Mitkä kuvat ilmensivät parhaiten Kouvolan aktiivisuutta? Katso valokuvakilpailun voittajat!

Elisa | 2.11.2023

“Mahtavia ulkoilumahdollisuuksia”, “perinteikästä tunnelmaa” ja “teatterin voimaa”. Muun muassa näillä sanoilla äänestäjät kuvailivat Kouvolan aktiivisuutta. Mutta mitkä kuvat veivät äänestäjien sydämet? Se selviää blogista!

Finaali meinasi päätyä jännittäväksi, kun blogin puolella ääntenlasku päätyi kahden kuvan välillä tiukkaan tasapeliin! Lopulta Instagramin äänet ratkaisivat voittajan, joksi suoriutui ylivoimaisesti Marica Peiposen väriloistokas kuva Tykkimäestä. Suuret onnittelut Maricalle!

Suoritimme myös kaikkien äänestäjien kesken arvonnan. Arvonnan voitti Sari G, onneksi olkoon!

Yllätyksenä Kouvolan kaupungin raati on halunnut palkita yhden kuvan erityismaininnallaan sekä niin ikään palkinnolla. Valinnassaan Kouvola on painottanut yhteisöllisyyden voimaa sekä teatteriharrastuksen tärkeyttä kaupungille. Joko arvaat, mistä finalistikuvasta on kyse? Kurkkaa valinta alta!

Voittajakuvaaja, arvonnan voittaja sekä Kouvolan raadin suosikki saavat palkinnoksi Kouvola-aiheisia palkintoja. Olemme voittajiin yhteydessä mahdollisimman pian – mikäli siis huomasit voittaneesi, pidäthän silmällä viestikansioitasi!

Sija 3: Cabaret - Hanna Myllyntausta

Nainen poseeraa Cabaret-esityksen julisteen edessä ja hänen edessään on pahvinen kuva jaloista.
© Hanna Myllyntausta

“Ihana mummo! Elämä vaatii välillä hulluttelua.” -Pirjo

“Vetävä kuva” -Kirsi

“Kuva no: 9 on paras: siinä on hyvä fiilis” -Eeva-Liisa

Sija 2 + Kouvolan erityismaininta: Aplodit teatteriväelle - Ninni Partanen

Ihmisiä taputtaa rivissä seisoville näyttelijöille teatterilavasteiden edessä.
© Ninni Partanen

“Anjalankosken teatterissa pääsee sukeltamaan aina mitä erilaisimpiin maailmoihin monitaitavan tekijäporukan mukana.” -Elli

“Upea kuva upeasta teatterista. Talo täyttää parin vuoden päästä 100 vuotta.” -Marko

“Elämä on teatteria, hyvässä ja pahassa. Kuvaa hyvin monimuotoisuutta, joka toteutuu koko Kouvolassa. Tekemisen riemua, yhteisöllisyyttä, tekemistä yhdessä.” -Anuska

Sen lisäksi, että Ninni Partasen kuva Anjalankosken teatterista sijoittui huimalle 2. sijalle, kuva oli myös Kouvolan kaupungin suosikki ja ansaitsee näin itselleen Kouvolan kaupungin erityismaininnan. Onneksi olkoon, Ninni!

Kouvolan raati vakuuttui erityisesti kuvan yhteisöllisyyden voimasta: kuvassa näkyvät niin taputtava yleisö, esiintyjät, kuin taidokkaasti valmistetut lavasteet, joilla jokaisella on tärkeä roolinsa tarinoiden kertomisessa. Teatteriharrastus onkin Kouvolassa sydämen asia!

Sija 1: Tykkimäkeen! - Marica Peiponen

Tykkimäen karuselli loistaa iltahämärässä
© Marica Peiponen

“Tunnelmallinen Tykkimäen syysilta!” -Ansku

“Nro 1 kolahti heti. Vauhtia, väriä ja kukkien ansiosta jotenkin eksoottinen tunnelma. Kuin olisi ulkomailta.” -@sonjahwin

“Kauniit valot ja värit. Tykkimäki on aktiivisten Kouvolan vetonaula ja kaupunkilaisille tärkeä paikka.” -AL

Kaikki Aktiivisten Kouvolan upeat finalistikuvat:

1. Tykkimäkeen!

Tykkimäen karuselli loistaa iltahämärässä
© Marica Peiponen

"Tykkimäen huvipuisto. Viihdyttää varmasti vauvasta vaariin." -Marica Peiponen

Raadin perustelut: Aloitamme finalistiesittelyt Kouvolan klassikko-aktiviteetista: nimittäin seikkailusta Tykkimäen huvipuistossa, jonne matkustaa vierailijoita ympäri Suomea. Alueelta löytyy myös mm. vesipuisto, uimaranta, luontopolkkuja, frisbeegolf-rata sekä camping-palveluita. Voiko tämän aktiivisempaa enää olla? Raatimme arvosti kuvan vahvaa värimaailmaa ja kauniisti hohtavaa karusellin valoa.

2. Luontoretki Sippolassa

Tähtitaivas ja peltomaisemaa.
© Hannu Mäkinen

"Orion, Härkä, Jupiter 20.10.2023, Sippola." -Hannu Mäkinen

Raadin perustelut: Kouvolalaiset ovat saamiemme kuvien perusteella erittäin aktiivisia luontoretkeilijöitä. Ihastuimme tämän kuvan taitavasti ikuistettuun tähdistöön ja öisen retkeilyn luomaan mystiseen tunnelmaan. Pimeys voi olla kaunista.

3. Aplodit teatteriväelle

Ihmisiä taputtaa rivissä seisoville näyttelijöille teatterilavasteiden edessä.
© Ninni Partanen

"Harrastustoiminta on aktiivista. Tästä nauttii niin tekijät kuin katsojatkin. Anjalankosken teatterin Onnen maa kaikki näytökset vedettiin läpi loppuunmyydyille katsomoille." -Ninni Partanen

Raadin perustelut: Kouvolassa on monipuolista teatteritoimintaa. Vakuutuimme erityisesti tämän kuvan sommittelusta: voimme nähdä niin innostuneen yleisön, näyttelijät bändeineen, lavasteet, valot ja kaiken sen, mikä tekee (harrastelija)teatterista käymisen arvoista. Yhteisössä on voimaa!

4. KooKoo:n juniorit

Poikia pelaamassa jääkiekkoa.
© Esko V. Kivelä

"KooKoo juniorit U9 Winter classic -turnaus Värälä-Vilppulan Kylätalolla. Paikalla oli runsaslukuinen yleisö ja useita joukkueita. Tammikuu 2023." -Esko V. Kivelä

Raadin perustelut: Vau, miten taitavasti kuvaaja on onnistunut vangitsemaan KooKoon juniorimatsien vauhdin huuman! SM-liigatasolla pelaavan KooKoon lisäksi Kouvolassa on paljon muutakin urheiluseuratoimintaa kuten naisten korisliigassa pelaavat Kouvottaret ja Kouvolan Jalkapallo KJP:n edustukset.

5. Pyöräretki Kymijoella

Seniori pyöräilee kohti puisia rakennuksia.
© Maarit Suojala

“Kymijoen ulkoilureitti aktiivisille kouvolalaisille. 15.9.2023" -Maarit Suojala

Raadin perustelut: Kouvola on täynnä upeita ulkoilureittejä seikkailtavaksi. Tässä tunnelmallisessa kuvassa pyöräillään vuonna 2022 valmistuneella Kymijoen ulkoilureitillä. Reitti on noin 25 km pitkä ja sen varrella löytyy muun muassa sympaattisia kyliä, laavuja sekä upeita näköalapaikkoja. Kuvasta välittyy kotoisa tunnelma ja kaunis maalaismaisema.

6. Lehmäjoogaa!

Ihmiset joogaavat jalat kohti taivasta ruohikolla.
© Kaisa Kossila

"Lehmäjooga 9.8.23 Utti, Kuivala." -Kaisa Kossila

Raadin perustelut: Mitä enemmän tätä kuvaa katsoo, sitä hauskemmalta se näyttää! Kouvolassa tavoitellaan niitä kuuluisia "lehmän hermoja" joogaamalla itse ammattilaisten, eli lehmien, läsnäollessa. Kun katsot kuvan vasenta reunaa tarkasti, siellä lehmä vilahtaa. Mekin haluamme mukaan!

