalle 8. Houkuttelee lähtemään etsimään kyseinen polku ja tutkia minne se vie. Hyvä lähi retkikohde!

18.4.2020 7:43Vastaa
1 0
Sofia Rantanen

12.
Yksinkertainen on aina kaunista

18.4.2020 11:17Vastaa
1 0
Riitta

5. Värit, valo ja lämpö. Kuvassa kauniit elementit hyvässä sommitelmassa – ruskea kuorihakkekin toistaa lämpöä ja saa mielen odottamaan kesää.

18.4.2020 11:52Vastaa
0 0
Sirpa

5. Vaalan kevätkukkaset.
Kauniit värit!

18.4.2020 12:00Vastaa
0 0
Pirkko

7. Paraisten pellot sykähdytti eniten, kun saariston tyttöjä ollaan!

18.4.2020 18:05Vastaa
0 0
Anne

7. Maaginen

18.4.2020 18:35Vastaa
0 0
Eeva Rahikka

12.
Siinä on minun sykähdyttävimmät kevään tuojat. Väriä herkkyyttä. Jos kuvassa olisi ääni,niin taustalta kuuluisi mustarastaan laulu.

18.4.2020 19:58Vastaa
0 0
Birgit Rauhala-Autio

15. Hirvensalon merellisiä tunnelmia on todella kaunis ja rauhoittava kuva. Itselleni meri on tärkeä. Voin nauttia meren läheisyydestä, meditoin, joogaan ja rauhoitun meren äärellä. Upea kuva!🌊☀️💞

18.4.2020 21:10Vastaa
1 0
Hely

9.
Aina yhtä varma ja sykähdyttävä kevään merkki on Sinivuokot. Ollut sitä jo yli 60 vuotta.

19.4.2020 11:20Vastaa
0 0
Lennu

Paraisten Pellot nro 7. Kaunis, herkkä poikkeava kuvakulma, silmä lepäsi.

20.4.2020 11:06Vastaa
1 0
Minna

6. Upea tunnelma, hieman maaginen.

20.4.2020 14:47Vastaa
1 0
Ellu

6 Littoistenjärven kuutamo. Aivan ihana ja tunnelmallinen kuva. Kuva hehkuu lempeyttä ja sisäistä rauhaa ❤️

20.4.2020 14:49Vastaa
1 0
Johanna

Kuva numero 15. Meri rauhoittaa ja on lähellä sydäntä ❤️

20.4.2020 14:58Vastaa
1 0
Maarit

1. Hepokullan Kalmasvuori

Todella upea maisema. Kuin taideteos.

20.4.2020 15:02Vastaa
1 0
Tiina Pöyhönen

Littoisten järven kuutamo ❤️

20.4.2020 15:13Vastaa
1 0
Aila Elonen

Nro 6 Littoisten järven kuutamo

20.4.2020 15:38Vastaa
0 0
Suvi

6. Ihana tunnelma ja upea valaistus. Tuttu järvi minulle jo lapsesta saakka. 😊

20.4.2020 19:56Vastaa
0 0
Sunneva

1.
Mielettömän upea tunnelma kuvassa ja hieman erilainen maisema kuva. Aivan ihana kuva!

20.4.2020 20:27Vastaa
1 0
Katri Ahlman

2. Raisionlahden lintutorni koska kiehtova paikka, salaperäinen.

20.4.2020 20:32Vastaa
1 0
Kati Savolainen

11 Mälikkälän metsä
-Toivo tulevasta kesästä.
-Voin haistaa märän sammaleen ja kuusen tuoksun.
-Näen vihreän eri sävyjä; sammal, varvut ja kuusen neulaset, vaaleasta tummaan.
-Valo, toivo tulevasta. Tunnelmaa. Iloa ja valoa elämään. Tässä ja nyt.

20.4.2020 21:17Vastaa
0 0
Jenna

14, antaa mukavaa fiilistä tässä vallitsevassa tilanteessa 🥰

20.4.2020 21:56Vastaa
0 0
Kati

Nro 5. Kauniit keväiset värit ja tunnelma.

20.4.2020 22:04Vastaa
0 0
Päivi T.

