Talven taianomaisimmat maisemakuvat

Ninna | 4.2.2021

Tammikuun aikana haastoimme Varsinais-Suomen valokuvaajat ikuistamaan talven kauneimmat hetket Talven taikaa -valokuvakilpailussa. Maisemakuvien finaaliin nousi upeat 9 kuvaa, joista lukijat voivat nyt äänestää suosikkiaan ajalla 4.-21.02.2021. Mikä on oma suosikkisi?

Pitkästä aikaa uskomattoman luminen ja kaunis talvi on saapunut Varsinais-Suomen ylle. Tammikuussa 2021 Talven taikaa -valokuvakisaan osallistuttiin reilusti 180 kuvalla, jotka esittelevät taianomaisia talven hetkiä ja tarinoita. Meidän, eli naapurustojen hakukone Know Your Hoodsin toteuttajien, päätavoite onkin tuoda mahtavat ja erilaiset alueet ja naapurustot esiin ja innostaa ihmisiä tutustumaan (lähi)ympäristöönsä. Valokuvakisaan osallistuikin ilahduttavasti kuvia ympäri Varsinais-Suomen kuntia!

Finalistien valinta oli vaikea tehtävä, sillä hienoja kuvia oli niin monta. Jaoimme talven taianomaisimmat kuvat kilpailemaan kahdessa eri sarjassa. Tässä blogissa voit äänestää 9 talvisesta maisemakuvasta suosikkiasi.

Kurkkaa myös luonnon talvisten taideteosten 9 finalistia ja äänestä myös niistä suosikkiasi!

Jos äänestät molemmissa kategorioissa, mahdollisuutesi palkinnon voittoon tietysti tuplaantuu. ;) Nyt on aika äänestää suosikkisi voittoon!

Ohjeet äänestämiseen

  • Äänestäminen: Kommentoi suosikkikuvasi numero tämän blogipostauksen kommenttikenttään ja anna lyhyt perustelu valinnallesi. Selaa sivun loppuun jättääksesi kommentin.
  • Ajankohta: Äänestä 21.02.2021 klo 23.59 mennessä.
  • Palkinnot: Palkitsemme äänestäjien suosikit molemmissa sarjoissa sekä arvomme palkinnon äänestäjien kesken. Lisäksi Instagramissa eniten ääniä saanut kuva palkitaan. Voittajia odottaa herkulliset lahjakortit:
  • Voittajan julkaisu: Voittajat julkaistaan torstaina 25.2.2021 Know Your Hoodsin some-kanavissa ja blogissa.
  • Lisäksi: Jaa postaus ja kannusta kavereitakin äänestämään :)

1. Liedon Kärpijoenkosken ihmemaa

Liedon Kärpikoski virtaa lumen keskellä kivisen rakennuksen vierellä.
© sari.koivisto (Instagram-tili)

Kärpijoenkoski 16.1.2021 Ihanaa, kun saatiin nauttia edes vähän aikaa kunnon talvesta ja pakkasista. - @sari.koivisto

Raadin perustelu: Liedon Kärpijoenkoskella on kuulaana talvipäivänä käynnissä kaunis lumen, jään ja veden näytelmä. Raatimme ihastui kuvan upeaan tunnelmaan, tykkylumisiin puihin sekä kivisen ja rosoisen seinän kovuuden kontrastiin pehmoisen lumipeitteen keskellä.

Kärpijoenkoski on myös erinomainen paikka käydä talvisella seikkailulla!

2. Skanssin metsät kuin Lapissa

Turun Skanssin metsän kuuset valtavan lumimassan peitossa.
© seikkailijanne (Instagram-tili)

“Voisin melkein aloittaa kuvasarjan ”I Can’t Believe It’s Not Lapland” kaupungin lähimetsässä otetuilla kuvillani, sillä niin surrealistista tämä kaikki lumen määrä täällä Turussa nyt on.” - @seikkailijanne

Raadin perustelu: Turun seudun tammikuun maisemat ovat olleet sadunomaiset! Jalanjäljet muuten koskemattomassa lumessa siivittävät katsojan lähes Lappia muistuttavaan maisemaan. On vaikea uskoa, että kuva on otettu Turun Skanssista, joka yleisesti tunnetaan ostoskeskuksesta ja sitä ympäröivistä kerrostaloista.