7. Keikalla

Bändi soittaa keikalla baarissa sinisten valojen loisteessa.
© Pauliina Klemola

"Kouvolassa on aktiivinen musiikkielämä ja paljon paikkoja, joissa pääsee nauttimaan livemusiikista. Tässä kuvassa on yksi Kouvolan parhaista rockyhtyeistä Meteor Vortex Kouvolan mukavimmassa lähiöbaarissa Ravintola Seipäässä." -Pauliina Klemola

Raadin perustelut: Kouvolalaiset ovat livemusiikin suuria ystäviä: tapahtumakalenterit ovat pullollaan viikottaisia bändikeikkoja ja konsertteja. Kuvaaja on onnistunut taltioimaan hienon tilannekuvan paikallisen Meteor Vortexin keikalta. Kuvan värit houkuttelevat raadin jäsenet pakenemaan marraskuun pimeyttä keikkapaikan tunnelmaan.

8. Mielakan maisemat

Lapsi seisoo suksilla rinteen huipulla iltahämärässä ja katsoo kaupungin valoja kohti.
© Antti Hyttinen

“24.2.2023 Iltamaisemia ja vauhdin hurmaa Mielakassa" -Antti Hyttinen

Raadin perustelut: Miten upea näköala Mielakan rinteen huipulta! Kuvaaja on onnistunut sommittelussa ja voimme havainnoida, kuinka laskija kiitää pian pitkin mäkeä. Moni vastaanottamamme kuva oli otettu talviurheilun parissa, eikä ihme: Kouvola tarjoaa huikeat puitteet niin lasketteluun, hiihtoon kuin luisteluunkin. Kuvaajan kissankorvainen laskettelija ansaitsi myös raadin söpöyspisteet. :)

9. Cabaret

Nainen poseeraa Cabaret-esityksen julisteen edessä ja hänen edessään on pahvinen kuva jaloista.
© Hanna Myllyntausta

"Teatterielämyksiä on tarjolla niin Kuusaalla, Myllykoskella kuin kanta-Kouvolassakin. Syksyn Cabaret sai tämänkin mummon hulluttelemaan" -Hanna Myllyntausta

Raadin perustelut: Näytelmien ja bändikeikkojen lisäksi Kouvolassa nautitaan aktiivisesti myös musikaaleista, stand up -keikoista ja elokuvanäytöksistä. Varsinaisten esiintyjien lisäksi voi itsekin heittäytyä hulluttelemaan, kuten päätähtemme tässä kuvassa! Raatimme arvosti kuvaajan nokkeluutta ja kuvan vahvaa värimaailmaa.

10. Hevosturnajaiset

Ritaritaistelu hevosten päällä, taustalla yleisöä.
© Essi Pasanen

"Kouvolassa on tapahtumia laidasta laitaan, voipa täällä joskus nähdä jopa ritareita hevosineen. Kuvat on otettu Wiipurintien markkinoilta kesällä 2023." -Essi Pasanen

Raadin perustelut: Kouvolan tapahtumakalenteri täyttyy vuosittain ennennäkemättömistä esityksistä ja elämyksistä – kuten esimerkiksi perinteikkäistä Wiipurintien markkinoista, joka on monelle kouvolalaiselle yksi vuoden kohokohdista. Tässä onkin loistavan vauhdikas otos ritarien kamppailusta!

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Valitsi suosikkisi sunnuntaihin 26.11.2023 klo 23:59 mennessä. Eniten ääniä saanut kuva voittaa pääpalkinnon. Lisäksi tuomaristomme palkitsee suosikkikuvansa. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto. Palkinnot paljastetaan voittajien julkaisun yhteydessä.
  • Jätä blogin lopussa kommenttikenttään suosikkikuvasi numero ja lyhyt perustelu, miksi juuri tämä kuva on suosikkisi.
  • Voittaja julkaistaan tiistaina 28.11.2023 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
  • Myös Know Your Hoodsin Instagram-tiillä on käynnissä äänestys. Jos haluat tuplata mahdollisuutesi arvonnan voittoon, äänestä myös siellä! Äänestyspostaus on kiinnitetty Instagram-sivumme ylälaitaan.
  • Laskemme yhteen täällä blogissa ja Instagramissa annetut äänet.

Iso kiitos vielä kaikille valokuvaajille sekä äänestäjille! On ollut ilo tutustua Kouvolaan ja sen monipuoliseen aktiiviseen elämäntyyliin. :)

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat blogit:

-Elisa & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua Kouvolaan ja muihin kiinnostaviin kuntiin naapurustojen hakukoneemme avulla!

