Syksy Satakunnassa -valokuvakisan voittajat – Voittiko suosikkisi?

Anna | 20.10.2021

Syksy Satakunnassa -valokuvakisan voittajat ovat nyt selvillä! Valokuvakisaan osallistuttiin noin sadalla kuvalla, joista lukijat äänestivät suosikkiaan. Voittiko suosikkisi?

Ihana värikäs syksy innosti valokuvaajat ikuistamaan mitä uskomattomimpia hetkiä Satakunnasta. Raatimme valitsi hienojen kuvien joukosta 12 upeaa kuvaa finaaliin, joista lukijat äänestivät suosikkinsa voittoon. Ääniä kilpailuun tuli lähes 200! Voittiko suosikkikuvasi?

Pääpalkintona kilpailussa on 50 euron lahjakortin omavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa ja sen sai yhteensä eniten ääniä blogissa ja kommentteja Know Your Hoodsin Instagram-tilillä saanut kuva. Myös äänestäjien kesken arvottiin 20 euron lahjakortti omavalintaiseen ravintolaan. Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse (kannattaa tarkastaa myös roskaposti)!

Äänestäjien kesken arvotun palkinnon on voittanut Ismo Rantala. Onnea! :)

Yleisön suosikki: Kauttuan Hiittenkarin syysloisto

Hittenkarin ranta aurinkoisena syyspäivänä.
© Tiina Heinilä

"Hiitteenkari, Kauttua 15.9.21." -Tiina Heinilä

Tiina Heinilän kuva Kauttuan Hiittenkarilta syysväreissään herätti lukijoiden sympatiat ja kuva keräsi yhteensä 25% kaikista äänistä. Pääpalkintona on 50 euron lahjakortti omavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa! Onnea voittajalle! :)

Näin lukijat kommentoivat kuvaa:

"Hiittenkari ja sen puut vasten järven ja taivaan sineä ovat niin kauniita ruskan(kin) aikaan. Melkein voin haistaa järven tuoksun ja tuntea ikiaikaiset kivet tossujen alla. Hiittenkari on yksi lempipaikoistani, kun mieli ja sydän on täynnä, antaa tuulen humista yli ja viedä murheet mukanaan." - Katja

Kuva on väriloistossaan niin kaunis ja rauhallinen. Vastaa yks yhteen myös todellisen paikan kanssa…todellakin kutsuu eväiden syöntiin… - Ulla-Maija Virén

Tiinan kuva on kertakaikkiaan harmoninen ja rauhoittava. Tässä kuvassa silmä ja sielu lepää. Tuntuu, että aika on menettänyt merkityksensä, on vain rauha! - Veli Kaukkila

2. SIJA: Joutsenpariskunta Rauman Mäenpäässä

Kaksi joutsenta uimassa vaaleanpunaisessa auringonlaskussa
© Anne Nurmela

"Joutsenpari romanttisessa roosassa maisemassa Maanpäässä Raumalla." -Anne Nurmela

Anne Nurmelan ottama postikorttimainen kuva joutsenista Rauman Maanpäässä ihastutti suurta osaa lukijoista. Kuva pääsi äänestyksessä toiselle sijalle 13% äänistä!

Näin lukijat kommentoivat kuvaa:

Anne Nurmela ottama kuva, on herkkä ja tunnelmallinen, värit hienot ? - Alanko Paula

Siinä on kaikki olennainen mitä minun syksyyn kuuluu. Olisi ihana tauluna ja jopa seinätapettina. - Leena Luotonen

Mikä rauha ja kauneus kuvassa onkaan! - Hanna Kuusisto

3. SIJA: Seesteinen syysilta Maanpäännokassa

Kuvan edustalla rantakiviä ja heiniä, taivaanrannassa aurinko laskee.
© Maarit Latokari

"Aitiopaikalla, 26.9.2021, Maanpäännokka, Rauma." -Maarit Latokari

Maarit Latokarin uskomaton kuva Rauman Maanpäännokasta sai 11% lukijoista valitsemaan tämän syysmaiseman suosikikseen!

Näin lukijat kommentoivat kuvaa:

Kuvasta tuli vielä mieleen tuulahdus vietetystä kesästä ja hetket erityisen upeista auringonlaskuista. - Niina Nurmi

Kuva, josta voisin tehdä suurennoksen seinälle enkä kyllästyisi. - Elina Helassalo

Niin upea kuva säällä kuin säällä upeasta Maanpäännokasta Raumalta! - Kirsti Luotonen

Tuomariston erityismaininnat

Tuomaristolla oli kaksi erityistä suosikkia ja koska emme päässeet yksimielisyyteen, annamme tunnustuksen molemmille.

Lähikuna punaisesta varvikosta ja pitkospuista Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa
© Arja Arponen

Arja Arposen kuva ansaitsi mielestämme erityismaininnan, sillä kuva on erittäin taidokkaasti sommiteltu ja siitä huokuu ammattimainen ote. Kuvassa on kiinnostava sommittelu, jossa pitkospuut ja upea punainen varvikko korostuvat ja valon ja varjon kontrastit leikittelevät pitkospuiden pinnalla. Kuva näyttää juuri sen, mikä on soisten syysretkien ydin.

Pudonneita lehtiä tumman veden pinnalla.
© Mervi M. Utria

Mervi M. Utrian upean taiteellinen perspektiivi syksyn tuloon ihastutti meitä suuresti ja sai syksyn värit hohtamaan mustaa vettä vasten. Tässä Euran Koskeljärvellä otetussa kuvassa on vahvaa symboliikkaa ja siinä yhdistyvät syksyn monet puolet - sen väriloisto sekä synkkyys. Kiitos upeasta kuvasta Mervi!

Kaikki 12 finalistia

1. Joutsenpariskunta Rauman Maanpäässä

Kaksi joutsenta uimassa vaaleanpunaisessa auringonlaskussa
© Anne Nurmela

"Joutsenpari romanttisessa roosassa maisemassa Maanpäässä Raumalla." -Anne Nurmela

Raadin perustelu: On vaikea uskoa, että syksy voisi olla tunnelmaltaan romanttinen, mutta tämä kuva osoittaa sen todeksi. Vaaleanpunaisessa syysillassa uiskenteleva joutsenpari ja taivaan upea väritys heijastuvat kauniisti vedenpinnasta. Nämä hetket ovat niitä syksyn taianomaisimpia!

