Katso upeat kuvat! Valoa-valokuvakisan voittajat

Ninna | 1.12.2020

Väriä ja valoa -valokuvakisan toisessa osassa päästiin ihastelemaan valonpilkahduksia pimeydessä. Finaaliin ylsi 12 upeaa kuvaa, joista lukijat saivat äänestää suosikkiaan. Voittajat ovat nyt selvillä!

Valoa-kisassa haastoimme valokuvaajat ikuistamaan upeimmat valonpilkahdukset synkkenevän marraskuun sydämessä. Meidän, eli naapurustojen hakukone Know Your Hoodsin toteuttajien, päätavoite on tuoda mahtavat ja erilaiset naapurustot esiin sekä innostaa ihmisiä tutustumaan lähiympäristöönsä. 

Ilahduimmekin siis, kuinka monipuolisesti kilpailuun osallistui kuvia eri kunnista Turun seudulta, Kaarinasta, Naantalista, Raisiosta ja muista lähikunnista. Yhteensä kuvia kisaan tuli huikeat 105 kappaletta. Kiitos kuvaajille osallistumisesta!

Ääniä raadin valitsemille 12 finalistille annettiin peräti 237 kpl ja kaikilla kuvilla oli oma kannattajajoukkonsa eli jokainen kuva sai iloksemme ääniä. Lisäksi meidän tuomaristomme valitsi kuvista oman suosikkinsa. Äänestys on nyt päättynyt ja kilpailun voittajat ovat selvillä!

Äänestäjien kesken arvottiin 20e lahjakortti suussa sulavia herkkuja tarjoavaan turkulaiseen Fiilis Cafeseen. Arpaonni suosi tällä kertaa Seija Abrahamia, onnea voitosta!

Tuomariston suosikki: Heijastuksia peilityynellä Aurajoella

Boren ja muiden Aurajoen rannan laivojen ja veneiden valot peilautuvat tyynestä Aurajoesta.
© Manu Sund

Niin yleisön kuin raadinkin tehtävä oli haastava, sillä jokaisessa finaalikuvassa oli ainesta voittoon. Raati valitsi lopulta suosikikseen Manu Sundin taidokkaan otoksen Aurajoelta.

“Raatimme arvostaa yleensä vähemmän tunnettuja kohteita, mutta Manun upeassa kuvassa marraskuinen Aurajoki tarjoilee parastaan. Alusten valot loistavat kirkkaana ja nosturin siluetti tuo kuvaan ripaukseen draamaa. Kuva on myös teknisesti todella onnistunut”, raati perustelee. 

Raadin suosikki palkitaan Turun seudulla toimivan Bulleriinan 20 euron lahjakortilla. Onnea Manu! Myös äänestäjät pitivät tästä otoksesta ja äänestyksessä kuva tuli toiselle sijalle keräten 20% äänistä. Äänestäjät sanoivat kuvasta seuraavaa:

Kuvaan vangittu kaupungin tyynen viileä kauneus. - Sarianna

Yksinkertaisesti kaunein kuva joka kuvastaa upeasti Turun jokirantaa. - Tommi Tuomela

Äänestäjien suosikki: Turun Teatterisilta juhlapuvussaan

Turun Teatterisillalta koristeltuna punaisin hohtavin palloin.
© Anita Bergbom

Äänestäjien suosikiksi nousi äänestyksessä Anitta Bergbomin kuva Turun näyttävästi koristellusta Teatterisillasta, joka henkii tänä vuonna Cabaret-näytelmän tunnelmaa. Sateen kostuttama pinta lähes kaksinkertaistaa valon määrän ja kiskaisee katsojan pois arjen huolien ääreltä. Voimakas kuva puhutteli äänestäjiä ja kuva sai jopa 34% annetuista äänistä. Yleisön suosikki palkittiin naantalilaisen Ravintola Trapin 50 euron lahjakortilla. Onnea Anitta!

Näin äänestäjät perustelivat valintaansa:

Kuva antaa lämpöä ja iloa tähän poikkeuksellisen synkkään aikaan. Siellä se on -ilo. Piilossa, mutta kuitenkin. Urbaania kauneutta? - Aria Kansa

Kuva on kuin toisesta maailmasta ja jotenkin siihen on saatu kiinalainen tunnelma. Värikäs, iloinen kuva pimeään syksyymme. -Tarja

Kuvaan on saatu upea valojen hohde sateen kastamasta sillasta. Cabaret-aiheinen silta on kyllä kuin ulkomailta – Varför Paris, vi har ju Åbo ❤️ - Kaisa

12 finalistia

Alta löydät kaikkien 12 finalistin kuvat! Raatimme sai vaikean päätöksen jälkeen valittua 12 finalistia, joiden kuvissa korostuvat valot monin eri tavoin; kaupungin valaistuksien loisteena, auringonsäteinä taivaalla tai lumen hohteena maassa.

1. Auringonnousu Liedossa

Aurinkolasku Liedossa joen rannalla lumen peittäessä rannan kivikon.
© Sari Koivisto

Lieto 21.11.2020. Miellän marraskuun harmaaksi ja pimeäksi kuukaudeksi, mutta tämä aamu todisti, että marraskuuhun mahtuu myös kaunista väriä ja valoa. - Sari Koivisto


Raadin perustelut: Kuva Liedon rauhoittavasta maisemasta todistaa, että marraskuulla on myös pehmeä puolensa. Niin taivas kuin lumipeitekin näyttävät kuvassa kuin pumpulilta! Lisäksi nousevan auringon lempeät värisävyt lisäävät kuvan levollista tunnelmaa, ja sitä katsellessa mieli rauhoittuu.

2. Turun Teatterisilta juhlapuvussaan

Turun Teatterisillalta koristeltuna punaisin hohtavin palloin.
© Anitta Bergbom

19.11.2020 Teatterisilta. Nappasin kuvan vesisateessa kävellessäni kotiin mukavasta Beaujolais-illasta. Turun Teatterisillan tämän vuoden toteutus johdattaa Cabaret -tunnelmiin ja tuo lämmintä valoaan upeaan jokimaisemaamme kaikkien kaupunkilaisten ja vieraittemme iloksi. - Anitta Bergbom

Raadin perustelu: Kuvaaja on saanut vangittua todellisen valokeitaan, kun jouluasuun sonnustautunut Turun Teatterisilta johdattaa kulkijan Aurajoen yli eteläiseen keskustaan eli tuttavallisemmin Täl pual jokke! Kuvassa on monenlaisia valonlähteitä, mutta erityisen kiinnostavan siitä tekevät asfaltin heijastukset, jotka tuntuvat moninkertaistavan valon määrän. Kuka olisi uskonut, että marraskuisen tien pinta voi toimia valokuvassa näin kauniina elementtinä?

