Osallistu Kesä naapurustossa 2023 -valokuvakilpailuun!

Elisa | 10.7.2023

Vehreyttä, lintujen laulua, kesäisiä kerrostalopihoja ja maaseudun aurinkoisia peltoaukeita – Lounais-Suomen kesä on jälleen hemmotellut meitä kauneudellaan. On siis aika tutkailla omaa naapurustoa linssin läpi ja osallistua Kesä naapurustossa 2023 -valokuvakisaan! Lähetä valokuvasi 31.7.2023 mennessä.

Aamu-usva Aurajoella.
Tämä upea kuva mystisestä aamu-usvasta voitti Kesä Turussa -valokuvakilpailun vuonna 2022. © Jyri Aerikkala

Ohjeet osallistumiseen

Kilpailun teema

Kilpailun teema on 'Kesä naapurustossa 2023'. Kuten edellisinä vuosina, toivomme valokuvaajilta luovuutta napata filmille mitä erinäisempia tapoja, joilla naapurustoissa kesää vietetään, miltä kesä näyttää ja tuntuu Lounais-Suomessa. Ota siis kesäinen kuva, joka mielestäsi vastaa kisan teemaa.

Moottoripyöräilijä asfalttitiellä ja vanhoja puulatoja.
Marttilan naapurustoissa voi ihastella maaseudun kesätunnelmaa. © hoods.fi

Ota kesäinen kuva jostakin Lounais-Suomen (Varsinais-Suomen tai Satakunnan) naapurustosta kesän 2023 aikana. Lisää kuvan yhteyteen kuvausaika ja -paikka, sekä mielellään kuvaan liittyvä tarina. Osallistu enintään 3 kuvalla.

Milloin: Jätä kuvasi kilpailuun viimeistään ma 31.7.2023.

Voit osallistua kolmella eri tavalla, eli valitse näistä itsellesi sopivin:

 1. Sähköposti: Lähetä kuvasi osoitteeseen info@hoods.fi
 2. Instagram: Lisää Instagramissa avoimen profiilin kuvan yhteyteen #kesänaapurustossa2023 Huom! Jotta voit osallistua, Instagram-tilisi tulee olla julkinen.
 3. Facebook: Lisää kuva @knowyourhoods:in Facebook-sivun valokuvakisan postauksen kommenttiosioon. Postaus on kiinnitetty sivun yläreunaan.
Piha Port Arthurissa.
Vuoden 2020 voittajakuva aukaisi oven kesäiseen Port Arthuriin. © Carin Holmroos

Huomioithan, että naapurusto voi hyvin olla myös haja-asutusaluetta maaseudulla! Meillä Hoodsissa jokainen asuttu alue ansaitsee naapuruston tittelin. :)

Voittajien valinta ja palkinnot

 • Finaaliäänestys: Julkaisemme finalistit, eli mielestämme parhaat kuvat täällä blogissa 3.8.2023, jonka jälkeen lukijat saavat äänestää suosikkiaan kommentoimalla blogiin.
 • Instagram + Facebook äänestys: Äänestää voi myös somekanavissamme 3.8.2023 alkaen kisan aloituspostauksissa. Lisäksi julkaisemme finalistit päivittäin Instagramissa ja Facebookissa.

Eniten ääniä kommenttiosioissa saanut kuva voittaa. Suoritamme myös kaikkien äänestäjien kesken arvonnan.

 • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan elo-syyskuussa Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
 • Palkinnot:
  • Äänestäjien suosikki: 50e lahjakortti vapaavalintaiseen palveluun Lounais-Suomessa
  • Äänestäjän palkinto: 20e lahjakortti vapaavalintaiseen palveluun Lounais-Suomessa
Apilan kukkia nurmella.
Naapurustossa voi katsella myös lähellä olevia yksityiskohtia ja inspiroitua niistä. © hoods.fi

Kilpailun ehdot

 • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajilla.
 • Kilpailun järjestää Know Your Hoods.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia ja kuvatekstejä tätä valokuvauskilpailua koskevissa julkaisuissa omissa verkkopalveluissaan ja muissa kanavissa (esim. some) siten, että valokuvaaja on aina mainittu kuvan yhteydessä. 
 • Know Your Hoodsilla on oikeus rajata kuvaa Instagramiin sopivaksi finaalia varten. Blogin finaaliäänestyksessä kuva julkaistaan alkuperäisessä muodossa.
 • Jos haluat valokuvan tekijänoikeuksien yhteydessä mainittavan jonkin muun nimen kuin nimesi Facebookissa tai nimimerkkisi Instagramissa, sisällytä tieto valokuvan postauksen yhteyteen.
 • Jättämällä valokuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia ja/tai yksityisyyden suojaa.
 • Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen. 
 • Kilpailuun voivat osallistua 12 vuotta täyttäneet henkilöt, alaikäiset vanhempien/huoltajan suostumuksella.
 • Järjestäjät voivat halutessaan valita ylimääräisiä voittajakuvia. 
 • Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla. Jos yksi henkilö on toimittanut useamman kuin 3 kuvaa, osallistuvat 3 ensimmäiseksi toimitettua kuvaa kilpailuun.
 • Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta sen kanavan kautta, jolla hän on osallistunut kilpailuun. Voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiin, jonka jälkeen kilpailun järjestäjät voivat valita toisen voittajan.
 • Kokonaiskilpailun voittajakuvista ja/tai kuvaajasta voidaan tehdä juttu järjestäjän blogiin ja some-kanaviin sekä Turun Seutusanomiin.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa rikkoa kenenkään oikeuksia tai halventaa ketään. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tätä sääntöä rikkovat kuvat kilpailusta.
 • Yksittäinen kilpailija voidaan poistaa kilpailusta, jos hän rikkoo huomautuksesta huolimatta sääntöjä.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailun sääntöjä tarvittaessa, kuitenkin viestien muutoksista sosiaalisen median kanavissa.
 • Meta ei ole osallisena somessa tapahtuvissa arvonnoissa.

Onnea kilpailuun!

-Elisa & Know Your Hoods tiimi

P.S. Voit tutustua tuleviin kuvauspaikkoihin tutkimalla Turun seudun asuinalueita maksuttoman naapurustojen hakukoneemme avulla!

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jätä kommenttisi ja avaa keskustelu :)