Kaunis kevät 2020 -valokuvakisan ohjeet ja ehdot

Susanna | 27.3.2020

EDIT 10.6.2020. Kaunis Kevät 2020 -valokuvakilpailu järjestettiin aikavälillä 27.3.-29.4.2020. Käy katsomassa voittajat täältä.

Kevät tulee, mutta tällä kertaa hieman erilaisen tunnelman saattelemana. Liikkumista julkisilla paikoilla ja toisten ihmisten tapaamista on vältettävä. Hiljalleen heräilevä keväinen luonto tarjoaa kuitenkin iloa ja sen myötä onkin aika aloittaa Kaunis kevät 2020 -valokuvauskilpailu ajalla 27.3.-29.4.2020.

Kilpailun ohjeet

Kilpailun teema

Kilpailun teema on 'Kaunis kevät 2020'. Esimerkiksi Turussa on jo nyt raportoitu, että suosituimmilla ulkoilureiteillä kuten Ruissalon rantapoluilla on ihmisiä jopa ruuhkaksi asti. Nyt tavoitteemme onkin kaivaa esiin, millaisia vähemmän tunnettuja tai jopa salaisia luonnon helmiä löytyy Turun seudulta. Ota kuvia naapurustosi ulkoilureittien varrelta ja osallistu kisaan. Jos et halua ottaa kuvia tai pääse ulkoilemaan, voit seurata kilpailua ja ihastella kevään merkkejä kuvien välityksellä.

Auringonlasku on värjännyt taivaan oranssiksi Aurajoen varrella Turun Halisissa.
Maaliskuinen auringonlasku Turun Halisissa, Aurajoen varrella. © CYF

Osallistuminen

Kisaan voi osallistua teemaan sopivilla ja Turun seudulta (Turku + 10 ympäryskuntaa) otetuilla kuvilla (max. 3 kpl/henkilö). Osallistu vain karanteeniaikana, eli maaliskuun alun jälkeen otetuilla kuvilla. Muistathan mainita, mistä ja milloin kuva on otettu! Arvostamme suuresti ulkoilukohteeseen liittyvää tarinaa/vinkkiä :)

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Instagramissa: Julkaise teemaan sopiva kuva ja lisää #kauniskevät2020. HUOM! Instagram-tilisi pitää olla avoin osallistuaksesi kilpailuun, sillä muuten emme voi nähdä kuvaasi.
 2. Facebookissa: Julkaise kuva Know Your Hoodsin Facebook-sivulla olevan kilpailupostauksen kommenttiosioon. Kilpailupostaus on kiinnitettynä sivun ensimmäiseksi postaukseksi.
 3. Sähköpostilla: Lähetä kuva osoitteeseen info@cyf.fi.

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Yleisön suosikki: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissamme huhtikuun puolivälin paikkeilla ja lukijat saavat äänestää suosikkiaan.Raati valitsee kokonaiskisan voittajan eniten ääniä saaneiden kuvien joukosta.
 • Tuomariston suosikki: Me valitsemme osallistujien joukosta oman suosikkimme. Me arvostamme kauniin kuvan lisäksi erityisen paljon tarinoita ja niitä vähemmän tunnettuja ulkoilukohteita!
 • Voittajien julkaisu: Voittajat julkaistaan ke 29.4. Know Your Hoodsin kanavissa.
 • Palkinnot: Haluamme palkintojen avulla tukea osaltamme tiukassa tilanteessa olevia Turun seudun yrittäjiä ja ostamme palkinnoksi lahjakortit muutamiin omiin suosikkipaikkoihimme. Äänestäjien suosikki palkitaan Nick's Food Designin lahjakortilla (arvo 72 euroa), jolla saa esimerkiksi mahtavan viikonloppubrunssin neljälle. Tuomariston suosikki saa Navetta kortteliravintolan lahjakortin (50 euroa), jolla voi ostaa muun muassa herkkullisia lounaspitsoja.
 • Äänestäjien palkinto: Finaalin äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto, joka julkaistaan äänestyksen yhteydessä.
Sammaloitunut siirtolohkare luontopolun varrella Kaarinan Torppalassa.
Metsäpolun varrella Kaarinan Torppalassa. © CYF

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvateksteja tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen. Mikäli osallistut kisaan sähköpostilla, muista mainita viestissä nimi, jolla haluat osallistua kisaan.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla / teema. Jos yksi henkilö on toimittanut useampia kuvia kuhunkin teemaan, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin tai some-kanaviin.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjillä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.

Odotamme innolla keväisiä, kauniita ja ennen kaikkea hyvää mieltä synnyttäviä kuvia. Onnea kisaan!

- Susanna & muut Know Your Hoodsin tiimiläiset

P.S. Haluatko kysyä lisätietoja kisasta? Jätä kysymyksesi alla olevaan kommenttikenttään. Tsekkaa myös naapurustojen hakukoneemme ja tee löytöjä.

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu. Lämna en kommentar och börja diskussionen :)