3. Halistenkosken kuohut

Halisten kosken pato hohtaa usvaisessa illassa .
© Terttu Keskinen

Halisten koski, 10.11.20 aamulla. Harmaa sadekausi on parhaillaan ja aamulla olikin ylläriksi pikku pakkanen. Auringon yrittäessä nousta fillaroin töihin kunnon haipakkaa ja onneksi vilkuilin ympärilleni ja oli niin mystisen näköistä että oli pakko pysähtyä ja ajaa padon sillallekin kuvaamaan silläkin riskillä että myöhästyy töistä. - Terttu Keskinen

Raadin perustelu: Mielestämme kuva Halistenkoskelta on kuin maalaus. Kuva on napattu työmatkalla, vaikka riskinä oli myöhästyminen. Riskinotto kannatti, sillä kuvaan on tallentunut taianomainen hetki Halisissa aamu-usvan pehmentäessä katulamppujen ja voimalan valoja. Kauneimmat hetket tapahtuvatkin usein arjen hulinan keskellä ja vaativat meitä pysähtymään ja ihmettelemään niitä. 

4. Sininen hetki Tikanmaalla

Jouluvaloja puun oksilla kylmän sinistä lumista taustaa vasten.
© Saila Rintee

Sinisen hetken kaamosvalot. - Saila Rintee

Raadin perustelu: Raision Tikanmaalla puun oksille ripustetut jouluvalot tuovat lämpöä sinivalkoiseen hetkeen. Kuvassa on onnistuttu ikuistamaan tämä kylmän pakkaspäivän tunnelma, josta löytyy pilkahdus lämpöä kaamoksen keskellä. Raatimme jäsenille kipusi mieleen muistoja lapsuuden talvista tätä kuvaa ihastellessa.

5. Valoa usvan seassa Piikkiössä

Usvaa ja pilviä merellä ja tummia lehdettömiä oksia Kaarinan Piikkiössä.
© Riitta-Liisa Peltonen

Aamulla ilma paksua sumua. Tuskin näki laiturin päästä vettä. Sumu hälveni hitaasti. Mummi meni Emmin (1,5v) kanssa rantaan. Klo.12.13 aurinko väläytti. Valkeni vesi. Kännykkä napsahti. Tässä se on. - Riitta-Liisa Peltonen

Raadin perustelut: Mielestämme tässä Kaarinan Piikkiössä otetussa kuvassa on erityisen kiehtova ja jopa hieman mystinen tunnelma. Valo on kuvassa pehmeää ja vedenpinta niin tyyni, että sitä saattaa alkuun erehtyä luulemaan jääksi. Kuva todistaa, että pimeänä vuodenaikana pilkahtava valo voi olla poikkeuksellisen kaunista!

6. Kansitaidetta Naantalissa

Viemärin kannet ja märästä asfaltista heijastuvat kaupungin valot.
© Charlotta Holtari

Naantalin keskusta, 14.11.2020. Ollessani valokuvaamassa ympäristöä, silmiin osui miten hienosti liikkeiden lämpimän väriset valot loistivat kovasta ja märästä asfaltista. Ei niin perinteistä, mutta olihan se pakko kuvata. - Charlotta Holtari

Raadin perustelu: Viemärin kannet ja asfaltti eivät ole asioita, jotka tulisivat monelle ensimmäisenä mieleen sanasta 'kaunis'. Raatimme ihastui valokuvaajan kykyyn nähdä kauneus ja valojen loisto Naantalin keskustan märän asfaltin hohteessa. Välillä karukin voi olla kaunista! Pitää vain osata katsoa oikeasta kuvakulmasta.

7. Heijastuksia peilityynellä Aurajoella

Boren ja muiden Aurajoen rannan laivojen ja veneiden valot peilautuvat tyynestä Aurajoesta.
© Manu Sund

Tyyni Aurajoki 31.10.2020 noin klo 7. Lähdin ottamaan ensimmäisiä testikuvia uudella kameralla. - Manu Sund

Raadin perustelut: Tässä upeassa kuvassa marraskuinen Aurajoki tarjoilee parastaan. S/S Bore ja Suomen Joutsen heijastuvat kauniisti tyynestä vedenpinnasta niiden valojen loistaessa kauas. Nosturin, Telakkarannan tunnusomaisen maamerkin, iltataivasta vasten kohoava siluetti tuo kuvaan ripauksen dramaattisuutta. 

8. Erikoinen alus Airistolla

Hinaaja, proomu ja ruoppaaja merellä keltaisessa auringonlaskussa Airistolla.
© Nicolas Orblin

16.10. Airiston eteläosa. Mennessä katsoin vielä päivänvalossa kaukaa, että oudon näköinen laiva. Kierrettyäni Nauvon, olin tulossa eri puolelta takaisin päin ja näky oli tämä. Hinaaja, valtava proomu ja iso ruoppaaja. Jos jälkimmäistä katsoo oikein, hahmottuvat sen valot silmiksi ja suorahkoksi suuksi, olioksi. Kaikenlaista tulee merellä auringon viime säteissä vastaan ❤️ - Nicolas Orblin

Raadin perustelu: Kun sen on kerran nähnyt, ei sitä enää voi olla katsomatta! Kolmen aluksen kombosta syntyi tuijottava laivamonsteri, joka korostuu tummana upean väristä taivasta vasten. Tässä otoksessa ovat valonpilkahdukset tosiaankin osuneet kohdilleen.

9. Raision urbaania loistetta

Kerrostalojen ja jouluvalojen hohdetta Raision keskustan yössä.
© Jukka

Raision urbaani keskusta kylpee tähtitaivaan alla. 28.11.2020 - Jukka

Raadin perustelu: Raision keskustan moderni urbaani ympäristö pääsee oikeuksiinsa pimeydenkin keskellä. Ikkunoihin ilmestyvät jouluvalot ja kaupungin tarjoama tähtiä muistuttava valaistus luo lämpimän tunnelman kerrostalojen syleilyyn. Valokuvaaja on onnistunut ikuistamaan tämän valojen kirjon, monipuolisen kotien ja urbaanin ympäristön valojen harmonian.

10. Punainen auringonlasku Naantalissa

Auringonlasku värjää taivaanrannan ja meren kirkkaan punaiseksi.
© Jyri Salmivuori

Naantali 2.9.2020 - Auringonlaskujen metsästystä parhaimmillaan ❤ - Jyri Salmivuori


Raadin perustelut: Pimeällä marraskuulla on huono maine, ja juuri siksi se tarjoaakin joskus aivan odottamattomia yllätyksiä, kuten tämän melkein joulunpunaisen auringonlaskun Naantalin saarien yllä. Kuvan sommittelu vie katseen kauas horisonttiin, mikä kutsuu rauhoittumaan kuvan äärelle.

11. Lumihanki rakoilee

Makrokuva mustasta raosta hohtavan valkoisessa lumessa.
© luonnollisesti.hakoteilla (Instagram-tili)

Viimeiset valoa antaneet lumen rippeet juuri ennen sadetta. - luonnollisesti.hakoteilla

Raadin perustelut: Kuva sulavasta lumesta on vangitseva ja erilainen. Se kutsuu tutkimaan kuvaa pidempään, ja jättää tilaa katsojan omalle tulkinnalle. Kuvaan on tallentunut viimeinen valonpilkahdus ennen kuin marraskuun pimeys ottaa jälleen lumelta vallan. Lumi todella tuo valoa pimeään, ja lumen toivoisikin jälleen yllättään meidät!

