Kesä naapurustossa -valokuvakisan voittajat – Voittiko suosikkisi?

Susanna | 12.8.2021

Kesä naapurustossa -valokuvakisaan osallistuttiin lähes sadalla kesäisellä kuvalla, joista lukijat äänestivät suosikkiaan. Valokuvakisan voittajat ovat nyt selvillä! Voittiko sinun suosikkisi?

Tänä vuonna kesä on hellinyt naapurustoja ja niiden asukkaita oikein urakalla. Raatimme valitsi hienojen kesäkuvien joukosta 12 upeaa kuvaa finaaliin, joista lukijat äänestivät suosikkinsa voittoon. Ääniä kilpailuun tuli jopa yli 200! Voittiko suosikkikuvasi?

Palkintoina arvoimme lahjakortteja omavalintaisiin ravintoloihin Lounais-Suomessa. Myös äänestäjien kesken arvottiin 20 euron lahjakortti omavalintaiseen ravintolaan. Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse (kannattaa tarkastaa myös roskaposti)!

Äänestäjistä arvonnan voitti 'Solveig'. Onnea! :)

Yleisön suosikki: Huomenia Huittisista!

"Hyvää huomenta Huittisista!" - @arolanjanne

Huittisten Karhiniemen auringonnousu tarjoaa kesän kauneutta parhaimmillaan. Tähän kuvaan rakastui suurin osa äänestäjistä eli huimat 33%. Yleisön suosikkikuvan ottaja palkitaan 50 euron lahjakortilla omavalintaiseen ravintolaan. Onnea @arolanjanne!

Äänestäjät perustelivat valintaansa seuraavasti:

"Tämän lämpimän ja erikoisen kesän kauneus kiteytyy tähän kuvaan. Koronasta huolimatta olemme saaneet nauttia kauniista ja värikylläisestä kesästä." - Marjatta

"Lumoava auringonnousu antaa lupauksen kauniista kesäpäivästä." - Minna

"Huomenta Huittisista, on oma suosikkini. Tuon kauniimmaksi ei Suomen kesästä otettu hyvälaatuinen valokuva tule!" - Ämmä

2. SIJA: Urbaania tunnelmaa Turun Verkahovissa

Auringon värittämä taivas Verkahovin yllä.
© Erja Ikävalko

"Ilta-auringon heijastamaa kultaa Verkahovin nurkilla." - Erja Ikävalko

Turun Verkahovissa luonto ja urbaani kaupunkiympäristö elävät sopusoinnussa. Laskeva aurinko värittää taivaan ja Verkahovin tiiliseinä herää samalla henkiin. Tämä Erja Ikävalkon ottama kuva sijoittui kilpailussa toiseksi 14 % äänistä.

Äänestäjät perustelivat valintaansa seuraavasti:

"Kuvaa katsoessani voin tuntea ilta-auringon lempeän lämmön ihollani. Mieleni tekisi oitis lähteä Turun kesäyöhön!" - Riikka

"Kuvassa välittyy aito kesäillan lämpö ja tunnelma. Kuvaa katsoessa mieli lepää ja katsoja rentoutuu. Upea kuva kesäisestä Turusta." - Kirsi

"Kuvaaja on onnistunut tunnelman luomisessa, kun ilta hämärtyy ja auringon valo peilautuu asuintaloon. On vain tämä hetki ja se riittää." - Tuire

Instagram-suosikki: Citykettu Turun sykkeessä

Kettu on juuri puhaltanut voikukan.
© Instagram-tili @jncuevas

"This pollen is very sweet..." -@jncuevas

Kesäiset naapurustot tarjoavat ihmisten lisäksi paratiisin myös monenlaisille eläimille. Vaikka muun muassa ketut, rusakot ja fasaanit ovatkin kiinteä osa naapurustojen elämää, on niistä vaikea saada napattua näin tarkkaa kuvaa! Insta-äänestyksen voittaja palkitaan 20 euron lahjakortilla.

Äänestäjät perustelivat valintaansa seuraavasti:

"Ehdottomasti kaunein, kuvassa kaikki on vaan kohdallaan ja se kuvaa niin ihanasti suomen luontoa." - Kia

"Eläinten soisi näkyvän elinympäristössä enemmänkin sen sijaan, että elinkelpoisia ympäristöjä tuhotaan surutta ja elintilaa kavennetaan. Olemme kaikki osa luontoa ja kunnioittamisen arvoisia." - Ammi

"Beautiful picture and it is probably hard to capture a fox in such a good way." - Venla

Kaikki 12 kesäistä finalistia

1. Kesäpäivän harmoniaa Naantalissa

Kesäinen ja kutsuva piha Naantalin Vanhassakaupungissa.
© Instagram-tili @les.arenes

"#naantaliaskelaskeleelta" -@les.arenes

Raadin perustelu: Kesäinen piha Naantalin Vanhassakaupungissa suorastaan odottaa juhlijoita pihamaalle. Värikkäät puutalot ja vehreyttä tuovat kasvit kutsuvat tutustumaan pihamaan syövereihin ja naapurustoon lähemmin. Naantali ei suotta ole kesäkaupunki ja tämä kuva tiivistää sen tunnelman hienosti. Kuva tulkitsee kisan teemaa erinomaisesti.

2. Yöuinnilla Naantalissa

Kaksi henkilöä iltauinnilla auringonlaskun aikaan.
© Instagram-tili @annaylisaari

"Helteisen päivän myöhäinen ilta Naantalin kylpylän rannassa kutsui uimareita vilvoittelemaan itseään ennen yöunia." -@annaylisaari

Raadin perustelu: Kesän helteet ovat varmasti hellineet meitä kaikkia - osa nauttien niistä enemmän kuin toiset. Kuumuuteen on haettu helpotusta niin rannoilta kuin virkistävistä limonadeista. Yöuinti on kaunis otos suomalaisesta merimaisemasta, jossa kiteytyy valoisten kesäiltojen kauneus ja mieltä rauhoittava tyyni meri. Naantalin naapurustoissa saaristoa ja merimaisemaa riittää yllinkyllin ja näihin maisemiin olisi ihana asettua pidemmäksikin aikaa!

3. Kerrostaloelämää Euran Kauttualla

Värikkäiden linnunpönttöjen muodostama kerrostalo puun rungolla.
© Anu Härkönen

"Sointuisaa naapurisopua Kauttuan ruukinpuistossa" -Anu Härkönen

Raadin perustelu: Kauttualla sijaitseva hurmaava lintujen kerrostalo muistuttaa hienosti luonnon ja ihmisten elämän sopusoinnusta. Ihmiset voivat omalla aktiivisuudellaan lisätä naapurustojen viihtyisyyttä esimerkiksi veikeillä linnunpöntöillä ja samalla auttaa naapurustojemme pienempiä asukkaita. Todellinen hyvän mielen kuva.