8. Asun Pääskyvuoressa, mutta tämä salainen polku on minullekin outo ja kiinnostaa kovasti löytää!

20.4.2020 23:47Vastaa
0 0
Irmeli Suominen

2, Raisionlahti tuttu paikka, välillä paikka unohtuu vaikka lähellä, rentouttava kierros kulkea ympäri.
Katseltavaa riittää, linnut, lampaat, puutarhamökit ym.

20.4.2020 23:48Vastaa
1 0
Tepa

15. On kaunein ja siinä on ihana merellinen tunnelma ja upeat värit. Kuvan teksti sopii hyvin tähän tämän hetken tilanteeseen.

21.4.2020 1:50Vastaa
1 0
Tiina Mattila

1. Värit kuin maalauksessa

21.4.2020 5:54Vastaa
1 1
Hannele Kulmala

Nro 15.Kaunis,rauhoittava kuva.Ihanat värit.

21.4.2020 7:17Vastaa
1 0
Päivi Helstola

1. On kuin vanha maalaus, houkuttelee tutustumaan ja jaksaisi katsella loputtomiin

21.4.2020 8:50Vastaa
1 0
Sinikka Svärd

10. Hieno kuva kaikessa eleettömyydessään. Ohikiitävän hetken kauneus.

21.4.2020 10:05Vastaa
0 0
Marjo Soini

Kuva nro. 1 on paras.

21.4.2020 10:48Vastaa
1 0
Elisabet Katariina Kantola

Numero 6, aivan paras. Ihana ilmapiiri ja lämmin kuunvalo. Tonne mä haluun taas.

21.4.2020 11:32Vastaa
0 0
Jenni

1. Hepokullan kalmasvuori. Kuva on hyvin vangitseva ja taustalla näkyy vielä Turun pyhättö, Tuomiokirkko.

21.4.2020 12:48Vastaa
0 0
Mia Vaarapuro

Littoisten järven kuutamo nro 6. Tunnelmallinen kuva kauniista paikasta. Siellä ihanat ulkoilu maastot kaikkina vuoden aikoina. Ja löytyy tilaa liikkua. Kiva vaihteleva maasto 😍☀️

21.4.2020 12:58Vastaa
1 0
Sirpa Rinne

Nro 1. Rakastettu kirkko kauniissa maisemassa, sydän-Turkua 💜

21.4.2020 13:40Vastaa
1 0
Anu

Nro 1. Tässä on vaan sitä jotain.

21.4.2020 13:44Vastaa
0 0
Henna

6. Ihana tunnelma.

21.4.2020 14:18Vastaa
1 0
Kirsi Sandholm-Blom

6. Littoistenjärven kuutamo
Olen vähän kuuhullu ja tässä kuvassa on kaikki mitä rakastan! Vesi, täysikuu ja ihana tunnelma!

21.4.2020 15:16Vastaa
1 0
Minna Laurila

Nro 5😍

21.4.2020 15:46Vastaa
0 0
Kaarina Koli

Numero 6
Ihana tunnelma ja kaunis ❤️❤️

21.4.2020 19:55Vastaa
0 0
Janne

15.
Kaunein kuva.

21.4.2020 20:33Vastaa
1 0
Nenne Lappalainen

Kuva nr 15
Aivan ihanat kevään värit, huokuu rauhaa🤩

21.4.2020 20:34Vastaa
1 0
Pirkko Portti

Numero 4, Lauttaranta
Kuvassa harvinaiset värit ja kaunis luonnon rauha.
Kuva sopii hyvin tähän korona-aikaan/harvinaiseen aikaan.

21.4.2020 20:47Vastaa
1 0
Anna

15, ihanan rauhallista!

21.4.2020 21:00Vastaa
2 0
Niina

4. Ihanat sävyt!

21.4.2020 21:03Vastaa
1 0
Maana

Nro 15
Maaginen tunnelma, ihanat värit!

21.4.2020 21:13Vastaa
2 0
Robert

Ehdottomasti numero 2! Kaikessa komeudessaan kuva on teknisesti onnistunut 🔥

21.4.2020 22:21Vastaa
1 0
Jari

Kuva nro 2.