12. Funikulaarin valot

Turun Funikulaarin asema Kakolanmäen päällä hienosti valaistuna.
© rakastan_turkua (Instagram-tili) Maarit Tukiainen

Hei, huomenta Suomi <3 Miusta kyllä on lähes kunnia-asia asua maailmani huipulla; tois’ puol’ aamuaurinko ja toisell’ kauneimmat auringonlaskut, mitä kaupungeissa voinee kokea. ? Kyllä on kaunista - rakastan_turkua


Raadin perustelut: Kakolan kukkulalta taitaa näkyä ihan kaikki: kaunis Turku ja upea auringon värjäämä taivas. Kuvaan on onnistuttu taltioimaan hienosti yhdistelmä luonnon- ja keinovaloa, ja molemmat valonlähteet kutsuvat lähemmäs ihastelemaan kaunista Turkua. Kun kuvan asettelu vielä vetää katseen kohti funikulaarin sisäänkäyntiä, on houkutus lähteä Portsaan Kakolanmäelle suuri!

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Äänestäminen: Kommentoi suosikkikuvasi numero tämän blogipostauksen kommenttikenttään ja anna lyhyt perustelu valinnallesi. Selaa aivan sivun loppuun saakka jättääksesi kommentin.
  • Ajankohta: äänestä ajalla 1.12.-13.12.2020 klo 23.59.
  • Äänestäjien suosikki: Eniten ääniä saanut kuva voittaa 50 euron lahjakortin herkkujen äärelle naantalilaiseen Ravintola Trappiin.
  • Tuomariston suosikki: Meidän tuomariston suosikki palkitaan 20 euron lahjakortilla ihastuttavaan Turun seudulla toimivaan Bulleriinaan.
  • Palkinto äänestäjille: Äänestäjien kesken arvotaan 20 euron lahjakortti Turun seudulla herkkuja tarjoavaan turkulaiseen Fiilis Cafeseen.
  • Voittajien julkaisu: Voittajat julkaistaan 17.12.2020 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja Turun Seutusanomissa.
  • Lisäksi: Jaa postaus ja kannusta kavereitakin äänestämään :)

- Ninna & Know Your Hoodsin tiimi

P.S. Väriä ja valoa -valokuvakisa alkoi teemalla väriä ja saimme kisan ensimmäiseen osioon upeita kuvia syksyisistä tunnelmista

P.P.S. Kokeile maksutonta naapurustojen hakukonettamme ja tee löytöjä! Voit myös seurata Turun seudun naapurustojen kuulumisia meidän Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Saila Rintee

Numero 4 !!

Perustelu: Pitääpä varmistaa omalle kuvalle ainakin yksi ääni :-)))

1.12.2020 12:39Vastaa
13 1
Eero Vainio

Numero 9
Raision tähtitaivas – paljon parjattukin valaistusrakenne antaa kaupunkikeskustalle sinne kaivattua kodikasta lämmintä valoa.

1.12.2020 13:02Vastaa
6 0
Emma

Kaikki kuvat olivat upeita, mutta tällä kertaa erityisen puhutteleva oli utuinen Halistenkoski, eli kuva numero 3. Rauhallinen ja upea tunnelma!

1.12.2020 13:05Vastaa
1 0
Tiia Bergman

3.aivan taianomainen kuva ja tunnelma.

1.12.2020 13:08Vastaa
3 0
Marianne

Äänestän kanssa tätä samaa kuvaa.

1.12.2020 13:42
1 0
Taija

Kuva 4.
Kotoisa tunnelma:)

1.12.2020 13:40Vastaa
1 0
marja saarela

7… oi miten tyyni joki ja kuulas keli, hienoa!

1.12.2020 15:23Vastaa
3 0
Saga

Kuva nro 7.
On se nätti.

1.12.2020 15:25Vastaa
3 0
Sari

Numero 7:
Upea, tunnelmallinen kuva. Tässä kuvassa valo loistaa kauniisti.

1.12.2020 15:26Vastaa
2 0
Sarianna

Kuvaan vangittu kaupungin tyynen viileä kauneus.

1.12.2020 15:32Vastaa
0 0
Sarianna

Siis kuva nro 7

1.12.2020 15:33
2 0
Kari

Kuva 7. Joen pintaheijastuksesta näkyy kuvaajan komea sielunmaisema.

1.12.2020 15:36Vastaa
2 0
Kaisa

Kuva 4, hieno sinisen hetken tunnelma

1.12.2020 15:49Vastaa
1 0
Salme

Kuva 7
Hieno hetki syysmyrskyjen välissä.

1.12.2020 16:05Vastaa
2 0
Heikki Sirkiä

7,on hienoin

1.12.2020 16:27Vastaa
2 0
Tero

Kuva 1. Näinä synkkinä ja koronan ikeessä olevina aikoina auringon nouseva pilkahdus kirvoitti spontaanin huokauksen. Valoisampi tulevaisuus on edessä.

1.12.2020 16:35Vastaa
0 0
Saija R.

8. Airiston valoja ja varjoja, upeat värit sekä hienoja vastakohtia: luontoa ja industrialistista muotoilua.

1.12.2020 17:08Vastaa
5 0
Irjaleena Tikkanen

Numero 4

Sinisen hetken lumo vaikutti ja vakuutti. Mieleen palaa lapsuuden siniset hetket Pohjois-Karjalassa.

1.12.2020 17:26Vastaa
1 0
Aria Kansa

2. Kuva antaa lämpöä ja iloa tähän poikkeuksellisen synkkään aikaan. Siellä se on-ilo. Piilossa, mutta kuitenkin. Urbaania kauneutta😍

1.12.2020 17:33Vastaa
4 0
Kai Österlund

Kuva nro 7. Hieno peilipinta

1.12.2020 17:47Vastaa
2 0
Marja Kouvo

Sininen hetki (nro 4)
on tähän aikaan illan hämärtyessä kaikialla. Sen oksilla kuin alas sataneet pienet tähdet.

1.12.2020 18:16Vastaa
1 0
Ulla

Kuva nro 3 Halisten kosken kuohut

Miten pittoreski kuva!
Tunnelma on maaginen ja kiehtova.
Hienoa että pysähdyit kuvaamaan😊

1.12.2020 18:21Vastaa
2 0
Jari pulliainen

Kuva 8 voisi nopeasti luulla kuvan olevan pohjoinavalta taustan pilvet kuin jäävuoria.myös erikoinen laiva.

1.12.2020 19:27Vastaa
2 0
Aida

Kuva 2! Ainutlaatuinen ja ennennäkemätön otos muuten niin tutusta jokirannasta, upea kuva 😍

1.12.2020 20:07Vastaa
5 1
Sirpa Saari

Numero 7

Aivan upea kuva! Upeat valot ja värit.