Psst. Euran kunta ja sen mielenkiintoiset naapurustot tulevat osaksi Know Your Hoodsia elokuun lopulla.

4. Urbaania tunnelmaa Turun Verkahovissa

Auringon värittämä taivas Verkahovin yllä.
© Erja Ikävalko

"Ilta-auringon heijastamaa kultaa Verkahovin nurkilla." - Erja Ikävalko

Raadin perustelu: Verkahovissa luonto ja urbaani kaupunkiympäristö elävät sopusoinnussa. Laskeva aurinko värittää taivaan ja Verkahovin tiiliseinä herää samalla henkiin. Tunnelmallisella taivaalla linnut vaeltavat kohti seuraavaa pesäpaikkaa ja lehmukset suojaavat katuja. Tältä näyttää kesäilta parhaimmillaan kaupungin keskustassa.

5. Citykettu Turun sykkeessä

Kettu on juuri puhaltanut voikukan.
© Instagram-tili @jncuevas

"This pollen is very sweet..." -@jncuevas

Raadin perustelu: Kesäiset naapurustot tarjoavat ihmisten lisäksi paratiisin myös monenlaisille eläimille. Muun muassa ketut, rusakot ja fasaanit ovatkin kiinteä osa naapurustojen elämää ja ne muistuttavat luonnon monimuotoisuudesta ja kauneudesta. Kuva on todella taidokas ja sitä pysähtyy katsomaan pitkäksi aikaa. Mitäköhän mahtoi kettu tuumia puhaltaessaan voikukkaan?

6. Huomenia Huittisista!

"Hyvää huomenta Huittisista!" -@arolanjanne

Raadin perustelu: Huittisten Karhiniemen auringonnousu tarjoaa kesän kauneutta parhaimmillaan. Jokimaisema kera pilvien tähdittämän taivaan kiteyttävät suomalaisen kesän kauneuden. Kuvassa on hienosti ikuistetun värimaailman lisäksi erinomainen sommittelu ja ilmakuva luo kiinnostavan perspektiivin maisemaan.

7. Pikkuväen piilopaikka Paimiossa

Lapsi omenapuuhun rakennetussa majassa.
© Liisa Tommila

Raadin perustelu: Kesäisen naapuruston onnellinen asukas saa varmasti hymyn huulille! Paimion maaseudulla on tilaa myös pikkuväen rakennelmille ja mikä tekisi sen onnellisemmaksi, kuin oma maja puussa? Raatimme alkoi pohtimaan majaksi sopivia puita omista naapurustoistaan, joten kuva inspiroi hieman varttuneempaakin väkeä. :)

8. Romantiikkaa Kemiönsaaressa

Auringonlaskusta nauttiva pariskunta Kemiönsaaressa.
© Jari Kouvo

"Lähdimme retkelle Ölmosin uimarannalle Kemiönsaareen kuuman kesäpäivän illansuussa. Ranta tyhjeni perheistä. Rannalle jäi kuitenkin sveitsiläinen nuoripari. Olivat retkeilyautolla lomalla Suomessa. Kysyin heitä varovasti kuvaan tuonne niemennokkaan istumaan. Pyysivät lähettämään kuvan. Toivottavasti jäi mukava muisto suomalaisesta kesäillasta ja auringonlaskusta." - Jari Kouvo

Raadin perustelu: Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa ja se pitää taas kerran paikkansa! Kemiönsaaren ihastuttava ja vangitseva auringonlasku naulitsee katseen ja kiteyttää monenmoisia tunnetiloja. Voiko kauniimpaa päätöstä kesäillalle olla? Hienoa, että kuvaaja on tarttunut rohkeasti hetkeen ja ikuistanut kuvan matkailijoiden ja meidän iloksi.

9. Vehreää tunnelmaa Raision Uikkupolulla

Ranta-alpin kukka kruunaa kaislikon rajaaman polun.
© Instagram-tili @aamuvirkkuofficial | Pilvi Orpana

"Paikoittain tuntui, että olin sademetsässä, sen verran kookkaaksi kaislikko oli kasvanut. Joka puolelta kuuluva lintujen iloinen aamukonsertti oli ihanaa kuunneltavaa ja olenkin sitä mieltä, ettei Juhannuspäivän aamu olisi voinut alkaa paremmin." -@aamuvirkkuofficial | Pilvi Orpana

Raadin perustelu: Uikkupolku on yksi Raision pidetyimmistä ulkoilureiteistä eikä ihme, sillä se on kovin kaunis ja sopivan mittainen monelle kulkijalle. Kuvan ylväs ranta-alpi toimii kuin kruununa kuvankauniissa kaislikossa. Kuvaaja on onnistuneesti ikuistanut kesäkuun raikkaan vehreyden ja kuvaa katsoessa tekee välittömästi mieli lähteä itsekin luontoon.

10. Yksityiskohtien kauneutta Turun Kastussa

Maitotonkka ja kahvimylly luovat pelargonioiden kanssa kauniin yksityiskohdan.
© Päivi Talvitie

"Kuin vanhaan aikaan..." -Päivi Talvitie

Raadin perustelu: Vanhanajan maalaistunnelmaa voi kokea myös kaupungissa kuten tässä kastulaisessa pihapiirissä on tehty. Kuva kuljetti meitä raatilaisia lapsuuden kesiin. Kauniin asetelman kruunaa lämmin kesäillan valo, jonka ansiosta kuvaa on miellyttävä katsella ja miettiä menneitä.

11. Maalaistunnelmaa Turun Kuralassa

Vanha peltokone ladon laidalla.
© Atte Heinonen

"Kuralan kylämäen kalustoa." -Atte Heinonen

Raadin perustelu: Kesä on usein rauhoittumisen ja levon aikaa ja samoihin tunnelmiin vie Kuralan Kylämäen pysähtynyt tunnelma. Kuva vangitsee taidokkaasti Kuralan tunnelman, ja sen onnistunut valaistus kruunaa kauniin sommittelun ja loistavan kuvakulman. Nyt ei ole kiire minnekään.

12. Puutarha herää henkiin Peltolassa

Unikot ovat kasvaneet läpi mustan penkin Peltolan siirtolapuutarhassa.
© Ildikó Kivikari

"...vaikka mustan penkin läpi!" -Ildikó Kivikari

Raadin perustelu: Kesä on ihmeiden aikaa ja sen huomaa erityisen hyvin puutarhassa. Luonto herää henkiin ja kaikki kasvaa aivan silmänräpäyksessä. Peltolassa sijaitsevassa siirtolapuutarhassa unikot ovat vallanneet jo penkitkin. Raatimme ihastui hauskaan kesäkuvaan ja oivaltavaan kuvatekstiin.