2. Puurijärvi-Isosuon kansallispuiston syksyiset pitkospuut

Lähikuna punaisesta varvikosta ja pitkospuista Puurijärven ja Isosuon kansallispuistossa
© Arja Arponen

"Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto 28.9.21." -Arja Arponen

Raadin perustelu: Tämä kuva muistuttaa, että ruska näyttää kauniilta puiden lisäksi myös maankamaralla! Kuvan kiinnostava sommittelu, jossa pitkospuut ja upea punainen varvikko ovat lähikuvassa, saa pohtimaan mitä kaikkea muuta upeaa ympärillä mahtaa olla. Raatimme taitaakin seuraavaksi pukea vaelluskengät jalkaan ja suunnata Puurijärven ja Isosuon kansallispuistoon!

3. Äyhönjärvi ja kutsuva pakkasaamu

Kuurainen maa ja usvaa järvellä aamulla
© Tanja Ranta

"Rauman Äyhönjärven pakkasaamu 25.9.2021." -Tanja Ranta

Raadin perustelu: Kuka voisi vastustaa istahtamista penkille ihastelemaan tätä maisemaa? Kuvaa katsellessa voi melkein tuntea ensimmäisten pakkasten nipistelyn poskilla, mutta ulos kannattaa silti lähteä, sillä näin ihania pastelliaamuja voi kokea vain kourallisen vuodessa!

4. Kauttuan Hitteenkarin syysloisto

Hittenkarin ranta aurinkoisena syyspäivänä.
© Tiina Heinilä

"Hiitteenkari, Kauttua 15.9.21." -Tiina Heinilä

Raadin perustelu: Syksy ja Hiittenkari Euran Kauttualla ovat tarjonneet kuvaushetkellä parastaan: sininen taivas, tyyni järvi ja syksynkeltaiset heinät, jotka auringonvalo saa loistamaan. Kuvaan on taltioitunut kaunis maisema, jonka äärelle olisi mukava pysähtyä termospullon ja eväsleipien kanssa.

5. Alkusyksyn hurmaa Kepolankujalla Köyliössä

Koivukuja aurinkoisena alkusyksyn päivänä
© Sini Ylitalo

"Kepolankuja, Säkylä / Köyliö 22.9" –Sini Ylitalo

Raadin perustelu: Koivukujat on totuttu yhdistämään juhannuksen aikaan, mutta tämä Säkylän Kepolankujasta otettu kuva osoittaa, että koivukujat ovat näyttäviä syksylläkin. Siellä täällä pilkahtavat keltaiset lehdet ja usvan pehmeys ovat alkusyksyn tunnusmerkkejä, jotka houkuttelevat rauhalliselle kävelylle koivujen huomaan.

6. Kokemäen upeat syysvärit

Keltaisena ja oranssina loistavat koivut pienellä saarella
© Heidi Ketola

"Kokemäki 2.10.2021." -Heidi Ketola

Raadin perustelu: Kokemäellä komeileva saari on saanut syksyn tullen upean syysvärin. Ylhäältä otetussa kuvassa saari näyttäytyy kokonaisuudessaan ja tarjoaa katselijalle uuden perspektiivin saaren ihasteluun. Onkin vaikea valita, nauttiako saaren kauneudesta yläilmoista, vai sukeltaako alas puiden lomaan seikkailemaan!

7. Seesteinen syysilta Maanpäännokassa

Kuvan edustalla rantakiviä ja heiniä, taivaanrannassa aurinko laskee.
© Maarit Latokari

"Aitiopaikalla, 26.9.2021, Maanpäännokka, Rauma." -Maarit Latokari

Raadin perustelu: Kuvan ottaja on todellakin onnistunut löytämään "aitiopaikalle" kuvaushetkellä. Raumalla tallennetun rauhallisen tunnelman äärelle tekee mieli pysähtyä pidemmäksikin aikaa, ja kuvan katselu tarjoaa kaivatun seesteisen hetken arjen hulinoiden keskellä. Kuvassa on myös mielenkiintoisia kontrasteja, esimerkiksi kivien karhea pinta veden pehmeyttä vasten.

8. Koskeljärven syksyinen taidemaalaus

Pudonneita lehtiä tumman veden pinnalla.
© Mervi M. Utria

"Koskeljärven pinnalla kelluvia ja kauniita lehtimuodostelmia, kuvailin 21.9." -Mervi M. Utria

Raadin perustelu: Puiden loistavaa ruskaa ei voi olla huomaamatta syksyllä, mutta tämä Euran Koskeljärvellä otettu kuva osoittaa, että myös syksyn tummissa sävyissä on paljon kauneutta. Raatimme näki lähes maalauksellisessa kuvassa myös vahvaa symboliikkaa: tumman veden pinnalla kelluvat lehdet kertovat luonnossa tapahtuvasta siirtymästä ja lähestyvästä talvesta.

9. Huittinen muuttolinnun silmin

Ilmakuva, jossa nouseva aurinko paistaa kirkkaasti usvaan peittyneen maalaismaiseman yllä.
© Janne Arola

"Sumuinen aamu Huittisissa 26.9.2021." -Janne Arola

Raadin perustelu: Tältäköhän Huittinen näyttää muuttolintujen silmin? Kiitos kuvaajan, mekin saamme hetken nauttia näistä upeista maisemista korkealta yläilmoista. Jos syysaamuna saa herätä tällaisiin usvan läpi loistaviin auringonsäteisiin, ei päivästä voi koskaan tulla huonoa!

10. Syysyö Porin Kalevanpuistossa

Puiston oranssilehtiset puut yöllä katulamppujen loisteessa.
© Esko Pamppunen

"Porin Kalevanpuistossa yöllä 2.10.2021." -Esko Pamppunen

Raadin perustelu: Syksyllä tekee harvoin mieli lähteä ulos pimeän tulon jälkeen, mutta tämä Porin Kalevanpuistossa otettu kuva osoittaa, miksi niin kannattaisi kuitenkin tehdä. Syksyinen yö voi nimittäin yllättää kauneudellaan, kun ruska loistavaa upeasti katulamppujen loisteessa. Kuva onnistuu vangitsemaan sen aivan erityisen tunnelman, joka kaupungin kaduilla pimeinä vuodenaikoina vallitsee.