1.12.2020 20:12Vastaa
3 0
Teija

Ihanan rauhallinen ja seesteinen kuva, täydellinen 😍

1.12.2020 20:18Vastaa
0 0
Saara

Kuva #7: Boren valot kuin joulukuusen valoketjupampulat! Jokemme upeat alukset täydellisesti edustettuina!

1.12.2020 20:20Vastaa
2 0
Anne-Marget

Kuva nro 2
Taiteellinen kuva, kuten itse kohdekin, Teatterisilta, on sykähdyttävä.

1.12.2020 20:21Vastaa
2 0
Marjo

Nro 2, Upea kuva!

1.12.2020 20:32Vastaa
3 0
Pirkko

Kuva nr 8
Upea valo ja mystinen kulkija

1.12.2020 20:34Vastaa
4 0
Anu Knaapinen

8, kaunis kuva! Hienot värit!

1.12.2020 20:42Vastaa
2 0
Linda

6 erottuu kivasti erilaisuudellaan 🙂

1.12.2020 20:49Vastaa
1 0
Sari Luoma

Numero 2. Ihanaa nähdä väriä ja valoja, kuvassa on iloa, joka on vaihtelua suomalaiseen synkkyysmaisemaan!

1.12.2020 20:58Vastaa
3 0
Elise Sarkiola

Yksinkertaisesti fantastinen kuva herkullisine väreineen! 👍

1.12.2020 21:03Vastaa
0 0
Elise Sarkiola

Elikkä siis numero 2

1.12.2020 21:07
4 0
Esa

Kuva numero 2. Upeat värit !

1.12.2020 21:04Vastaa
4 0
Tarja

2. Kuva on kuin toisesta maailmasta ja jotenkin siihen on saatu kiinalainen tunnelma. Värikäs, iloinen kuva pimeään syksyymme.

1.12.2020 21:05Vastaa
3 0
Ilkka Mäkinen

Upea kuva Kakolan maisemista ja funikulaarin arkkitehtuurista.

1.12.2020 21:22Vastaa
3 0
Kaisa

Upea kuva tetterisillasta eli kuva numero 2 🙂
Kuvaan on saatu upea valojen hohde sateen kastamasta sillasta. Cabaret-aiheinen silta on kyllä kuin ulkomailta – Varför Paris, vi har ju Åbo ❤️

1.12.2020 21:26Vastaa
3 0
Jere

Kuva 12. Kyllähän Fun i Kular on vaan se juttu isolla Jiillä.

1.12.2020 21:26Vastaa
3 0
Laura Pirilä

3. Taianomainen.

1.12.2020 21:32Vastaa
0 0
Murikka

12
Miustkii upeat maisemat ja värit <3 Tuun joku kerta kattomaan!

1.12.2020 21:37Vastaa
1 0
Marja

#2 lämmintä punaista asfaltti viidakossa, upea kuva vangitsee jouluisen tunnelman ihan ilman lunta 🙂

1.12.2020 21:45Vastaa
4 0
Milla

Kuva nro 8. Valtava kontrastien voima. Koneet ja luonto, rauhallinen meri. Vaikka koneet ovat suuria muistuttaa tämä kuva itseäni siitä, miten valtava voima on merellä. Se on loputon ja arvaamaton. Kuvan ottohetkellä vastakohdat sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi.

1.12.2020 21:52Vastaa
3 0
Jukka

2. Upeat värit!

1.12.2020 21:52Vastaa
1 0
Yks vaa

Kuva 2!

1.12.2020 21:54Vastaa
1 0
Ruut

Nro 8!!

1.12.2020 21:58Vastaa
2 0
Nina Pitkänen

12. Onnistuneet värit. Ihana ja rauhallinen tunnelma!

1.12.2020 21:59Vastaa
1 0
Hannele

Turun keskustan todellinen valontuoja pimeimpään aikaan. Ei jää huomaamatta ja tänäkin vuonna onnistunut toteutus. Tämän Anitta on onnistunut tuomaan kuvassa autenttisesti esiin.

1.12.2020 22:01Vastaa
2 0
Jani Eerola

Nro. 12

Kuvan tunnelma on hieno!

1.12.2020 22:08Vastaa
1 0
Päivi Linnavuori

Numero 4 . Niin kaunis sininen hetki

1.12.2020 22:09Vastaa
0 0
Gitte

Numero 2
Willkommen, bienvenue, welcome maagiselle Teatterisillalle! Mikä tunnelma ja mitkä värit!

1.12.2020 22:18Vastaa
2 0
Jouni Merinen

Kuva 12

Turun ylpeydestä saatu hieno kuva.

1.12.2020 22:26Vastaa
1 0
Maarit

12 on Miun suosikki – noh oma ottamani kuvakin tosin 😅
Ihania ovat kaikki, ei se marraskuu nyt niin synkkä näytä olleenkaan 💚

1.12.2020 22:33Vastaa
3 0
Jaana Kähönen

Numero 2
Kerrassaan ihana kuva!

1.12.2020 22:43Vastaa
3 0
Emilie Pikkarainen

Kuva 8!!
Tämä on jotenkin tosi kerronnallinen kuva. Keltaisessa taivaassa upea valo ja horisontissa näyttäisi olevan jäävuoria, joiden editse musta Saattue lipuu jähmeänö. Mielikuvitus lähtee liikkeelle. Surrealismia Airistolla. Vaiko Jäämerellä?

1.12.2020 22:53Vastaa
3 0
Kati Haapasalo

Heijastuksia peilityynellä Aurajoella, koska kuvassa tunnistaa Turun ”ikonit” ja upeat värit

1.12.2020 22:57Vastaa
0 0
Mauna Gothoni

Todella vaikuttava !

1.12.2020 22:59Vastaa
1 0
Anna-Mari

Kuva 5. Yksinkertaisesti kaunis.

1.12.2020 23:14Vastaa
1 0
Airi Forssell

Kuva nro 8! Se vaan on niin upea, ja salaperäinen. Siitä alkaa tarina.

1.12.2020 23:15Vastaa
2 0
Marja S

8. Valoja pimeyden reunalla. Upea, maaginen kuva!

1.12.2020 23:26Vastaa
2 0
Virpi

Ehdoton suosikki nro 2.
Sateessa otettu kuva on mestarilaukaus, se vangitsi katseen alusta lähtien. Upeasti valaistu silta saa lisätehoa sateesta. Luulin ensin kuvaa trikiksi…
Noin upea Teatterisilta nostaa varmasti kulkijan arjen yläpuolelle!

1.12.2020 23:28Vastaa
2 0
Kirsi

2. Kuva herättää kiinnostuksen katsoa kaikkia pimeän ajan kaupungin valoja ”taiteellisin” ja ihastelevin silmin. Se herättää muutkin valot eloon.