Monta kaunista kuvaa ja tämä toi paitsi alkavan kevään vahvasti mieleen, koska liittyy eniten kevään tekemisiin. Toisaalta kuva on hieno, yllättävä kuvakulma tuttuun paikkaan 😀

21.4.2020 22:23Vastaa
1 0
Mami

Kuva nro 15

Hienot värit ja tunnelma tulevat kuvasta pyytämättä esiin.

21.4.2020 22:37Vastaa
1 0
Tuula rämö

11 metsän kuva jotenkin voimaannuttava

21.4.2020 23:04Vastaa
0 0
Anne

2. Kuvassa hienoa syvyyttä.

21.4.2020 23:23Vastaa
1 0
Laura Puisto

Kuva 2.
Raisionlahden lintutorni.
Kuvaa varten on haettu kenties oikeaa kellonaikaa valon määrästä päätellen. Värien harmonia. Täynnä toivoa. Kuvan katsominen rauhoittaa. Eli kuva saa aikaan tunteen.

22.4.2020 0:07Vastaa
1 0
Johanna

Johanna Liipola ottama kuva nro. 12 Perhonen Lemunniemessä. Todella onnistunut ajoitus ja ihanat toivoa tuovat keväänmerkit.

22.4.2020 9:43Vastaa
0 0
Heli L

Nro 8 houkuttelee tutkimaan omaa lähiympäristöä enemmän

22.4.2020 10:23Vastaa
0 0
Annika

Kuvassa 15 onnistuttiin parhaiten välittämään paitsi upean iltaruskon värit ja meren aaltojen liike, myös myös osuvasti ajankuvan tunnelma. Rauhoittava ja vaikuttava kuva.

22.4.2020 12:32Vastaa
1 0
Katri Välitalo

Nro 15 Hirvensalo

22.4.2020 13:39Vastaa
1 0
Heli Varjonen

Härkämäen sinivuokot. Näiden näkeminen on varma kevään merkki ja itse suht lähellä Härkämäkeä asuvana saan niitä ihastella jopa p,assa portin pielessäni 🙂

22.4.2020 14:28Vastaa
0 0
Sanna R.

15.
Kuvassa on ihana rauhan tuntu, vaikka taustalla häämöttääkin kaupunkiasutusta. Turussa luonto on aina lähellä, ja tässä kuvassa tulee hyvin ilmi, että vaikka Turku onkin eläväinen kaupunki, löytyy täältä myös rauhaa.

22.4.2020 14:57Vastaa
1 0
Terhi-Leena

Numero 6. Kuvassa hieno tunnelma, jonka voi hyvin aistia.

22.4.2020 15:32Vastaa
1 0
Sanna P

1. kertakaikkisen kaunis kuva, jossa yhdistyy niin luonto kuin kaupunki

22.4.2020 15:58Vastaa
1 0
Minna

6
Täydellinen kuva.

22.4.2020 19:25Vastaa
1 0
Pirjo Kosonen

Kuva 2. Raision seudulta löytyy mielenkiintoisia kohteita, joihin haluan vielätutustua. Kuva herätti kiinnostukseni ja siinä on kiva kuvakulma. Lintutorneihin pitää aina kavuta!

22.4.2020 20:01Vastaa
1 0
Eeva

Vaikea valinta,
Ääneni annan numerolle 1.
Kaunis synnyinkaupunkini upeasta kuvakulmasta.

22.4.2020 21:09Vastaa
0 0
Päivi Kekkonen

Patterihaan varis eli kuva 3

22.4.2020 21:39Vastaa
0 0
Merja Mäkitalo

6. Littoisten järven kuutamo.
Upea kuva hienosta arvokkaasta miljööstä. Littoisten järvellä on aina kaunista.

23.4.2020 8:36Vastaa
1 0
Tiina Haanpää

6-littoisten järven kuutamo. Kaunis, rauhallinen tunnelma.

23.4.2020 13:22Vastaa
1 0
Helena Holmberg

1. Muistuttaa jylhästi 1800-luvun lopun kansallismielisiä maalauksia. Vaikuttava, uusi näkökulma. Hieno on myös optimismia uhkuva kuvateksti.