11. Taidetta vesilätäkössä Raumalla

Puun hiejastus vesilätäkön pinnalla.
© Tiina Salonen

Raadin perustelu: Syksyisin ihastelemme yleensä puiden väriloistoa, mutta tässä kuvaaja onkin laskenut katseensa maahan ja löytänyt taidetta yllättävästä paikasta. Raumalla otettu kuva kannustaa meitä vetämään kumpparit jalkaan ja huomaamaan, että syksy tarjoaa kauneutta vielä senkin jälkeen, kun puut ovat pudottaneet lehtensä. Tärkeintä on pitää silmät avoinna ja pysähtyä huomaamaan syksyn hienot hetket – säästä huolimatta!

"Taidetta vesilätäkössä Raumalla." -Tiina Salonen

12. Joutsenet auringonlaskussa Eurajoella

Neljä joutsenta uimassa auringonlaskussa.
© Carita Valtanen

"Ranta oli täynnä joutsenia, joista nämä muutamat pääsivät kuvaan komean auringonlaskun saattelemana Eurajoella 090921." -Carita Valtanen

Raadin perustelu: Mikä kuvaakaan syksyn tunnelmaa paremmin kuin muuttolintujen seuranta? Tämä Eurajoella napattu kuva onnistuu vangitsemaan täydellisesti vuodenaikojen vaihtumiseen liittyvän kauneuden ja toisaalta haikeuden: auringonlaskussa uivat joutsenet muistuttavat vielä kesästä, mutta ilmassa tuntuva viileys kertoo, että pian joutsenten on aika lentää sulemmille vesille.

Näillä ohjeilla äänestettiin:

  • Tutustu kuviin ja valitsi suosikkisi su 31.10. klo 23.59 mennessä. Yhteensä eniten ääniä blogissa ja kommentteja Know Your Hoodsin Instagram-tilillä saanut kuva voittaa pääpalkinnon. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto.
  • Jätä blogin lopussa kommenttikenttään suosikkikuvasi numero ja lyhyt perustelu, miksi kuva on suosikkisi. Ei ole helppo valinta!
  • Voittajan julkaisu: Voittaja julkaistaan 3.11.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa. Lisäksi voittajakuva voidaan mahdollisesti julkaista paikallisessa mediassa.
  • Palkinnot:
    • Äänestäjien suosikki: 50e vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa
    • Äänestäjän palkinto: 20e vapaavalintaiseen ravintolaan Satakunnassa

Sinua saattaa myös kiinnostaa seuraavat blogit:

- Know Your Hoodsin tiimi

Diskussion

Lämna en kommentar

Vänligen kommenterar sakligt och konstruktivt. Osakligt innehåll raderas.

Beställ nyhetsbrevet

*) Obligatoriskt fält

E-postadressen används för att hitta användarikon från Gravatar servicen.

Kommentarer

Sari Schultz

8
Kuva tummuudessaan on puhutteleva pienin värloistein- kuin maalaus!

20.10.2021 10:18Vastaa
3 0
Päivi Ketola

Kuva 6. Kuvassa on tunnelmaa!

20.10.2021 10:59Vastaa
2 0
Taina Lindström

Äänestän kuvaa 7. Ihana, niin rauhallinen tunnelma, tätä voisi katsoa vaikka kuinka kauan

20.10.2021 11:26Vastaa
2 0
Elina Lindroos

Arja Arposen kuva pitkospuista on paras, ihana tunnelma kuvassa.

20.10.2021 11:36Vastaa
4 0
Anne Merimaa

Kuva no 7.
Auringonlaskukuvia on paljon, enimmäkseen punaisia, mitkä ovat erittäin hyviä. Tässä on kuitenkin toisenlainen kuva. Rauhallinen, kaunis hetki. Aurinko laskee tässäkin. Hienosti rajattu, jossa monenlaista elementtiä.
Kerrassaan upea!

20.10.2021 11:37Vastaa
2 0
Venni lehmusmetsä

Kuva 4 on loistava äänestän!

20.10.2021 12:03Vastaa
6 0
Petra Lehmusmetsä

4. Minusta auringon ja varjon kontrastin luoma jännite on kiehtova. Ihana hetki.

20.10.2021 12:16Vastaa
6 0
Ulla

Kuva nro 7 on aivan ihana. Sitä katsoessa sielu kyllä lepää.

20.10.2021 12:31Vastaa
2 0
Anna-Maija Aalto

Numero 8, Mervin upea, tunnelmallinen kuva on ehdottomasti suosikkini.

20.10.2021 12:33Vastaa
2 1
Dunder Anniina

Äänestän nro 7

Upea kuva, vaikka valinta ei ollutkaan helppo!

20.10.2021 12:54Vastaa
2 0
Terhi Nikander

Kuva 1.
Syksyn kauneutta joutsenten kera!

20.10.2021 13:20Vastaa
2 0
Silja Törnkvist

Numero 1
Ihanan romanttiset värit ja Suomen kauneimmat linnut.

20.10.2021 13:46Vastaa
0 0
Sirkku Tommila

Nr 8 , erilainen minimalistinen kuin muut loistavat kuvat.

20.10.2021 13:47Vastaa
1 0
Kari Vepsä

Hiitteenkari on hieno paikka,upea kuva väreineen,ÄÄNESTÄN!!

20.10.2021 14:07Vastaa
4 0
Kari Vepsä

Ja kuvan numero oli siis 4

20.10.2021 14:15
1 0
Eira Ylitalo

Numero 5
Tunnelmaa täynnä oleva koivukuja, jonka päässä on usvaverhoiltu salattu tulevaisuus.

20.10.2021 14:24Vastaa
3 0
Maina Laine

Nro 8 maalauksellisuus viehätti.

20.10.2021 14:26Vastaa
1 0
Sarita Viren

Nro 4. Hiittenkarin tunnelma on taltioitu onnistuneesti kuvaan.