1.12.2020 23:32Vastaa
0 0
Meri Tuominen

Kuva 2 sai minut hyvälle tuulelle 🙂

1.12.2020 23:34Vastaa
0 0
Tarja

4. Sininen hetki Tikanmaalla

1.12.2020 23:43Vastaa
1 0
Sylva vahtera

2
Jouluinen valon ilo♥️

2.12.2020 0:29Vastaa
1 0
Kaisa

Numero 8
Tunnelmaa paikasta, johon harva pääsee

2.12.2020 6:02Vastaa
2 0
Minna Suominen

4. Kaikki kauniita mutta tämä kolahti.

2.12.2020 6:05Vastaa
1 0
Sari Poutanen

Numero 12. Olen käynyt Turussa, mutta en koskaan ajanut Funiculaarissa. Tämä kuvan perusteella se on ehdottomasti koettava 👍.

2.12.2020 6:19Vastaa
1 0
Tarja

Kaunis punainen aurinko korostaa rakennusta

2.12.2020 6:24Vastaa
0 0
Pekka Vallila

Kuva numerolla 2 on riemullisen riehakas kaamoksen nujertaja. Tätä katsellessa unohtaa kaiken kamalan, ”kauneus pelastaa maailman”.

2.12.2020 6:42Vastaa
2 0
Minna M.

Kuva 12. Upea kuva!

2.12.2020 6:46Vastaa
1 0
Leena

2. Hieno kuva, kuvaa urbaania joulua hyvin!

2.12.2020 6:49Vastaa
1 0
Jouko Salonen

Numero 7
Taitavasti vangittu kuvaan aurajoen tyyneys ja ilme. Hyvä otos.

2.12.2020 6:59Vastaa
1 0
JR

Kuva 7 upeat valot ja varjot

2.12.2020 7:24Vastaa
0 0
Yrsa

Nro 2. Todella hyvä kuva kaikkia turkulaisia piristävästä teatterisillasta.

2.12.2020 8:05Vastaa
1 0
Suski

Nro 2.
Väriä ja valoa. Kaunis!

2.12.2020 8:06Vastaa
0 0
Johanna Hurskainen

Kuva 12
❤️

2.12.2020 8:22Vastaa
1 0
Pirjo Laaksonen

Turkulaista joulun tunnelmaa v. 2020.

2.12.2020 8:24Vastaa
0 0
Margareta Unger

Kuva nr 2

2.12.2020 8:25Vastaa
1 0
Pirjo Laaksonen

Kuva numero 2 ( jäi pois kommenteista)

2.12.2020 8:26Vastaa
1 0
Eija

Kuva 12
Kuvan tunnelma. On suloinen aamu ja odottava, tämä päivä on vasta edessä❤️

2.12.2020 8:35Vastaa
1 0
Satu

Upea kuva modernista Turusta, tunnelmallisesta Teatterisillasta. Marraskuun pimeys ja valojen värit ja leikki kosteassa marraskuun illassa, upeaa kerrassaan.

2.12.2020 8:43Vastaa
1 0
Satu

Kuva 2

2.12.2020 8:44
1 0
Minna

Kuva#1. Maisema, jossa silmä lepää. Etualan pörröiset lumipallukat ovat upeita.

2.12.2020 8:48Vastaa
0 0
Minna

Upeat väriyhdistelmät ja jotain maagista taikaa kuvassa!😍

2.12.2020 9:20Vastaa
0 0
Minna

Kuva 12
Upeat värit ja taianomainen kuva!😊

2.12.2020 9:21Vastaa
1 0
Mika Junnila

Numero 7 on hieno kuva, jota katsellessa mieli lepää.

T: Mika

2.12.2020 9:24Vastaa
0 0
Tuula Lind

Numero 2.

Tässä kuvastuu suurkaupungin syke joka antaa energiaa kaikille tänä pimeänä vuodenaikana. Upea otos heijastuksineen moninkertaistaa valon määrän ja tekee sillan tämänvuotisesta koristelusta taideteoksen.

2.12.2020 10:30Vastaa
1 0
Ville

Kuva 1.
Hienot värit ja luonnon kauneus

2.12.2020 10:35Vastaa
0 0
Jani

#1
Useampikin todella kaunis kuva, mutta tuo tuli vaikean harkinnan jälkeen valituksi

2.12.2020 10:41Vastaa
0 0
Ritva lunden

Numero 8. Hieno yhdistelmä tummaa ja vaaleaa.

2.12.2020 10:46Vastaa
2 0
Tiina

Nro. 2 Upein kuva mitä olen nähnyt teatterisillasta Cabaret teemalla.

Erityisen hieno on myös kuva nro 11.

2.12.2020 10:53Vastaa
1 0
Elina

3. Todellakin kuin maalaus. Hieno usvainen kuva itsellekin tutusta kuvauskohteesta.

2.12.2020 11:04Vastaa
0 0
Pekka

Kuva 2.
Märkä silta heijastaa kauniisti valoa. Teatterisiltaa tulee kuvattua usein.

2.12.2020 11:27Vastaa
1 0
Sami Nurmi

No:1 upeat värit.

2.12.2020 11:35Vastaa
0 0
Timo

Historian havinaa!

2.12.2020 12:05Vastaa
0 0
Jari

Kuva 7.
Komee on aurajoen pinta.

2.12.2020 12:16Vastaa
1 0
Teija H

Kuva nro 2. Hieno kuva. Värit kohdillaan.

2.12.2020 12:18Vastaa
1 0
Risto Hoikka

Numero 2 upea kuva ja hieno teatterisilta.

2.12.2020 12:28Vastaa
1 0
Terttu Laaksonen

Nr 5
Upeaa luonnon rauhaa tallennettuna kuvaan. Kuvan värisävy tukee samaa rauhan vaikutelmaa.🌫️

2.12.2020 13:21Vastaa
0 0
Marja Kinnunen

Todella valoisa ja iloa tuottava otos!

2.12.2020 14:02Vastaa
0 0
Saara Saarenpää

Kuva numero 4. Sininen hetki

2.12.2020 14:41Vastaa
0 0
Satu

Kuva 12

Kaikki kohdillaan, valot, sommittelu, hela hoito. Hallittu graafinen kokonaisuus. Hieno!

2.12.2020 14:43Vastaa
1 0
Anjaleena Koponen

4.Siniseen hetkeen vangittu salaperäinen tunnelma. toisena 6. Kansitaidetta Naantalissa: yllättä kuvakulma ja värit.

2.12.2020 14:45Vastaa
1 0
Kirsi Päiväläinen

nro 2, siinä otoksessa todellakin on valoloistoa!

2.12.2020 15:19Vastaa
2 0
Tarja

Kuva 1. Todella hieno valokuva.
Mielestäni vastasi parhaiten valoa-kisan tehtävän antoa.

2.12.2020 15:44Vastaa
0 0
Birgit

Vain luonnon valoa. Tyyni hämärä harmaus ja valon kajastus. Rauhoittavaa.

2.12.2020 16:48Vastaa
0 0
Jaana Koo

12 🪄💫 Taianomainen kuva.

2.12.2020 17:48Vastaa
1 0
Mia

Numero 2. Valoa ja väriä pimeyteen ja sadesäähän.

2.12.2020 17:49Vastaa
2 0
Merja Kämäräinen

Numero 2. Ihana piristysruiske sateiseen syksyyn ja valoa lumettomaan maahan.