3. Ruissalon kaksi puuta

Kaksi puuta lumisessa maisemassa Ruissalon Saaronniemen nokassa meren rannalla.
© Sari Sainio

”Kaksi vanhaa puuta sateen pieksämää, Katsoo kevääseen, seisoo erillään, Ja kestää joka tuulen ja sään.” Ruissalo Saaronniemi tammikuussa 2021. - Sari Sainio

Raadin perustelu: Raatimme ihastui kuvan näyttävän talviseen tunnelmaan ja talviauringon kuulaaseen paisteeseen. Kuvaaja on ikuistanut tämän upean talvipäivän meren äärellä ja kuvan aurinko luo hienon kontrastin talvipäivän kylmänsinisiin sävyihin. Kuvassa on raikasta saaristotunnelmaa, josta pääsee nauttimaan Ruissalon kärjessä Saaronniemessä.

4. Naantalin Särkänsalmen sillalla

Särkänsalmensilta ja metsää talvisena päivänä.
© Jani Muli

Naantali, Särkänsalmelta eräänä kylmänä tammikuisena aamupäivältä v.2021. Aurinko noussut Airiston suunnalta - Jani Muli

Raadin perustelu: Tässä kuvassa Naantalin saarien Luonnonmaan ja Merimaskun yhdistävä Särkänsalmen silta kohoaa maisemassa taianomaisena talvipäivänä. Taitavasti aseteltu kuva viehätti raatiamme suuresti ja sai meidät haikailemaan saariston talvisiin tunnelmiin.

5. Raision sataman auringon lumo

Raision sataman ranta ja horisontissa Pernon telakan nosturit talvisena päivänä.
© Juuso Rantanen

Raision satamassa pakkanen paukkui  -20c  - Juuso Rantanen

Raadin perustelu: Raatimme viehättyi suuresti Raision sataman maisemasta kuulaana talvipäivänä. Kuvaaja on onnistunut ikuistamaan vastarannalla kohoavat telakan nosturit, jotka kurottavat korkealle, ihan pilven alareunaan asti. Aurinkokin kuultaa upeasti harsopilvien läpi. Raision Kaanaalla pääsee kävelemään ihastuttavissa Raisionlahden talvimaisemissa satamatunnelmasta nauttien.

6. Potkukelkkailun iloa Naantalissa

Lapsi potkukelkkailemassa Naantalissa.
© thosepicturesquemoments (Instagram-tili) / Anne-Mari

Lumi, huurteiset puut, pakkanen ja aurinko. Täydelliset potkukelkkakelit kerrankin myös Varsinais-Suomessa. ❄️? - @thosepicturesquemoments

Raadin perustelu: Raatimme rakastui kuvan raikkaan talvipäivän ja potkukelkkailun tunnelmaan. Tästä kuvasta tulee erityisen hyvälle tuulelle ja tekeekin mieli lähteä potkimaan kelkalla ihastuttavissa maisemissa Naantalin kaupungissa, jota huurteiset puut tällä hetkellä niin kauniisti koristavat.

7. Talven ihmemaa Itäharjulla

Sininen ja valkoinen puutalo lumisessa maisemassa Turun Itäharjulla.
© Sari Sainio

"Itäharjun idylliä tammikuussa 2021." - Sari Sainio

Raadin perustelu: Tämä kuva hiveli erityisesti meidän Know Your Hoodsin tekijöiden sydämiä, sillä voiko tämän kauniimpaa talvikuvaa naapurustosta ottaakaan? Turun Itäharjun idylliset puutalot kurkistavat lumipeitteen seasta täydellisissä talviväreissä. Kerrassaan upea otos!

8. Loimaan punainen tupa

Luminen maisema, jonka seasta pilkistää punainen tupa.
© aijamarikas (Instagram-tili)

❄️✨❄️✨❄️ - @aijamarikas

Raadin perustelu: Tässä Loimijoen rannan maisemassa on sitä taianomaisuutta, mitä erityisesti kilpailussa haimme. Pakkanen on jäädyttänyt puiden oksat kylmän valkoisiksi, kun taas lumen seasta pilkistävä pieni punainen tupa sekä pilviharson läpi kuultava aurinko tuovat lämmön jäiseen talvipäivään Loimaalla.

9. Kirjalansalmen sillan hohdetta Paraisilla

Kirjalansalmen silta valaistuna talvisena iltana.
© janne_stenroos (Instagram-tili)

"Second try... Still not satisfied... Damn light pollution..." - @janne_stenroos

Raadin perustelu: Vaikka kuvaaja ei aivan tyytyväinen otokseensa olekaan valosaasteiden vuoksi, meidän raatimme katsoi tätä otosta silmät pyöreinä. Kuvaaja on onnistunut ikuistamaan Kirjalansalmen sillan ja sen ympäristön hohteen mielettömissä väreissä keskellä sydäntalvea. Tämä upea silta yhdistää Paraisten saaret ja Kaarinan Kuusiston toisiinsa.