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Janika Koskinen

Kuva numero 1.

Ihana syksyisen illan huvipuisto kuva! ❤️
Huvi, lämpö, syksy erottuu hyvin kuvasta! 🥰

2.11.2023 19:14Vastaa
3 0
Sanna

Kuva nro 1.
Mahtavat värit, tunnelmallinen kuva❤

2.11.2023 19:42Vastaa
3 0
Sari Grekula

Kuva numero 1.
Mainio tunnelma. Loppukesän illan värit on saatu hienosti näkyville.

2.11.2023 19:47Vastaa
1 0
Nokkanen Anna

Tykkimäki kuvassa hieno tunnelma ja upeat värit.Siis kuva no 1

2.11.2023 19:48Vastaa
1 0
Jonna

Numero 2, koska tähdet ovat niin kauniita ja tämä kuva puhutteli.

2.11.2023 19:49Vastaa
1 0
Aino Raitio

Kuva nro. 3
Ihana kuva teatterilta, teatteri on lähellä sydäntä❤️

2.11.2023 20:04Vastaa
4 0
Taito Tanttu

Numero 6 ja lehmäjooga. Tuo hymyn huulille😊.

2.11.2023 20:07Vastaa
1 0
Mirka Vainiemi

3. Teatteri. Oli ihan paras näytös Onnenmaa Anjalankosken teatterissa. Aktiivinen ihana teatterin väki. Kaikki toimi moitteettomasti..

2.11.2023 20:15Vastaa
6 0
Komeroinen

Kuva 3, teatterin tunnelma välittyy.

2.11.2023 20:17Vastaa
2 0
Tiina Huhta

Kuva 3
Anjalankosken teatteri on lähellä ja loistava

2.11.2023 20:20Vastaa
3 0
Eila Paronen

Kuva 3.
Tarinat kehittävät empatiakykyämme.

2.11.2023 20:22Vastaa
5 0
Heltonen

Kuva numero 1. Kiva kuvakulma.

2.11.2023 20:27Vastaa
0 0
Maako

Kuva nro 9 on hyvän mielen kuva 😍 Teatterit kunniaan!!

2.11.2023 20:32Vastaa
3 0
Mira Helli

Kuva nro 3.
Teatteri ❤️❤️

2.11.2023 20:35Vastaa
3 0
E

Anjalankosken teatterissa pääsee sukeltamaan aina mitä erilaisimpiin maailmoihin monitaitavan tekijäporukan mukana.

2.11.2023 20:38Vastaa
3 0
Eila Kylliäinen

5. Pyöräretki Kymijoella.
Pyöräily kauniissa maisemissa raittiissa ilmassa omassa tahdissa yksin tai hyvässä seurassa. Mikäpä sen mukavampaa liikuntaa.

2.11.2023 20:43Vastaa
0 0
Matti S

Kuva nro 9. Kansainvälinen show-tunnelma! Ja mitkä tähdet! Wau!

2.11.2023 20:45Vastaa
1 0
Minna

Kuva numero 9

Ihana kulttuurimummo! 🤩

2.11.2023 20:52Vastaa
1 0
Maajo

Kuva nro 1.
Ihanat värit ja Tykkimäen mahtava syksyisen pimeän illan tunnelma 🙂

2.11.2023 20:59Vastaa
0 0
Heli S

Upea kuvakulma,joka tuo kauniit värit hyvin esiin,suorastaan mahtava!

2.11.2023 21:05Vastaa
0 0
Hellu

Kuva nro1
Upean värikäs kuva,kaunis ja erinomainen kuvauskulma!

2.11.2023 21:07Vastaa
0 0
Tiina Sakkara

3.
Hieno tunnelma saatu kuvaan. Esityksen onnistumisen aistii tästä hyvin. Anjalankosken Teatteri ❤️

2.11.2023 21:12Vastaa
3 0
Jaana

Kuva numero 3
Hieno kuvakulma.Teatteri antaa niin paljon katsojille ja tekijöille.

2.11.2023 21:37Vastaa
2 0
.

3. Teatteri❤️

2.11.2023 21:41Vastaa
3 0
Marko Partanen

Upea kuva upeasta teatterista. Talo täyttää parin vuoden päästä 100 vuotta.