20.10.2021 14:27Vastaa
3 0
Piia Lehtimäki

Nro 3. Kuvan puuterinroosa tunnelma ja sävyt suorastaan kutsuu istahtamaan penkille ihailemaan luonnon rauhallista kauneutta 😍

20.10.2021 14:32Vastaa
4 0
Ulla-Maija Virén

Kuva nro 4
Kuva on väriloistossaan niin kaunis ja rauhallinen. Vastaa yks yhteen myös todellisen paikan kanssa…todellakin kutsuu eväiden syöntiin…

20.10.2021 14:36Vastaa
2 0
Satu Hurme

5. Tilaisin koska tahansa noin upeasta kuvasta taulun, wau.

20.10.2021 14:53Vastaa
2 0
Päivi Helminen

Kuva 5.
Naapuri tien koivukuja on aina yhtä valloittava. Tässä kuvassa onnistuttu ihanasti vangitsemaan luonnon oma kauneus ja häkellyttävyys

20.10.2021 15:02Vastaa
0 0
Tiina

Kuva 2. Voisin tuollaisen kuvan laittaa oman olohuoneen seinällekin! 🙂

20.10.2021 15:41Vastaa
2 0
Tarja Ala-Hakula

3 Herättää nostalgisia muistoja

20.10.2021 15:55Vastaa
1 0
Tuula

Kuva 1
Ihana Roosa sävy.

20.10.2021 16:20Vastaa
2 0
Susanna

Nro 6

20.10.2021 16:36Vastaa
0 0
Erja

Mervi M. Utrian kuva on vahva ja maalauksellinen ja tuo esille jotakin olennaista, minkä vuoksi itse nautin myös loppusyksyn ajasta. Kuvassa on kiehtovaa mystiikkaa ja sen äärelle pysähtyy pohtimaan vaikka vanhaa suomalaista, juuri tähän vuodenaikaan, Kekrin aikaan, kuuluvaa vainajien muistamisperinnettä; ajatus kulkee kuin itsestään Tuonelan virtaan. Ja se tuntuu luonnolliselta ja levolliselta.

20.10.2021 16:47Vastaa
1 0
Minna Suutari

4.Eväät maistuvat erittäin hyviltä Hiitteenkarilla Tiinan kanssa.

20.10.2021 16:49Vastaa
3 0
Viinikka Arja

Kuva nr 5 Jopa salaperäinen, utuinen tunnelma, kaunis!

20.10.2021 16:56Vastaa
0 0
Vainikka Anne

6. kuva kertoo syksyn kauneudesta rakkaalla Kokemäenjoella… väriä, hehkua, visuaalista symmetrisyyttä…. kuvan ottaisin omalle seinälleni tauluksi 👍🧡💛

20.10.2021 17:02Vastaa
0 0
Timo Lehmusmetsä

4 koska termarikahvit <3

20.10.2021 17:22Vastaa
3 0
Jaana Wihlman

1
Syksyn kauneutta hempeimmillään

20.10.2021 17:54Vastaa
0 0
Rauni Rantasalo

Kuva 4. Upeat värit, tasapainoinen ja seesteinen tunnelma.

20.10.2021 18:02Vastaa
3 0
Hanna O

10. Syysyö Kalevanpuistossa
Kalevanpuisto on omakin suosikki kuvaus- ja tunnelmointikohteena syksyn väriloiston aikaan.

20.10.2021 18:07Vastaa
1 0
Kaisa

Kuva 4. Hiitteenkarin maisemat vangitsevat.

20.10.2021 18:23Vastaa
3 0
Ketonen Olli-Pekka

Mitähän koivukujan päästä on tulossa.
Kuvaa olisi voinut kokeilla peilikuvana, jolloin vaikutelma muuttuisi menoksi sumua kohti.

20.10.2021 18:32Vastaa
0 0
Katariina

äänestän numeroa 4. hieno maisema.

20.10.2021 18:51Vastaa
3 0
konsta

äänestän numeroa 4. koska pyhäjärvi näyttää hienolta

20.10.2021 18:52Vastaa
2 0
valtteri

aivan upea pyhäjärvi maisema ja loistava kuva. Äänestän numeroa 4.

20.10.2021 18:55Vastaa
2 0
Minna Ketola

Kuva nro 4 saa ääneni. Hiittenkarin upeaa ruskaa 🤩

20.10.2021 19:09Vastaa
3 0
Raija

Kuva 4 upea kuva, hyvät värit

20.10.2021 19:11Vastaa
1 0
Anitta Laine

Kuva nro 2. Kuva houkuttaa lähtemään pitkospuita pitkin ihailemaan syksyn kauneutta.

20.10.2021 19:12Vastaa
0 0
salo janina

Hiitteenkari tulee aina olemaan muisto lapsuudestani, muisto nuoruudestani sekä tällä hetkellä myös muisto vanhuudesta❣️. Numero 4.

20.10.2021 19:13Vastaa
2 0
Martta Tenhunen

Nro 4

Kuvasta tulee hienosti esiin siirtymä kesästä syksyyn

20.10.2021 19:17Vastaa
3 0
Heli

Kuva 6
Kuva houkuttelee syksyisille retkille maisemaan jossa yhdistyy Suomen luonnon kaikki kauniit elementit.

20.10.2021 19:24Vastaa
0 0
Raija Suvanto

Äänestän kuvaa nro 2, Puurijärven ja Isosuonkansallispuiston syksyiset pitkospuut, minusta hieno kuvakulma ja näkemys syksyisistä väreistä ja luonnosta. Perinteisiä maisemakuvia riittää, mutta tämä on persoonallinen ja hieno näkökulma.

20.10.2021 19:29Vastaa
0 0
Mona

Nro 9. Haluaako muuttolintu lähteä näin upeista maisemista? 🙂 Mahtava kuva, vau!!

20.10.2021 19:37Vastaa
2 0
Kaarina Mäkelä

3
Kuvaan on saatu tallennettua tunnelmaa ja kuvassa on hyvät värit.

20.10.2021 19:47Vastaa
0 0
Minna Junnila

4. Kauttuan Hitteenkarin syysloisto
Oman seudun kauniit maisemat. Niin rauhaisat ja kauniit seudut

20.10.2021 19:48Vastaa
1 0
Johanna Numminen

Kuva nro 4 kauttuan hiitteenkari, upea kuva!

20.10.2021 19:51Vastaa
2 0
Pake

4, tunnelma on rauhallinen ja raikas. Kelpaisi viettää retkipäivä ja kahvihetki.

20.10.2021 19:51Vastaa
1 0
Jukka Helin

Numero 4 edustaa omaa sielunmaisemaani.

