Kaarinan keskusta

St. Karins

Bedömningar för

Johanne
Merellinen Kaarinan keskusta

Kaarinan keskusta sopii kaikille, jotka arvostavat keskusta-asumista ja lähellä sijaitsevia paikallispalveluja. Joka paikkaan pääsee myös Läs mer..

Sintsu
Palvelut ja meri lähellä

Kaarinan keskustassa, tai sen liepeillä, on todella kätevää asua. Kävellen pääsee niin kauppaan, kirjastoon kuin uimarannallekin. Föli kulke Läs mer..

Ari
Kasvava, rauhallinen pikkukaupunki

Sopivasti kehittyvä ja lapsille sopiva ympäristö. Meri ja luonto lähellä, palveluihin on silti maltillinen matka.

Gorttee
Mukava alue ja kaikki lähellä

Sopivan rauhallinen ja turvallinen alue. Erittäin lapsiperheystävällinen.

mailopai..
Kaarinan keskustassa kaikki on lähellä.

Kaupat, luonto, retkeilyreitit, pyörätiet sekä kävelyreitit ovat kätevästi lähellä. Pääosin kaikki toimii hyvin. Bussilla pääsee kätevästi p Läs mer..

Kiira
Kaikki lähellä

Kaarinassa on kaikki tarvittava lähellä, paljon erilaisia kauppoja ja yrityksiä, hyvät ulkoilumahdollisuudet, ranta ja leikkipuistoja.

J_3nni
Rauhallinen ympäristö

Keskustan palvelut kuten kaupat, apteekki, kahvila, kampaamot, ravintolat kaikki lähellä. Lisäksi ulkoilu mahdollista luontopolulla ja kunto Läs mer..

Kaarinal..
Viihtyisä ja merellinen

Palvelut lähellä ja hyvin lapsiperheystävällinen alue. Merellinen, rauhallinen ja viihtyisä. Kaikki mitä tarvitsee arjessa, löytyy läheltä. Läs mer..

Toni78
Liikuntamahdollisuudet loistavat

Liikuntapaikkoja vieressä joka lähtöön, uimahalli, jalkapallokentät, uimaranta, lenkkipolut, jäähalli. Bussilla turun keskustaan nopeasti. K Läs mer..

EJ
Viihtyisä kaupunkiympäristö

4,4
4,0
3,0
4,0
5,0
5,0
4,0
5,0
5,0
3,0
5,0
5,0