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Tutustu kuviin ja valitsi suosikkisi su 22.8. klo 23.59 mennessä. Eniten ääniä saanut kuva voittaa pääpalkinnon. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto.
  • Jätä blogin lopussa kommenttikenttään suosikkikuvasi numero ja lyhyt perustelu, miksi kuva on suosikkisi. Ei ole helppo valinta!
  • BONUS: Jaamme finalistikuvat myös Know Your Hoodsin Instagram-tilillä. Instassa eniten reaktioita saanut kuva palkitaan. Voit siis tykätä myös siellä suosikistasi tai vaikka kaikista kuvista, jos ne mielestäsi ansaitsevat äänesi :)
  • HUOM! Jos molemmissa äänestyksissä on sama voittaja, voittaa IG-äänestyksen palkinnon 2. eniten IG:ssä reaktioita saanut kuva.

Mikä kuvista on suosikkisi? Äänestä blogin kommenttiosiossa.

HUOM! Kommentin jättämisen yhteydessä pyydämme sähköpostin, jonka avulla otamme yhteyttä äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittajaan. Emme käytä sähköpostia muuhun tarkoitukseen, ellet tilaa uutiskirjettämme. Ei siis tule spämmiä vaan pelkkää priimaa!

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

- Know Your Hoodsin tiimi

P.S. Jos haluat tutustua tarkemmin Turun seudun naapurustoihin, kokeile maksutonta naapurustojen hakukonettamme ja tee löytöjä!

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Hasan

Huomenta Huittisista on kaunein. 6.

12.8.2021 10:15Vastaa
8 1
Mari Ruohonen

Hyvää huomenta Huittisista on suosikkini

12.8.2021 10:39Vastaa
4 0
Teemu Haavisto

6. Top 2 kuva kilpailussa ja kotipaikka edulla ohi. 👍

12.8.2021 10:45Vastaa
4 0
Marika

6 – kappale kauneinta Suomea ❤️

12.8.2021 10:59Vastaa
6 0
Maria

Todella hienoja kuvia kaikki omalla tavallaan, mutta kuvassa 7. eli Paimion puumajassa oli jotain erityisen sykähdyttävää. Pojan hymyyn tiivistyy kesän ilot. 😊

12.8.2021 11:07Vastaa
1 0
Marjatta Kaljunen

Numero 6. Tämän lämpimän ja erikoisen kesän kauneus kiteytyy tähän kuvaan. Koronasta huolimatta olemme saaneet nauttia kauniista ja värikylläisestä kesästä.

12.8.2021 11:22Vastaa
4 0
Laura Lähde

Kuva 2. Yöuinnilla Naantalissa
Ihana kuva; Suomen kesä ja meri 🇫🇮❤️

12.8.2021 11:34Vastaa
2 0
Petri Äikiä

kuva 6 Huomenia huittista On hienosti vangittu aamuisen hetken kauneus

12.8.2021 11:35Vastaa
6 0
Anu Laine

Nro 2
Huikea auringon lasku. Kuvasta henkii samalla rauha ja toiminta ❤️👌

12.8.2021 11:36Vastaa
0 0
Elsa Nova

Suosikkikuvani on nro.5 eli city-kettu Turun sykkeessä 😍 Naapurustot ovat muidenkin kuin meidän ihmisten asuinympäristöjä ja tämä kuva muistuttaa kenen kaikkien kanssa jaamme kotiseutumme! 🧡

12.8.2021 11:39Vastaa
6 0
Sonja

Kaikki finalistikuvat ovat sykähdyttävän hienoja ja paljon puhuvia! Onnea kaikille finalisteille ja taitaville valokuvaajille! Oma suosikkini on kuva nro. 8 Romantiikkaa Kemiönsaaressa. Kuva on kuin postikortti tai maalaus — voin kuvitella miten se päätyy sveitsiläisen pariskunnan kodin seinälle.

12.8.2021 11:41Vastaa
1 0
Virve Laakso

Kuva 2
Yöuinnilla Naantalissa.
Kesäyö ja sen tunnelma väreilee Annan kuvassa. Hienoa!

12.8.2021 11:53Vastaa
1 0
Ruut Jonsson

Yö uinnilla Naantalissa on paras, äänestän sitä.

12.8.2021 11:54Vastaa
1 0
Kaisa

2 – ihanan seesteinen. Kesän ydin.

12.8.2021 11:54Vastaa
1 0
Eeva-Maria

Huittisten aamukuva on upea!

12.8.2021 11:59Vastaa
6 0
Toni

12. Kuva. On mukava nähdä että luonto valtaa alaa ihmisiltäkin, eikä aina vain toisinpäin. 🙂 Hienoja kuvia kaikki!

12.8.2021 12:00Vastaa
0 0
Sami Kujanoää

Numero 6. Kaunis auringonnousu!

12.8.2021 13:00Vastaa
4 0
Riikka Peippo

Kuva 6. Lumoavaa maisemaa silmänkantamattomiin

12.8.2021 13:07Vastaa
3 0
Sirkka Arppe

Valinnan vaikeutta, erilaisia tunnelmia ja kaikki omalla tavallaan hienoja kuvia. Romanttiikkaa Kemiönsaaressa saa ääneni.

12.8.2021 13:11Vastaa
2 0
Sarita

Paras on nro 2 Yöuinnilla. Idyllinen, seesteinen ja kaunis kuva.

12.8.2021 13:53Vastaa
0 0
Päivi Säiniö

8. Romantiikkaa Kemiönsaaressa
En lukenut kuvatekstiä, lumouduin kuvasta.
Vangitseva! Heijastukset! Yksityiskohdat ja kokonaisuus täydentävät toisiaan. Ajaton ja juuri tässä hetkessä.

12.8.2021 14:00Vastaa
2 0
Raili Pentikäinen

Yö uinnilla Naantalissa.
Kotipaikka

12.8.2021 14:44Vastaa
0 0
Arja Sulander

6 ehdottomasti

12.8.2021 15:25Vastaa
3 0
Jaana

Kuva 2 Yöuinnilla Naantalissa: Ihana kesäyön tunnelmakuva, hienot sävyt

12.8.2021 16:19Vastaa
2 0
Riikka

Ääneni saa urbaani tunnelma Turun Verkahovissa eli 4. kuva. Kuvaa katsoessani voin tuntea ilta-auringon lempeän lämmön ihollani. Mieleni tekisi oitis lähteä Turun kesäyöhön!