20.10.2021 20:13Vastaa
0 0
Jyrki Lehto

No4 hieno kuva! Äänestän!

20.10.2021 20:29Vastaa
1 0
Jaana Laakso

1. Joutsenpariskunta, mahtava ilta roosan värissä ja joutsenoaruskunta tumnana edustalla 🤩🥰👍

20.10.2021 20:33Vastaa
0 0
Johanna Toronen

Kuva 3. Äyhöjärven pakkasaamussa on kauniit väri ja kaunis kosketteleva tunnelma

20.10.2021 20:56Vastaa
0 0
Maarit Hakala

Kuva 1. Romanttisen kaunis ja harmoninen syksyinen kuva ❤

20.10.2021 21:22Vastaa
0 0
Tiina Tiittanen

Kuva 6. Hieno perspektiivi ja upea tunnelma.

20.10.2021 21:35Vastaa
0 0
Emilia

Hiittenkari on syksyisin ihana. Kuvaan taltioitu hienosti sen parhaimmat puolet. Äänestän siis kuvaa 4!

20.10.2021 21:47Vastaa
0 0
kalle

äänestän numeroa 4! kauniit värit

20.10.2021 22:08Vastaa
1 0
Päivi Virtanen

Kuva 1 kaunis ja tunnelmallinen

20.10.2021 22:10Vastaa
1 0
Lilli

Kuva 3
Niin seestinen tunnelma.
Voisi luulla maalatuksi tauluksi.

20.10.2021 22:26Vastaa
0 0
Emilia L

6 Se erottuu joukosta ja kuvan perspektiivi on upea. Kauniit sävyt ja aito kuva. Monet muut kuvat ovat tyypillisempiä luontokuvia ja enemmän ”muokattuja”.

20.10.2021 22:28Vastaa
0 0
Minna Tuominen

Numero 2

Yksinkertaisen kaunis kuva, ihanat värit ja rauhallinen tunnelma.

20.10.2021 22:40Vastaa
0 0
Oliver Palin

Kuva.4, koska se on kaikista kuvista artsy. Ja kaunis luonto.

20.10.2021 23:48Vastaa
1 0
Jylhä Hanna

7.😍

21.10.2021 7:36Vastaa
2 0
Taina Iltanen

Äänestän kuvaa nro 4.

Syksyn aurinko kultaa kauniisti rannan heinät ja peilaa pilvet järven pintaan.
Rauhaisa ja seesteinen hetki lempipaikassa, jossa mieli lepää.

21.10.2021 7:49Vastaa
1 0
Erja Kuusisto

7 Merellä rauhoittava vaikutus, sielu lepää

21.10.2021 9:28Vastaa
2 0
Päivikki Lavi

1. Joutsenet, kaunis väritys kuvassa,syysloustoa parhaimmillaan

21.10.2021 9:55Vastaa
0 0
Tiina Suominen

Numero.3 kaunis kuva

21.10.2021 10:19Vastaa
0 0
Milli Kalevo

Kuva 8. Hieno tunnelma kuvassa. Luonto on paras taiteilija ja me saamme ihastella. Myös kuvan symboliikka puhuttelee. Syksy on luopumisen aikaa…mutta saat sen mistä luovut. Kun näet jokaisessa vuodenajassa jotain kaunista, se palkitsee antamalla mieleesi rauhan.

21.10.2021 10:27Vastaa
1 0
Alanko Paula

Äänestän kuva 1
Anne Nurmela ottama kuva, on herkkä ja tunnelmallinen, värit hienot 👍

21.10.2021 10:56Vastaa
0 0
Tuuli

6
Hieno kuva!

21.10.2021 14:54Vastaa
0 0
Aila Saarinen

1. Kaunis, idyllinen maisema.

21.10.2021 19:53Vastaa
0 0
Maria

Olipa valtavan vaikea valinta, sillä kaikki kuvat ovat upeita! Annan ääneni kuvalle 10, koska yökuva on erilainen ja sen voimakkaat värit puhuttelevat.

22.10.2021 12:50Vastaa
1 0
Minna

Äänestän kuvaa 11! Tämä on ihan kuin maalaus. Ihailen kuvaajan kykyä nähdä näin kaunis asetelma vesilätäkössä. Vedestä heijastuva syystaivaan tummansininen ja kirkkaan keltaiset syksyn lehdet luovat upean värimaailman kuvaan. 🙂

22.10.2021 13:42Vastaa
3 0
Sanna

11. Taidetta vesilätäkössä Raumalla, Tiina Salonen, ihanan vekkuli syksyinen kuva.
Saa mieleen syksyn ihanuuden.
Väriloistoa puissa, lapset lätäköissä hyppii riemuissaan, hymyä suissa.
Sienien ja puolukoiden maun suussa voi maistaa ja melkein talvenkin jo haistaa.
Syksy on ihanaa aikaa siinä on paljon taikaa.
Kiitos maalauksellisesta kuvastasi.

22.10.2021 18:52Vastaa
3 0
Sanni Kallokoski

Äänestän nro.5. Kepolankuja on yksi kauneimmista paikoista Köyliössä ja juuri tässä kuvassa se tulee esille täydellisesti. Kaunis taideteos.❤️

22.10.2021 22:33Vastaa
1 0
Katja

Kuva 4. Hiittenkari ja sen puut vasten järven ja taivaan sineä ovat niin kauniita ruskan(kin) aikaan. Melkein voin haistaa järven tuoksun ja tuntea ikiaikaiset kivet tossujen alla. Hiittenkari on yksi lempipaikoistani, kun mieli ja sydän on täynnä, antaa tuulen humista yli ja viedä murheet mukanaan.

22.10.2021 23:21Vastaa
0 0
Heli Ylitalo

Nro 4! Täydellistä ❤️

23.10.2021 0:15Vastaa
0 0
Lasse

Nro 4, komiat on maisemat

23.10.2021 0:18Vastaa
0 0
Ismo Rantala

Nro4 komeeta

23.10.2021 0:22Vastaa
0 0
Mikko

Ääni numerolle 4!
Hieno ja tunnelmallinen kuva, syksyn värit ovat kuin Lapin lumoissa.

23.10.2021 0:27Vastaa
0 0
Heidi kopra

Monta kaunista elementtiä saatu vangittua yhteen kuvaan.