2.11.2023 21:49Vastaa
2 0
Sanna

Numero 6 lehmäjooga

Kaunis kesöpäivä lehmät ja jooga, mikä loistava pari, rentoa tekemistä ja hyvää oloa.

2.11.2023 21:51Vastaa
3 0
Marko Partanen

Kuva numero 3.
Upea kuva upeasta teatterista. Talo täyttää parin vuoden päästä 100 vuotta.

2.11.2023 21:52Vastaa
2 0
mooka

kuva nro 1. niin tunnelmallinen!

2.11.2023 21:58Vastaa
0 0
RM

numero 1. ihana tykkimäki 🙂

2.11.2023 22:01Vastaa
0 0
AT

Kuva 3. Anjalankosken teatteri avaa ovensa niin lapsille kuin aikuisillekkin. Ihana paikka kohdata mitä ihanimpia ihmisiä ja kokea mitä hienoimpia hetkiä ja tunteita!

2.11.2023 22:03Vastaa
2 0
inkeri

kuva numero 1, tekkee ihan mieli huvipuistoon ku tätä kattelee!

2.11.2023 22:06Vastaa
0 0
Markku Kekki

Kuva 3
Anjalankosken Teatteri on lähellä sydäntä😊

2.11.2023 22:07Vastaa
3 0
ER

1. Kuva. Ihanat värit ja tunnelma!

2.11.2023 22:08Vastaa
1 0
JK

Kuva nro 2

2.11.2023 22:10Vastaa
0 0
molia

kuva 1 on niin ihanan syksyinen

2.11.2023 22:11Vastaa
1 0
Carola

kuva 1

Ihana tunnelmallinen Tykkimäki syysiltana🫶

2.11.2023 22:11Vastaa
0 0
monica harjula

Numero 3
Kuvasta heijastuu näyttelemisen aitous parhaimmillaan

2.11.2023 22:12Vastaa
3 0
Minna Salmenkangas

Kuva nro 3.
Teatteri on ihanaa heittäytymistä ja monipuolista kulttuuria

2.11.2023 22:25Vastaa
2 0
Teija Nakari

Rauhaa ja aktiivisuutta. Kaikille mahdollista

2.11.2023 22:30Vastaa
0 0
Tiina L.

Kuva no 3.
Lämminhenkinen otos näyttelijöistä ja näyttämöstä.

2.11.2023 22:32Vastaa
3 0
Meri Teerisaari

Teatteri on sielunruokaa.

2.11.2023 22:34Vastaa
2 0
Eeva-Liisa Nikula

kuva n:o 9 on paras
siinä on hyvä fiilis

2.11.2023 22:36Vastaa
1 0
Helena Pösö

Cabare ja hullutteleva mummo,
mikä sen hauskempaa 👍😎

2.11.2023 22:46Vastaa
1 0
Helena Pösö

Cabare ja hullutteleva mummo,
mikä sen hauskempaa 👍😎

2.11.2023 22:46Vastaa
0 0
Helena Pösö

Cabare ja hullutteleva mummo,
mikä sen hauskempaa 👍😎

2.11.2023 22:46Vastaa
0 0
Hessu

Cabare ja hassutteleva mummo,
mikä sen hauskempaa!

2.11.2023 22:47Vastaa
0 0
J. Vares

Kuva numero 3.

Teatteri on hieno laji!

2.11.2023 22:49Vastaa
3 0
Pauliina

Teatteri hoitaa mieltä ❤

2.11.2023 22:50Vastaa
2 0
Sari J

Kuva 3, koska rakastan teatteria!

2.11.2023 23:02Vastaa
2 0
Ramona M

Kuva numero 1

Ihanat värit ja valot 💛
Huvipuisto kaunis pimeällä valojen loisteessa🤩 kuvakulma myös mahtava

2.11.2023 23:04Vastaa
0 0
Marjo

Jotenkin ristiriitainen kisa. Kuvana 1 paras, mutta itseäni eniten lähellä on musiikki ja keikat, joka kuvastaa myös Kouvolaa. Tarjonta on hyvää.

2.11.2023 23:12Vastaa
0 0
Elina Toimela

3. Kouvolalaiset harrastajateatterit ovat aivan omaa luokkaansa Suomessa. Taitavat harrastajat tekevät puhuttelevia näytelmiä, ja vetävät yleisöä ympäri maakuntaa. Kynnys harrastaa itseilmaisua on pieni, mutta huikea askel!