12.8.2021 16:45Vastaa
5 0
Kirsi

Äänestän kuvaa 4: Urbaania tunnelmaa Turun Verkahovissa.
Kuvassa välittyy aito kesäillan lämpö ja tunnelma. Kuvaa katsoessa mieli lepää ja katsoja rentoutuu. Upea kuva kesäisestä Turusta.

12.8.2021 17:06Vastaa
3 0
Jaana Alander

Nro 4
Kuvasta voi aistia lempeän lämpimän kesänyön tunnelman, kun kaupunki nukkuu. Tunnelmallinen, aistikas.

12.8.2021 17:09Vastaa
3 0
Merja

Numero 4. Upea, samalla urbaani ja pehmeä tunnelma.

12.8.2021 17:18Vastaa
3 0
Marja Hakalax

Puutarha herää henkiin Peltolassa
Hieno luonnon tekemä asetelma

12.8.2021 17:45Vastaa
0 0
Tuire

Valokuva numero 4 on minun valintani.
Kuvaaja on onnistunut tunnelman luomisessa, kun ilta hämärtyy ja auringon valo peilautuu asuintaloon. On vain tämä hetki ja se riittää.

12.8.2021 18:01Vastaa
3 0
Inka

3. Kerrostaloelämää Euran Kauttualla ❤
Enemmän pitäisi olla joka kaupungissa kuvitettuja linnunpönttöjä 🥰

12.8.2021 18:38Vastaa
5 0
Heidi

Nro 6

12.8.2021 18:59Vastaa
4 0
Pirjo Turunen

Suosikkini on numero 4, koska kuvan tunnelma on niin todellinen, että voi kuvitella olevansa itse ihailemassa urbaania maisemaa.

12.8.2021 19:07Vastaa
3 0
Maarit

Numero 10. Siinä on niin kesäisen lämmin ja kodikas tunnelma.

12.8.2021 19:10Vastaa
1 0
Anita

Kuva 3. Hauskat, koristeelliset kodit pikkulinnuille. Värikkäät pöntöt kesän vihreyden keskellä upean näköistä.

12.8.2021 19:22Vastaa
3 0
Petteri

Kuva 6 on kuin taulu. Upea!

12.8.2021 19:23Vastaa
3 0
Riikka

Kuva numero 7. Ihana pieni mies nauttii kesästä.

12.8.2021 19:53Vastaa
1 0
Minna Savijok

Kuva nro 6 kaunein.
Lumoava auringonnousu antaa lupauksen kauniista kesäpäivästä.

12.8.2021 19:55Vastaa
4 0
Saara

7 – kesä ja lapsen ilo on parasta!

12.8.2021 19:58Vastaa
1 0
Minni Lehto

Kuva 7. Pikkuväen piilopaikka Paimiossa

Ihanaa maalaistunnelmaa ja kuva saa minut hymyilemään!

12.8.2021 20:00Vastaa
0 0
Daniela

2
Aivan ihana tunnelma, sen voi tuntea kuvasta!

12.8.2021 20:02Vastaa
0 0
Tarja Mansoniemi

Kuva nro 6. Siinä on niin hienosti saatu valjastettua upeiden luonnon tarjoamien värien hetki.

12.8.2021 20:03Vastaa
2 0
Sirpa Jalarvo

Kuva nro 6 on mielestäni kaunein. Upeat värit, hieno maisema.

12.8.2021 20:04Vastaa
3 0
Henna Uusitupa

Kuva 7 on suosikkini.
Ihana maja puussa. Tulee mummola mieleen ❤

12.8.2021 20:05Vastaa
0 0
Joonas

Äänestän kuvaa numero 4. Mukavasti värit tanssivat taivaalla ja ovat sopusoinnussa miljöön kanssa.

12.8.2021 20:07Vastaa
3 0
Rita Smolander

Pikkuväen piilopaikka Paimiossa 7, on tunnelmallinen, kesäinen kuva, piilopaikasta

12.8.2021 20:14Vastaa
0 0
Pia Sironen

Ehdottomasti mieleenpainuvin, paras pirteä kuva on numero 3 !🌝🐦
Kuva-aiheen, hauskat pikkulintujen pöntöt, ottaisin mielelläni myös omaan naapurustoon.

12.8.2021 20:21Vastaa
4 0
Noora Vuoristo

Nro 7. Iloinen pikku veitikka kurkkaa puusta.

12.8.2021 20:25Vastaa
0 0
kalevi järne

Romantiikka Kemiönsaaressa n:o 8.
Upea kuva kesäillasta.

12.8.2021 20:33Vastaa
1 0
Sisko Ranta

Pienimies niin iloisena.

12.8.2021 20:46Vastaa
0 0
Päivi Laakso

Nro 7. Pikkuväen piilopaikka Paimiossa on paras. Tunnen pikkupojan ja tiedän majankin, poikani ja vaimonsa omenapuumaja, lasten lempipaikka ❤

12.8.2021 20:58Vastaa
0 0
Hyvinkään Mies

Kuva 3 paras ilmentymä ihmisten sopusoinnusta muuhun luontoon…😃😃😃

12.8.2021 21:25Vastaa
4 0
Juha Salminen

6. upeat värit, hieno jokimaisema. Näissä maisemissa päivä ei voi alkaa muuta kuin hyvin.

12.8.2021 21:36Vastaa
2 0
Marko Matoniemi

6 Huomenia Huittisista. Sen verran harvinaista nähdä Kokemäenjoki noin tyynenä. Itse en ole kokenut tuollaista melontareissuilla.

12.8.2021 21:40Vastaa
2 0
Terhi Reponen

Kuva numero 8 ! Elävän maaseudun lapsilla ja nuorilla on puuhaa pihapiirissä ja lähikylällä. Ei sieltä tarvitse, eikä voida lähteä kaukaisiin huvituksiin. Tiedetään, missä nuoriväki on. Kun on jännittävää tekemistä, ei tarvitse olla pahanteossa. Perheillä yhteistä aikaa, kun vanhemmat ja isovanhemmat rakentavat puuhapaikkoja omille ja naapuruston lapsille. Ulkona olo tuo voimia talven selättämiseen.

12.8.2021 21:49Vastaa
0 0
Susanna K.

11. Maalaistunnelmaa Turun Kuralassa

12.8.2021 21:50Vastaa
0 0
Terhi Reponen

Äänstin vahingossa n:o 8, ääneni menee numerolle 7 !!

12.8.2021 21:51Vastaa
0 0
Magnus Forsström

Valitsen kuvan numero 8, koska se on niin romanttinen!