23.10.2021 9:12Vastaa
0 0
Niina Nurmi

Kuva 7. Kuvasta tuli vielä mieleen tuulahdus vietetystä kesästä ja hetket erityisen upeista auringonlaskuista.

23.10.2021 9:43Vastaa
2 0
Tiina

3. Äyhönjärvi ja kutsuva pakkasaamu.

Tässä kuvassa jotain erilaista, kuin muissa. Satumainen tunnelma.

23.10.2021 10:14Vastaa
1 0
Merja Akkanen

Kuvassa ihana utuinen tunnelma

23.10.2021 10:16Vastaa
0 0
Tiina Mäkinen

Nro 1
Kauniit värit, levollinen tunnelma

23.10.2021 10:20Vastaa
0 0
Rönndahl Hannele

Kaunis ja rauhallinen ..

23.10.2021 10:20Vastaa
0 0
Hjärpe Ninna

3, aivan järkyttävän kaunis kuva kauniilla sävyllä. Pakkanen ei missään nimessä ole mieleeni mutta tuohon hetkeen tekisi jopa mieli mennä.

23.10.2021 10:23Vastaa
1 0
Kirsi Heikkilä

Nro 8.

23.10.2021 10:23Vastaa
1 0
Päivi Ylitalo

Äänestän kuvaa nro. 5
Ihana kuva ❤

23.10.2021 10:26Vastaa
0 0
Mälkiäinen Mirka

5

23.10.2021 10:26Vastaa
0 0
Hillevi Hirvonen

Kuva 12 on tosi vahva ja vangitseva👍

23.10.2021 10:28Vastaa
0 0
Helkelä Minna

Suosikkini on numero 7, Maarit Latokarin kuva Maanpäästä! Kuvasta heijastuu juuri se stressitön rauha, hiljaisuus ja luonnon kauneus, mitä sieltä itsekin lenkeilläni haen…

23.10.2021 10:37Vastaa
1 0
Marjomäki Raija

7.
Rauha ja harmonia🙏

23.10.2021 10:55Vastaa
1 0
Raija Marjomäki

7.
Rauha ja harmonia.

23.10.2021 10:58Vastaa
1 0
Erja Aaltonen

Kuva 6, kuva säteilee syksyisellä väriloistollaan 🙂

23.10.2021 11:07Vastaa
0 0
Mari Hjerppe

12
Väriloisto kerrassaan hurmaava

23.10.2021 11:11Vastaa
0 0
tanja hellqvist

7 oli paras

23.10.2021 11:37Vastaa
1 0
Sara syrjälä

Vastaukseni on kuva 12.

23.10.2021 11:39Vastaa
0 0
Irma Salo

1.
Kauniin rauhallinen tunnelma

23.10.2021 12:00Vastaa
0 0
Emmi Anttalainen

1. Anne Nurmelannjoutsenpari. Kuvan värit ja tunnelma oli jotain niin kaunista❤️

23.10.2021 12:52Vastaa
0 0
Minna Mäkelä

Ihana rauha välittyy kuvasta😍itselläkin oikein hyvä fiilis kuvaa katsellessa

23.10.2021 14:06Vastaa
0 0
Kristiina Malmstedt

3. Äyhönjärvi ja kutsuva pakkasaamu. Värisävyt, sommitelma, syvyysvaikutus ja kokonaisuus kaikkiaan todella kaunista katseltavaa, upea kuva

23.10.2021 16:18Vastaa
1 0
Pirjo Koski-Hyvärinen

3 Äyhönjärvi ja kutsuva pakkasaamuna

23.10.2021 16:26Vastaa
0 0
Elina Helassalo

Numero 7 Maanpää nokka. Kuva, josta voisin tehdä suurennoksen seinälle enkä kyllästyisi.
Vaikea valinta. Kaikki kuvat hienoja.

23.10.2021 17:40Vastaa
1 0
Frimodig Maija

11 Taidetta vesilätäkössä Raumalla.
Erilainen kuvakulma, kauniit värit. Näyttää taideteokselta.

23.10.2021 17:58Vastaa
1 0
Riina Hannula

Kuva 4. Upeat värit ja syysaamun tunnelma.

23.10.2021 18:00Vastaa
0 0
Dunder Anna

7

23.10.2021 21:09Vastaa
1 0
Dunder Anna

7. Rauhallinen, ihana tunnelma ❤️

23.10.2021 21:10Vastaa
1 0
Leena Luotonen

Kuva 1 . Siinä on kaikki olennainen mitä minun syksyyn kuuluu. Olisi ihana tauluna ja jopa seinätapettina.

23.10.2021 21:13Vastaa
0 0
Marjo

Kuva 2. Ihanat värit, kiva kuvakulma.

23.10.2021 21:30Vastaa
0 0
Mari

2

23.10.2021 21:40Vastaa
0 0
Kati

Kuvassa 7 hieno ja rauhallinen tunnelma.

23.10.2021 23:14Vastaa
1 0
Irene

Kuva nro 1. Kaunis maisema Maanpäässä, joutsenet, seesteisyys ja kauniit syksyn värit. Ihana kuva.

23.10.2021 23:24Vastaa
0 0
Murjaana

7
Ihanan rauhallinen tunnelma ja kivet näytttävät niin upeilta.

(Kuvassa 5 taianomainen tunnelma, siinä myös voittaja-ainesta)

23.10.2021 23:38Vastaa
1 0
Hille

Suosikkini on 10. Syysyö Porin Kalevanpuistossa.
Meni kylmät väreet heti kuvan nähdessäni, enkä voinut todeta kuin vau! Kuva oli niin henkeä salpaava ja olisi tehnyt mieli vain mennä kävelemään tuohon maisemaan kuunnellen syysyön ääniä!

23.10.2021 23:42Vastaa
1 0
Mirva Korvala

Äänestän kuvaa nro 7. Tästä voisi tehdä vaikka taulun. Valinta ei kyllä ollut helppo, kun kaikki kuvat ovat tosi upeita.

24.10.2021 4:54Vastaa
1 0
Tuula Kallas

Nro 3 on ihana!

24.10.2021 8:36Vastaa
1 0
Päivi Söderdahl

Nro 12 on aivan huikeen ihana

24.10.2021 10:43Vastaa
0 0
Sirpa Mäkimaa

Minä tykkäsin eniten numero 11:sta.Taidetta vesilätäkössä Raumalla.

