Hullaannu sinäkin Huittisista - Know Your Hoods laajenee Satakuntaan!

Susanna | 12.6.2021

Huittinen on välitön ja rento kaupunki Satakunnan sydämessä, ja nyt sen asuinpaikat ja kylät ovat sinunkin saatavillasi! Huittisten ennakkoluulottomuuden ja rohkeuden ansiosta Know Your Hoods laajenee Satakuntaan. Selvitimme, mikä saa ihmiset hullaantumaan Huittisista.

Tervetuloa Huittinen ja Satakunta!

Iloksemme voimme todeta, että Huittinen ja sen toinen toistaan kiehtovammat kylät liittyvät osaksi Know Your Hoodsia 12.6.2021 alkaen. Huittisten naapurustot laajentavat hienosti hakukoneemme tarjontaa ja tuovat mukaan naapurustoja yhä laajemmalta alueelta! Know Your Hoods ottaa julkaisun myötä myös ensimmäiset varsinaiset askeleensa Satakunnassa.

Ilmakuva Huittisten kirkosta ja auringonlasku.
© Janni Heikkilä

Huittinen on aktiivinen ja rento, reilun 10 000 asukkaan seutukaupunki Satakunnassa. Kaupunki sijaitsee liikenteen solmukohdassa ja sieltä on hyvät yhteydet muualle Suomeen ja esimerkiksi Tampereelle, Turkuun ja Poriin hurauttaa jopa alle tunnissa. Huittisissa yhdistyy pienen kaupungin rauhallinen tunnelma ja tarvittaessa hyvät yhteydet muuhun maahan!

“Huittinen on loistava paikka asua ja tutkimusten mukaan kahdeksan kymmenestä valitsisi Huittisen edelleen kodikseen.” - Huittisten elinvoimajohtaja Riikka Peippo

Huittisissa asukkaat nauttivat pienen kaupungin tunnelmasta monipuolisten palveluiden ja koulutusmahdollisuuksien äärellä. Huittisissa olet myös lähellä luontoa ja esimerkiksi Puurijärvi-Isosuon kansallispuistoon pääset kaupungista hetkessä.

Vanha VPK:n puinen rakennus, laituri ja joki.
Vanhan VPK:n rantaa rakennetaan parhaillaan entistä viihtyisämmäksi virkistysalueeksi! © hoods.fi

Kerro kokemuksesi omasta asuinpaikastasi

Tällä hetkellä muuttajia kiinnostaa erityisen paljon asukkaiden aidot ja paikalliset kokemukset. Huittisten asuinalueet kylineen odottavatkin arvioitsijoita jo malttamattomina! Asuitpa sitten Vampulan maalaisromanttisessa miljöössä, Lauttakylän sykkeessä tai itäisissä tai läntisissä kylissä, on kokemuksesi asuinpaikastasi tärkeää muuttajille ja kaupungin aluekehityksen tueksi. Siispä rekisteröidy palveluun ja jätä arvostelu asuinpaikastasi.

“Know You Hoods tarjoaa monipuolisen digitaalisen alustan lisäksi asukkaille helpon mahdollisuuden kertoa omista kokemuksistaan ja jakaa tietoa, jota ei yksin kaupungin nettisivuilta ja esitteistä saa”- Huittisten elinvoimajohtaja Riikka Peippo

Kuvassa ihastuttava Untonmäen naapurusto Huittisten keskustan alueella. © hoods.fi

Kesäkuun loppuun mennessä asuinalueensa arvioineiden huittislaisten kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti 14.7.2021 järjestettävälle Huhtamo International Film Festivalille piknik-koreineen sekä pari muuta palkintoa.

Kaikkea kivaa Hoodsissa!

Jotta kokemus Huittisista ja Know Your Hoodsista ei jäisi vain verkkoon, järjestämme suosioon nousseen Naapurustosuunnistuksen Huittisissa elokuun loppupuolella. Lisäksi julkaisemme kesän mittaan vinkkejä kesäpuuhiin Lounais-Suomessa.

“Oli ihan superkivaa! Pääsi mahtavalle seikkailulle omassa kotikaupungissaan! -naapurustosuunnistaja, Turku 25.7.2020

Kannattaa siis ottaa meidän Facebook- ja Instagram-sivut seurantaan, niin pysyt menossa mukana!

Mikä on sinulle paras asuinpaikka?

Erilaisiin kuntiin ja niiden naapurustoihin voi tutustua yksityiskohtaisesti hakukoneemme avulla. Unelmien naapurustoa voi hakea esimerkiksi joen varrelta, pellon laidalta tai kaupunkien keskustoista - riippuen siitä, mikä on juuri sinulle ja elämäntilanteellesi sopivin ratkaisu. Samalla voit perehtyä naapurustojen omilla sivuilla kiinnostaviin tilastoihin tai lukea naapurustojen tarinoita blogista.

Traktori keskellä peltoa.
Asutko ennemmin maaseudun rauhassa vai kaupungin sykkeessä? © hoods.fi

Kannustamme myös kuntalaisia kertomaan todellisia kokemuksia omista asuinpaikoistaan. Jos asut Huittisissa, Kaarinassa, Marttilassa, Naantalissa, Raisiossa tai Turussa, käy kirjautumassa Know Your Hoodsiin, jätä arvostelu ja seuraa omien kotikulmiesi kuulumisia! Käy myös kurkkaamassa viereisen naapuruston sivulla, onko ruoho sittenkin vihreämpää pellon toisella laidalla.

-Susanna, Know Your Hoodsin vastuullinen toteuttaja

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu. Lämna en kommentar och börja diskussionen :)