2.11.2023 23:17Vastaa
4 0
M

Kuva 2. Maaginen kuva yötaivaasta!

2.11.2023 23:25Vastaa
0 0
Matti Fagerlund

9. Mummot saa vaaritkin innostumaan ja lähtemään vaikka teatteriin.

2.11.2023 23:29Vastaa
1 0
Kirsi

Kuva numero 9. Vetävä kuva.

2.11.2023 23:45Vastaa
0 0
Elina

Kuva nro 1. Upeat värit.
Voi kun olisi saanut valita useamman, niin monta hyvää!

2.11.2023 23:52Vastaa
0 0
Taira

Kuva 3 Anjalankosken teatteri on vaisun oloinen kuvassa – mutta – siellä täytyykin käydä paikanpäällä toteamassa teatterilaisten vuosikymmeniä jatkunut into, ilo, taito, yhteisöllisyys ja rakkaus teatteriinsa sekä teatterin tekemiseen❤ Sukupolvet toisensa jälkeen ovat löytäneet teatterin kantavan voiman – samoin katsojat voimaantuneet näytelmien äärellä. Kaunis ja arvokas paikallisperinne jota ei saa lopettaa!

Kuva 3 näyttää hieman eri kulmasta teatterin loppukumarrukset kuin mitä katsoja on tottunut näkemään – mitä muuta mielenkiintoista talon kätköistä löytyisikään😉

https://anjalankoskenteatteri.fi/ajankohtaista

3.11.2023 0:27Vastaa
4 0
Pauliina Klemola

7.
Koska säännöt eivät kiellä oman kuvan äänestämistä.

3.11.2023 0:45Vastaa
0 0
Päivi Niemelä

1. Kouvolaan! Maagisen kaunis kuva, upea taianomainen karuselli hetki. Tässä kuvassa satumaisuus herää henkiin, niinkuin meissä kaikissa Kouvolalaisissa, luovaa satumaista voimaa, hetkittäin. Se riittää. Tässä kuvaaja on todella, enemmän kuin onnistunut, elokuva fiilis!

3.11.2023 0:46Vastaa
0 0
Anne Nurmela

Kuva nro 3. Hyvin onnistunut kuva tärkeästä paikasta. ❤️

3.11.2023 5:20Vastaa
1 0
Sanna Kuivalainen

Kuva nro 3 aplodit teatteriväelle 😊

3.11.2023 6:02Vastaa
1 0
Heli Kannasoja

Kuva 1

3.11.2023 6:14Vastaa
0 0
Maarit

Kuva 9. Aivan ihana teatteri ”mummo” 🥰

3.11.2023 6:51Vastaa
0 0
Katri Ruotsalainen

No 9 tietty, hyvä Hanna!

3.11.2023 7:10Vastaa
0 0
Sarianne Auvinen

Luontoretki Sippolassa puhutti minua ,täällä näkyy kirkas tähtitaivas ,vaikka kaupunki olemmekin. Luonto on lähellä jokaisen koskettavan tunneaistein ,eikä maksa mitään. Se hoitaa mieltä ja kuntoa. On tilaa olla ja hengittää raikasta ilmaa.

3.11.2023 7:27Vastaa
0 0
Laura

Kuva numero 7. Hienot värit ja tunnelma!

3.11.2023 7:53Vastaa
1 0
Sami Säynevirta

Kuva numero 7. Pidän itse keikoilla käymisestä ja oli ilahduttavaa nähdä kilpailussa myös bändikuva. Kuvassa on myös mielenkiintoinen värimaailma.

3.11.2023 8:03Vastaa
1 0
Tiina Punkanen

Kuva nro 9 Kouvola on hyvä kaupunki elää, kulttuuri ja luonto lähellä monipuolisena ❤️ Kuvan Mummo parasta ❤️

3.11.2023 8:14Vastaa
1 0
Pirkko Haikara

Kuva 3
Teatterin lämmin tunnelma ja vuorovaikutus yleisön kanssa välittyy. Teatteri on mainio paikka saada ja jakaa elämyksiä sekä antaa tunteiden tuntua ❣️

3.11.2023 8:20Vastaa
1 0
Miia Pesu

Kuva numero 7. Hieno kuva.

3.11.2023 8:41Vastaa
1 0
Aino Sisko Tellervo Rosenborg

Kuva no 7, upeat värit, Kouvolan bändit.