12.8.2021 22:05Vastaa
1 0
Kirsi Nurmi

Suosikkikuva on numero 2. ”Yöuinnilla Naantalissa”. Tunnelmaa.

12.8.2021 22:11Vastaa
1 0
Hanna-Riikka Salminen

Kuva 4. Auringonlasku urbaanissa miljöössä luo hienon kontrastisen tunnelman. Tähän maisemaan voisi sijoittaa vaikka minkälaisen tarinan.

12.8.2021 22:22Vastaa
2 0
Salla-Mari

Paimion kuva nro 7 on suosikkini. Kuvasta aistii lapsen ilon ja riemun.

12.8.2021 22:33Vastaa
0 0
Maija Peräniitty

6.Huomenia Huittisista

12.8.2021 22:44Vastaa
3 0
Saila

8.

12.8.2021 22:45Vastaa
0 0
Sari

6. Huomenta Huittisista! Kuva vangitsee katsojan tunnelmalla, upea vesistö ja värit, luonto.

12.8.2021 23:03Vastaa
3 0
Atte Heinonen

Kuva nro 5 teki itseeni ylivoimaisesti suurimman vaikutuksen seuraavista syistä:

-Hieno värimaailma
-Näyttävä kohde, joka myös ”poseeraa” tyylikkäästi
-Kohde erottuu taustasta tehokkaasti
-Hyvin valittu perspektiivi

12.8.2021 23:14Vastaa
0 0
Laura

7. Pikkuväen piilopaikka Paimiossa

13.8.2021 7:32Vastaa
0 0
Pirjo

Kuva 7. Kiva ajatus/kauniit värit. Sopii lapsille ja aikuisille.

13.8.2021 10:50Vastaa
0 0
Titta

5. Upea kuva!

13.8.2021 10:53Vastaa
0 0
Saara

Numero 5!

13.8.2021 11:40Vastaa
0 0
Behzad

5

13.8.2021 11:43Vastaa
0 0
Jonna

Numero 5. Kaunein kuva yksityiskohtineen, väreineen ja asettelultaan.

13.8.2021 11:51Vastaa
0 0
Anna K

5. Wildlife in Turku – koska kaunis ja onnistunut kuva ketusta kaupunkiympäristössä!

13.8.2021 11:52Vastaa
0 0
Kia Einonen

5 on ehdottomasti kaunein, kuvassa kaikki on vaan kohdallaan ja se kuvaa niin ihanasti suomen luontoa. 🦊

13.8.2021 12:05Vastaa
0 0
Phuong

Numero 5

13.8.2021 12:55Vastaa
0 0
Elise

Numero 5😍ihana luontokuva

13.8.2021 13:01Vastaa
0 0
Eki

3.

Kauttuan ruukinpuistosta lisätietoja löytyy mm. osoitteesta https://www.eura.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kauttuan-ruukinpuisto/

13.8.2021 13:13Vastaa
0 0
Venla Seppälä

Number 5, beautiful picture and it is probably hard to capture a fox in such a good way

13.8.2021 14:03Vastaa
0 0
Piia

Kuva 8. Tässä kuvassa on kesäillan tunnelma ja taika kohdallaan upean värimaailman kera.

13.8.2021 15:07Vastaa
0 0
Ritva

Hei! Huittisista otettu kuva on kaunein .6.

13.8.2021 16:06Vastaa
3 0
teija vesala

Romantiikkaa Kemiönsaaressa…kuva kertoo kaiken, aivan ihan ja romanttinen kesäyö

13.8.2021 16:59Vastaa
1 0
Jenni Kinnunen

Numero 6
Valtavan upea kuva!

13.8.2021 19:34Vastaa
2 0
Sari Jalonen

8. Kuva, jonka sisään haluaisin juuri nyt!

13.8.2021 19:59Vastaa
0 0
Suna

Nro 5. Wildlife in Turku.

A gentle kiss from a beautiful creature. Very nice picture and the colours. 🦊🌱 Is not easy to get to capture pictures of wildlife. Great job!

13.8.2021 20:40Vastaa
0 0
Miia

11. Maalaismaisema kuuluu ilman muuta kesään 👍

13.8.2021 21:12Vastaa
0 0
Leo

The fox picture is amazing! Number 5

13.8.2021 22:21Vastaa
0 0
Me

5. Kaunis, pysäyttävä kuva!😍

13.8.2021 22:24Vastaa
0 0
Paula Kulo

kuva 5. Wildlife in Turku

Todella kaunis ja pysäyttävä kuva, värit ja yksityiskohdat

13.8.2021 22:45Vastaa
0 0
Carmen

wildlife in Turku on minun lempi kuva

13.8.2021 22:57Vastaa
0 0
Mari Mummo

Kuva nro 7.

Siinä on aitoa iloa ja kesän lämpöä ❤️

13.8.2021 23:36Vastaa
0 1
Sari Auvinen

Kuva 7. Iloinen pikku poika kauniissa kesässä😊.

14.8.2021 6:33Vastaa
0 0
Maria

Kuva 7.
Ihana lapsen hymy omassa majassa, voiko parempaa hetkeä olla.

14.8.2021 8:34Vastaa
0 0
Tea Ellilä

Numero 2, koska tämä kuva ikuistaa tämän kuuman kesän uimatuokion oivallisesti. Väritkin olivat juuri tällaiset kuuman päivän auringonlaskun aikaan.

14.8.2021 9:04Vastaa
0 0
Maarit Leppiniemi

Numero 12, hauska kuva luonnon sitkeydestä.

14.8.2021 9:12Vastaa
0 0
Essi

Number 5, wildlife in Turku!

The fox reminds us how we co-exist and share our hoods! The photo has captured the essence of the fox and makes me wonder what the fox is up to.

14.8.2021 9:32Vastaa
0 0
Päivi Aalto

11 – sommittelu ja valaistus, pysähtyneisyys, niityn tuoksun ja hiljaisuuden voi melkein aistia

14.8.2021 10:00Vastaa
0 0
Teija Ketola

Tämä kuva ja pojan ilme. Ihana! Numero 7

14.8.2021 10:51Vastaa
0 0
Xeveliina

6 Huomenia Huittisista! Ei ihan heti uskoisi, että Huittinen voi näyttää noin houkuttelevalta matkakohteelta. 😀

14.8.2021 11:10Vastaa
2 0
Tiina

Kuva nro 4. Kesäillat kaupungissa ❤️

14.8.2021 11:40Vastaa
3 0
Leena

Paras on numero neljä, upeaa tunnelmaa kaupunkioloissa. Maaseudulta saa helposti tunnelmallisia kuvia, tässä se näkyy kaupungissa👍

14.8.2021 11:45Vastaa
2 0
Anne Tervo

Numero 4 Urbaania tunnelmaa Turun Verkahovissa.
Hyvä tunnelma ja upeat värit.