23.4.2020 18:10Vastaa
1 0
Raili

5. kauniit kevätkukat ilahduttavat

23.4.2020 18:24Vastaa
0 0
Christel Kujala

Numero 4
Siis todellakin yllättävä kuvakulma ja väritys. Ei ihan ensimmäisenä tule mieleen, että olisi kuvattu Turussa, saatika edes Suomessa tai edes Pohjois-Euroopassa.
Kerrassaan loistava.

23.4.2020 19:32Vastaa
1 0
Taru Ojala

Numero 4 on kaunein. Hyvä sommittelu ja värit!

23.4.2020 20:35Vastaa
1 0
Inkeri

Numero 7, Katseenvangitsija!

23.4.2020 20:41Vastaa
0 0
Jenni

Jotain mystistä ja houkuttelevaa. Kuva kutsuu katsojan luokseen.

23.4.2020 22:35Vastaa
0 0
Anja

1. Todella hieno kuva. Taianomainen ❤️

24.4.2020 6:04Vastaa
1 0
Jenni

2
Mystinen ja houkutteleva kuva. Lintutorni kutsuu ulkoilijaa.

24.4.2020 8:26Vastaa
1 0
Aino

Maalauksellinen, upeat värit. Historiaa ja nykypäivää samassa paketissa.

24.4.2020 9:11Vastaa
0 0
Annikki

1
Kuva kuin maalaus! Upeasti toteutettu, rauhoittava. Tuolla voisi istua ja miettiä maailman menoa.

24.4.2020 9:26Vastaa
1 0
Tuija

Upeita kuvia, mutta oma suosikki taitaa kuitenkin olla 15. Ihanan rauhallinen tunnelma ja upea värimaailma!

24.4.2020 11:54Vastaa
0 0
Titta

Ensimmäinen kuva on upea ja sisältää perinteistä Turkua uudesta kuvakulmasta!

24.4.2020 14:15Vastaa
1 0
Kirsti Rämö

Kaikki oli ihan uskomattoman upeita kuvia , kuin postikortteja, vaikea valinta.Mutta valitsin kuva no 1 , siinä oli upeat värisävyt ja upea kuvakulma.

24.4.2020 15:03Vastaa
1 0
Sinikka Kouvo

Numero 1. Hieno tunnelma, on kuin vanha maalaus.

24.4.2020 15:14Vastaa
1 0
Annele Sainio

12. Perhonen Lemunniemessä

24.4.2020 15:24Vastaa
0 0
Anne Toivio

Kaunis kuva kertoo puolesta. Pysäyttävä hyvä otos.

24.4.2020 18:19Vastaa
0 0
Jan-Martin Nuutila

6

24.4.2020 18:25Vastaa
0 0
reija vesala

Littoistenjärven kuutamokuva on ihanan rauhallinen, tunnelmallinen, romanttinen öinen kesäkuva…täydellinen!!

24.4.2020 18:41Vastaa
1 0
Marja Nykänen

No 9,
Kuvaan vangittu upean heleä sininen väri, kevään aloittaja!

24.4.2020 18:50Vastaa
0 0
Marika Starck

Littoisten järven kuutamo 👌🏻❤️

24.4.2020 19:03Vastaa
1 0
Leena

1. on ihan kuin vanha taulu, historian havinaa, todella kaunis!!!

24.4.2020 19:11Vastaa
1 0
Susanna Kolehmainen

Ääni kuvalle nro. 9. Sinivuokot on mun lemppari kevätkukkia.

24.4.2020 19:14Vastaa
0 0
Katri

Kuva numero 10. Ihana, seesteinen illan valaistus ja vakaina seisovat puut. ❤️

24.4.2020 19:48Vastaa
0 0
Nina Nieminen

1. Postikorttimaisema. Niin paras. Tykkään!

24.4.2020 20:37Vastaa
2 0
Sanna

Kuva 9. Taiteellinen kuva sinivuokoista.

24.4.2020 21:06Vastaa
0 0
Pia Pulkkinen

Kuva 12 😍
Oli tilanne mikä tahansa, niin Aina tulee uusi ihana kevät 🌱
Luonto uudistuu ja me muut saamme siitä pitkän kylmän pimeän ajan jälkeen uutta virtaa elämään 🌼
Pidetään yhdessä huolta, että myös tulevilla sukupolvilla on tämä etuoikeus ❤

24.4.2020 22:32Vastaa
0 0
Elina

Kuva 6
Kaikki kuvat olivat hienoja, mutta tässä kuvassa oli erityisen kaunis tunnelma.