3.11.2023 8:52Vastaa
1 0
Marika Haloila

Äänestän kuvaa nro 3. Aplodit teatteriväelle.

3.11.2023 9:08Vastaa
1 1
Tuula M

Kuva nro 3: teatterikuva – yhteisöllisyyttä rakentava, tästä nauttivat sekä esiintyjät että yleisö

3.11.2023 9:24Vastaa
3 0
Paula

8. Maisema kuva on kyllä todella onnistunut. ja kertoo kaiken olleelisen

3.11.2023 9:43Vastaa
1 0
Martta

Kuva 7. Kulttuuri pitää kaupungin elossa, ja tämän kuvan avulla pääsi suoraan sisään tunnelmaan.

3.11.2023 10:27Vastaa
1 0
Leena Asikainen

Äänestän kuvaa numero 4
Kouvolassa aktiivinen jääkiekkoseura ja nuorille ohjausta.

3.11.2023 12:08Vastaa
1 0
pirjo perälä

9. Cabaret

Ihana mummo! Elämö vaatii välillä hulluttelua.

3.11.2023 13:14Vastaa
1 0
Iina

Kuva 1. Tykkimäkeen- kauniit värit ja Tykkimäki on ehdottomasti Kouvolan aktiivinen vetonaula

3.11.2023 14:18Vastaa
0 0
AL

Kuva 1

Kauniit valot js värit. Tykkimäki on aktiivisten Kouvolan vetonaula ja kaupunkilaisille tärkeä paikka.

3.11.2023 14:18Vastaa
1 0
Teija Jalonen-Mutanen

Lehmäjooga

Hullunhauska, mutta todellinen kuva!

3.11.2023 14:29Vastaa
3 0
Nimetön

Kuva 1

3.11.2023 14:41Vastaa
1 0
Päivi L

Kuva 9! Irti arjesta ja lisää virtaa!

3.11.2023 14:54Vastaa
2 0
Hennamari

Kuva 3.
Teatterissa, ja varsinkin harrastelijateatterissa on aina läsnä yhdessä tekemisen meininki ensimmäisestä läpiluvusta viimeisen näytöksen karonkkaan asti.

3.11.2023 15:59Vastaa
0 0
Eija Tuovila

Kuva nro.8, Mielakan maisemat

Tumman illan ja vaalean rinteen kontrasti, kaupungin ilta-/yönäkymä, hienot värit = tosi hieno kuva

3.11.2023 16:53Vastaa
0 0
Helena Lintunen

Nro 6. Hauska

3.11.2023 18:29Vastaa
0 0
Katri Kemppi

Kuva 5. Kaunista maalaismaisemaa kiven heiton päässä kaupungin keskustasta

3.11.2023 20:57Vastaa
0 0
Reksu

Ihanan värikäs kuva. Hienosti valaistu laite ja lisänä vielä kukat edustalla.

3.11.2023 21:41Vastaa
0 0
Henni Ruth

Kuva 6
Hyvän mielen kuva ja tapahtuma. Ko tapahtuma sai itsenikin aktivoitua kokeilemaan joogaa. 🙂

3.11.2023 21:56Vastaa
0 0
Kari Kallio

kuva no 8. Komeat maisemat ja tärkeä meille ja lapsille monia vuosia.

3.11.2023 22:00Vastaa
0 0
Eija M

Kuva 9 Hyvän mielen kuva, sommitelma ja värit kohdallaan. Mummoenergiaa tarvitaan !

3.11.2023 22:17Vastaa
0 0
Timo

Numero 8.
Silmiä hivelevä Kouvolalainen iltamaisema ”talviurheilukeskuksemme” laelta.
Tulee fiilis, kuin olisi Lapissa.

3.11.2023 23:25Vastaa
0 0
Jaana

Kuva 3
Aktiivinen Kouvola. Rakkaudesta lajiin.
Kuva kertoo kaiken.