Eikä tässä vielä kaikki! Äänestä suosikkiasi myös OSA 2: Luonnon talviset taideteokset -finaalissa (klikkaa tekstiä).

Huom! Äänestäessäsi molemmissa kategorioissa, mahdollisuutesi palkinnon voittoon kaksinkertaistuu.

- Ninna & Know Your Hoodsin tiimi

P.S. Kokeile maksutonta naapurustojen hakukonettamme ja tee löytöjä! Voit myös seurata Turun seudun naapurustojen kuulumisia meidän Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Keskustelu

Jätä kommentti

Kommentoithan keskusteluun asiallisesti ja rakentavasti. Poistamme epäasiallisen ja loukkaavan sisällön.

Uutiskirjeen tilaus

*) Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjäkuvakkeen hakemiseen Gravatar palvelusta.

Kommentit

Maarit Rantanen

Nro 5/ maisemat. Hätkähdyttävän hyvin kuva välittää kirpaisevan pakkasen poskilla ja kirkkaan auringon häikäisyn silmissä. Kauneutta voi nähdä myös teknisissä asioissa kuten jättimäisussä nostureissa. Rakastuin kuvaan, talvi ei tunnu yhtään pahalta.

4.2.2021 10:36Vastaa
2 0
Maria

Numero 6 eli potkukelkkailija Naantalissa on suosikkini. Kuvasta tuli mieleeni lapsuus, jolloin potkukelkalla tuli kuljettua usein. Nykyisin täällä Etelä-Suomessa se on harvinaista herkkua!

4.2.2021 10:41Vastaa
2 0
Tessa Valla

Nro 9. WOW!

4.2.2021 10:48Vastaa
0 0
Niina

Nro 3
Ihana, rauhaisa ja niin tunnelmallinen kuva. Voisi katsoa vaikka kuinka kauan.

4.2.2021 11:06Vastaa
3 0
Sirpa Saari

Nro 7. Kaupunkimaisemakin voi olla kaunis. Ihana sininen sövy. Kuvavkuin postikortti.

4.2.2021 11:08Vastaa
2 0
UllaJ

nymero 3. Upea klassinen kuva

4.2.2021 11:17Vastaa
1 0
Hanna

Kaunis,rauhallinen kuva. Tuli heti mieleen muumilaakso. Luminen kivi ja silta veivät heti ajatukset siihen suuntaan. Kraanoja en efes huomannuy ennenkuin luin textin. Olin jo heti niin talvisessa muumilaaksossa, ettei mikään illuusiotani voi muuttaa…

4.2.2021 11:20Vastaa
0 0
Katriina

Nro 3 / Ruissalon kaksi puuta. Tunnelma kuvastaa juuri täydellisesti kaunista saaristoamme. Paikan kauneus ja tunnelma itsekin koettua niin kesällä kuin talvella.

4.2.2021 11:41Vastaa
3 0
Eila Pääkkönen

Nro 3. Saariston luonto upeassa aurinkokylvyssä. Avaruutta ja kauniita värejä talven tunnelmaa☀️

4.2.2021 11:47Vastaa
1 0
Tartsu

Numero 3 sykähdyttää aina vaan, eri vuodenaikoina.
Tuo kuva on valoittava ja vangitsee katsojan katsomaan sitä eri kulmista ja jäädä valojen ja varjojen vangiksi.
Kiitos, upea kuva <3

4.2.2021 11:56Vastaa
1 0
Jyri

Numero 2
Upea näky, tollasia näkymiä tuöee yleensä vain pohjoisesta <3

4.2.2021 12:04Vastaa
2 0
Tiina

Numero 3.
Kuvassa on todella upeat värit, monia eri sinisen sävyjä. Avaran maiseman ja muutaman puun kombinaatio loistava.

4.2.2021 12:33Vastaa
1 0
Marja Rantalainen

Numero 3. Talvi ei ole pelkästään pimeyttä vaan valoakin löytyy.

4.2.2021 12:53Vastaa
1 0
Petra

Nro 9 🤩

4.2.2021 13:03Vastaa
1 0
Heidi

Aivan ihana kuva, sommitelma ja värit kohdillaan, upea kokonaisuus!

