Kemiönsaari

Tervetuloa Kemiönsaaren Naapurustosuunnistukseen!

Suosittu ja maksuton Naapurustosuunnistus on saapunut pysyvästi Kemiönsaareen! Nyt voit suunnistaa koska vain sinulle sopivana aikana 7.4.2023 alkaen. Rastien tehtävillä tutustutaan saariston elämään ja luontoon. Reitti sopii koko perheelle.

Osallistuminen on helppoa: löydä rastit kartalta, lähde kierrokselle ja vastaa kysymyksiin. Sinun ei tarvitse kiertää koko kierrosta kerralla. Mukaan tarvitset vain älypuhelimen ja iloista mieltä!

Ohjeet suunnistukseen

  1. Etsi kartalta 10 suunnistusrastia (rastin ikonissa on Hoodsin kompassi). Mobiilissa kartta löytyy selaamalla sivua alaspäin. Vinkki! Voit myös tulostaa kartan mukaasi.
  2. Lähde etsimään rasteja. Bongaa yksi rasti tai kerää koko sarja. Kaikkia ei tarvitse kiertää kerralla.
  3. Vastaa kysymyksiin. Rasteilla on alueeseen liittyvä kysymys ja vinkki vastauksen äärelle. Rastilta löydät linkin vastauslomakkeeseen. 

Palkinnot

Kemiönsaaren uudet asukkaat saavat lunastaa vähintään kolmella rastilla käytyään yllätyspalkinnon! Otamme yhteyttä voittajiin sähköpostitse. Sähköpostiosoite annetaan vastauslomakkeella. 

Lisäksi arvoimme kaikkien huhti-toukokuun 2023 aikana vähintään kolmella rastilla käyneiden kesken 2 kpl 50 euron lahjakortteja Kemiönsaaren ravintolapalveluihin. Onnea voittajat Heli ja Jörgen! Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse.  

Tervetuloa mukaan!

T. Know Your Hoodsin & Kemiönsaaren kunnan toteuttajatiimi

P.S. Osa rasteista ei ole esteettömiä. Otathan yhteyttä meihin osoitteella info@hoods.fi, jos haluat suorittaa reitin esteettömästi.

Etkö löytänyt rastilappua tai oliko rastilla jokin ongelma? Laita meille palautetta osoitteeseen info@hoods.fi.

Tarinoita naapurustoista

Tällä sivulla olevalta ‘Tietoa kunnasta’ -välilehdeltä löydät tietoa Kemiönsaaresta sekä linkkejä blogikirjoituksiin, joissa kerromme kivoja tarinoita alueelta ja sen ympäryskunnista. Sivun lopusta löydät myös linkit kaikkiin Kemiönsaaren asuinalueisiin. Tiesitkö, että voit myös arvioida oman naapurustosi kirjautumalla palveluun

2
8
Leaflet | ...