Kesämäki

Kaarina

Kesämäki on Kaarinan keskustan läheisyydessä sijaitseva puistomainen ja luonnonläheinen pientaloalue. Kesämäelle on ominaista punatiilestä tai puusta rakennetut omakotitalot, siisteys, rauhallisuus ja metsäiset ulkoilumaastot. Alue on varsin väljästi rakennettu ja kaupungin melu ei Kesämäkeen asti kantaudu.

Kesämäki sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Kaarinan keskustan monipuolisista ja kattavista palveluista ja reilun 10 kilometrin päässä Turun Kauppatorilta. Alue rajautuu pohjoisessa Helsingin valtatiehen ja etelässä Kaarinan keskustaan johtavaan Uudenmaantiehen. Yhteydet Kaarinan keskustaan ovat hyvät ja bussilla pääsee kulkemaan kätevästi etenkin Uudenmaantietä pitkin Kaarinan sisäisillä bussilinjoilla.

Alueeseen kuuluu varsinaisen Kesämäen lisäksi Ladjakosken, Kuhilaspellon, Soukkion ja Hulkkion pientaloalueet, jotka sijaitsevat Uudenmaantien varrella. Kesämäen luoteisosassa sijaitsee myös Krossin yritysalue ja työpaikkojen keskittymä. Alueella on suurempia ja pienempiä myymälöitä, pienteollisuutta, huoltoasema ja ravintoloita. Itse pientaloalueella sijaitsee päiväkoti, Kesämäen kenttä ja monipuolisia ulkoilureittejä.

Naapuruston ominaisuudet

Luonnonympäristö
puistojen vehreyttä
metsän reunalla
pellon laidalla
mäkimaisemaa

Rakennettu ympäristö
pientaloasumista

Rakennuskanta
omakotitaloja
rivitaloja
tontteja
uudiskohteita

Kirjoituksia naapurustoista

Naapuruston hintataso info

Asuntojen myyntihinnat

Keskihintaa enemmän
Keskihinta Turussa: 2090 €/m2
Hintataso on suuntaa-antava.

Naapuruston asukkaat info

Pääasiallinen elämäntilanne

työssäkäyvät 44 % opiskelijat 7 % eläkeläiset 30 % alle 14-vuotiaat 19 % muut 10 %
% asukkaista

Asumisen tapa


omistusasunnoissa 67 % vuokralla 31 % muut asumismuodot 2 %
% asumisesta

Asukkaiden keskimääräinen ikä

43 vuotta
Leaflet | ...

12 km Turun keskustaan