24.10.2021 11:10Vastaa
1 0
Ketonen Marika

1. Upeia kuvia kaikki, mutta ykkösessä on jotain lumoavaa.

24.10.2021 11:39Vastaa
0 0
Jouni Mikola

Kuva 3 henkii hienoa pakkasaamun tunnelmaa

24.10.2021 12:12Vastaa
1 0
Alhola Tuija

Nro 12. Siinä on mahtavat värit ja tunnelma ♥️

24.10.2021 12:19Vastaa
0 0
Sari Komulainen

Kuva 5. Houkuttelee lähtemään hiljaa pyöräilemään tuota tietä pitkin.

24.10.2021 12:25Vastaa
0 0
Lilli Järvinen

3
Tässä kuvaaja on ikuistanut tutut lenkkimaastot aivan uudesta kuvakulmasta. Kertakaikkisen upea otos!

24.10.2021 15:52Vastaa
1 0
Maiju

9. Kaunis kuva, eri näkökulmasta katsottuna

24.10.2021 16:11Vastaa
1 0
Sanna Okkeri

Kuva numero 3.
Tanjan kuvia monesti ihaillut ja ihmetellyt hänen hienoa kykyään vangita kuvattava kohde niin maagisesti, ihan kuin jostain satumaailmasta tämäkin kuva.

24.10.2021 16:52Vastaa
1 0
Tiia Helenius

3. Äyhönjärvi ja pakkasaamu

Tuollaisia värejä ja tunnelmia kohtaa niin harvoin ja vain hetken, että kuva on pysäyttävän kaunis.

24.10.2021 18:18Vastaa
2 0
Marjeta Anne-Maarit

Kuva 3
Kuinka mieleni halajaakaan istumaan tuohon penkille henkeäsalpaavan kauniiseen maisemaan.

24.10.2021 23:57Vastaa
1 0
Taina Aaltonen

Nro 3. Aivan ihanaa värien harmoniaa.

25.10.2021 9:12Vastaa
0 0
Tuula Orre-Aava

Kuva nro 3 on paras mielestäni.

25.10.2021 10:50Vastaa
0 0
Mari Viljanen

Lempipaikka ♥️ Numero 4!

25.10.2021 14:39Vastaa
0 0
Marika

9 – Hulluna Huittisiin ❤️

25.10.2021 14:51Vastaa
1 0
Tarja

Kaikki kuvista ovat upeita, mutta suosikkini on nro 12. Ihanat joutsenet, upeat värit ja vuodenajan vaihtumisen haikea tunnelma.

25.10.2021 15:35Vastaa
0 0
Päivi Ahonen

Kuv 10.
Herkkä ja kaunis kuva. Tätä katsoessa miltei tuntee kirpeän syksyisen yöilman ja aistii nukkuvan kaupungin ympörillään.. Vain hento tuulen vire havisee puissa

25.10.2021 18:19Vastaa
1 0
Mira Sammalkorpi

Kuva 1
Upeat värit ja ihana tunnelma!

25.10.2021 22:40Vastaa
0 0
Annina Nevaranta

Nro 7, kuva on pysäyttävän kaunis!

26.10.2021 9:23Vastaa
1 0
Marjukka

Kuva nro 9 on ehdoton suosikkini. Varhaisen auringon ensimmäiset säteet leikittelevät sumun kanssa. Huippukuva!

26.10.2021 10:33Vastaa
1 0
Tuomisto Outi

Nr 3 on niin seesteisen kaunis ja meditatiivinen. 🧡

26.10.2021 10:59Vastaa
0 0
Sirpa Jalarvo

Kuva nro 9.
Upeat värit. Hieno kuvakulma.

26.10.2021 11:44Vastaa
1 0
Sari Lehmus

9 – mahtava tunnelma ja kuvakulma

26.10.2021 11:48Vastaa
1 0
Alho Salme

11. Toisenlainen näkökulma, eroaa muista perinteisistä

26.10.2021 12:03Vastaa
0 0
Anne

Kuva 9.
Siinä kaikki taivaan ja maan välillä! 👌🏻

26.10.2021 12:15Vastaa
0 0
Teija

9 ihana kuva ja eri kuvakulmasta kuin normi syys tms kuvat/linnun silmin 🤗

26.10.2021 12:59Vastaa
0 0
Heikki Vesamäki

Kuva ihan kotinurkalta, eli nro 9

26.10.2021 13:55Vastaa
0 0
Kati Järvi

Suosikkini on nro 9, ihanat värit ja todella upea syksyinen kuva huittisista

26.10.2021 14:14Vastaa
0 0
Elina

10
Todella vaikea valinta, niin ihania kaikki.
Kun kuitenkin syksystä kyse, niin tuossa kuvassahan se syksy, vuodenajoista ihanin, on.

26.10.2021 14:50Vastaa
0 0
Jaana Riskusalo

Kuva 12. Joutsenet auringonlaskussa, Eurajoki.

26.10.2021 16:35Vastaa
0 0
Pirjo Hälli

Äänestä kuvaa 7. Levollinen maisema, jossa kaikki kohdallaan.

26.10.2021 17:40Vastaa
1 0
Jonsku

Kuva Huittisista, koska Huittinen on hyvä paikka elää.

26.10.2021 17:46Vastaa
0 0
Olli Tuominen

Tunnelma.

26.10.2021 17:59Vastaa
0 0
Kirsti Luotonen

Numero 7; Niin upea kuva säällä kuin säällä upeasta Maanpäännokasta Raumalta!

26.10.2021 18:08Vastaa
1 0
Pauliina Hipeli

Kuva nro 3. Kuvassa kaikki niin seesteistä ja sävy sävyyn.

26.10.2021 18:22Vastaa
0 0
Marle Leimala

Nro 11
Aivan upeaa luonnon taidetta!
Mikä kohde, mitkä värit!
Vei sydämeni täysin.

26.10.2021 21:58Vastaa
0 0
Maarit Heinonen

Nro 12, taianomainen tilannekuva

26.10.2021 22:05Vastaa
0 0
Emmi

Kaunis koivukuja! Äänestän nro 5

26.10.2021 22:31Vastaa
0 0
Piritta Rosenqvist

Nro 3 Äyhöjärvi ja kutsuva pakkasaamu.