14.8.2021 12:23Vastaa
2 0
Pirjo Svanström

Numero 4. Kaunis tunnelmallinen kaupunkikuva. Tulee mieleen joku ranskalainen pikkukaupunki.

14.8.2021 12:55Vastaa
2 0
Arja Haakeno

Kuva No. 4. Leppoisa kesäillan tunnelma välittyy kuvasta, kauniit värisävyt…

14.8.2021 14:50Vastaa
2 0
Kirsi

Nro 5. Citykettu on suosikkini. Pojan kanssa ollaan hullaannuttu kettuihin.Kaunis eläinhän tuo on.

14.8.2021 18:50Vastaa
0 0
Riitta

Suosikkini on kuva numero 3. Hauskat värikkäät linnunpöntöt saavat hyvälle tuulelle ja hymyilemään. Kyllä noiden pönttöjen asukkaiden kelpaa.

14.8.2021 19:37Vastaa
1 0
Katri Suikki

Kuva 4. Erottuu joukosta esittelemällä urbaania ympäristöä. Hieno kesäillan tunnelma.

14.8.2021 19:42Vastaa
2 0
Laila Silvasti

Citykettu numero 5. Kuvassa ei mitään keinotekoista. Näkyy selvästi ketun viisaus.

14.8.2021 19:50Vastaa
0 0
Terhi S

Äänestän nro 7. Ihana maja ihanassa maalaismiljöössä. Kelpaa lasten leikkiä ja viettää aikaa.🙂 Kuvasta välittyy pikkumiehen innostus kyseessä olevaan paikkaan.

14.8.2021 21:46Vastaa
0 0
Memmu

4 ,täydellinen kuva voittajaksi aihetta ajatellen.

14.8.2021 23:19Vastaa
2 0
Tarja E

Urbaania tunnelmaa Turun verkahovissa on vaan niin lämpöinen ja rauhallinen kuva.

15.8.2021 6:05Vastaa
1 0
Satu Suovuori

8
Maaginen tunnelma- rakastavaiset kesäyössä, voi tapahtua mitä vaan.

15.8.2021 9:00Vastaa
1 0
Katri

Kuva 8. Kuvaaja näki kuvan ennen kuin kuvaa oli edes ikuistettu. Varmasti hieno matkamuisto sveitsiläiselle pariskunnalle 🙂

15.8.2021 9:25Vastaa
1 0
Paula Pentikäinen

kuva numero 7 paras kesäkuva! Onnellisen näköinen pikkumies ja kesän viettoa(ja vielä majassa joka on puussa) t. mummi.

15.8.2021 12:27Vastaa
0 0
Tuula

Äänestän kuvaa 4, auringonsäteet vasten punaista tiiliseinää tekevät minuun erityisen vaikutuksen.

15.8.2021 13:45Vastaa
1 0
Elisabet Kantola

10 oli hienoin ja ihana. Nro 5 oli myös kiva kuva

15.8.2021 16:07Vastaa
0 0
Erika

Kuva 2, ihana tunnelma!

15.8.2021 16:27Vastaa
0 0
Anne Sopanen

Suomen kesäilta parhaimmillaan vangittu kuvaan❤️

15.8.2021 16:52Vastaa
0 0
Anne Helenius

Kuva numero 2, iltauinti Naantalissa.
Upeat värit ja tunnelma saatu kuvaan niin oikeanlaisena.

15.8.2021 17:50Vastaa
0 0
Terhi Koppanen

Numero 4🙂 Auringonlasku urbaanissa miljöössä. Kaunis, valloittava kuva Turun keskustassa.

15.8.2021 19:29Vastaa
2 0
Sirpa Heinonen

Numero 2 yö uinnilla Naantalissa.Ihanan tunnelma

15.8.2021 19:57Vastaa
0 0
Solveig

Number 2.
Amazing picture that capture the best part of summer, midnight swimming in the sunset.

15.8.2021 20:52Vastaa
0 0
Liisa Heinonen

2, upea auringonlasku ja uimarit

15.8.2021 21:15Vastaa
0 0
Jarmo Mäkelä

Numero 7. Kuvassa on kesän riemua.

15.8.2021 22:38Vastaa
0 0
Ritva

Kuva no 4.
Kauneutta löytyy kaikkialta, kunhan vain kulkee silmät ja sydän avoimina.
Kuvaaja on oivaltanut juuri tämän hetken lumouksen, ja saanut sen ikuistettua.

Kisa on kova, upeita kuvia kaikki!

15.8.2021 23:20Vastaa
1 0
Piia Allén

Kuva 2. Iltauinti Naantalissa. Kuvaa katsoessa tuli tunne että haluaisin itse olla ja kokea tuon. Tyhjä ranta, auringonlasku, lämmin vesi……

16.8.2021 4:41Vastaa
0 0
Ämmä

Kuva nro 6, Huomenta Huittisista, on oma suosikkini. Tuon kauniimmaksi ei Suomen kesästä otettu hyvälaatuinen valokuva tule!

16.8.2021 9:28Vastaa
1 0
Hullumies

Kuva numero 6 on hieno.

16.8.2021 10:23Vastaa
1 0
TuuleksiTaivaanRantaan

6

16.8.2021 10:28Vastaa
1 0
Kaisa

Hienoja maisemia, mutta äänestän kuvaa 7. Mahtava puumaja!

16.8.2021 12:00Vastaa
0 0
Jenna

8 ! Ihana tunnelma, välittyy kuvasta täydellisesti.

16.8.2021 15:31Vastaa
1 0
Mirkka

Nro 6, Huomenia Huittisista! Karhiniemen kesäaamu on tyylikäs, rauhallinen ja vangitseva. Koko kesäpäivä on edessä!

16.8.2021 17:18Vastaa
2 0
Johanna

Numero 4. Kuvaa kauniisti kesäistä tunnelmaa kaupungissa auringon laskiessa.

16.8.2021 18:22Vastaa
1 0
Anette Uitto

9. Vehreää tunnelmaa Raision Uikkupolulla
Tämä kuva tuo mieleen monet Suomen upeat luonnonsuojelualueet ja retkeilyreitit joissa on tullut käytä. Hyödyntäkäämme niitä ja nautitaan Suomen puhtaasta, kauniista moninaisesta luonnosta!

16.8.2021 20:00Vastaa
0 0
Jutta

Nro 6. Huikea kuva. Korkeuksista katsoen luonto se näyttää koko komeutensa!