4.2.2021 13:22Vastaa
0 0
Elvi Ounasti

Kuva numero 5/talvimaisemat.Sininen hetki ,pakkanen, aurinko . Kuvaan saatu tunnetta ja hyvin paljon kauneutta ja yksityiskohtia .

4.2.2021 13:59Vastaa
0 0
Jouni

Hienot värisävyt. Selvästi tauluainesta.

4.2.2021 15:01Vastaa
0 0
Heidi Mäki-Hakola

2! Ihanan seesteinen ja talvisen kylmä fiilis. Uskomaton tosiaan että Skanssissa noin lappimainen tunnelma!

4.2.2021 16:45Vastaa
1 0
Ulla B-K

Numero 3 aivan upeat maisemat

4.2.2021 16:51Vastaa
1 0
Mirja Kottelin

Nro 8
Upea talvinen tunnelma.

4.2.2021 17:01Vastaa
0 0
Tanja

3. Ruissalon kaksi puuta
Kauniit värit ja ihana kevättä odottava talvinen tunnelma.

4.2.2021 20:36Vastaa
1 0
Raija Småträsk

Kuva 3!Tulee mieleen laulu!Kaksi vanhaa puuta!Ihana kuva!Aurinko paistaa ja kuva huokuu hyvää tunnetta❣️

4.2.2021 20:49Vastaa
1 0
Mira

Upea kuva, kaunis maisema, upeat värit!

4.2.2021 20:55Vastaa
0 0
Hanno

2. Skanssin metsät, todellakaan ei olisi pystynyt arvaamaan missä kuva otettu. Komea.

5.2.2021 0:47Vastaa
1 0
Jli

Kuva saa suupielet ylöspäin! Aurinko, lumi ja lapset.

5.2.2021 7:15Vastaa
0 0
Tarja Koivisto

Nro 1 hienosti oivallettu kuvakulma taianomaisesta talvimaisemasta!

5.2.2021 12:13Vastaa
0 0
Tiina

3. Ruissalon puut aivan ehdoton suosikki!

5.2.2021 12:13Vastaa
1 0
Marja-Liisa Jussila

Osa 1 kuva 3, kaunis talvinen maisema

5.2.2021 18:25Vastaa
0 0
Riikka Savikko

Äänestän Jani Mulin kuvaa Naantalista.
Todella upea kuva ja Särkänsalmen sillan alla tuli oltua usein lapsena isän kanssa ongella ❤

5.2.2021 19:38Vastaa
2 0
Petri

Ääni kuvalle 6
Reipasta tekemistä kauniissa maisemassa!

5.2.2021 20:36Vastaa
2 0
Mari

Nro 6. Aivan ihana tunnelma <3.

5.2.2021 20:58Vastaa
2 0
Tuikku

Kuva 6. Ihanaa, kun on vielä kunnon talvia ja lunta potkukelkkailuun. Tyttö ja talvipäivä😍

5.2.2021 21:01Vastaa
2 0
Heikki Lindgren

Nro 4. Kuva on todella laadukas ja ilmentää hyvin talvista saaristoa

5.2.2021 21:48Vastaa
1 0
Katja Valkonen

6. Ihanan tunnelmallinen <3

5.2.2021 22:46Vastaa
1 0
Katja Valkonen

6. Ihanan tunnelmallinen.

5.2.2021 22:47Vastaa
1 0
SAILA RINTEE

5. Raision sataman lumo lumosi minut

6.2.2021 9:26Vastaa
0 0
Virpi

1. Kuvassa on kaikki kohdallaan.

6.2.2021 9:32Vastaa
0 0
Sarianne

Äänestän nro 8, koska kuvaaja on onnistunut upeasti tuomaan pakkasenhuuruiseen kuvaan lämpimän, lohdullisen tunnelman. Rauhallinen maisema ja tasapainoinen näkymä kuvassa. Joulukorttiainesta!

6.2.2021 10:55Vastaa
0 0
Päivi Tamminen

8. Loimaan punainen tupa.
Postikorttimaisema!

6.2.2021 11:19Vastaa
0 0
Terhi

3. Lumoava valo ja tunnelma

6.2.2021 11:39Vastaa
1 0
Tarja Ahtiainen

5 niin hiljaisen kaunis tunnelma

6.2.2021 12:05Vastaa
0 0
Ulla Sahlberg-Backa

Yksinkertaisesti sanottuna hieno kuva. 🤗

6.2.2021 12:36Vastaa
0 0
Sandelsson

Nro 9.