2.12.2020 18:59Vastaa
2 0
Miia

Kuva nro 12 on miusta vaan niin ihanan tunnelmallinen ja paras ❤️

2.12.2020 19:08Vastaa
1 0
Heli

Nro 8. Erikoinen olio ja hieno valo, mielikuvitusta kutkuttava otos.

2.12.2020 20:08Vastaa
1 0
Marjut

Kuva 12.
Kiehtova kuva 😍. Funikulaari tähyää taivaan tulia.

2.12.2020 20:32Vastaa
1 0
Kati Suupohja

Numero 2 !

2.12.2020 20:49Vastaa
1 0
Kati

Ja perustelu: silta ei ole koskaan näyttänyt näin upealta juhlavalaistuksessa ja kuvaan saatu vangittua tämä upea valo ja heijastuksia. Hieno otos!

2.12.2020 20:52
1 0
Piipi

Kuva 12 😍 Houkuttelis käymään tuolla 😉

2.12.2020 21:36Vastaa
1 0
Marko

Kuva 12, komiaa on!!

2.12.2020 21:45Vastaa
1 0
Diana

6. Hienolla tapaa epäperinteisen kaunis. Pysäyttävä tunnelma.

2.12.2020 22:00Vastaa
1 0
Maarit

Kuva nro 12. Upeat värit, upea Turku.

2.12.2020 22:11Vastaa
1 0
Katja Lundén

Numero 2. Aivan upea kuva kivasti koristellusta Teatterisillasta!

2.12.2020 22:50Vastaa
2 0
9 Raision Urbaani loistetta

Kaunis kuva hienot värit.

3.12.2020 10:05Vastaa
0 0
Heli

Nro 2. Aivan ihanat värit ja heijastukset marraskuun pimeässä ja lumettomassa illas
sa. Tuo iloa katsojalle.

3.12.2020 10:06Vastaa
1 0
Erkki Mäkinen

Kuva 12.
Aivan upea kuva kotinurkiltani. Kaikki positiivinen on tervetullutta Funikulaarista.

3.12.2020 11:17Vastaa
1 0
Ilari Lehtinen

erikoinen kohde ja valaistus > hieno kompositio

3.12.2020 11:49Vastaa
1 0
Ilari Lehtinen

edellisestä jäi pois kuvan numero: Se on siis 8

3.12.2020 11:51Vastaa
1 0
Allan Lunden

8
Hieno otos. Luo merellisen tunnelman.
Hieno, harvinainen kuvakohde.

3.12.2020 13:10Vastaa
2 0
Minna

10. Silmä lepää seesteisessä kuvassa

3.12.2020 16:43Vastaa
1 0
Sinikka Mutanen

Numero 12
Aivan upea kuva.

3.12.2020 16:47Vastaa
1 0
Sinikka Mutanen

Numero 12
Ihana tunnelma

3.12.2020 16:50Vastaa
1 0
Kirsi

Kuva 10. Vahvat värit ja selkeä sommittelu 👌

3.12.2020 16:58Vastaa
1 0
Tytti

Kuva representoituu minulle erilaisten vastakohtaisten tunteiden ja psyykkisten olotilojen kirjona – herkkyytenä, haurautena, haavoittuvuutena, vahvuutena, voimana, lohtuna; jatkuvuutena, muutoksena, pysyvyytenä. Koen kuvan äärimmäisen terapeuttisena ja voimaannuttavana niin värien kuin muotojenkin suhteen.

3.12.2020 19:16Vastaa
2 0
Tytti K.

Kuva numero 8
Kuva representoituu minulle erilaisten vastakohtaisten tunteiden ja psyykkisten olotilojen kirjona – herkkyytenä, haurautena, haavoittuvuutena, vahvuutena, voimana, lohtuna; jatkuvuutena, muutoksena, pysyvyytenä. Koen kuvan äärimmäisen terapeuttisena ja voimaannuttavana niin värien kuin muotojenkin suhteen.

3.12.2020 19:19Vastaa
2 0
Laura Lehtinen

Numero 8 on valintani. Kuvasta välittyy ihmeellisen dramaattinen tunnelma, jotain uhkaavaa tai pysäyttävää. Hieno valaistus ja värit!

3.12.2020 20:01
1 0
Pentti t

Numero 7. Täydellinen kuva.

3.12.2020 19:57Vastaa
0 0
Kattis

Nro 7!

Upea Aurajoki, sommittelu, valot ja veden heijastus.

3.12.2020 19:58Vastaa
0 0
Sami Nurmi

Numero 7.

Turun merkittävät maamerkit päässyt loistavaan kuvaan!

3.12.2020 20:00Vastaa
0 0
Mikko Tykkyläinen

Aivan äärettömän rauhallinen tunnelma, ja kuva on teknisestikin loistava! Ja onhan Bore nätti alus.

3.12.2020 20:00Vastaa
0 0
Tommi Tuomela

7. Yksinkertaisesti kaunein kuva joka kuvastaa upeasti Turun jokirantaa.

3.12.2020 20:12Vastaa
0 0
Katri Syrjälä

7, U P E A.

3.12.2020 20:18Vastaa
0 0
Hanna Saarinen

Kuva 1
Upeat värit.

3.12.2020 20:26Vastaa
0 0
Matti

Numero 1
Paras täynnä Lämpimiä värejä, valoa tähän synkkään soikaan ❤️

3.12.2020 20:39Vastaa
0 0
Ane

Numero 7! Todella upea kuva! Tarkka ja niin tunnelmallinen.

3.12.2020 21:12Vastaa
0 0
Teemu

Kuva 12👌

3.12.2020 21:13Vastaa
1 0
Harri känkänen

7. Aivan loistava kuva ♥️

3.12.2020 21:14Vastaa
0 0
Reija

Kuva nro 7. Aito Turku kauniina

3.12.2020 21:19Vastaa
0 0
Eeva-Kaisa

kuva nro 7. Tunteellinen, kauniit sävyt, selkeä.

3.12.2020 21:24Vastaa
0 0
Rose

Numero 7 on mahtava ja ammattimainen

3.12.2020 21:27Vastaa
0 0
Atte Pulli

7.

Tunnelma hyvin vangittu. Melkein kuin olisi itse paikalla.

3.12.2020 21:36Vastaa
0 0
Riitta P-S

Samana aamuna katsoin maisemaa minäkin toisaalla Suomessa. Ihana marraskuun aamu ja tunnelma.

3.12.2020 22:00Vastaa
0 0
Riitta P-S

Numero 1

5.12.2020 13:44
0 0
Saija Leino

Kuva 7. Hienot värit ja tunnelma!

3.12.2020 22:05Vastaa
0 0
Kimmo Saha

7. Kauniit värit ja rauhallinen tunnelma.

3.12.2020 22:05Vastaa
1 0
Päivi Saha

Kuva numero 7. Kaunis kuva.