Kuva on niin rauhallinen, värit ovat jotain käsittämätöntä. Vaikka kuvassa on pakkasaamu, se saa silti lämpimän tunteen. Aivan mahtava kaikkineen.

26.10.2021 22:32Vastaa
0 0
7. Seesteinen syysilta...

Suurimman osan kuvista olisin voinut valita. Voi sanoa, että jokaisessa kuvassa oli jotain joka kosketti minua. Kaikki olivat äärimmäisen taidokkaita otoksia.

26.10.2021 22:51Vastaa
1 0
kirsti suonpää

numero 9 upeat värit

27.10.2021 8:29Vastaa
0 0
Haapala Maaria

Kuva 7 . Kuvassa on ihanan rauhaisa tunnelma ja kauniit värisävyt.

27.10.2021 18:54Vastaa
0 0
Pia Vainionpää

5. Alkusyksyn hurmaa Kepolankujalla Köyliössä on upea kuva, niin kuin aika olisi pysähtynyt.

27.10.2021 20:58Vastaa
0 0
Outi

7, seesteisen kaunis rantakuva

27.10.2021 21:48Vastaa
1 0
Hanna Kuusisto

1
Mikä rauha ja kauneus kuvassa onkaan!

28.10.2021 7:31Vastaa
0 0
sirkku.salminen5@gmail.com

Kuva nro 3 on paras, koska siinä on niin kauniit värit ja tunnelma!

28.10.2021 9:29Vastaa
0 0
Riina Kaski

Kuva 9. Kivaa vaihtelua nähdä sumuinen aamu yläperspektiivistä, onnistunut otos rajausta myöten.

28.10.2021 10:02Vastaa
0 0
Olli Suorsa

Taidetta vesilätäkössä Raumalla

28.10.2021 14:13Vastaa
0 0
Soile Leino

Ihana kuva. Tykkään kuvan tunnelmasta.

28.10.2021 21:10Vastaa
0 0
Altti

Numero 4, pidän kuvan valoisasta näkymästä ja vettä rajaamista elementeistä

28.10.2021 21:28Vastaa
0 0
Rauli

Kuva 4
Kauniit syksyn värit.

28.10.2021 21:53Vastaa
0 0
Marita

Numero 4
Kaunis ja valoisa kuva.

28.10.2021 21:54Vastaa
0 0
Lähteenmäki Hanna

Nro. 10

Aivan mielettömät värit ja tunnelma.

29.10.2021 13:52Vastaa
0 0
inga Koivisto

Kuva 7 upein kaikista upeista

29.10.2021 14:27Vastaa
1 0
veli kaukkila

Tiinan kuva on kertakaikkiaan harmoninen ja rauhoittava. Tässä kuvassa silmä ja sielu lepää. Tuntuu, että aika on menettänyt merkityksensä, on vain rauha!

29.10.2021 14:46Vastaa
0 0
Kari

Veli tarkoittaa kuva 4 😉

2.11.2021 20:31
0 0
Hilkka Kantelinen

Kuva 12. Upea väritys. Kaunis herkkä kuva syksystä.

30.10.2021 15:10Vastaa
0 0
sofia palin

Kuva 4) Kauniit syksyn värit ja tyyni järvi 😍

30.10.2021 19:33Vastaa
0 0
Joppe J

Kuva 4. Nice pic 👍🏻

30.10.2021 19:36Vastaa
0 0
Tiitus

4. Hieno kuva! 📸

30.10.2021 19:37Vastaa
0 0
Toni Mulari

Kuva nro.4, Kauniit syksyn värit 👌

30.10.2021 19:49Vastaa
0 0
Koskinen Taru

Monta kaunista kuvaa, mutta valitsemassni kuvassa, 7, tunnelma vei voiton.

31.10.2021 7:39Vastaa
1 0
Merkku

Nro 11
Kuvaa pitää katsoa uudelleen ja uudelleen 🙂

31.10.2021 9:05Vastaa
0 0
Nieminen Pirjo

1. Anne Nurmelan Joutsenpariskunta Rauman Maanpäässä.❤️ 🍁👌

31.10.2021 9:09Vastaa
0 0
merja.koponen@gmail.com

11
Kauniita syyskjvia kaikki, mutta tässä mielenkiintoinen kuvakohde.

31.10.2021 10:01Vastaa
0 0
tarja nurminen

numero 11 Taidetta vesilätäkössä Raumalla

31.10.2021 10:02Vastaa
0 0
Tanja

12
Ihanat värit. Kuvasta saisi ihanan taulun 😍

31.10.2021 10:47Vastaa
0 0
Nurmi Saija

Kuva 3.
Hyvä tunnelma ja ihanat taivaanvärit❤️

31.10.2021 11:07Vastaa
0 0
Roosa

7, aivan ihanan rauhallinen kuva.

31.10.2021 11:23Vastaa
1 0
Leikkainen Minna

Kuva numero 3. Todella kutsuva kuva,tunnelmallinen ja loistavat värit.

31.10.2021 11:34Vastaa
0 0
Sarita Salo

Kuva nro 3. Kuva on niin aidon tuntuinen, että voin aistia pikkupakkasen kirpeän ilman. Syksyn ekat pakkaset saavat odottamaan talvea innolla, ja tämä kuva kuvastaa sitä sitä odotusta. Ilma on juuri noilla keleillä niin puhdasta ja raikasta ja helppoa hengittää.

31.10.2021 12:26Vastaa
0 0
Anne Järvinen

Hienoja kuvia kaikki, voiton vie silti numero 7. Aivan ihana! Merta ei vaan kyllästy tuijottamaan, oli se sitten tyyni tai ei..

31.10.2021 14:23Vastaa
1 0
Kati

Kuva 2

31.10.2021 15:51Vastaa
0 0
Miia Haanpää

Kuva 5. Ihana rauhallinen ja pehmeän valoisa tunnelma jota harmoninen värimaailma korostaa.

31.10.2021 18:20Vastaa
0 0
Arja Post

Numero 12
Syksyiset värit luovat lämpimän tunnelman. Loistava kuvakulma tekee otoksesta mielenkiintoisen.

31.10.2021 20:54Vastaa
0 0
Eeva Tuominen

Kuva 4
Kauniit syksyiset värit

31.10.2021 21:20Vastaa
0 0