Kuva on aivan huikea. Aivan kuin revontulet loimuaisivat kilpaa! Valot, värit ja maisema kohdallaan.

6.2.2021 15:50Vastaa
0 0
Jonna

8. Maaginen ja satumainen tunnelma.

6.2.2021 16:20Vastaa
0 0
Justus

Nro 6. Potkukelkkailun iloa Naantalissa. Aito tunnelma ja tekemisen ilo. Upea kuva!

6.2.2021 17:00Vastaa
1 0
Hanna

Oma lähimetsä eli nr2 saa ääneni. Tänä vuonna on kyllä ollut kerrassaan upeita lumisia maisemia.

6.2.2021 17:46Vastaa
1 0
Jenna

2! On kuin sadusta.

6.2.2021 18:22Vastaa
1 0
Elina

Nro 2 Ihanan harmoninen ja upean värinen kuva.

6.2.2021 22:43Vastaa
1 0
Mirka Mäkinen-Streng

2. Skanssin metsät

7.2.2021 8:57Vastaa
1 0
Petteri Sainio

7. Tulee lapsuuden talvet mieleen.

7.2.2021 9:21Vastaa
0 0
Minttu

Aivan kertakaikkisen upea kuva, olen sanaton ❄️💙

7.2.2021 11:17Vastaa
0 0
Minttu

Siis numero 3 😄

7.2.2021 11:18
0 0
Mervi Tervakangas

Numero 3 Ruissalon kaksi puuta. Ihana talvinen merellinen maisema auringon kera. Mieli lepää sitä katsellessa.

7.2.2021 11:58Vastaa
1 0
Kirsti Juolio

kuva 8 on rauhallinen, sitä katsoisi taulunakin seinällä.

7.2.2021 16:46Vastaa
0 0
Samppa

Numero 6. Lapsen riemu täydellisessä talvipäivässä 👍

7.2.2021 17:46Vastaa
1 0
Anne Kallio

Nro 5 Raision sataman auringon lumo. Ihana talven pakkaskuva, sinisen ja valkoisen eri sävyt tulevat esiin hienosti, ja auringonkajo kruunaa kuvan. Kuin maalaus, johon kaikki aseteltu tarkkaan, kertoo kuvaajan taidosta👌

7.2.2021 19:28Vastaa
1 0
Minna Kankkio

8. Loimaan punainen tupa
Maiseman värien kontrasti punaiseen tupaan herätti huomioni. Jos asuisin tuossa kuvassa näkyvässä punaisessa tuvassa, eläisin sadussa ja vain oma mielikuvitus olisi rajana. Olen myyty.

8.2.2021 10:41Vastaa
0 0
Satu Salovaara

Numero 6. Kuvassa ihana aurinkoinen talvimaisema yhdistyy talven hienoon liikuntamuotoon, potkukelkkailuun!

9.2.2021 11:16Vastaa
0 0
Mervi

Nro 3
Ihana tunnelma ja rauha.

9.2.2021 17:06Vastaa
0 0
Sanna

Suosikkini on nro 8, kuva Loimaalta. Se tuo mieleen entiset ajat, jolloin kerrostaloasuminen ei vielä ollut niin yleistä.

10.2.2021 14:54Vastaa
0 0
Seija Sainio

2 Niin levollinen ja kauniin pitsimäiset puiden latvustot. Hyvin onnistunut sommitelma eläimen jalanjälkineen,joka johtaa salaperäiseen metsään. Tekee mieli lähteä löytöretkelle.

10.2.2021 16:00Vastaa
1 0
Niko

Nro 2 / Kuin Lapissa olisi, tässä on sitä Lapin taikaa suoraan Turussa.

10.2.2021 22:38Vastaa
1 0
Marja

Kuva 2. Aivan mahtava kuva! Koskematon lumivaippa, pupun jäljet vain rikkoo hangen.

11.2.2021 0:33Vastaa
0 0
Timo Huttu

Nro 5 on suosikkini. Värit ja talven kylmyys on vangittu kuvaan erinomaisesti

11.2.2021 12:01Vastaa
0 0
Jenni Lundén

2. Skanssin metsä on hyvin talvinen ja ennen kaikkea suomalainen.

11.2.2021 20:01Vastaa
0 0
Tiina P

Ihana kuva numero 3!

11.2.2021 20:56Vastaa
0 0
Hely Kyllikki

3. Ruissalon kaksi puuta
Katsoo kevääseen… muistelen tuota ihanaa maisemaa, kun sain katsella viime vuonna vapunpäivänä kevään puhkeamista tuolla. Niin kaunis talvipuvussaankin. Siis valoa tunnelinpäässä!

