Valoa Varsinais-Suomessa -valokuvakisa 2021

Ninna | 7.10.2021

Syksyn pimeyden saapuessa valonpilkahdukset viehättävät aivan uudella tavalla. Valoa Varsinais-Suomessa -valokuvakisa kannustaa ikuistamaan kaikkein kiehtovimmat pimeässä hohtavat valot. Osallistumisaikaa on 31.10.2021 asti!

Syksy jatkaa synkkenemistään. Onneksi meillä on valoisa yllätys kaiken pimeyden keskellä! Järjestämme nimittäin valokuvakisan, jossa haastamme valokuvaajat ikuistamaan nämä vaikeimmin kuvattavan vuodenajan tunnelmalliset hetket Varsinais-Suomessa.

Aurinko paistaa meren rannalla.
© hoods.fi

Ohjeet osallistumiseen

Kilpailun teema on 'valo'. Missä on mielestäsi pimenevän syksyn kiehtovimmat valot? Ovatko ne synkkien kujien katuvalojen hohdetta tai ohikiitävien autojen etuvaloja? Kaupungin valaistuja rakennuksia vai kenties utuinen aamuaurinko meren rannalla? Toivomme valokuvaajilta luovuutta ja kekseliäisyyttä kuvata valoa monessa eri muodossaan syksyn pimeinä aikoina.

Ota siis kuva Varsinais-Suomesta syksyn 2021 aikana, jossa korostuu teemana valo. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistu enintään 3 kuvalla.

Milloin: Jätä kuvasi kilpailuun ennen 31.10.2021.

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Sähköposti: Lähetä kuvasi osoitteeseen info@hoods.fi
 2. Instagram: Lisää Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #valoa2021 Huom! Jotta voit osallistua, Instagram-tilisi tulee olla julkinen.
 3. Facebook: Lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon. Postaus on kiinnitetty sivun yläreunaan.
© Hoods.fi

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Finaaliäänestys: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa 4.11.2021, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan kommentoimalla blogiin. Äänestysaika on 4.-14.11.2021 ja eniten ääniä blogin kommenttiosiossa saanut kuva voittaa.
 • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan 18.11.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
 • Palkinnot:
  • Äänestäjien suosikki: 50e vapaavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa
  • Äänestäjän palkinto: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Varsinais-Suomessa
Boren ja muiden Aurajoen rannan laivojen ja veneiden valot peilautuvat tyynestä Aurajoesta.
Viime vuoden Valoa -kilpailun voittajakuva oli uskomaton otos Turun Aurajoelta. © Manu Sund

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvatekstejä tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Know Your Hoodsilla on oikeus rajata kuvaa Instagramiin sopivaksi finaalia varten. Blogin finaaliäänestyksessä kuva julkaistaan alkuperäisessä muodossa.
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 12 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin ja some-kanaviin. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Onnea kilpailuun!

-Ninna & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua tuleviin kuvauspaikkoihin tutkimalla Turun seudun asuinalueita maksuttoman naapurustojen hakukoneemme avulla!

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu. Lämna en kommentar och börja diskussionen :)