3.12.2020 22:16Vastaa
1 0
Baiba

Nostalgic ❤️

3.12.2020 23:02Vastaa
0 0
E. Ora

Kuva nro 8 on upea, erilainen versio kaikille tutusta merellisestä luonnostamme ja ympäristöstämme. Valoa arjen puurtamiseen!

3.12.2020 23:33Vastaa
1 0
Anna Laine

Numero 5.
Uskovaiset aamut ovat upeita ja myös aavemaisia. Tämä kuva vetosi minuun näistä eniten.

4.12.2020 6:00Vastaa
0 0
Tuula Koivisto

Kuva nro 1.

Taidolla otettu ihana punainen kuva auringonnoususta.

4.12.2020 7:49Vastaa
0 0
Susanna Mäntysaari

Nro 4, koska olen varma, että puillakin on tunteet! Vähän valoa yksinäisen puunkin iloksi kaamoksen keskellä <3

4.12.2020 9:50Vastaa
0 0
Anne Pekkanen

Kuva 2
Upeat väriheijastukset luovat tarunomaisen tunnelman ja sateinenkin sää tuntuu kutsuvalta. Näyttää kuin ”Red Carpet” johtaisi kulkijan sillan yli!

4.12.2020 11:28Vastaa
1 0
Riitta Tiikasalo

Numero 4
Hieno tunnelma

4.12.2020 11:50Vastaa
0 0
Marja

Upeat värit, mykistävän kaunis!

4.12.2020 11:57Vastaa
0 0
Kirsti bergendahl

Nr. 4 makee kuva

4.12.2020 11:59Vastaa
0 0
Sanna

Numero 1
Ihanan levollinen ja hyvää mieltä tuottava ”harmainen marraskuu”

4.12.2020 12:03Vastaa
0 0
Emilia

Kuvassa 5 toteutuu mielestäni parhaiten kilpailun teema. Upeita kuvia kyllä kaikki ja erityisesti kuva 7. Ääneni silti siis kuvalle 5.

4.12.2020 12:47Vastaa
0 0
Eira Mäki

Numero 2.
Kuva on skarppi ja iloinen. Piristystä harmauteen ja heijastukset ovat upeat.

4.12.2020 13:26Vastaa
1 0
Maarit Leppiniemi

Numero 8: Aivan mahtava!

4.12.2020 15:16Vastaa
1 0
Anne A-C

Nro 2.
Aivan upean loistava kuva ja tunnelma.
Kaikki kuvat ovat todella hyviä.
Annan jokaiselle äänen, jos saa!

4.12.2020 15:18Vastaa
1 0
Veikko

Numero 12 on suosikkini! Funi on pala Turkua 😀

4.12.2020 16:58Vastaa
1 0
Sanna

Kaunis tunnelmallinen hetki kuvassa. Turvallinen tunne tulee.

4.12.2020 19:45Vastaa
0 0
Sanna

Numero 4 siis.

4.12.2020 19:49Vastaa
0 0
Mikko

Nro 7. Upeat värit.

4.12.2020 20:19Vastaa
0 0
Sarde

Kuva 8! Upeat sävyt. Ottaisin vaikka tauluksi seinälle.

4.12.2020 20:20Vastaa
1 0
Suvi Järvinen

Nro 7 Kaunis ja tunnelmallinen kuva

4.12.2020 21:53Vastaa
0 0
Maarit Palmén

Nuorekas, nuorekas Raisio 🙂

4.12.2020 23:10Vastaa
0 0
Päivi Tamminen

8. Lämmin keltainen harmaassa säässä tuo esiin alusten ääriviivat. Sopisi tauluksi!

4.12.2020 23:49Vastaa
1 0
Kaisa

8
Erikoisuudessaan kiehtova, ruman kaunis.

5.12.2020 0:11Vastaa
1 0
Anne

7; urbaani iltamaisema, joka rauhoittaa melkein kuin metsä. Seesteinen ja kaunis. Voi kuvitella kuinka kävelee, hengittää raikkaassa ilmassa ja tyyneys on ympärillä.

5.12.2020 8:49Vastaa
0 0
Anne

Kuva numero 5. Sumu on aina valokuvaajan ystävä. Sommittelu on hyvä ja kuva napattu hyvään aikaan kun sumu on juuri vastarannalla nousemassa ylöspäin. Juuri näin kauniilta näyttää saaristo kun on tyyni sää. Nykytalven kaunis päivä.

5.12.2020 11:10Vastaa
0 0
Elina

Täysin mahdotonta valita kaunein! Kiitos kaikille valokuvaajille, jotka autatte kuvillanne meitä näkemään miten kaunis on Suomen marraskuu. Hämäryydessä ja harmaudessa pienelläkin värillä on valtava voima, ja lisäksi harmaan ja ruskean eri sävyissäkin on paljon pohtimista. Ehdottoman hienoja kuvia jokainen, tasapeli!

5.12.2020 13:31Vastaa
3 0
Maarit

Numero 1 on kaunis kuva Liedosta, joka lämmittää sydäntä.

5.12.2020 19:16Vastaa
0 0
Piia

Nro 7.
Hieno kuva 😁

5.12.2020 20:03Vastaa
0 0
Cia

Kuva nro 7. Todella upeasti vangitut valot. Täysin peilityyni Aurajoki. Olen kasvanut lapsuuteni näillä kohdin jokivartta, ja maisema on niin rakas. Kiitos kuvaajan, se on nyt vielä kauniimpi muistoissani.

5.12.2020 20:10Vastaa
0 0
Leena Kinnari

Kuva 7
Hyvät värit.

5.12.2020 20:10Vastaa
0 0
Kitta

Numero 7 -pysäyttävän kaunis kuva…tuo tyyneys, johon koko miljöö pysähtyy…

5.12.2020 20:26Vastaa
0 0
Heli Kallio

Kuva numero 7, jossa hienosti heijastuu vedenpintaan laiva ja sen kaikki valot. Upea kuva!

5.12.2020 21:02Vastaa
0 0
PerroLoco

Nro 7, tyyni vedenpinta ja upeat valot. Todella terävä kuva. Tuolla laivalla tehty mieleenpainuneita reissuja eri puolilla maailmaa.

5.12.2020 21:04Vastaa
0 0
Tiina Taipale

Kuva numero 2

5.12.2020 21:27Vastaa
1 0
Tiina

Kuva 7.
Syysmyrskyjen välissä välillä tyyntä. Upea kuva.

5.12.2020 22:25Vastaa
0 0
Jukka Rönkä

2.
Upeat värit ja valot hienosti sommitellussa kuvassa.

6.12.2020 9:25Vastaa
1 0
Marjo

Numero 7, upea otos!

6.12.2020 11:27Vastaa
0 0
Susanna Rajalahti

Nro2. Minusta tämä teatterisillan kabaree-meininki on aivan ihana ❤️

6.12.2020 16:29Vastaa
1 0
Maria

Numero 7 ehdottomasti. Taidokas työ, jossa ikävä harmaus ja suhmura sää loistavat poissaolollaan. Kirkas heijastus ja kauniisti kulkevat valot miellyttävät silmää.

