Nunna

Kaarina

Nunna on metsäisten mäkien ja peltojen täyteinen harvaan asuttu alue. Nunnassa pääsee nauttimaan omasta rauhasta, metsän tuoksusta ja maalaismaisemasta.

Nunna sijaitsee Kaarinan pohjoispuolella Liedon rajalla, Littoisten ja Piikkiön keskustan välimaastossa. Vaikka Nunnassa on maaseutumainen tunnelma, on alueelta autoilijoille nopeat yhteydet Kaarinaan, Turkuun ja Helsingin valtatielle. Julkinen liikenne Föli liikennöi viereiseltä Littoisten naapurustosta Turun keskustaan.

Nunnan asutus on keskittynyt pääosin alueen luoteisosaan lähelle Littoisten asuinaluetta. Nunna on viihtyisä vanha naapurusto, jossa tontit ovat reilun kokoisia ja puutarhat reheviä. Etelämpänä Nunnassa on yksittäisiä taloja ja tontteja maaseudun ympäröimänä. Lähimmät palvelut, kuten koulu ja päiväkoti sijaitsevat Littoisissa ja muut palvelut reilun 5 kilometrin päässä Kaarinan keskustassa.

Nunna sopii omaa rauhaa rakastaville ja luonnonkävijöille, mutta myös yhteisöllistä eloa kaipaaville. Nunnassa toimii yhteisöllistä toimintaa järjestävä Nunnan Seudun Asukasyhdistys, joka huolehtii myös alueen frisbeegolfradasta, pururadasta, luontopoluista ja laavusta.

Naapuruston ominaisuudet

Luonnonympäristö
metsän reunalla
pellon laidalla
mäkimaisemaa

Rakennettu ympäristö
pientaloasumista
maaseudun rauhaa

Rakennuskanta
omakotitaloja
tontteja

Alueella on
luonnonsuojelualue

Kirjoituksia naapurustoista

Naapuruston hintataso info

Asuntojen myyntihinnat

Keskihintaa vähemmän
Keskihinta Turussa: 2090 €/m2
Hintataso on suuntaa-antava.

Naapuruston asukkaat info

Pääasiallinen elämäntilanne

työssäkäyvät 49 % opiskelijat 8 % eläkeläiset 21 % alle 14-vuotiaat 23 % muut 8 %
% asukkaista

Asumisen tapa


omistusasunnoissa 87 % vuokralla 12 % muut asumismuodot 2 %
% asumisesta

Asukkaiden keskimääräinen ikä

39,5 vuotta
Leaflet | ...

14 km Turun keskustaan