Merimasku

Nådendal

Bedömningar för

Kungs
Venevajan kupeessa metsän siimeksessä

Jos ok-talo ja puutarha ovat se oma juttu eikä kylämäinen miljöö ahdista, tykkää varmasti tästä paikasta. Julkinen liikenne kiertää hiukan l Läs mer..

Onni
Pieni kylä Naantalin saaristossa

Saaristolaiskylässä on lasten hyvä kasvaa. Metsät ympärillä ja uimaranta ihan vieressä on luksusta. Myös aikuiset pitävät yhtä ja järjestävä Läs mer..

Satakiel..
Luonnon syleilyssä

Upeat naapurit, jotka ovat seurallisia ja ovat aina valmiita auttamaan. On turvallista kun naapuri pitää taloa silmällä meidän poissa olless Läs mer..

Kaurisni..
Saaristo-Naantalin raikkaat tuulet ja merimaisemat.

Talviset tähtitaivaat ja hiihtelyhanget, keväinen mustarastaan laulu, kesän uintipulahdukset ja veneretket, syksyn marja- ja sienimetsät. Tä Läs mer..

Uudisasu..
Luonnonläheinen,rauhallinen, meren syleilyssä, föli alueella

Rauhallinen, lapsiystävällinen, loistava kyläkauppa, hyvä koulu ja päiväkoti. Kaikin puolin mukava paikka asua, talvella pääsee jäälle ja pe Läs mer..

TanjaN
Luonnollisesti Merimasku

Yli 16 v kokemuksella Merimasku on hyvä paikka asua ja elää. Luonto on ovella ja täällä on puhdasta ja raikasta. Pyörätie Särkänsalmen silla Läs mer..

Saaristo..
Kylämäinen ja luonnonläheinen

Yhteisöllinen kylä, jossa on aktiivinen urheiluseura ja muita yhdistyksiä. Luonto on lähellä, eikä kaupunkiinkaan niin kovin pitkä matka ole Läs mer..

Meri
Kylä meren rannalla

Kaunis paikka asua. Kirkonkylän kunnostustyöt ovat tehneet paikasta koko ajan viihtyisämmän ja tapahtumia on järjestetty aktiivisesti. Koulu Läs mer..

3,5
5,0
5,0
5,0
4,0
4,0
1,0
1,0
4,0
4,0
1,0
4,0