4.11.2023 7:55Vastaa
1 0
Taija

1, joka kesäinen kohde koko perheelle

4.11.2023 9:58Vastaa
0 0
Harri Kosonen

Numero 5 ,hienot maisemat👍

4.11.2023 15:50Vastaa
0 0
Nitta Lusi

Kuva nro 7. Perustelu: Pauliinan kuva on hienoin ja myös siksi että kuva on otettu minun lähiöbaarista 😊

4.11.2023 23:30Vastaa
1 0
Teijo Rantala

6. Lehmäjoogaa! Siinä on minun taivaan värit ja luonto yhdistettynä aktiivisiin ihmisiin 10 pst.

6.11.2023 19:36Vastaa
0 0
Sussu

Kuva numero 1
Ihana tunnelma, upeat värit

7.11.2023 16:52Vastaa
1 0
Smirre

Ykkönen on ihanan tunnelmallinen ja perinteinen osa Kouvolaa

7.11.2023 19:45Vastaa
0 0
Marakatti

Nro 3
Teatterifiilis on hyvä ja siitä tulee hyvälle mielelle.
Kerrankin kuvattu teatteria eri kuvakulmasta. (Esim. Kouvolan teatterilta otettu kuva on jo tosi kulunut, kun kaikki siellä kävijät ottaa tuollaisen samanlaisen kuvan)

8.11.2023 13:17Vastaa
2 0
Riia

Numero 3, Anjalankosken teatteri on lähellä monien sydäntä, ja ansaitsee tunnustusta

8.11.2023 13:20Vastaa
1 0
Anja

3 Hieno teatteri hyvät näyttelijät .👍

8.11.2023 16:38Vastaa
1 0
Pia Pelkonen

Kuvassa 3 pääsee mukaan teatterin tunnelmaan. Innostuin itse vasta viime kesänä käymään teatterissa. Ihanaa, että näyttelijät tuovat iloa ja elämää lähelle katsojia ❤️

8.11.2023 16:45Vastaa
1 0
Arto

Nro. 3
Teatteri👌🇫🇮

8.11.2023 17:14Vastaa
0 0
Marlene

Kuva nro 3. Teatteri❤️

8.11.2023 17:45Vastaa
0 0
Anuska

Kuva 3.
Elämä on teatteria, hyvässä ja pahassa. Kuvaa hyvin monimuotoisuutta, joka toteutuu koko Kouvolassa. Tekemisen riemua, yhteisöllisyyttä, tekemistä yhdessä 👌🏻❤️

8.11.2023 20:07Vastaa
0 0
Minna

Kuva nro 1.

8.11.2023 20:38Vastaa
0 0
Mikko Ijäs

Ääni kuvalle numero 3.
Itse Myllykoskelaisena teatteri on hyvä henkireikä monelle kyläläiselle.
Itse käyn katsomassa kaikki näytökset. On ilo seurata tuttuja lavalla ja nähdä heidän motivaationsa ja kehityksensä vuosien varrella.

Kuvassa yhdistyy nämä kaikki elementit hienosti.

8.11.2023 22:40Vastaa
1 0
Satu

Kuva numero 3.
Lämmin tunnelma kuvassa kutsuu teatteriin 😊

8.11.2023 22:41Vastaa
0 0
Kaisa

Kuva 1, tykkimäki. Kaunis tunnelma.

9.11.2023 20:58Vastaa
1 0
Ansku

Kuva 1. Tunnelmallinen Tykkimäen syysilta!

9.11.2023 21:03Vastaa
1 0
Henna

1😄 hieno on kuva👌

9.11.2023 21:03Vastaa
1 0
Niko

1 hyvä kuva hienosta aktiviteetistä

9.11.2023 21:05Vastaa
1 0
Reeta

Kuva nro 1, ihanan syksyinen 🤎

9.11.2023 21:08Vastaa
0 0
Nikke

Kuva 1 ei vaadi selityksiä

9.11.2023 21:09Vastaa
0 0
Heikku

Kuva 1 ehottomasti

9.11.2023 21:14Vastaa
0 0
Osku

Kuva 1

9.11.2023 21:17Vastaa
0 0
Marika

Kuva 1. Upea tunnelmakuva!

9.11.2023 21:26Vastaa
0 0
Pirjo Laitinen

Kuva 5😍 Kouvolassa paljon kaunista maaseutua mikä kuvasta hienosti näkyy. Ja paljon upeita polkuja ja kuntoilureittejä.

10.11.2023 16:55Vastaa
0 0
Henski

Kuva 1. Todella tunnelmallinen kuva

16.11.2023 9:00Vastaa
0 0
Hemppa

Tunnelmallisin kuva on kuva 1 😃

16.11.2023 9:01Vastaa
0 0