16.8.2021 20:28Vastaa
2 0
Milla

Kuva nro 9. Tykkään kuvan vehreydestä ja eloisuudesta.

16.8.2021 20:58Vastaa
0 0
TiinaTK

Nro 5, koska haastava kuvauskohde.

16.8.2021 22:29Vastaa
0 0
Minna

No 8. Kuvan saamiseen on nähty vaivaa ja annettu aikaa. Upea!

17.8.2021 0:21Vastaa
1 0
Kris

Upeita kuvia!

Kuva 6.

Mitä kaikkea uusi päivä voikaan tuoda tullessaan? Näyttäisi siltä, että upea päivä on tulossa. Menisikö uimaan vai melomaan? Kuvassa yhdistyy upea Suomen luonto ja ihmisten rakentama ympäristö.

17.8.2021 12:01Vastaa
2 0
Marja

Äänestän kuvaa 4. Kuvaaja on onnistunut saamaan upean kuvan kesäillasta kaupungissa.

17.8.2021 12:43Vastaa
1 0
Miguel Morales

5. Wildlife in Turku.
Amazing how wildlife is close to us when we don’t disturb it.

17.8.2021 13:18Vastaa
1 0
Heini

Silmä ja sielu lepää kuvaa 6 katsellessa. Ääni sinne

17.8.2021 16:43Vastaa
2 0
Kikka

Numero neljä.
Ihana ja hieno kuva Turusta.

17.8.2021 17:08Vastaa
1 0
Pirjo Lundén

2. Rauha. On vain tämä hetki.

17.8.2021 20:31Vastaa
0 0
Seija

#2 aivan ihana tunnelma välittyy kuvasta 👌

17.8.2021 20:55Vastaa
0 0
Ammi

Nro 5. Eläinten soisi näkyvän elinympäristössä enemmänkin sen sijaan, että elinkelpoisia ympäristöjä tuhotaan surutta ja elintilaa kavennetaan. Olemme kaikki osa luontoa ja kunnioittamisen arvoisia.

17.8.2021 21:01Vastaa
0 0
Pexi

Numero 4! Hieno tunnelma.

17.8.2021 21:52Vastaa
1 0
Maret

6. Kesä ♡

17.8.2021 23:14Vastaa
2 0
Anneli Virta

Numero 8. Kaunis tunnelma.

18.8.2021 5:21Vastaa
1 0
Leena Juvonen Kantola

Ihanat värit ja asettelu. Tulee niin lapsuus mieleen!

18.8.2021 8:02Vastaa
0 0
Mimmi

Mielestäni 9. kuva oli ylivoimaisesti paras. Vehreää tunnelmaa Raision Uikkupolulla oli ihanan luonnonläheinen.🤩

18.8.2021 9:22Vastaa
0 0
Susanne

Kuva 1 eli Naantalin puutalot sopii parhaiten kisan teemaan. Olen myös heikkona vanhoihin kaupunginosiin ja niiden tunnelmaan, joten siksi ääneni menee tälle kuvalle.

18.8.2021 11:57Vastaa
0 0
Mira K.

6. Huittisen kuva on visuaalisesti upea. Kuvakulma ja värien maailma lumoaa.

18.8.2021 12:46Vastaa
2 0
Jenni Levävaara

Aamu Huittisissa, kuva nro 6.

18.8.2021 13:02Vastaa
2 0
Heli

Numero 5, ketusta on onnistuttu ikuistamaan todella rauhaisa, seesteinen ja satumaisen arvoituksellinen kuva. Siinä näkyy Suomen kesä, jossa isossa osassa on luonto ja kesästä nauttivat eläimet. Vain yhden kuvan valinta oli kyllä vaikea.

18.8.2021 13:23Vastaa
0 0
Leena

Kuva 2 – lähes joka ilta käytiin kesällä uimassa 🌞

18.8.2021 14:56Vastaa
0 0
Juan

N° 5 show the calm when a wild animal is eating !

18.8.2021 16:14Vastaa
0 0
Eija Lindroos

Mumero 8. Upeat värit ja tunnelma <3

18.8.2021 17:34Vastaa
0 0
Mari

Kuva 4 on suosikkini. Viehkeä tunnelma!

18.8.2021 22:32Vastaa
3 0
Seba

Kettu (nro 5) on kauneinta luontoa parhaillaan – vapaana, mutta sopeutuneena ihmisen elämänmenoon. Täällähän se tallustaa, kesäisessä naapurustossamme.

19.8.2021 12:15Vastaa
1 0
Jenni

2 koska siitä välittyy aivan ihana kesäillan tunnelma.

19.8.2021 14:41Vastaa
0 0
Tuula Rimmi

Kuva numero 4!

19.8.2021 18:30Vastaa
1 0
Fani

Viimeinen kuva eli nro 12 on todella nätti, fanitan sitä!

19.8.2021 22:37Vastaa
0 0
Kati Savolainen

Nro 12 on mielenkiintoisin. Sieltä ne vaan ”puskee”. Luonnon voima. Kukat ja värit kuuluvat kesään. Iloa ja valoa!

19.8.2021 22:47Vastaa
0 0
Ritva Ahonen

Nro 6 Huomenta Huittisista!!

20.8.2021 10:00Vastaa
2 0
Martin Laaksonen

6. Hyvää huomenta Huittisista.
Pala kaunista Suomea.

20.8.2021 10:08Vastaa
2 0
Maiju Toivonen

Kuva 6.
Kaunis seesteinen kuva, omalta kotipaikka kunnalta

20.8.2021 10:09Vastaa
2 0
Jorma Mustonen

Numero 6.
Upeat värit ja hieno tunnelma. Korkeatasoinen toteutus.

20.8.2021 10:18Vastaa
3 0
Aija Pöyri

6. Avaran peltomaiseman läpi virtaava joki, maisema, joka synnytti Satakuntalaisten laulun. Ei kai ole kauniimpaa?

20.8.2021 10:31Vastaa
3 0
Timo Koivunen

6
Karhiniemen silta Huittisissa.
Kaunis on tuo maitokannukuvakin, mutta jää nippa-nappa kakkoseksi.

20.8.2021 10:31Vastaa
3 0
karhiniemäläinen

kuva nro 6 Huomenia Huittisista kotikaupunkini kaunista maisemaa, kuin maalaus 🙂

20.8.2021 10:36Vastaa
3 0
Irja

Kuva 6, kaunis kuva joesta ja sillasta, upea väriloisto.

20.8.2021 10:48Vastaa
2 0
JARMO TERHO

Kuva numero 6 – Huomenia Huittisista. Todella kaunis kuva kotikaupungistani, Kokemäenjoen maisemista.