6.12.2020 18:00Vastaa
0 0
Sirpa Sirpala

7! Tosi hieno kuva

6.12.2020 18:32Vastaa
0 0
Linus sund

Äänestän 7 koska on mahtavat värit ja hieno iltakuva

6.12.2020 19:02Vastaa
0 0
Oona

Numero 7.
Aivan upea Aurajoki ranta kuva.
Kuvaan saatu vangittua valot ja tunnelma!

6.12.2020 21:00Vastaa
0 0
Sari Jussilainen

Numero 7. Siinä on vaan mulle kaikki kohdallaan eli vesi, laiva ja vesi.

6.12.2020 21:52Vastaa
0 0
Katariina Lehtinen

Nro 8, hillittömän hieno kuva!

6.12.2020 23:50Vastaa
2 0
Birgit Rauhala-Autio

7. Heijastuksia peilityynellä Aurajoella

Todella hieno kuva. Tässä upeassa kuvassa marraskuinen Aurajoki tarjoilee parastaan. Iltataivasta vasten kohoava siluetti tuo kuvaan ripauksen kohtalonomaisuutta.

7.12.2020 11:08Vastaa
0 0
Jenna

nro. 1
Todella kaunis väriloisto ja rauhallinen tunnelma.

7.12.2020 16:41Vastaa
0 0
Merja Kämäräinen

2

7.12.2020 19:07Vastaa
1 0
Minna Kaislakari-Mattelmäki

Kuva numero 2.
Koska siinä on lempisiltani ihanasti kuvattuna ❤️

8.12.2020 6:29Vastaa
1 0
Päivi Säiniö

8. Erikoinen alus Airistolla
Voimakas, puhutteleva, värien symbioosi.
Yhdistää pimeyden ja valon taitavasti. Pilvet tuovat mystiseen kuvaan kiinnostavan rajapinnan. Kuvassa tärkeät ja olennaiset turkulaiset elementit meri, saaristo ja laivateollisuus – olematta liian ilmeisen turkulainen.

8.12.2020 8:07Vastaa
2 0
Mari

2. Turun Teatterisilta juhlapuvussaan on todellinen värihelmi pimeänä vuodenaikana. Ihana!

8.12.2020 9:49Vastaa
2 0
TainaG

Tyyni Aurajokimaisema laivoineen kuvassa 7. on vaan niin hieno, sielu lepää kun tuota katselee.

8.12.2020 10:09Vastaa
0 0
Jarmo Miettinen

Kuva nro 1

Tosi hyvä luonnonmukainen kuva, joka kertoo kauneimmat piirteet luonnosta.

8.12.2020 12:00Vastaa
0 0
Helena Rantala

Ihana, joulunalustunnelma, kun ripaus lunta saavutti maankamaran. Kiitos Saila ihanasta tunnelmoinnista!

8.12.2020 12:49Vastaa
1 0
Helena Rantala

Unohdin laittaa kommenttiini kuva numero 4

8.12.2020 12:53Vastaa
0 0
Soile

2! Tässä kuvassa on valoa ja väriä. Upea.

8.12.2020 13:31Vastaa
3 0
Eero

Kuva 2. Tuo valoa niin kuin kisassa pyydettiin.

8.12.2020 13:33Vastaa
3 0
Päivi Valtonen

Nro 5. Sumukuvat vaan on niin hienoja!

8.12.2020 18:30Vastaa
1 0
Eeva Herrala

Kuva 6. Ihan löytö, kuvaajalla on ollut silmät auki oikealla hetkellä. Ei ollenkaan itsestäänselvä.

9.12.2020 12:08Vastaa
0 0
Tiina Virtanen

3, koskettava 🖤.

9.12.2020 14:51Vastaa
0 0
Laura

11

9.12.2020 18:28Vastaa
1 0
Mervi Julku-Tanski

11.
Lumihanki rakoilee

Luonnon taide parasta, uniikkia ja aina uudistuvaa.
Jokainen pieni hetki ainutlaatuinen.
Upein kuva, eikä loppuun kuvattu aihe, kuten Turun sillat,kirkot, joki yms.

9.12.2020 20:29Vastaa
1 0
Tarja Vuorinen

3. Sadunomainen tunnelma kuvassa, joka on kuin maalaus. Halistenkoski on kaunis mihin vuodenaikaan tahansa ja joki on Turun sielu vaihtelevine maisemineen.

9.12.2020 20:50Vastaa
0 0
Maija Hurri

12
Funikulaarin valot

9.12.2020 21:36Vastaa
0 0
Seija Abraham

6. ”Kansitaidetta Naantalissa.”
Valot heijastuu veikeästi kosteaan tienpintaan, samalla luo mystisen vaikutelman.

9.12.2020 22:24Vastaa
1 0
Kaija Nurmi

Kuva 7. Tyyni joki kaunis 🤗

9.12.2020 22:44Vastaa
1 0
Kaisa Kailio

7.suosikkini,kaikki tosin upeita osaltaan,kiitos hienoista kuvista🤗👌🇫🇮

9.12.2020 23:52Vastaa
1 0
Janita Tapio

Numero 6, kansitaidetta Naantalissa!
Kilpailun teema Väriä ja Valoa tulee mielestäni hyvin esille tässä kuvassa ja tapa lähestyä valonpilkahduksia marraskuussa on ihanan erilainen. Pohdin pitkään kahden kuvan välillä, mutta tämän miellyttävä punainen ja niin perinteinen sateinen marraskuunpäivä tekivät itseeni vaikutuksen. Käytännössä kuka vain meistä voi nähdä tämän teoksen, mutta vain harva ymmärtää kuvata sen kauneutta!

10.12.2020 8:54Vastaa
1 0
Seija Hjelteig

Numero 9.

Moderni kaupunkikuva. Piristävä, tasapainoinen ja jouluinen.

10.12.2020 11:23Vastaa
0 0
Vilttitossu

Numero 1.
Kuva on mielestäni tunnelmaltaan ja värimaailmaltaan kaunein.

10.12.2020 13:44Vastaa
1 0
Hannele Järvelä

Nro. 2, Valoa, tämä kuva tuo iloista valoa pimeään aikaan, haasteellisena aikana.

11.12.2020 6:56Vastaa
2 0
Oona Jakonen

Ehdottomasti nro 2! Kuvassa on upeat värit ja asetelma on kauniin klassinen. Kuvassa on myös ikään kuin kansainvälistä tunnelmaa.

11.12.2020 15:08Vastaa
2 0
Ingrid

Kuva 2

Ihana jokiranta valloittavine joulukoristeineen, ja vielä kauniisti napattu kuva täynnä tunnelmaa!

11.12.2020 15:22Vastaa
2 0
Anni

Kuva 2! 😊 upea tunnelma

11.12.2020 16:47Vastaa
1 0
Sanni

Kuva 2

Upea valaistus toistuu katseen vangitsevassa kuvassa.

12.12.2020 10:10Vastaa
1 0
Päivi

Kuva nro 2

Upea otos, jossa satumainen tunnelma.

12.12.2020 10:16Vastaa
1