12.2.2021 8:26Vastaa
1 0
Jukkatapio

Numero 8. Ensimmäisenä kuvasta tuli mieleen vanhan laulun sanat: ’Maalaismaisemaa en saata unohtaa.’ Tällainenkin Suomi on vielä – onneksi – olemassa sen kaupungistuneen Suomen rinnalla. Kuvassa aika tuntuu pysähtyneen, mutta se ei haittaa katsojaa millään tavalla. Kuvaa jää katselemaan pitkäksi aikaa, mikä erottaa erinomaisen kuvan hyvästä kuvasta. Kerta kaikkiaan hieno kuva!

12.2.2021 9:59Vastaa
1 0
Nora

Nro 2, hieno seesteinen maisema 🙂

12.2.2021 22:26Vastaa
0 0
Suvi

Numero 2 ehdottomasti. Se vie lapsuuden lumisiin Lapin matkoihin mutta nykyisessä kotikaupungissa Turussa ♥️.

13.2.2021 10:08Vastaa
0 0
Marja Hakalax

7. Talven ihmemaa Itäharjulla
Ihanan rauhallinen”kylän raitti”, sininen talo korosti valkoista maisemaa.
Todella seesteinen tunnelma.

13.2.2021 11:08Vastaa
0 0
Tiina Virtanen

5, mun suosikki!

15.2.2021 7:25Vastaa
0 0
SirpaN

Kuva 3: Iltahetken kauneus, talven huuruinen puhallus, meren tuoma avaruus, katse kaukaisuuteen. Rauhallinen tunnelma kahden yksinäisen seurassa.

15.2.2021 11:05Vastaa
0 0
Johanna

Nro 2
Uskomattoman kaunis lumimaisema, ja näyttää että Turussakin on rauhallista luontoa

15.2.2021 13:03Vastaa
0 0
Emilia

2.
Kuten kuvatekstikin sanoi: en voi uskoa, että tämä ei ole lapissa. Niin kaunis talvinen tunnelma, ihan kuin tunturilla.

15.2.2021 20:54Vastaa
0 0
Maarit

3 Aivan häikäisevän upeat värit ja asetelma

16.2.2021 15:56Vastaa
0 0
Sibel Kantola

Numero 8 on niin upea! Se olisi suosikkini.

16.2.2021 19:08Vastaa
0 0
Elisabet Kantola

5 oli paras kuva. Lapsuudesta tuttu maisema.

19.2.2021 15:06Vastaa
0 0
Merike Kujanen

2.
Wau! Luonto niin viattoman, koskemattomana ja värimaailma hyvinkin puoleensavetävä.

19.2.2021 21:47Vastaa
0 0
Päivi Säiniö

3. Ruissalon kaksi puuta
Harmoninen, meren ja auringon vuoropuhelu, jota toisistaan voimaa saavat puut seuraavat. Askeleet lumessa yhdistävät luonnon ja ihmisen.

20.2.2021 8:19Vastaa
0 0
Outi Mäki-Arvela

Aivan kuin taulu, ihastuttava😍

20.2.2021 10:09Vastaa
0 0
Maarit Leivo

2 Skanssin maisemat. Olen ”vaeltanut” näissä maisemissa kaikkina vuodenaikoina. Ystäväni sanovat ”tämähän on aivan kuin Suomen Lappi”. Ihana ulkoilu ja retkipaikka. Termarikahvit, eväät ja Turun Skanssin Lappi.

20.2.2021 11:41Vastaa
0 0
Marjo Heinonen

Skanssin metsät kuin lapissa ,aivan uskomattoman upea kuvateos.Puhtaat hanget ja sininen,hämyinen taivas.

20.2.2021 15:14Vastaa
0 0
Kalervo Valo

Skanssin metsät kuin Lapissa. Rentouttava kuva ja nyt myös käytännössä hyviä kokemuksia. Kaupungin palvelut ja silti luonnonrauhaa ja puhtautta, raikas ilma. Kiitos😎👍

21.2.2021 0:05Vastaa
0 0
MARKO SAARI

kuva 7.

21.2.2021 7:47Vastaa
0 0
Mirkka

Nro 8. Loimaan punainen tupa talvisessa jokimaisemassa on kuin sadusta. Rauha ja levollisuus välittyy katsojalle. Kevät tulee, mutta myös näin on hyvä.

21.2.2021 10:19Vastaa
1 0