20.8.2021 11:13Vastaa
1 0
Sari Lehtonen

5. Puhdas luontokuva, jossa ei näy ihmisen kädenjälki. Harvoin saa kuvan ketusta.

20.8.2021 11:15Vastaa
0 0
Eija Lähteenmäki

Numero 6. Kaunis auringonlasku.

20.8.2021 11:19Vastaa
1 0
Topi

Nro. 6, Kaunis maisema.

20.8.2021 11:44Vastaa
1 0
anne.b.aaltonen@gmail.com

Kuva numero 6 on vaan todella kaunis ,jokimaiseman kuvaus onnistunut jokasuhteessa

20.8.2021 12:09Vastaa
2 0
Harri

Nro 6
Paras!

20.8.2021 12:24Vastaa
2 0
Eva Andberg

6. Huomenta Huittisista!
Kuvassa auringon ja taivaan värit heijastuvat kauniisti joen pintaan.

20.8.2021 12:26Vastaa
2 0
Johanna

Kuva numero 6 kiteyttää kesän kauneuden.

20.8.2021 12:39Vastaa
1 0
MPee

6. Huomenia Huittisista!

Upea otos.

20.8.2021 12:58Vastaa
3 0
Janette

kuva 6.
Se ei selittelyjä kaipaa.

20.8.2021 16:08Vastaa
2 0
Pirjo Iso-Ahola

Lumoavan tunnelman kuva 6

20.8.2021 20:27Vastaa
1 0
SAILA RINTEE

Kuva 8, kuvaan on onnistuttu vangitsemaan upea auringonlasku ja hieno tunnelma

20.8.2021 20:59Vastaa
1 0
Leena

Ilta-auringon upea väri saatu hyvin kuvaan

21.8.2021 8:42Vastaa
1 0
Leena

Siis kuva 4

21.8.2021 8:46
1 0
Sari K.

Nro. 6

Ihana värimaailma!

21.8.2021 11:32Vastaa
1 0
Linnea Jussila

Huomenta Huittisista! Siltaa pitkin kuljen lähes päivittäin!

21.8.2021 14:08Vastaa
1 0
Mirja Rasimus

Hienosti saatu tunnelmallinen kuva turun keskustasta.äänestän numero 4 kuvaa.

21.8.2021 16:31Vastaa
1 0
Kaija-Riitta Ehojoki

Numero 8 auringonlasku ( vai kuu?) Kemiössä vaikutti heti ja jäin tuijottamaan sitä.
Se on ehdottomasti paras kesäkuvistanne.

21.8.2021 17:16Vastaa
1 0
Kimmo

Kuva numero 4 on upea!

21.8.2021 19:11Vastaa
1 0
Mari

Nro. 6 Huomenia Huittisista saa ääneni!

21.8.2021 19:16Vastaa
2 0
P

Nro 6

21.8.2021 21:40Vastaa
2 0
Hnmri

Kuvaa nro 8 oli palattava takaisin katsomaan. Upea, vangitseva kuva.

21.8.2021 22:09Vastaa
0 0
Jannna

1. Kesäpäivän harmoniaa Naantalissa

Kiehtova ja mukaansstempaava kuva.

22.8.2021 8:24Vastaa
0 0
Anna

8.
Tunnelma on mielettömän upea ja taivas rakkauden värissä. Kaunis kuva😍

22.8.2021 9:52Vastaa
0 0
Teija

Kuva 8 Romantiikkaa Kemiönsaaressa
Uskomattoman kaunis ilta-aurinko, kauniit värit, todella upea.

22.8.2021 12:35Vastaa
0 0
Arja Sulander

6 hulluna huittisiin paras kuva

22.8.2021 14:59Vastaa
2 0
Marjo Valtanen

Kuva nro 6. Ihanasti ikuistettu kesäfiilis. Hyvän tuulen kuva.

22.8.2021 15:39Vastaa
1 0
Marjo Heinonen

Kuvassa on kauniit värit ja sitä vanhan ajan tunnelmaa.

22.8.2021 15:53Vastaa
0 0
Anu

Kuva 6. Kaikki kuvat on hienoja ja niissä on ihania tunnelmia, mutta kotiseutu vie voiton.

22.8.2021 15:58Vastaa
1 0
Michelle Paldan

6 !! Upea kuva 🌉 haluan tukea asuinpaikka kuntaani ja siksi äänestän tätä kuvaa!

22.8.2021 16:02Vastaa
1 0
Riitta Punto

6. Hyvää huomenta Huittisista

22.8.2021 16:09Vastaa
1 0
IV

Nro 6. Kauniit värit ja kaunis maisema.

22.8.2021 16:32Vastaa
1 0
Katja M

Kuva 6.
Huomenia Huittisista!
Oi mikä väritys. Ihan kuin itse seisoisi kuvassa. Ihana ♥️

22.8.2021 19:37Vastaa
1 0
anne Hakalax

numero 6. Huomenia Huittisista, auringonnousukuva on erityisen upea .

22.8.2021 19:57Vastaa
1 0
Rita Mäkelä

6 on suosikki, upea maisema ja ihanat värit

22.8.2021 20:37Vastaa
1 0
Outi Tuomisto

Nr 6, Hullu nainen Huittisista tottakai äänestää omaa paikkakuntaansa, ja kuva on huikean Hieno ja mielestäni hyvin vähän muokattu siis aidon näköinen

22.8.2021 21:04Vastaa
1 0
Marja Virtanen

kuva nro: 12
Kiirettä pitää puutarhassa….
kitkemään ei keritä…eikä tuota tohdikkaan 😀

22.8.2021 21:51Vastaa
0 0
Terhi Jarpa

Mahtavia valokuvia! Numero 4 kuitenkin pysähdytti minut miettimään: Miten aurinko voikaan kultaa muistot?

22.8.2021 22:19Vastaa
2 0
Henri

6. Huomenia Huittisista. Kaunis kuva auringonnoususta. Kuvaa Huittislaista maalaismaisemaa parhaimmillaan.

22.8.2021 22:25Vastaa
1 0
Satu Salovaara

2)Yöuinnilla Naantalissa.
Kuvassa kaunis seesteinen auringonlasku ja uimarit tyynessä ja ilmeisesti hyvin lämpimässä vedessä. Kuvasta välittyy ihanan rauhaisa kesäyön tunnelma.

22.8.2021 23:02Vastaa
0 0
Piritta Kurki

Numero 6 on paras.

22.8.2021 23:28Vastaa
1 0
Tiia

Kuva numero 6, Huomenia Huittisista.

23.8.2021 14:50Vastaa
1 0
Jenni

Kuva 6 – kaunista huomenta!

26.8.2021 9:47Vastaa
0 0