Raision keskusta

Reso

Bedömningar för

Nurm
Viihtyisä

Viihtyisä ja yllättävän rauhallinen keskusta-alueeksi. Bussiyhteydet hyvät ja lähellä. Palvelut kävelymatkan päässä. Ulkoilureittejä kohtala Läs mer..

PLK
Sorolaisenmäki

Sorolaisenmäkeä parempaa asuinympäristöä ei ole helppo löytää. Meillä on luonto lähellä, asunnot ovat puiden siimeksessä ja lisäherkkuna ko Läs mer..

Heidinen
Palvelut lähellä mutta rauhallinen

Ihana Ulpukka uimahalli lähellä, palveluita todella hyvin sekä länsi-Suomen suurin ostoskeskus Mylly ihan vieressä! :)

Piia
Kerrola: puisto, leikkipuisto, metsä ja palvelut lähellä

Kaikki palvelut lähellä. Samalla alue on lapsiystävällinen ja ulkoilureitit lähistöllä. Olemme viihtyneet tässä koko perhe.

Hoodrat2..
Varppeenseutu

Mukava ja rauhallinen asuinalue palveluiden lähellä. Koulu ja päiväkoti lähellä ja taso todella hyvä. Myös harrastusmahdollisuuksia löytyy u Läs mer..

Noora
Vaisaari

Mukava ja rauhallinen alue asua lapsen kanssa. Hyvät lenkkeilymaastot ympärillä. Keskeinen sijainti ja mukavan lyhyt matka eri paikkoihin.

Kapi
Kerrola

Rauhallinen alue keskustan lähellä. Palvelut ja lasten koulu mukavan ja turvallisen matkan päässä. Hyvät yhteydet joka suuntaan. Lähellä voi Läs mer..

Nanna82
Pahta, pala parasta Raisiota!

Mäenpäällä omassa rauhassa luonnon keskellä sijaitseva pahta! Täältä on lyhyt matka kaikkialle ja kuitenkin omassa rauhassa saa elellä kesku Läs mer..

Kaloff
Alhainen

Kaikki on lähellä. Niin kaupat, liikuntapaikat ( ulpukka, sisä-ja ulkopaikat) kuin luonto. Myllyyn pääsee joko kävellen, autolla tai julkisi Läs mer..

TW
Pahta on parasta Raisiossa

Mäen päällä sijaitseva Pahtan alue on rauhallinen, lapsiystävällinen ja todella viihtyisä asuinalue. Läpiajoliikenteen puuttuminen tuo lisää Läs mer..

Sartsu
Rauhallinen ja kaikki tarvittava löytyy läheltä sinua

Rauhallista ja turvallista asua ja oleilla. Kaikenlaista palvelua löytyy läheltä ja työmahdollisuuksia on. Koulutus ja päivähoito mahdollisu Läs mer..

Hemppa1
Leppoisaa ja kaikki lähellä Pappilan puistossa

Raision keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Lähimmältä bussipysäkiltä pääsee näppärästi vaikka Helsinkiin asti. Luonto lähellä.

PuffTheD..
Viihtyisää asumista autoilun ehdoilla

Autoilun ehdoilla rakennettu keskusta-alue. Välimatkat eivät ole pitkiä, mutta minnekään ei pääse ylittämättä vilkkaita katuja. Varsinkin ta Läs mer..

4,3
4,0
3,0
3,0
4,0
4,0
5,0
5,0
4,0
5,0
5,0
5,0