25.4.2020 4:42Vastaa
0 0
Aivi Elo

Nro 13
Pitkään mietin ykkösen ja tämän välillä. Tässä kuitenkin onnistuttu vangitsemaan metsän rauhoittava tunnelma.
Lisäpisteitä tuli myös itselle aivan uudesta lenkkimaastosta, jonne suuntaan lähiviikkojen aikana.

25.4.2020 7:39Vastaa
0 0
Tiina

Ääni kuvalle 5. Mikään ei ole keväällä kauniimpaa kuin maasta työntyvät värikkäät kukat 🌸🌻🌺🍀

25.4.2020 7:56Vastaa
0 0
M

10

25.4.2020 9:54Vastaa
0 0
Annikki

6
Hieno ilta tunnelma! Olisimpa ollut mukana!

25.4.2020 11:25Vastaa
0 0
Hanna

1.
Kuva on hyvin epätyypillinen.
Ehkä kuvakulma, asettelut ja valo tekevät kuvasta mystillisesti kuin taulun joltain aiemmalta vuosituhannelta.

25.4.2020 21:53Vastaa
0 0
Jenni Vellamo

Numero 6 koska siinä on ihana tunnelma.

25.4.2020 22:45Vastaa
0 0
Paula

11 Kaunis valo ja tunnelma

26.4.2020 6:41Vastaa
0 0
Essi

13
Ensinnäkin Hirvensalossa on ihanaa luontoa, ja kuvan polku suorastaan kutsuu kulkemaan itseään pitkin. Toisekseen Paavon polut on ihan loistava konsepti, hyvä, että ne nostettiin esille. Plussat vielä muutenkin hienosta tunnelmasta kuvassa ja siitä, että kuvaaja on samalla opetellut tuntemaan luontoa.

26.4.2020 6:49Vastaa
0 0
Krisu

Kuva nro 2
Asun aivan Uikkupolun vieressä ja tämä on rakas paikka ja hieno kuva meidän upeasta Kaanaan omakotiyhdistyksen tekemästä lintutornista ❤

26.4.2020 7:44Vastaa
1 0
Raija

Ykkönen on mun mielestä kaunein

26.4.2020 8:20Vastaa
0 0
Terttu Virtanen

6 🥰

26.4.2020 9:12Vastaa
0 0
Maaret

Nro 1
Kuvassa jotain monumentaalista, ikiaikaista tunnelmaa. Hieno perspektiivi ja värimaailma.

26.4.2020 9:51Vastaa
0 0
Riitta Ranne

11. Mälikkälän metsä
Perustelu: Tyttäreni asuu perheensä kanssa rivitaloasunnossa aivan metsän vieressä ja ulkoiluttaa koiraansa metsikössä. Hienoa että luonto on niin lähellä!

26.4.2020 11:12Vastaa
0 0
Ari

Kuva 1 rules:)

26.4.2020 11:47Vastaa
0 0
Marjut

Numero 13. Rakas, raikas ja rauhoittava lähimetsä. Synkimmässäkin hetkessä on aina ripaus valoa, joka ilahduttaa, antaa toivoa ja herättää odotuksia.

26.4.2020 14:41Vastaa
0 0
Outi

3. Patterihaan varis, ihana keväinen vaalea vehreys 🤗

26.4.2020 17:20Vastaa
0 0
Katja

Nro 15 ihana kuva 🤩

26.4.2020 17:49Vastaa
0 0
Petri

Numero 10. Kuvaaja on onnistunut luomaan työmaan alla olevasta maisemasta taianomaisen kauniin. Upea sommittelu ja rajaus.

27.4.2020 13:29Vastaa
0 0
Sonja

4. Lauttarannan turkoosit sävyt
Upea sävymaailma, harmoninen ja rauhoittava, toiveikas tunnelma.

27.4.2020 16:56Vastaa
0 0
Anna

Numero 4. Lauttarannan turkoosit sävyt. Kauniit värit ja harmoninen, utuinen tunnelma.

28.4.2020 2:41Vastaa
0 0