Nousiaisten keskusta

Nousis

Bedömningar för

Johliina
Sopivasti maalla ja kuitenkin nopeat yhteydet Turkuun

Rauhallinen ja mukava naapurusto, jossa kävelymatkan päässä kaikki tärkeimmät palvelut: kaupat, posti, pankki, pari ruokapaikkaa, hammashoit Läs mer..

Maiju
Naapureiden ympäröimänä maaseudun rauhassa

Naapurusto on rauhallinen ja lapsiystävällinen. Lapsille ja koko perheelle löytyy paljon tekemistä. Kunnan kuntosali on erinomainen, ja har Läs mer..

Nana
Ihana maalaiskunta lyhyen matkan päässä kaupungista!

Rauhallinen ja turvallinen paikka asua perheensä kanssa. Luonto lähellä, mutta niin on myös kaikki tarvittavat palvelut. Pienimmille kuntala Läs mer..

Nyssis
Kaikki palvelut maaseudun rauhassa

Luontoa lähellä,rauhallinen naapurusto,tekemistä lapsiperheille,turvallinen kunta jossa uutenakin kuntalaisen otetaan avosylin vastaan.

Hannu
Rauhallinen sijainti mutta palvelut lähellä.

Hyvät naapurit ja rauhallinen alue. Naapurustossa löytyy suunnilleen saman ikäistä seuraa niin lapsille kuin aikuisille. Harrastus mahdollis Läs mer..

Meann
Luonnonrauhaa lähellä palveluita

Naapurustossani luonto on lähellä. Täällä on rauhallista ja kaunista. Pyörällä pääsee tekemään monenlaisia reittejä. Pururadalla on helppoa Läs mer..

___
Maaseudun rauhassa

Maaseudun rauhassa, mutta lähellä Turkua. Myllyyn tai Turkuun ajaa vartissa, omastakin kunnasta löytyy laajasti palveluja kävelymatkan pääss Läs mer..

Snaaik
Maaseutua ja lyhyt työmatka Turkuun

Mukavat naapurit. Hyvät liikunta mahdollisuudet, ulkona ja sisällä. Kunnan kuntosali erittäin hyvä. Lyhyt ja nopea työmatka Turkuun. Kunnan Läs mer..

tuike
Rauhallinen ja turvallinen maalaiskylä

Hienot ulkoilumaastot. Kunnalta hyvä kuntosali ja monipuolinen liikuntatarjonta.

Tanjuska
Sopivan kokoinen kunta

Nousiainen on hyvä paikka asua perheenä. On sopivasti maaseutua ja luontoa missä voi liikkua ja harrastaa rauhassa. Palveluita on ihan riitt Läs mer..

Teemu
Maalaiskylän rauha lähellä kaikkea

Maalaiskylän rauha mistä helposti esimerkiksi Turun keskustaan Rasion Myllyyn. Kunnassa on aivan huippu kuntosali, pururata ja frisbeegolfra Läs mer..

Sari
Palvelut lähellä, maaseudun rauhassa

Nousiaisissa toimii peruspalvelut hyvin. Liikuntamahdollisuudet ja -tarjonta on monipuolista. Harrastamisen Suomen mallin kerhot ovat ihan p Läs mer..

OutHa
Loistavat harrastusmahdollisuudet lähellä luontoa

Rauhallinen ja turvallinen alue lähellä palveluita. Nopea tie kaupunkiin. Loistavat ulkoliikuntamahdollisuudet.

Mari1234..
Mukava maalaiskunta tarpeellisilla palveluilla

Luonto on todella lähellä kaikkialla. Alueellamme on paljon lapsiperheitä ja täällä on turvallista. Alue on rauhallinen ja ihmiset tuntevat Läs mer..

Peter
Maaseudun rauhaa lähellä Turkua

Naapurustomme on viihtyisä, rauhallinen ja turvallinen. Lapsiperheitä asuu alueella paljon, eli lasten ei tarvitse kavereita kaukaa etsiä. K Läs mer..

4,4
5,0
5,0
4,0
4,0
5,0
4,0
4,0
4,0
5,0
3,0
5,0